Aaa bugün tek benimki değil demekki . Ya hareketler var Kızlsr ama az ve nazlı şekilde bende plasenta önde heralde ona denk geldi diyorum ama insanda merak ediyor yani..
Gerçekten aşırı pahalıymış yaa ben şimdi aldığımız ücreti tl ye çevirdim 13.400 civarı yapıyor ,gerçekten bu kadar fark olması aşırı şaşırtıcı . Ben bu yatak pozisyonu olan ilk 5 aylık için kullanılan şey varya adı ne bilmiyorum Türkçe onu almayacağım için tam yatan aldım
Benim de sabahları normalde kıpır kıpırdır. Ama bu sabah bi süre hareketini hissetmedim. Endişlendim açıkçası. Sonra başladı oynamaya. Normaldir diye düşünüyorum. Büyüyorlar yerleri de daralıyor tabi
Benim de sabahları normalde kıpır kıpırdır. Ama bu sabah bi süre hareketini hissetmedim. Endişlendim açıkçası. Sonra başladı oynamaya. Normaldir diye düşünüyorum. Büyüyorlar yerleri de daralıyor tabi
Benim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni işte nerdeyse masada ne var ne yok yere fırlatıp soluma yatcaktım öyle paniklemiştim sonra hareketlendi senin nazlı bıdıkoyu da yerim