Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Bugün benim de öyle, 1 haftadır deli gibi tepinen çocuk bugün gerçekten sabrımla oynuyor Hareketi var ama o kadar belli belirsiz ki.. napsak ?

Evet aynı şekilde normalde çok hareketli bugün tatlı bir şeyler yedim ona rağmen artmadı hareketleri, hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi

Aaa bugün tek benimki değil demekki . Ya hareketler var Kızlsr ama az ve nazlı şekilde bende plasenta önde heralde ona denk geldi diyorum ama insanda merak ediyor yani..

Benim de plasenta önde canım ama normalde çok hissederdim bugün böyle olunca dediğin gibi insan merak ediyor

Benim bi gün çok hareketliyse ertesi gün muhakkak hareketleri nazlı nazlı oluyor kızlar. Ben bunu tecrübe ettim artık benim minnoşta

Evet aynı şekilde normalde çok hareketli bugün tatlı bir şeyler yedim ona rağmen artmadı hareketleri, hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
İnan ben de o durumdayım, eşimi bekliyorum. Ondan da bi kıvılcım görürsem anında hazırlanır düşerim yola

Cybex aşırı pahalı canım ya 22 bin civarında sadece puseti. Tam yatabilen daha mı iyi olur acaba
Gerçekten aşırı pahalıymış yaa ben şimdi aldığımız ücreti tl ye çevirdim 13.400 civarı yapıyor ,gerçekten bu kadar fark olması aşırı şaşırtıcı . Ben bu yatak pozisyonu olan ilk 5 aylık için kullanılan şey varya adı ne bilmiyorum Türkçe onu almayacağım için tam yatan aldım

Kızlar ya bugün’de benim minnoşum nazlı nazlı hareket ediyor neden böyle ki.. hissediyorum hareketlerini ama daha nazlı daha sakin.
Benim de sabahları normalde kıpır kıpırdır. Ama bu sabah bi süre hareketini hissetmedim. Endişlendim açıkçası. Sonra başladı oynamaya. Normaldir diye düşünüyorum. Büyüyorlar yerleri de daralıyor tabi

Ya evet birçok kişide durum aynıymış demekki artık gerçekten yerleri daralıyor . 32 den itibaren hareket azalır diye okumuştum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…