Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Çok kötü değil canım kafana takma olabilir yani benim de bugün 94 dün 99 çıkmıştı

Ayyy evettt bende de bazen sanci giriyor. Zaten ishal oldum gaz sıkışması oluyor. Dün yediğim bir şey yaramadı mide bulantısı kusma oldu. Geceye doğru zar zor yürüdüm. Bildiğin vajina olduğu yerdeki kemikler ağrı oldu sanki o kemikler dövülmüş gibi. Ben çok aman aman kilo almadım ama yinede ağırlık var. Kilosu olanları düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.
Sen sezeryan mi olacaksın.

İyiyim canım toparlanıyorum yavaştan bebişleri görüyorum o güç oluyor

Dün gece vajina kemiğinde çok ağrı oldu. artık bebeği taşımakta zorlanıyor galiba bedenimiz
Ay o ağrı bende haftalardır var bazen geçiyor gibi oluyor ama özellikle gece ve sabah ilk kalktığımda kötü ya da bacağımı kaldırırken falan

Kızlar bende magnezyum ve demire başladım şükür kasilmalarim geçti, o vajinada agri bende de oluyor son birkaç gündür ama brixton hicks olduğunu anladım yazdıklarınızdan. Normal doğum sancısında ağrı bele ve bacaklara vuruyormuş doğru mu?

Evet balımm hamileliğin başında çoğumuz bundan şikayetçiydik benim de aşırı ağırlaşıp deli gibi ağrıyordu ama zamanla o ağrı geçti gene hafif var ama.
Benim o şeffaf sıvı 25. haftalarda falan gelmeye başladı şaşırmıştım araştırdım normal diyordu neyse zaman geçtikçe sızıntı şeklinde akmaya başladı ara sıra. Şimdi de kolostrum denilen sarı sıvı geliyor hatta o da ara sıra minik minik akıyor. Vücut bu dönemlerde üretmeye başlıyormuş artık. Belirti olmasa bile o kendini hazırlıyordur merak etme

Yaaa kolostrumu kesinlikle alın ve saklayın bebeiş için çok önemli.. evet ger bedende farklı oluyor .. bazen erken başlıyor bazen doğumdan sonra oluyor

İyi haberler al inşAllah canım şimdi nasılsın,ne dedi doktorun merak ettim

Kızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar

Yaaa kolostrumu kesinlikle alın ve saklayın bebeiş için çok önemli.. evet ger bedende farklı oluyor .. bazen erken başlıyor bazen doğumdan sonra oluyor
Evet ama ben de endişe ediyorum dur işte akma yakında bebeğim doğacak diyorum İsraf oluyormuş gibi geliyor

Canım başlarda ben de sadece tulum ve şapka yaptıracaktım ama şimdi battaniyesi ve yastık kılıfı da olsun istiyorum beşiğinde nevresim gibi durur.
Çok araştırdım birkaç sayfa söyleyeyim:
Zeelykids,Melizababy,Aisebabyboutigue aklımda bu sayfalar var güvenilir sanırım. Trendyolda da bir site var ben ordan yaptıracağım karar değiştirmezsem. O sayfayı da aşağıya ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4553.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bir sorum olacak size benim göbek deliğinin çevresi aciyor derim aciyor böle dokununca kıyafet sürtünmesinde bile
Bu da normal sanırım canım arada benim de oluyor yavru kuşum eliyle falan oynuyor sanırım sızlıyor böyle sonra çişim geliyor gibi oluyor çok tuhaf bir his

Ben melizababy den yaptırdım canım sadece alt üst takım ve şapka olarak

Kızlar benim birkaç gündür her an regl olacakmışım gibi ağrım oluyor alt bölgemde bebeğimin yaptığı ağırlık da var tabi baş aşağı duruyordu en son. Küçük tuvaletim geldiğinde ağrı oluyor hemen bir an önce tuvalete çıkayım diyorum çıkınca rahatlıyorum ama yanma vs yok sık çıkıyorum birde. Doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendi olabilir mi aynı belirtileri yaşadınız mı?

Çok kötü değil canım kafana takma olabilir yani benim de bugün 94 dün 99 çıkmıştı
Bebişte çok hareket etmeyince endişelndim kuzum ya etkiledimi acaba diye şimdi küçükte olsa sinyal verdi annesine bu bebek tam bi baba aşiği sabahtan beridir konuşuyorum soğuk su içtim biseyler yedim utanması babası aradı konuşurken azcik kimildadi sesini duyunca uyanıyor şimdiden papucumz dama anlaşildi bı bozulmadim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…