Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Allah kabul etsin canım benimmmm

Of çok sinir bozucu gerçekten ya karışmasın şu eşin ailesi çok irite oluyorum

Ben de öyle yapıyorum canım oturduğum yerde allah kabul eder diye düşünüyorum

Ben de öyle yapıyorum canım oturduğum yerde allah kabul eder diye düşünüyorum
U Umayis bende 8 ci haftadaki kanamamdan sonra oturarak kılmaya başladım. Abdest alırken bile ellerimle suyla mest ediyorum ayaklarımı kaldırmıyorum.. Rabbim kabul ediyordur içimde hiç şüphe kuşku yok inşallah

Ya boşversene sen canım, kafanı dinle eşinle anlaşıyorsan başkası hiç canını sıkmasın dayanmamız gereken azcık bir süre kaldı, stres çok kötü bir şey ve sen ne istersen onu yaparsın kusura bakmasın kimse doğuran sen çeken sen ama herkes söz sahibi, o iş pek öyle olmuyo, nasıl insanlar kendilerine bir şey dedirtmiyo biz geliniz diye ağaç kovuğundan çıkmadık he bizim de ailemiz var biz de birilerinin yavrusuyuz. Bizim de düşüncemiz var, kaynanalara göre bizi kocalarımız çöp kenarından falan toplamış gibi düşünüyorlar jxhxhshxhhs

Kızlar bebeği dönmeyen var mı ? Benim bebiş popo aşşağı hala.. doktor zamanı var dedi ama bu haftalarda dönmesi istenilir demişti . Yarın perinatolojide randevum var orayada soracağım ama .
Ben son gittiğimde makat demişti ama 32.haftaya kadar sorun yok bu haftalarda beklemeyiz zaten demişti

Kızlar göğüs ucu çatlayan var mı? Benim bildiğiniz parçalandı. Düzenli olarak lansinoh sürüyorum ama asla fayda etmedi. Emzirsem tamam diycem ama daha bebek doğmadan bu kadar hassasiyet nedir anlamadım ya. Biri zeytinyağıyla kantaron yağını karıştırıp pamuğa dök gece öyle yat yazmış onu deniycem ama benim gibi olan var mı? Bildiğiniz etim kopmuş ya ağliycam

Aa şimdide olurmuymuş
Canm bende tahinin üstündeki yapı sürünce iyi geldiğini duymuştum dene bi

O pelvis ağrısını ben bilirim beeeen Genelde hep zayıf veya normal kiloda mıydın veya ilk bebeğin mi? Çünkü böyle durumlarda aşağıdaki kaslar ağırlık taşımaya alışık olmadıkları için (kilodan dolayı göbek veya bebek gibi) ağrıyormuş. Bebek giderek büyüyor ve ağır geliyor zavallı kaslar ve kemikler de ne yapsın. Ben de ayağımı kaldıramıyorum, zaten riskli sayılıyor rahim ağzımın kısalığından dolayı ama risk olmasa bile yapamazdım direkt ağrıyor aynı senin gibi. Geçecek inşallah az kaldı

Vallaha canım hiç önemsemiyorum dönerse kendi bilir dönmezse sezeryanada okeyim çünki normal doğum gözümü korkutuyor biraz çokta istiyorum aslında ama o sancıya ağrıya dayanabilirmiyim bilmiyorum
Çok iyi yapıyorsun. Sağlıkla son haftalara bir gelelim de her ne şekilde olsada razıyız valla.

Aa şimdide olurmuymuş
Canm bende tahinin üstündeki yapı sürünce iyi geldiğini duymuştum dene bi
Oluyormuş valla hatta bende 4-5. Ayda başladı hiç dikkat etmemiştim bi gün bi baktım göğüs uçlarım çatlak çatlak. Hemen krem alıp başladım nerden baksan 2 aydır düzenli kullanıyorum ama lansinoh hiç etki etmedi bugün baktım daha da kötü olmuş ağliycam gerçekten Tahin yok ama önce bu dediğim karışımı deneyeyim, olmazsa tahin de alırım

Evet kilo problemim olmamıştı hiç hayatım boyunca allahım çok fena bir şey önceden de çekiyordum pelvis ağrısı da artık iyice azmaya başladı neredeyse çıkarıp al babası az da sen taşı diyip koşarak kaçacağım hayır evde biri yokken giyinemiyorum bile birinin gelmesini bekliyorum çok sinir bozucu bir ağrı yaşayamayana gerçekten şımarıklık gibi geliyor ama bazen yolda yürürken bile tutuyor ağrı resmen iki büklüm oluyorum bir yere yürüyerek gitmeye korkar oldum ki ben aşırı yürüyen bir insandım günlük 10 bin adım mesela benim öğlene kadar attığım adımdır öyle diyim arabayla hayatta gitmem bir yere şimdi araba yoksa evde hapisim

Ben hiç hareket edemiyorum zaten yasak ah o ağrı... İnsanlar şaşırıyor annemlere falan söylüyorum allah allah diyolar hiç yaşamamış falan, böyle artık oram ağrıyo buram ağrıyo demeye çekiniyorum. Her gün bir problem. Ben evde kimse yokken tuvalete bile gidemiyorum sürekli başımda bir bakıcım olmalı allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…