Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Hanımlar kamere aldınız mı? Ben telefona bağlanandan istemiyorum ayrı bir ekranı olsun istiyorum. Önerilerinize tecrübelerinize açığım
Bizim aldığımız ilk şeydi elektronik eşyalar. Hamile olduğumu öğrendiğim gün almıştık hatta zaman ne hızlı…. xiomaninin kamerasını aldık normal güvenlik kamerası evde kullanıyoruz aylardır. bebek gelince de bebek ağlamasını algılayıp bildirim gönderiyor telefona.açıkçası güvenlik kamerasına ihtiyacımız olduğu için almıştık biz. yoksa özel olarak alır mıydım hiç almazdım vallahi

Hatırlamam mıııııııı hatırlıyorum aşkım iğrenç bir şey bu hissiyat ya resmen hoplattı beni yerimden. Bugün çok yoruldum belki ondandır diyorum ne bileyim bilemedim yani

Hatırlamam mıııııııı hatırlıyorum aşkım iğrenç bir şey bu hissiyat ya resmen hoplattı beni yerimden. Bugün çok yoruldum belki ondandır diyorum ne bileyim bilemedim yani
Neyse ki çok büyük bir sorun değil, dediğim gibi sık düzenli ve sertlik olursa sorun oluyor

Merhaba. Bana riskli bir durum olduğunu söylemediler. Ben eve gelirken çoğu şeyi internetten okudum. Ama orada kağıt imzaladım tabii ki çıkış yapmak için. Kalmamı gerektirecek tehlikeli bir durum var mı dedim. Biz acile gelen herkese bunu önermekle yükümlüyüz dediler. Vajinal ultrasonla ölçüldü.

Kaç derecede yikadin canim birde yikama talimati etiketlerini kesmişmiydin:)
30 derece hassas programda yıkadım biraz kurutma ve tele koydum birşey olmadı
0-3 ay olanlar sadece yıkadım zaten etiketleri kesip hepsinin.

Diğerlerini etiketlerini kesmedim yıkamadım etmedim başka zaman yaşarken görücez duruma göre yaparım bişi olmazsa 37 hafta kadar çalışmayı da düşünüyorum belki doğduktan sonra da olur 1 saatlik iş çünkü

Teşekkür ederim

Hastanede acaba pijama mı gecelik mi daha iyi olue

Ben genel olarak hayatimda hep garanticiyim ya ondan içim rahat etsin diye yapayim dursun kenarda temiz temiz paniklerim son gunlere kalirsa
Ya benimki 6. Gebeliğim maalesef öncesinde hep bebeklerimi kaybettim o yüzden bu alışveriş işleri çok zor geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…