Canım başlarda ben de sadece tulum ve şapka yaptıracaktım ama şimdi battaniyesi ve yastık kılıfı da olsun istiyorum beşiğinde nevresim gibi durur.Kızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Bu da normal sanırım canım arada benim de oluyor yavru kuşum eliyle falan oynuyor sanırım sızlıyor böyle sonra çişim geliyor gibi oluyor çok tuhaf bir hisKızlar bir sorum olacak size benim göbek deliğinin çevresi aciyor derim aciyor böle dokununca kıyafet sürtünmesinde bile
Ben melizababy den yaptırdım canım sadece alt üst takım ve şapka olarakKızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Tâbii ederiz canım endişeye kapılıp strese girme bebeğin de etkilenmesin iyiyi düşünelim iyi olsun. Kaç haftalıktı bu arada?Kızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Bebişte çok hareket etmeyince endişelndim kuzum ya etkiledimi acaba diye şimdi küçükte olsa sinyal verdi annesineÇok kötü değil canım kafana takma olabilir yani benim de bugün 94 dün 99 çıkmıştı
31 haftalıkTâbii ederiz canım endişeye kapılıp strese girme bebeğin de etkilenmesin iyiyi düşünelim iyi olsun. Kaç haftalıktı bu arada?
Allah yardımcın olsun canım haberdar et mutlaka biziKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Benim de birkaç gündür böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok sık idrara çıkıyorum çok çabuk sıkışıyorum acaba ondan mı diye düşündüm ama sürekli olmuyorKızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
Geçmiş olsun kuzum Bende çok almadım 3.5 kilo aldım şu an 66 kilodayım çok kilo alsam daha perişan olurdum heraldeAyyy evettt bende de bazen sanci giriyor. Zaten ishal oldum gaz sıkışması oluyor. Dün yediğim bir şey yaramadı mide bulantısı kusma oldu. Geceye doğru zar zor yürüdüm. Bildiğin vajina olduğu yerdeki kemikler ağrı oldu sanki o kemikler dövülmüş gibi. Ben çok aman aman kilo almadım ama yinede ağırlık var. Kilosu olanları düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.
Sen sezeryan mi olacaksın.
Ben de anlayamadım ki enfeksiyon mu yoksa bebek baskı yaptığı için mi çünkü bu haftalarda da sık tuvalete çıkma isteği oluyormuş mesaneye baskı yaptığı için. Ne yapsakBenim de birkaç gündür böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor, çok sık idrara çıkıyorum çok çabuk sıkışıyorum acaba ondan mı diye düşündüm ama sürekli olmuyor
Oyy yerim ben onları onların durumu nasıl iyiler dimi bidiklar inşallah bu an önce kavuşursunuz annesiİyiyim canım toparlanıyorum yavaştan bebişleri görüyorum o güç oluyor
İnşallah canım totişleri rahat etsin bidiklarimizinben de molfix premium aldım ilk aşamada. Gönlüm bebeğimin sıkıntı yaşamamasından yana
Ara ara normal diyorlar ama canım, buna bel, sırt ağrısı veya kanama eşlik ederse ozaman kötüymüş. Haftaya perşembe doktor randevum var ozaman soracağım inşallah ama bende baştan beri hep enfeksiyon var yani bir türlü geçmedi dediğin gibi ondan da olabilirBen de anlayamadım ki enfeksiyon mu yoksa bebek baskı yaptığı için mi çünkü bu haftalarda da sık tuvalete çıkma isteği oluyormuş mesaneye baskı yaptığı için. Ne yapsak
Geçmiş olsun canım, stres yapma gerildikçe bebek de strese girerKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Anladım canımmAra ara normal diyorlar ama canım, buna bel, sırt ağrısı veya kanama eşlik ederse ozaman kötüymüş. Haftaya perşembe doktor randevum var ozaman soracağım inşallah ama bende baştan beri hep enfeksiyon var yani bir türlü geçmedi dediğin gibi ondan da olabilir
Ben de aldım canım isimleriCanım başlarda ben de sadece tulum ve şapka yaptıracaktım ama şimdi battaniyesi ve yastık kılıfı da olsun istiyorum beşiğinde nevresim gibi durur.
Çok araştırdım birkaç sayfa söyleyeyim:
Zeelykids,Melizababy,Aisebabyboutigue aklımda bu sayfalar var güvenilir sanırım. Trendyolda da bir site var ben ordan yaptıracağım karar değiştirmezsem. O sayfayı da aşağıya ekliyorum
İnstagramdan mı bu canımBen melizababy den yaptırdım canım sadece alt üst takım ve şapka olarak
Strese girme canım serum falan durdurular inşallah sen gerilme ki bebekte rahat olsunKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Benim enfeksiyonda kasık ağrım olmuştu ve hafif bel ağrısıda idrarda yanma falan yoktu hiçKızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?
Geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcın olsun bı şikayetin varmiydi normal rutin kontroldemi sancım olduğu anlaşildi korkma canim hastanedeyaen emin ellerdesin dualarım seninleKızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?