Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Aynısıyım canım mesela şu an yatıyorum ve en ufak bir hareketimde bıçak saplanıyor bu aylardır böyle… Sonra niye penguen gibi yürüyosun diyolar Bir haftalığına bebeğim baş geliş dönmüştü o bir hafta çok rahattım. Ama ayak geliş olunca direkt aşağıyı tekmeliyor ya çok ağrıtıyor o yalvarıyorum annecim aşağıyı tekmeleme diye Ben bi de toplam 4 vasıtayla her gün işe gidip geliyorum beni düşün

Canım tahinin üzerine çıkan yağı çok iyi diyorlar. Sürüp küçük bir streç filmle bir süre kapatın diyorlar

Ay herkesin birşeye yorumu var sinir oluyorum. Bize ailelerimiz karışmıyor hiç ama eşimin erkek bir arkadaşı bugün eşime demediğini bırakmamış küçücük bebeğe şeker yüklediniz diye. Ya sanane ki bundan koskoca adam insanların hayatına burnunu sokmaya ne kadar meraklı. Eşim de demiş sen hangi tıp fakültesinden mezunsun? Ben iki tane çocuk büyüttüm ikisinde de yaptırmadım bisey olmadı demiş. Sana birsey olmadı da başkasına da olmayacak diye birşey yok ya. Biz nipt yaptırdık ona bile laf etmiş birsey çıksa aldıracak mıydınız niye yaptırıyosunuz diye. Bay bilmiş anne karnında eğer bebeğin bir sorunu olursa doğum sonrasında bu test sayesinde hemen önlem alınabileceğini düşünemiyor muhteşem zekasıyla. Kayınvalidem eminim çok karışırdı uzakta olmasına rağmen ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bir anda uzaklaştılar bizden görümcem eşimin abisi falan, bir hayırlı olsun bile demediler ne eşime ne bana. Bir kez beni arayıp sormadılar nasılsın diye. Çok ilginç değil mi ? Bazen ben de takıyorum kafama niye böyle diye ama sonra diyorum boşver herseye karışmasından iyidir

Hadi her şeyi anladım herkes her şeye burnunu sokar da ben neden hayırlı olsun dememelerine şaşırdım

Hadi her şeyi anladım herkes her şeye burnunu sokar da ben neden hayırlı olsun dememelerine şaşırdım
Ben de anlayamadım ve aramız gayet iyiydi kötü de değildik yani, eşim haber verdi hamile diye hoparlör de açıktı hııı falan dedi sesi düştü bi anda. Ben sandım ki beni de ister telefona hayırlı olsun der eşime bile demedi

Aaaa çok ayıp, hayırı olsun bile dememişken her şeye karışıyorsa bayağı tehlikeli demek ki durum

Aaaa çok ayıp, hayırı olsun bile dememişken her şeye karışıyorsa bayağı tehlikeli demek ki durum
Yok karışmıyor, karışmaya çalışan eşimin arkadaşı o hiç aramıyor ben de pek aramadım birkaç kez aradım o yüzden şimdilik bir müdahalesi olmadı. Müdahale etmeye çalışırsa da derim yani bir gün torununu merak etmedin şimdi de karışma diye

Of valla çok özür diliyorum şahsına söylemiyorum eşinin kardeşi ne de olsa ama böyle insanları boğasım geliyor. Onca tatlı yeniyor, asitli içecekler içiliyor sorun yok yüklemede sorun oluyor yani. Ne saçmalık gerçekten allah sabır versin canım benim
Pardon arkadaşıymış arkadaşıysa karışmasın yürüsün gitsin deli mi ne

Sorma sorma Akil vermeye gelince herkes akil veriyor azcik bi işin ucundan tut desen kimse yok etrafnda

He pardon benim hatlar karıştı ona söyle kendisinin bir çocuğu daha olursa o yöntemleriyle ilerlesin bize ne

Kizlar yapay zekaya sordum bugunki şeker ölçümlerimi Böyle bi sonuç çikti siz ne diyorsunuz çokmu dalgalanma var sonuçlarda

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-16-20-04-38-263_com.openai.chatgpt.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 44
Öyle tabi canim onun merhameti sonsuz Bazen agrim sizim olursa oturarak kiliyorum kendimi iyi hissedersem ayakta kiliyorum ama bu aydan sonra zorlancm gbi geliyor

Kizlar yapay zekaya sordum bugunki şeker ölçümlerimi Böyle bi sonuç çikti siz ne diyorsunuz çokmu dalgalanma var sonuçlarda
Yavrum senin yüksek değil düşük enteresan yani bu düşüklük. Aman dikkat et düşüp kalma sağda solda bi şeker falan meyve suyu muhakkak bulundur yanında. Yüksek çıkan da sorun değil gayet normal, düşüklük harici.

Bak ben bugün evdeydim uzun zaman sonra öğle uykusu uyudum, akşama doğru uyandığımda ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştım

Eklentiler

• IMG_8019.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 41
Gerçekten ben de anlam veremiyorum şu ana kadar kimsenin birseyine yorum yapmadım karışmadım, eşim de öyle aynı şekilde. Şu insanların haddi olmayan şeylere yorum yapması beni sinir ediyor. 2 tane çocuk büyütmüşmüş ama çocuk konusunda en son tavsiye alacağımız insanlar bile değiller inanki, böyle desek hemen küserler

Hahahah çok haklısın kaşe, imza, mühür yani. Kız ayrıca bizene zaten 2 tane çocuk büyütmesi bize mi büyüttü sanki öyle değil mi? Her çocuğun 1 tane anne ve babası var ayrıca her çocuğu da 2 kişi yapıyor. Ama maşallah 30 kişi çocuk yapmış gibi bıkbıkbık ötüyorlar sinir tepeme çıkıyor. Ay salınnnnn salın insanları rahat bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…