Çok kötü değil canım kafana takma olabilir yani benim de bugün 94 dün 99 çıkmıştı
Ayyy evettt bende de bazen sanci giriyor. Zaten ishal oldum gaz sıkışması oluyor. Dün yediğim bir şey yaramadı mide bulantısı kusma oldu. Geceye doğru zar zor yürüdüm. Bildiğin vajina olduğu yerdeki kemikler ağrı oldu sanki o kemikler dövülmüş gibi. Ben çok aman aman kilo almadım ama yinede ağırlık var. Kilosu olanları düşünemiyorum bile Allah yardımcıları olsun.Benimde karnımın alt kismi vajinamda sızlama var bı kaç gündür ki çok rahatsz ediyor beni iyice ağirlastik dün eğildim bişey almak için aniden sancı girdi alt karnıma bu an dogurcam sandımbu haftalar çabucak geçsin iki iş yapıyorum canim çıkıyor hiç bir işimi tam yapamıyorum yarım yamalak
İyiyim canım toparlanıyorum yavaştan bebişleri görüyorum o güç oluyorBende öyle düşünüyorum kuzum bı paket alıp deneyeceğim her bebeğin teni farklı Pisik yapmazsa o bezden devam ederim diyorum stok yapmak mantıksız zaten.Bu arada sen nasılsın iyimisin canımGrubumuzun çiceği burnunda taze annesi
ben de molfix premium aldım ilk aşamada. Gönlüm bebeğimin sıkıntı yaşamamasından yanaKızlar bebek bezi aldinizmi ne aldınız ?
Ay o ağrı bende haftalardır var bazen geçiyor gibi oluyor ama özellikle gece ve sabah ilk kalktığımda kötü ya da bacağımı kaldırırken falanDün gece vajina kemiğinde çok ağrı oldu.artık bebeği taşımakta zorlanıyor galiba bedenimiz
Zor ama buradan iyidir boşver kuzumYa ne güzell vallahi hayranım .. ben işe gidecekken 23 felan olup uyuyamayınca strese giriyorumbu ülke piskolojimi bozdu
Evet balımm hamileliğin başında çoğumuz bundan şikayetçiydik benim de aşırı ağırlaşıp deli gibi ağrıyordu ama zamanla o ağrı geçti gene hafif var ama.Ya kızlar süt ve göğüs demişken göğüslerinize süt doluyor hissi oluyormu ? Benimkiler hamileliğin başında aşırı ağrılı ve büyüklerdi şimdi normaller ( tabi o kahve rengi kısmı hariç) ama ne bilim süt oluşuyor hissiyatı yok . Bazılarında okuyorum bu haftalarda vs sütü gelen oluyor
Yaaa kolostrumu kesinlikle alın ve saklayın bebeiş için çok önemli.. evet ger bedende farklı oluyor .. bazen erken başlıyor bazen doğumdan sonra oluyorEvet balımm hamileliğin başında çoğumuz bundan şikayetçiydik benim de aşırı ağırlaşıp deli gibi ağrıyordu ama zamanla o ağrı geçti gene hafif var ama.
Benim o şeffaf sıvı 25. haftalarda falan gelmeye başladı şaşırmıştım araştırdım normal diyordu neyse zaman geçtikçe sızıntı şeklinde akmaya başladı ara sıra. Şimdi de kolostrum denilen sarı sıvı geliyor hatta o da ara sıra minik minik akıyor. Vücut bu dönemlerde üretmeye başlıyormuş artık. Belirti olmasa bile o kendini hazırlıyordur merak etme
İyi haberler al inşAllah canım şimdi nasılsın,ne dedi doktorun merak ettimBen dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var
Evet ama ben de endişe ediyorum dur işte akma yakında bebeğim doğacak diyorumYaaa kolostrumu kesinlikle alın ve saklayın bebeiş için çok önemli.. evet ger bedende farklı oluyor .. bazen erken başlıyor bazen doğumdan sonra oluyor
Canım başlarda ben de sadece tulum ve şapka yaptıracaktım ama şimdi battaniyesi ve yastık kılıfı da olsun istiyorum beşiğinde nevresim gibi durur.Kızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Bu da normal sanırım canım arada benim de oluyor yavru kuşum eliyle falan oynuyor sanırım sızlıyor böyle sonra çişim geliyor gibi oluyor çok tuhaf bir hisKızlar bir sorum olacak size benim göbek deliğinin çevresi aciyor derim aciyor böle dokununca kıyafet sürtünmesinde bile
Ben melizababy den yaptırdım canım sadece alt üst takım ve şapka olarakKızlarrrr ben hiç isim yazılı bir şey almadım yaptırmadım (hala da belli değil zaten) ama bir tane tulum yaptırma niyetim var, çok parçalı takımlardan istemiyorum gereksiz görüyorum ama hem kendine anı kalsın diye hem de hastanede fırsatımız olursa 3-5 fotosu olsun diye hastaneye koymak için tulum,şapka ya da tulum,şapka,battaniyeli bir şey düşündüm. Böyle yaptıran var mı varsa memnunsanız bana yollar mısınız yaptırdığınız yeri ballar
Tâbii ederiz canım endişeye kapılıp strese girme bebeğin de etkilenmesin iyiyi düşünelim iyi olsun. Kaç haftalıktı bu arada?Kızlar sancım çıktı yatisim yapıldı dua eder misiniz benim içinde çok korkuyorum
Bebişte çok hareket etmeyince endişelndim kuzum ya etkiledimi acaba diye şimdi küçükte olsa sinyal verdi annesineÇok kötü değil canım kafana takma olabilir yani benim de bugün 94 dün 99 çıkmıştı
31 haftalıkTâbii ederiz canım endişeye kapılıp strese girme bebeğin de etkilenmesin iyiyi düşünelim iyi olsun. Kaç haftalıktı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?