Aaa ciddi mi ben put gibi bekledim geçsin diye sonra devam ettim işime. Bir daha uzanayım. Doktorum devlette benim iletişim numarası falan yok soramıyorum böyle olunca haliyle. Teşekkür ederim canım bir daha olursa hemen uzanırımCanım böyle olduğunda hemen uzanmalısın, doktorum öyle demişti bana, geçince yine devam edersin işlerine
Karnında sertleşme veya ağrı olmadıysa o kasılma değildir canım. Bebek büyüdü artık aşağı baskı yapıyor o yüzden oluyor benim anladığım kadarıyla birkaç kez bana da oldu dolgunluk tarzında bir histiAaa ciddi mi ben put gibi bekledim geçsin diye sonra devam ettim işime. Bir daha uzanayım. Doktorum devlette benim iletişim numarası falan yok soramıyorum böyle olunca haliyle. Teşekkür ederim canım bir daha olursa hemen uzanırım
Şimdi uzanıyorum karnım yumuşak hiç sertleşme hissetmedim canım. Olabilir dediğin de çok normal aşağıya baskı yapmaları vs olağan artık benimkinin bacakları da uzun sığdıramadı belki de hahahaKarnında sertleşme veya ağrı olmadıysa o kasılma değildir canım. Bebek büyüdü artık aşağı baskı yapıyor o yüzden oluyor benim anladığım kadarıyla birkaç kez bana da oldu dolgunluk tarzında bir histi
Olabilir canımŞimdi uzanıyorum karnım yumuşak hiç sertleşme hissetmedim canım. Olabilir dediğin de çok normal aşağıya baskı yapmaları vs olağan artık benimkinin bacakları da uzun sığdıramadı belki de hahaha
Hahahah çok komik ya şimdiden ağlatıyor annesini vura vuraOlabilir canımBenimki de tam tersi bacaklar yukarıda vurdukça vuruyor maşallah kaburgalarımın altına bacaklar yukarıda olmasına rağmen öyle baskı oluyor bazen bende neresiyle vuruyor onu hiç anlamadım çünkü başı da sol yanda çok değişik bir pozisyonu var
Ahahhaha ya nerden biliceksinki işte bilemiyorsun ama allahtan bende dikkat etmemişimde gömmüşüm kafama göreDaha kalıcaz canım maalesef ki böyle bitecek hamileliksonra yiycez öyle düşün motive et kendini bir şekilde. Ben 7. haftadan bu yana keriz gibi açım ya bilseydim her şeye rağmen şekerimin çıkacağını yemin ederim yerdim hahaha
Hahsjjss makarna yeme diyordum sana iyi ki yemişsin ohhhhhhhhh yarasınAhahhaha ya nerden biliceksinki işte bilemiyorsun ama allahtan bende dikkat etmemişimde gömmüşüm kafama göreya geçer inşallah diğer türlüsünü düşünmek beni yoruyor
Aşkım bulgurdanda 3 Max 4 yemek kaşığı koyuyorumÖyle de mecbur yavrum geçen gün yaptım taze fasulye, nohutu semizotu salatasıyla yedim ara öğünde. Bulgur ve basmatiye de dikkat etceksin kepçe kepçe yiyemiyoruz.
Hahsjjss makarna yeme diyordum sana iyi ki yemişsin ohhhhhhhhh yarasın
Gider gider daha gidecek fit şekilde gidicez doğuma bebeler böyle istiyorAşkım bulgurdanda 3 Max 4 yemek kaşığı koyuyorumkız kilo verdim 10 günde 600 gram gitti
hahahdjjsd sırıtmaz valla mükemmel olurAhahhaha adımı makarna sever felanmı yapsam ya Skskksks
Aşkım ya biz çokta kilo almadık.. ben 70 le hamile kalıp 130 la doğuma gideni duydum biz zaten fitt takılıyorduk aslında ama şimdi extra bir fit olacağızGider gider daha gidecek fit şekilde gidicez doğuma bebeler böyle istiyor
hahahdjjsd sırıtmaz valla mükemmel olur
tamam canim bakayim ben ona tesekkur ederimBana kalırsa bundan al canım cam olmayandan ikili başlıklarını çocuk büyüdükçe değiştirirsin. Bu daha hesaplı olur. İlerde kendi tutacak falan camı tutamaz kullanım ömrü az. 120 cc yi bitirecek en az 2 ay içinde nolacak büyükte verirsin ilk doğduğunda da
Kaç derecede yikadin canim birde yikama talimati etiketlerini kesmişmiydin:)Evet yıkandı ütülendi 1 makine zaten çok almadım kıyafet zaten duruma göre hemen büyücek birde Ebebek bana 5 dk mesafede gerekirse alırım diye
Çocuk cok aşagıda her halde ara ara bu ağrı grip cıkıyor bu gün duş aldım uzandım şimdi . Vajinanın sol tarafına vuruyor sanki hareketlerde orda agrıda o tarafta . İnşallah kötü bir şey yoktur . Kanala filan girmesindeEvet evet canım kısa sürüyor ama resmen zıplatıyor çok şaşırdım
Benimde öyle bir ağrım oluyor arada ama bende miyom var hatta geçen kontrolde doktoruma söyledim ağrıyan yeri gösterdim tam ordaydı miyomKızlar sabah sol karın ağrısıyla uyanmıştım sonradan geçti ama öğleden beri kasıkta batma hissediyorum ve geçmiyor, bebek de hareket etti ama her zamankine göre daha az hareketli, biraz korktum
Servikal yetmezlik yaşayan biri olarak 22mm ile 8 gün hastanede yattım ben canım. 12mm olduğu zaman seni salmamaları lazımdı ama tercih tabii ki, sana riskleri anlatmış olmaları lazımdı. Bir de vajinal mi ölçüldü karından mı?Merhaba arkadaşlar. Kasım anneleri grubundan geliyorum. 21+3’teyim. 1 ay önce muayene olduğumda serviks uzunluğuna çok iyi demişti doktor. Dün acile gittim. Serviksi 12 mm ölçtüler. NST’de sancı çıkmadı. İstiyorsan yatıralım istemiyorsan da Pazartesi günü kendi bölümünde (perinatoloji) muayene ol dediler. Sizce ölçümün yanlış olma ihtimali var mı? Okuduklarıma göre bu riskli bir şeymiş. Çok üstünde durulmadı. Ya da ölçüm doğruysa süreç nasıl ilerler sizce? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Balım ben bunu her gün yaşıyorum kasılma öyle bir şey değil popomda hissediyorum diyordum hatırlıyor musun, ama uzun süren sürekli aynı sürede tekrar eden bir şey ise gel dedi doktorum değilse önemli değil yer değiştiriyordu demişKızlar mutfakta iş yapıyordum ayaktaydım 3 kere üst üste kasılma yaşadım yani kasılma mı bu anlayamadım da vajinama popoma doğru bir baskı oldu. Ne oluyor bu tam olarak?
Ben almadım ya almıcam gibi bilmiyorum kararsızım sanq önerirlerse ben de bakarım belkiHanımlar kamere aldınız mı? Ben telefona bağlanandan istemiyorum ayrı bir ekranı olsun istiyorum. Önerilerinize tecrübelerinize açığım
Benimde öyle bir ağrım oluyor arada ama bende miyom var hatta geçen kontrolde doktoruma söyledim ağrıyan yeri gösterdim tam ordaydı miyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?