Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Doktorun verdigi listeye gore yiyip içiyorum 3ara ôgün yapiyorum ama dusuk cikiyor anlamadim cok dusk olmasida hipoglisemi imiş oda skntili bi durummuş bi turlu ortayi bulamadim diyete uyuncada dusuyo yarinda ölceyimde doktora yollaym 3gunluk ölcumu bakalim ne dicek senin bu açlikmi cnm

Süper ya hayırlısıyla kavusun inş :)

Merhaba Benim hazırlıklarım bitti. Ev temizliği ve kıyafet yıkama süreçlerine başlayacağım bu hafta sonu

Bende haftaya baslayim diyorum yavastan yikamaya erken diyor herkes 30dan sonra iyice ağirlascam tek başina yapcm bence bisey olmaz diye dusunuyorum bunun utusu ev temizligi var daha..
Ben de biraz daha gecsin diye düşünüyorum ya hala bekliyorum :)

Kızlar hazırlık için listenize neler eklediniz neler aldınız :) israf etmeden makul bir hazırlık yapmak istiyorum inşallah fikirleriniz önemli

Aynen ben de 30 a odaklandım :) ne bileyim korkuyorum
Olsun canım ne alacağını bildikten sonra hemen alınır yıkanır ütülenir endişe etme sen liste yap ekle çıkart kafana göre sonra zamanı gelince hop hop alırsın

Yaa helal olsun ne güzel darısı başıma :) neler aldın canım ben hala listede emin olamıyorum
Çok teşekkür ederim canım sen de inşallah hemen bitirirsin tüm alışverişi Banyo, bebek bakım, anne bakım, anne alışverişi, komple kıyafet listesi, yatak odası vs her şeyi aldım. Odasının aksesuarı çekmece düzeni vs.

Bu açlık canım da uyuduğum için büyük ihtimalle 1 ara öğünü yiyemedim diye çıktı normalde açlık 99 100 101 çıkıyor. Balım bi konuş doktorla çok düşük bu allah korusun bu da riskli dediğin gibi.

Kızlar sesi değişen varmı ya .. konuştukça sesim kısılıyor sanki anlamadım Gpt hamilelikte hormonel değişikliklerden olabilir diyor ama pazar gününden berri böyle.. sürekli temizleme isteği geliyor ses tellerimi . Kbbye gitsemmi .. bende guatırda var ama guatırım normal düzeyde şuan

Zaten bizim toplumumuzun genel sorunu bu maalesef insanlar birbirinin hayatlarına saygı duymayı, burunlarını sokmamayı bir türlü öğrenemediler, öğrenemeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…