Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Canım böyle olduğunda hemen uzanmalısın, doktorum öyle demişti bana, geçince yine devam edersin işlerine
Aaa ciddi mi ben put gibi bekledim geçsin diye sonra devam ettim işime. Bir daha uzanayım. Doktorum devlette benim iletişim numarası falan yok soramıyorum böyle olunca haliyle. Teşekkür ederim canım bir daha olursa hemen uzanırım

Karnında sertleşme veya ağrı olmadıysa o kasılma değildir canım. Bebek büyüdü artık aşağı baskı yapıyor o yüzden oluyor benim anladığım kadarıyla birkaç kez bana da oldu dolgunluk tarzında bir histi

Şimdi uzanıyorum karnım yumuşak hiç sertleşme hissetmedim canım. Olabilir dediğin de çok normal aşağıya baskı yapmaları vs olağan artık benimkinin bacakları da uzun sığdıramadı belki de hahaha

Olabilir canım Benimki de tam tersi bacaklar yukarıda vurdukça vuruyor maşallah kaburgalarımın altına bacaklar yukarıda olmasına rağmen öyle baskı oluyor bazen bende neresiyle vuruyor onu hiç anlamadım çünkü başı da sol yanda çok değişik bir pozisyonu var

Hahahah çok komik ya şimdiden ağlatıyor annesini vura vura alanları da daralıyor artık gittikçe bakalım ne yapacağız.

Ahahhaha ya nerden biliceksinki işte bilemiyorsun ama allahtan bende dikkat etmemişimde gömmüşüm kafama göre ya geçer inşallah diğer türlüsünü düşünmek beni yoruyor

Öyle de mecbur yavrum geçen gün yaptım taze fasulye, nohutu semizotu salatasıyla yedim ara öğünde. Bulgur ve basmatiye de dikkat etceksin kepçe kepçe yiyemiyoruz.
Aşkım bulgurdanda 3 Max 4 yemek kaşığı koyuyorum kız kilo verdim 10 günde 600 gram gitti

Gider gider daha gidecek fit şekilde gidicez doğuma bebeler böyle istiyor

hahahdjjsd sırıtmaz valla mükemmel olur
Aşkım ya biz çokta kilo almadık.. ben 70 le hamile kalıp 130 la doğuma gideni duydum biz zaten fitt takılıyorduk aslında ama şimdi extra bir fit olacağız

tamam canim bakayim ben ona tesekkur ederim

Evet evet canım kısa sürüyor ama resmen zıplatıyor çok şaşırdım
Çocuk cok aşagıda her halde ara ara bu ağrı grip cıkıyor bu gün duş aldım uzandım şimdi . Vajinanın sol tarafına vuruyor sanki hareketlerde orda agrıda o tarafta . İnşallah kötü bir şey yoktur . Kanala filan girmesinde

Kızlar sabah sol karın ağrısıyla uyanmıştım sonradan geçti ama öğleden beri kasıkta batma hissediyorum ve geçmiyor, bebek de hareket etti ama her zamankine göre daha az hareketli, biraz korktum
Benimde öyle bir ağrım oluyor arada ama bende miyom var hatta geçen kontrolde doktoruma söyledim ağrıyan yeri gösterdim tam ordaydı miyom

Hanımlar kamere aldınız mı? Ben telefona bağlanandan istemiyorum ayrı bir ekranı olsun istiyorum. Önerilerinize tecrübelerinize açığım

Servikal yetmezlik yaşayan biri olarak 22mm ile 8 gün hastanede yattım ben canım. 12mm olduğu zaman seni salmamaları lazımdı ama tercih tabii ki, sana riskleri anlatmış olmaları lazımdı. Bir de vajinal mi ölçüldü karından mı?

Kızlar mutfakta iş yapıyordum ayaktaydım 3 kere üst üste kasılma yaşadım yani kasılma mı bu anlayamadım da vajinama popoma doğru bir baskı oldu. Ne oluyor bu tam olarak?
Balım ben bunu her gün yaşıyorum kasılma öyle bir şey değil popomda hissediyorum diyordum hatırlıyor musun, ama uzun süren sürekli aynı sürede tekrar eden bir şey ise gel dedi doktorum değilse önemli değil yer değiştiriyordu demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…