Yavrum senin yüksek değil düşük enteresan yani bu düşüklük. Aman dikkat et düşüp kalma sağda solda bi şeker falan meyve suyu muhakkak bulundur yanında. Yüksek çıkan da sorun değil gayet normal, düşüklük harici.
Bak ben bugün evdeydim uzun zaman sonra öğle uykusu uyudum, akşama doğru uyandığımda ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştım
Doktorun verdigi listeye gore yiyip içiyorum 3ara ôgün yapiyorum ama dusuk cikiyor anlamadim cok dusk olmasida hipoglisemi imiş oda skntili bi durummuş bi turlu ortayi bulamadim diyete uyuncada dusuyo yarinda ölceyimde doktora yollaym 3gunluk ölcumu bakalim ne dicek senin bu açlikmi cnm
valla sadece bebiş için hastane çantasını hazırladım o da allah korusun bişi olursa diye hemşireye verilcek ve odada giyceklerini. eşyalarını toplu yıkayım diyodum ama çantayı ayrı hazırladım çünkü anane babane eş dost ha bire yeni bişi geliyo geri kalanını toplu yıkarım izne çıkınca diye düşünüyorum
Bende haftaya baslayim diyorum yavastan yikamaya erken diyor herkes 30dan sonra iyice ağirlascam tek başina yapcm bence bisey olmaz diye dusunuyorum bunun utusu ev temizligi var daha..
Olsun canım ne alacağını bildikten sonra hemen alınır yıkanır ütülenir endişe etme sen liste yap ekle çıkart kafana göre sonra zamanı gelince hop hop alırsın
Çok teşekkür ederim canım sen de inşallah hemen bitirirsin tüm alışverişi Banyo, bebek bakım, anne bakım, anne alışverişi, komple kıyafet listesi, yatak odası vs her şeyi aldım. Odasının aksesuarı çekmece düzeni vs.
Doktorun verdigi listeye gore yiyip içiyorum 3ara ôgün yapiyorum ama dusuk cikiyor anlamadim cok dusk olmasida hipoglisemi imiş oda skntili bi durummuş bi turlu ortayi bulamadim diyete uyuncada dusuyo yarinda ölceyimde doktora yollaym 3gunluk ölcumu bakalim ne dicek senin bu açlikmi cnm
Bu açlık canım da uyuduğum için büyük ihtimalle 1 ara öğünü yiyemedim diye çıktı normalde açlık 99 100 101 çıkıyor. Balım bi konuş doktorla çok düşük bu allah korusun bu da riskli dediğin gibi.
Çok şükür iyi gidiyor arada bakıyorum ama çok kalabalık artık grup karıştırıyorum biz hazırlıklara başladık yavaştan kıyafet bakım malzemeleri vs bu ay içi bitiricem inşaşlah herşeyi
Kızlar sesi değişen varmı ya .. konuştukça sesim kısılıyor sanki anlamadım Gpt hamilelikte hormonel değişikliklerden olabilir diyor ama pazar gününden berri böyle.. sürekli temizleme isteği geliyor ses tellerimi . Kbbye gitsemmi .. bende guatırda var ama guatırım normal düzeyde şuan
Hahahah çok haklısın kaşe, imza, mühür yani. Kız ayrıca bizene zaten 2 tane çocuk büyütmesi bize mi büyüttü sanki öyle değil mi? Her çocuğun 1 tane anne ve babası var ayrıca her çocuğu da 2 kişi yapıyor. Ama maşallah 30 kişi çocuk yapmış gibi bıkbıkbık ötüyorlar sinir tepeme çıkıyor. Ay salınnnnn salın insanları rahat bırakın
Zaten bizim toplumumuzun genel sorunu bu maalesef insanlar birbirinin hayatlarına saygı duymayı, burunlarını sokmamayı bir türlü öğrenemediler, öğrenemeyecekler
Zaten bizim toplumumuzun genel sorunu bu maalesef insanlar birbirinin hayatlarına saygı duymayı, burunlarını sokmamayı bir türlü öğrenemediler, öğrenemeyecekler
Bu açlık canım da uyuduğum için büyük ihtimalle 1 ara öğünü yiyemedim diye çıktı normalde açlık 99 100 101 çıkıyor. Balım bi konuş doktorla çok düşük bu allah korusun bu da riskli dediğin gibi.