Bende bitirdim alişveriş kismini bitek beşikle bebek arabasi kaldi onuda bu ay sonuna kadar halledeceğim inşallah canim Fazla ağirlaşmadanda yikama utuleme işlerini yapayim diyorum haftaya filan sicaklarda elim kolum kalkmiyor Aradan çiksin en azindanÇok şükür iyi gidiyor arada bakıyorum ama çok kalabalık artık grup karıştırıyorumbiz hazırlıklara başladık yavaştan kıyafet bakım malzemeleri vs bu ay içi bitiricem inşaşlah herşeyi
Siz napıyorsunuz
Ben Valla 6 9 ayına kadar aldım. Doğumdan sonra küçük bebekle alışveriş zor olur diye. Muslin battaniye 5 6 tane bodi uzun kollu kısa kollu kolsuz şeklinde. Çeşit çeşit şapka çorap alt üst. Hastane çıkışı. Yeni doğan bez daha almadım. Hastane için çanta kendime pijama gecelik külot bez , ped. Bebek için yatak var bu ikinci olacağı için abisinde çoğu şeyi almıştık onunkilerde var.Kolay gelsin canım darısı başıma :) neler aldın fikir olması açısından
Ay hadi dayanin minnoşlarİyiyim kuzum iyi diyelim iyi olalım. Kasılmalar düzensiz devam ediyor yarın kontrol var bakalım
canim benim de cok benzer o agrilar.Kızlar merhaba uzun zamandır girmemişim burayakeyfim hiç yok açıkçası. Sıcaklar öyle bunalttı ki her gün ağlıyorum desem yeridir nefes alamadığım için alerjik bir bünyem de var o kadar nefessiz kalıyorum ki çoğu günler gözlerim kan çanağına dönüyor yeterli oksijen alamadığım için…. ne gece uykusu var ne gündüz. Gezemiyorum oturamıyorum uyuyamıyorum ama uyanık da kalamıyorum hatta bunu yazarken bile ağlamaya başladım o kadar bunaldım ki… Allah’a binlerce kez şükürler olsun tabiki ama yaz hamileliği çok zormuş… üstüne bir de son 10 gündür inanılmaz bir pelvis ağrısı başladı. Yatakta dönemiyorum bile bıçaklar saplanıyor vajinama. Yürümek de çok zor bazen topallayarak ilerliyorum. Kalkarken otururken günlük hayatımın çoğunda vajina dudaklarında (özür dilerim nasıl anlatacağımı yerini bilemedim) acayip bir ağrı var. Sizin de böyle mi normal mi bu kadar alt tarafa yoğun ağrı haftaya doktora gideceğim ama daha önce gittiğimde olur öyle falan demişti bebeğin hareketlerini de takip ediyorum bazen az bazen çok. Mesela ayağımı yerden 10 cm’den fazla kaldıramıyorum ayakkabı giymek altıma bir eşofman falan giymek imkansız yanımdakinden yardım istiyorum çünkü ağrı saplanıyor ayağım yerden kalktığı an. Çevreme soruyorum bizde öyle olmamıştı diyorlar iyice moralim bozuluyor sanki ben çok nazlıyım gibi bakıyorlar… ağrıyor diyorum işte gösteriyorum yerini bile ne nazı ne niyazı Allah aşkına….Böyle böyle şeyle işte sıcaklarla birleşince çok bunalttı kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında bi doğursaydık bu arada şekeri çıkan erken doğum riski olan annelerimiz sizi tek tek okuyup etiketleyemedim ama kocaman öpüp sarılıyorum sağ salim sağlıkla kavuşun evlatlarınıza sizi gerçekten gönülden seviyor ve sarılıyorum
Ay inşallah canım benim inşallah dayansalar harika olurAy hadi dayanin minnoşlariçeride klima var eylul ekimde gelin dişari çekilecek gibi değil yerim onlari ben yesin içsin uyusunlar üzmesinler anneyi
benim catlamadi ama soyle bir durum var; goguslerim cok buyuk degil, fakat vucudum genel olarak catlamaya fazla merakli, ergenlikte boyum hizli uzadigi icin catlaklarim olmustu hep, haliyle hamilelikte gobusle birlikte fazla buyur ve catlar diye, otamakirkpinar’in gobus yagini kullaniyorum 3 aydir duzenli olarak, komple pehlivan gibi yaglaniyorum, icerigi de temiz oldugundan icim rahat. gogus uclarini pamuk ve karbonatli temiz suyla temizleyip sonra dedigim yagdan suruyorum, cok sukur su ana kadar bir problem yasamadim. dogum sonrasina hazirlik yapiyorum kendimce, bir de benim yaklasik iki aydir da sut benzeri sivi geliyor uclarindan ara ara. o nedenle ihmal etsem catlar gibi bi’ his vardi hep icimde. kantaron ve zeytinyagi da makul olabilir bu arada, ben cocuklugumdan beri agiz ici dahil tum yara berelerimde kantaron zeytinyagi kullanirim, faydasiz olduguna hic sahit olmadimKızlar göğüs ucu çatlayan var mı? Benim bildiğiniz parçalandı. Düzenli olarak lansinoh sürüyorum ama asla fayda etmedi. Emzirsem tamam diycem ama daha bebek doğmadan bu kadar hassasiyet nedir anlamadım ya. Biri zeytinyağıyla kantaron yağını karıştırıp pamuğa dök gece öyle yat yazmış onu deniycem ama benim gibi olan var mı? Bildiğiniz etim kopmuş ya ağliycam
Ya ben çekmece düzenleyici almadım çünkü zıbınları ay ay yan yana dizersem hangisi hangi ay daha iyi görürüm diye, şapkalar , çoraplar ve önlükler için almayı düşünüyorum da illa düzenleyici almak şart mıKızlar bebeğimin şifoniyerinde 1. çekmecem diğerlerine göre yükseklik açısından küçük olduğu için organizer sepet yerleştirememiştim. Teleskopik bölme satın aldım böyle bir çözüm buldum, çok güzel oldu. Eğer sizin de böyle sorununuz varsa aklınızda olsun
Yenigeldi 3 Adet Akrilik Şeffaf Teleskopik Ayarlanabilir Çekmece Bölücü Düzenleyici Organizer Y3336 - Fiyatı, Yorumları
Yenigeldi 3 Adet Akrilik Şeffaf Teleskopik Ayarlanabilir Çekmece Bölücü Düzenleyici Organizer Y3336 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunlardan aldım canım kendi odamda da kullanıyorum mutfak, banyoda dahi var bu tarz organizerler daha derli toplu oluyor her şey. Oğlumun odasına da şifoniyer ve gardroba bunlardan aldım.Ya ben çekmece düzenleyici almadım çünkü zıbınları ay ay yan yana dizersem hangisi hangi ay daha iyi görürüm diye, şapkalar , çoraplar ve önlükler için almayı düşünüyorum da illa düzenleyici almak şart mı
Bakıyım canım teşekkür ederimBen bunlardan aldım canım kendi odamda da kullanıyorum mutfak, banyoda dahi var bu tarz organizerler daha derli toplu oluyor her şey. Oğlumun odasına da şifoniyer ve gardroba bunlardan aldım.
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 6'lı Beyaz Çekmece Içi Düzenleyici Organizer Set - Çok Amaçlı Dolap Içi Kutu Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Balkan Room 4 Adet Beyaz Akordiyon Tipi Medium 11 Gözlü Çekmece İçi Düzenleyici Dolap Organizer Seti 40x16x12 cm - Fiyatı, Yorumları
Balkan Room 4 Adet Beyaz Akordiyon Tipi Medium 11 Gözlü Çekmece İçi Düzenleyici Dolap Organizer Seti 40x16x12 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Yenigeldi 3 Adet Akrilik Şeffaf Teleskopik Ayarlanabilir Çekmece Bölücü Düzenleyici Organizer Y3336 - Fiyatı, Yorumları
Yenigeldi 3 Adet Akrilik Şeffaf Teleskopik Ayarlanabilir Çekmece Bölücü Düzenleyici Organizer Y3336 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl SKUBB beyaz 35x45x125 cm bölmeli düzenleyici - 00245880 | IKEA
SKUBB beyaz 35x45x125 cm bölmeli düzenleyici - 00245880 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Rica ederim canım bak bakalım biBakıyım canım teşekkür ederim
Aynen öyle. Ben de bi öncekinde başka bi doktora gittiğimde böbreğinde büyüme var bebeğin demişti. Ne hale geldim az buçuk anlarsın yani içim çekildi. Sonra kendi doktoruma gittiğimde dolgunluk sadece büyüme değil ve erkek bebeklerde olabilir dert etme şimdilik dedi, hayata döndüm resmen. Felaket tellallarından nefret ediyorumBana denk gelen kadın heralde beni korkuttu sinir etti insan hep bildiği gittiği doktordan şaşmıyacak
Bazıları cidden aşırı gıcık oluyor ve seni korkutuyorlarAynen öyle. Ben de bi öncekinde başka bi doktora gittiğimde böbreğinde büyüme var bebeğin demişti. Ne hale geldim az buçuk anlarsın yani içim çekildi. Sonra kendi doktoruma gittiğimde dolgunluk sadece büyüme değil ve erkek bebeklerde olabilir dert etme şimdilik dedi, hayata döndüm resmen. Felaket tellallarından nefret ediyorum
Merhaba, bu yaşadığınız ağrılar bende de var. Hem de 3 aydır yaşıyorum. Asla hafiflemiyor Çözüm bakıyorm bulamıyorm. Hamile korsesi aldım pek fayda etmedi. Dediğiniz gibi 10 cm kaldırsam ayağımı ağrı saplanıyor. Yürümem zorlaştığı için dışarı falan çıkamıyorm. Yürüyüş yapmayı çok istiyordum pilates yoga yapacakdım hamileyken ne hayallerim vardı.Kızlar merhaba uzun zamandır girmemişim burayakeyfim hiç yok açıkçası. Sıcaklar öyle bunalttı ki her gün ağlıyorum desem yeridir nefes alamadığım için alerjik bir bünyem de var o kadar nefessiz kalıyorum ki çoğu günler gözlerim kan çanağına dönüyor yeterli oksijen alamadığım için…. ne gece uykusu var ne gündüz. Gezemiyorum oturamıyorum uyuyamıyorum ama uyanık da kalamıyorum hatta bunu yazarken bile ağlamaya başladım o kadar bunaldım ki… Allah’a binlerce kez şükürler olsun tabiki ama yaz hamileliği çok zormuş… üstüne bir de son 10 gündür inanılmaz bir pelvis ağrısı başladı. Yatakta dönemiyorum bile bıçaklar saplanıyor vajinama. Yürümek de çok zor bazen topallayarak ilerliyorum. Kalkarken otururken günlük hayatımın çoğunda vajina dudaklarında (özür dilerim nasıl anlatacağımı yerini bilemedim) acayip bir ağrı var. Sizin de böyle mi normal mi bu kadar alt tarafa yoğun ağrı haftaya doktora gideceğim ama daha önce gittiğimde olur öyle falan demişti bebeğin hareketlerini de takip ediyorum bazen az bazen çok. Mesela ayağımı yerden 10 cm’den fazla kaldıramıyorum ayakkabı giymek altıma bir eşofman falan giymek imkansız yanımdakinden yardım istiyorum çünkü ağrı saplanıyor ayağım yerden kalktığı an. Çevreme soruyorum bizde öyle olmamıştı diyorlar iyice moralim bozuluyor sanki ben çok nazlıyım gibi bakıyorlar… ağrıyor diyorum işte gösteriyorum yerini bile ne nazı ne niyazı Allah aşkına….Böyle böyle şeyle işte sıcaklarla birleşince çok bunalttı kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında bi doğursaydık bu arada şekeri çıkan erken doğum riski olan annelerimiz sizi tek tek okuyup etiketleyemedim ama kocaman öpüp sarılıyorum sağ salim sağlıkla kavuşun evlatlarınıza sizi gerçekten gönülden seviyor ve sarılıyorum
Magnezyum bende işe yaramadı.Her hamilelik kendine özeldir canım çevrendekilerin öyle olmadı diye sende böyle oluyor diye nazlı olduğun anlamına gelmez .. benim kalçamda sızım çok oluyor ara ara ama sanki doğum sancısı hibi kemiklerim açılıyor gibi doktor bebeğin konumundan dolayı dedi ve magnezyumu 400 e çıkardı . Magnezyumu artırsan canım belki Sanada iyi gelir ..
Çok güzel ve detaylı anlatmışsın canım çok teşekkürler aynen öylecanim benim de cok benzer o agrilar.honeydukes in de dedigi gibi; vucudun daha onceden kilo alip verme sureci gecirmediyse, genetik olarak kilo alimina yatkin degilsen, kemiklerin iri degilse vs. vucut aliskin olmadigindan boyle bir yuk bindiginde diger hamilelerden farkli olarak cok daha fazla agri/aci hissetme durumu olabiliyor. ben agrilar ilk basladigindan beri surekli vucudumu gozlemliyorum; birkac gun ust uste fazla ayakta kalirsam, agrilarim inanilmaz artiyor bu da yorgunluktan degil aslinda; ayakta kaldigimizda baski direkt o bolgeye oluyor, haliyle bu aralar artik bebisler hizla buyuyor, e sadece bebek degil, plesanta, amniyo sivisi vs. hepsi agirlik artisi yasiyor, dolayisiyla soyle bir durum var; biz cok kilo almadik desek de; aslinda gayet de alinmis 5-6 kilo var ve hepsi karnimizda, o kilo da kasiklara direkt baski yapiyor. kaslar da ne yapacaklarini sasirmis durumdalar bence
ben inatla, yuruyus mesafemi azaltmis olsam da, yine de duzenli yuruyorum, mumkun oldugunca yuzuyorum, kisa kisa ama uzun degil, bir de cikinca hemen uzerimi degisiyorum, gun icinde firsat buldukca, parca parca onar dakika ayaklarimi yuksege uzatip yatiyorum. normalde de hep yan yatiyorum, oturmak dinlendirmiyor zira maalesef, cunku oturunca her turlu kasiklara baski oluyor yine. kasiklara baskiyi azaltinca hafifliyor benim agrilarim.
Ben maalesef çatladığını çok geç fark ettim hiç dikkat etmemiştim, aslında çatlak yağı da sürüyordum düzenli olarak. Benim vücudum da çatlamaya meyilli aynı senin gibi boy atmadan kaynaklı çatlaklarım çokbenim catlamadi ama soyle bir durum var; goguslerim cok buyuk degil, fakat vucudum genel olarak catlamaya fazla merakli, ergenlikte boyum hizli uzadigi icin catlaklarim olmustu hep, haliyle hamilelikte gobusle birlikte fazla buyur ve catlar diye, otamakirkpinar’in gobus yagini kullaniyorum 3 aydir duzenli olarak, komple pehlivan gibi yaglaniyorum, icerigi de temiz oldugundan icim rahat. gogus uclarini pamuk ve karbonatli temiz suyla temizleyip sonra dedigim yagdan suruyorum, cok sukur su ana kadar bir problem yasamadim. dogum sonrasina hazirlik yapiyorum kendimce, bir de benim yaklasik iki aydir da sut benzeri sivi geliyor uclarindan ara ara. o nedenle ihmal etsem catlar gibi bi’ his vardi hep icimde. kantaron ve zeytinyagi da makul olabilir bu arada, ben cocuklugumdan beri agiz ici dahil tum yara berelerimde kantaron zeytinyagi kullanirim, faydasiz olduguna hic sahit olmadimsadece hamilelikle ilgili bi’ sormak lazim.
Mersin cnmBenim gittigim hastanede kontrol muayenesi 10gün geçerli canim sen hangi şehirdesin ki
Korkutmak istemem ama ben de ilk hamileliğimde o ağrıyı yaşamadım ama bunda yaşıyorum, büyük ihtimalle bu her hamilelik farklıdır sözünün kanıtı, başka insan olmaya gerek yok iki evladın hamileliği arasında bile fark var, aöa olsun bunda oldu diye diğerinde olcak diye bir şey yok, hepimiz sağlıklı olalım zamanında doğsunlar da şu ağrılar doğduğu an unutuluyor, annem hep öyle derdi gerçekten öyle, sesini duyduğun an hepsi geçiyoÇok güzel ve detaylı anlatmışsın canım çok teşekkürler aynen öyleBacakların arasına yastık koyarak yatmak da rahatlatıyor beni baya. Muhtemelen 2.hamilelikte bu kadar ağrı yaşamayız inşallah, vücut alışmış olacak çünkü
Ben maalesef çatladığını çok geç fark ettim hiç dikkat etmemiştim, aslında çatlak yağı da sürüyordum düzenli olarak. Benim vücudum da çatlamaya meyilli aynı senin gibi boy atmadan kaynaklı çatlaklarım çokKantaronu çoook duydum bugün aktardan alıcam inşallah. Bir de arkadaşım kantaronla ecavit e vitaminini karıştırıp sürmemi söyledi kendi doktoru önermiş ona ve inanılmaz faydasını görmüş. Doğuma kadar kalıcı bir çözüm bulurum inşallah yoksa şimdiden böyleyse bebek emmeye başlayınca düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?