Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Elimden geldiğince dışarı çıkmıyorum be au içiyorum ama resmen saunada gibi terliyorum

Yeni bakıldı daha değerlerime sıkıntı yok çok şükür hepsi normal. Babamın cihazı var gerek olursa ondan alır ölçerim.

Bende 3kilo almişim ayni seyleri yemekten için kiyildi neler yiyorsun canim ögle yemeginde akşam yemeginde banada fikir olsun ispanak yemekten temel reise donuseceğim

Bende 3kilo almişim ayni seyleri yemekten için kiyildi neler yiyorsun canim ögle yemeginde akşam yemeginde banada fikir olsun ispanak yemekten temel reise donuseceğim
Ahahaha bende aynısını düşünüyorum sebze yemekten bir hal oldum üzerime karbonhidrat fırlatın aşkım ben değiştiriyorum sürekli .. mesela dün karnabahar çorbası vardı ,bir dilim et tavada çevirdim azcık zeytinyağıyla,yanına sebze sote havuç, brokoli ,az birşey mantarlı bulgur pilavı,ve yoğurtlu ıspanak yapmıştım ..

Bugün zeytinyağlı kabak ,köfte,yanına tam buğday bir avuç makarna ekleyeceğim inşallah fırlamaz şeker ama tavuk gögsü,somon vs değiştirerek yapmaya çalışıyorm .. bulgur çıkartmıyor bende 3/4 yemek kaşığı koyuyorum doyurucu ve tok tutucu oluyor.. sen neler yapıyosun?

Öğlen ben genelde ya salata yapıyorum nohutlu vs karışık yada elma ve armut biraz fındık badem vs ile yiyorum yada yulaf yoğurtla yiyorum oda tam tahıllı

Ben ispanak yemegi kiymali
Bazen kuru fasulye yapiyorum etli
Gulutensz makarna aldim file marketten ondan yiyorum 4-5 kaşik
Semizotu yemegi yapiyorum zeytinyagli
Kabak yemegi yapiyorum zeytinyagli kiymali
Taze fasulye
Sebze yemegi ,çorbada yeşil mercimek ve kirmizi mercimek yapiyorum çogu yemegin yanina yogurt yiyorum bazen de salata öyle geciyor gunler ama özledim princ pilavini yemeyi zeytinyagli dolmayi filan gozumde tutuyorlar

Semizotunu zeytinyağlı yemek tarzı hiç yapmadım ben yoğurtla yapıyorum aynı canım vallahi özgürce yemek yemeyi özledim bende 5/6 kaşık makarna benim gözümü doyurmaya bile yetmiyor L luckykus a ilk zamanlar dediğim gibi makarnasız nasıl geçecek ya off mesela köfte demek makarna demek balık demek makarna demek benim için nefes alış veriş demektir sksöksksks çocuk başta yediklerimle şuandakiyle şoke olmuştur bu anam napıyor diyordur

Baya kısa nasıl sana secenek bıraktılar direk yatırması lazımdı

Ay bakamadım bugün buralara kremalı mantarlı makarna için şu an kurşun atar kurşun yerim 1 küçük kare tam buğday ekmeği dahi şekerimi fırlatıyor sabah resmen küçücük ekmek yedim çeyrek şekilde. Akşama da şimdi yemek yapıyorum fırına sebze vericem yanına da semizotu salatası tamam bitti gitti

Ben yoğurtlu hiç denemedim Azcik salcali yapiyorum yanina yogurt koyuyorum bugun ki degerlere baksana vucudum kafayi yedi artik
Sabah aç ; 63
Sabh tok;136
Öglen aç;62
Öglen tok;90
sabah iki parca cevizli corek yedim gozlerim pusulanmaya başladi benim açliklar cok dusuyor nerde yanlis yapiyorum bilmyrm ara ogunlerde ne yiyosunz siz

Heh bak makarnanın anlam ve önemini anlamışsın aşkom beraber kurşun atalım benimde uçuruyor tam buğday ekmek ya sabah kahvaltılarım uçuruk çıkıyor. Analamadım evde şeker ilavesiz kendimiz yapsak nasıl olur aceba tam buğday un ile ?

Merhaba kızlar ankarada takipli olan arkadaşlar nerede takip oluyor acaba ? Ben doktorumdan pek memnun değilim bu ara değiştirmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar, ben küçük bir şehirde yaşıyorum ama burdaki takiplerimi Ankarada başkent ünv hastanesinde perinetalog Nihal hanımla dönüşümlü yapıyorum. Bir kaç riskli durum var doğumumu da onda yaparım gibi. Hiçbir detayı atlamayıp çok güzel muayene ediyor.

Gerçekten öyle canım onlar sağ ve sağlıklı olsun da gözümüz başka hiçbir şeyi görmüyor Karbonatı duydum evet, e vitaminiyle zeytinyağını karıştırdım biraz fayda edecek gibi bakalım
Garmastan’ı hiç duymadım sorayım doktoruma Madecasol dedi o da bana. Gün içinde krem+geceleri yağ şeklinde yapayım dedim inşallah kısa sürede toparlar

12 mm ölçüp nasıl üstünde durmuyor ya sen yanlış anladın ya da gittiğin kişi doktor değil öyle şey olur mu Yatış vermesi lazımdı sana anında. Mutlaka düzgün bir kadın doğum doktoruna git hemen

Çok açım çok anlamaz mıyım vücut resmen karbonhidraaaaaat diye bağırıyor kocamı çok kıskanıyorum ne güzel yiyip içiyor of Ciddi mi senin de mi çıktı? Kız ne yiycez amaaan bilmiyorum ki yine çıkar diye hiç heveslenmemiştim kendim ekmek yapmaya

Merhaba kızlar ankarada takipli olan arkadaşlar nerede takip oluyor acaba ? Ben doktorumdan pek memnun değilim bu ara değiştirmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Canım ben Güvende Yetkin Karasu'da takipliyim çok da memnunum tüp bebek ve öncesi bütün süreçleri kendisi takip etti. Devlette istersen de Etlik şehir hastanesinde Onur hoca var arkadaşım da onda doğum yapacak ebesinden ve doktorundan çok memnun, o da daha önce birlikte çalıştığımız bir hekim

+1 Evde yatınca yine iyi de ofiste zorlanıyorum baya
Kızlar bu hamilelik g0nlüğündeki bebeğin kilo ve boyuyla uyuşuyormu bebeğin kilosu mesela şu an senin 1400 olmuşmu
Ortalama değerleri gösteriyor canım, benim bebeğim de ortalamaya uygun gittiği için uyuşuyor ama herkesinki aynı olmayabilir ve bu dünyanın en normal şeyi

Kızlar mutfakta iş yapıyordum ayaktaydım 3 kere üst üste kasılma yaşadım yani kasılma mı bu anlayamadım da vajinama popoma doğru bir baskı oldu. Ne oluyor bu tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…