- 1 Kasım 2023
- 1.342
- 863
- 43
- 30
Ekmeği marketten alıyorsanız çeşiti ne olursa olsun mayanın aktifleşmesi için şeker konur ve içindeki koruyucu katkı maddeleri de şeker yapar en doğrusu güvendiğimiz bir fırından almak ya da kendimiz yapmakAy bakamadım bugün buralarakremalı mantarlı makarna için şu an kurşun atar kurşun yerim 1 küçük kare tam buğday ekmeği dahi şekerimi fırlatıyor sabah resmen küçücük ekmek yedim çeyrek şekilde. Akşama da şimdi yemek yapıyorum fırına sebze vericem yanına da semizotu salatası tamam bitti gitti
Canım rossmanlarda satılan domol un renk ayırıcı mendilini al bir tane hepsini bir at kıyafetlerin bence. Atmadan önce de makineyi hızlı yıkama modun varsa o moda al deterjan bölümüne sıvı deterjan aparatını koy (koymazsan akar gider her koyduğun şey yumuşatıcı gözü gibi oluyor deterjan bölümüne onu koyunca) beyaz sirke koy içine de biraz bi çalıştır. Sonra da 10 dk ek durulama yaptır. Makinen bi dezenfekte olmuş olur zaten. Sonra da 30 veya 40 farketmez ama 40 ı geçirme kıyafetleri doldur yıka 800-1000 devirde. Mis gibi çıkar. ben sabun rendeledim onu kullanıcam bebek kıyafetlerine. ılık suyla bir çay bardağında eritip sıvı deterjan gibi hazneye döküp çalıştıracağım. sen istersen bebek deterjanı ile yıkayabilirsin. Sabun kullanacaksan ama ek durulama da yaptır. Tamamen arınsın. Program farketmez derece ve devirini manuel ayarlayabiliyorsun ama hassas/bebek programı varsa makinende kolay olur tabi ayarlamak tek düğme. Ben genelde her çamaşıra kendim ayarlıyorum derece ve devirini. pek kullanmıyorum hazır programları daha kolayıma geliyor kendim ayarlamak. Bebek deterjanı kullanacaksan da onu koyarsın deterjan bölümüne. ha bir de yumuşatıcı kullanma. kendi kıyafetlerini de normal yıkarsın zaten onları de tek makine yıka bence lohusa şeylerini. Ben onlara normal deterjan kullanacağım ama çünkü yıkama talimatında bebek deterjanı ve sabun tozu ile asla yıkamayın ağartma yapmayın yazmışlar. O yüzden normal normal yumuşatıcısız yıkayacağım onları da. Hatta emzirme yastığı falan almıştım onların kılıfında puset setinin kılıfında da aynı uyarı var. Onlar da ayrı bir makine olacak. Bu arada sabun rendesi kullanacaksan da doğal sabun olmasına dikkat et diğer sabunlarda ağartıcı oluyor çünkü solar çamaşırların haberin olsunAnladim canim benim çamaşir makinasinda 30 program yok 20-40-60 var 40 hashas programda yikasam bisey olurmu acab
Olur diye düşünüyorum bi araştır 40 da olur yaniAnladim canim benim çamaşir makinasinda 30 program yok 20-40-60 var 40 hashas programda yikasam bisey olurmu acab
Canim ben dalinin sivi bebek deterjanini aldim yumuşaticisinida almiştim yumuşatici neden kullanilmiyor bi zararimi var bebek programi yok ama yunlu hashas programi var ona ayarlarim 40dereceye atarim 20elde yikama oluyor cunku benim makinamda Makinamda temiz kazan programi var beyaz sirke ile çalistiriym diyorum oncesinde bi zarari olmaz heralde beyaz sirkenin.Canım rossmanlarda satılan domol un renk ayırıcı mendilini al bir tane hepsini bir at kıyafetlerin bence. Atmadan önce de makineyi hızlı yıkama modun varsa o moda al deterjan bölümüne sıvı deterjan aparatını koy (koymazsan akar gider her koyduğun şey yumuşatıcı gözü gibi oluyor deterjan bölümüne onu koyunca) beyaz sirke koy içine de biraz bi çalıştır. Sonra da 10 dk ek durulama yaptır. Makinen bi dezenfekte olmuş olur zaten. Sonra da 30 veya 40 farketmez ama 40 ı geçirme kıyafetleri doldur yıka 800-1000 devirde. Mis gibi çıkar. ben sabun rendeledim onu kullanıcam bebek kıyafetlerine. ılık suyla bir çay bardağında eritip sıvı deterjan gibi hazneye döküp çalıştıracağım. sen istersen bebek deterjanı ile yıkayabilirsin. Sabun kullanacaksan ama ek durulama da yaptır. Tamamen arınsın. Program farketmez derece ve devirini manuel ayarlayabiliyorsun ama hassas/bebek programı varsa makinende kolay olur tabi ayarlamak tek düğme. Ben genelde her çamaşıra kendim ayarlıyorum derece ve devirini. pek kullanmıyorum hazır programları daha kolayıma geliyor kendim ayarlamak. Bebek deterjanı kullanacaksan da onu koyarsın deterjan bölümüne. ha bir de yumuşatıcı kullanma. kendi kıyafetlerini de normal yıkarsın zaten onları de tek makine yıka bence lohusa şeylerini. Ben onlara normal deterjan kullanacağım ama çünkü yıkama talimatında bebek deterjanı ve sabun tozu ile asla yıkamayın ağartma yapmayın yazmışlar. O yüzden normal normal yumuşatıcısız yıkayacağım onları da. Hatta emzirme yastığı falan atmıştım onların kılıfında puset setinin kılıfında da aynı uyarı var. Onlar da ayrı bir makine olacak. Bu arada sabun rendesi kullanacaksan da doğal sabun olmasına dikkat et diğer sabunlarda ağartıcı oluyor çünkü solar çamaşırların haberin olsunrobotta 2 dk da çekiliyor sabun hazır rendelenmiş almana gerek bile yok istersen al tabi o ayrı uğraşmam ben dersen
Anladım en iyisini doktorunuz bilir o şekilde devam edin yüklemeden 200 üstü çıktığı içşn ilaç vermiş geçmiş olsun tekrar ⚘Açlık: 78
1 saat sonra: 214
Bana Diaformin ilaç verdi 3 gün şekerini ölç gönder bakalım dedi. İlacı kullanmadan normal yeme düzenimle şekerimi ölçtüm 3 gün yemek öncesi, 1 saat sonra, 2 saat sonra şeklinde. 200 üzerine hiç çıkmadı, 140larda çıktı genelde. Ama doktor yine de ilacı kullan dalgalanmaları önler dedi.
Canım yumuşatıcı durulanmıyor artık kalıyor daima çamaşırlara onda bebeğin cildini tahriş ediyor. Alerjik ciltler de kullanmaz yumuşatıcı solunum yoluna da karıştığı için. Beyaz sirke zararı olmaz ben hep beyaz sirkede temizlerim makineyi. Bazıları hatta yumuşatıcı olarak beyaz sirke de kullanıyormuş çamaşırlarında ama ben denemedim bir şey diyemeyeceğim onaCanim ben dalinin sivi bebek deterjanini aldim yumuşaticisinida almiştim yumuşatici neden kullanilmiyor bi zararimi var bebek programi yok ama yunlu hashas programi var ona ayarlarim 40dereceye atarim 20elde yikama oluyor cunku benim makinamda Makinamda temiz kazan programi var beyaz sirke ile çalistiriym diyorum oncesinde bi zarari olmaz heralde beyaz sirkenin.
Ay domol kullanıyorum ben resmen temizlikte her ürünü aşırı memnunum. Renk renk ayıracağım bebemin kıyafetlerini ama yine de mendil kullanırım. Çamaşır makinesi temizleyicisi de çok kaliteli, leke çıkartıcı da.Canım rossmanlarda satılan domol un renk ayırıcı mendilini al bir tane hepsini bir at kıyafetlerin bence. Atmadan önce de makineyi hızlı yıkama modun varsa o moda al deterjan bölümüne sıvı deterjan aparatını koy (koymazsan akar gider her koyduğun şey yumuşatıcı gözü gibi oluyor deterjan bölümüne onu koyunca) beyaz sirke koy içine de biraz bi çalıştır. Sonra da 10 dk ek durulama yaptır. Makinen bi dezenfekte olmuş olur zaten. Sonra da 30 veya 40 farketmez ama 40 ı geçirme kıyafetleri doldur yıka 800-1000 devirde. Mis gibi çıkar. ben sabun rendeledim onu kullanıcam bebek kıyafetlerine. ılık suyla bir çay bardağında eritip sıvı deterjan gibi hazneye döküp çalıştıracağım. sen istersen bebek deterjanı ile yıkayabilirsin. Sabun kullanacaksan ama ek durulama da yaptır. Tamamen arınsın. Program farketmez derece ve devirini manuel ayarlayabiliyorsun ama hassas/bebek programı varsa makinende kolay olur tabi ayarlamak tek düğme. Ben genelde her çamaşıra kendim ayarlıyorum derece ve devirini. pek kullanmıyorum hazır programları daha kolayıma geliyor kendim ayarlamak. Bebek deterjanı kullanacaksan da onu koyarsın deterjan bölümüne. ha bir de yumuşatıcı kullanma. kendi kıyafetlerini de normal yıkarsın zaten onları de tek makine yıka bence lohusa şeylerini. Ben onlara normal deterjan kullanacağım ama çünkü yıkama talimatında bebek deterjanı ve sabun tozu ile asla yıkamayın ağartma yapmayın yazmışlar. O yüzden normal normal yumuşatıcısız yıkayacağım onları da. Hatta emzirme yastığı falan almıştım onların kılıfında puset setinin kılıfında da aynı uyarı var. Onlar da ayrı bir makine olacak. Bu arada sabun rendesi kullanacaksan da doğal sabun olmasına dikkat et diğer sabunlarda ağartıcı oluyor çünkü solar çamaşırların haberin olsunrobotta 2 dk da çekiliyor sabun hazır rendelenmiş almana gerek bile yok istersen al tabi o ayrı uğraşmam ben dersen
Başkent hastanesi Murat Aykut Özek doktorum canım, çok memnunum. Hastane olarak da çok iyi ilk doğumumu da orda yapmıştımMerhaba kızlar ankarada takipli olan arkadaşlar nerede takip oluyor acaba ? Ben doktorumdan pek memnun değilim bu ara değiştirmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Aaa boşuna aldim o zman yumuşatici tuh kendi camasirlarimdami kullansam acaba Boşa gtmesin bariCanım yumuşatıcı durulanmıyor artık kalıyor daima çamaşırlara onda bebeğin cildini tahriş ediyor. Alerjik ciltler de kullanmaz yumuşatıcı solunum yoluna da karıştığı için. Beyaz sirke zararı olmaz ben hep beyaz sirkede temizlerim makineyi. Bazıları hatta yumuşatıcı olarak beyaz sirke de kullanıyormuş çamaşırlarında ama ben denemedim bir şey diyemeyeceğim ona
Canım onlar plastik değil yalnız polipropilenden üretiliyor tamamen sağlıklı. Bebekler için direkt plastik yapmazlar zaten. Yani bebeklere hiçbir zararı yok merak etmeyinBen aventin hem küçük hem de büyük boy camını aldım plastik sevmiyorum. büyüyünce de veriyim eline içsin plastiğe alıştırmak istemiyorum hiç kendim bile plastik saklama kabı bile kullanamam. sağ sola atar kırarsa falan diyorlar ama kırmayacak o zaman atmamayı öğrensin prensesbiberon atılacak bir şey değil içilecek bir şey çocuğum attığı zaman elinden alın ve sebebini açıklayın birkaç kere bunu tekrarlayınca ağlıyorlar ama öğreniyorlar atmanın kötü bir şey olduğunu. benim aramızda 18 yaş fark olan bir kardeşim var onu ben büyüttüm sayılır annem bana bırakırdı sık sık yorulmuştu artık. ona da aynı yaklaşımla cam biberonu öğretmiştim yine başarabileceğime inanıyorum (Allahım amin) doktor doğduğu günden beri mama verdirmişti bir sabah bir akşam + anne sütü içiyordu. O yüzden minik suluklarla su da veriyorduk mamalardan sonra birkaç yudum. (Doktor öyle demişti sadece anne sütü içse suya gerek yok ama mama da takviye edildiğinden su da takviye ediyorduk) bize de doğduğumuzda hem mama hem anne sütü vermiş annem. Ben de her ihtimale karşı aldım biberon da cam suluk da. Cam suluk hatta wee baby Bime gelmişti.
Canım dalin iyi bir marka değil ne şampuanı ne deterjanını asla önermem. Özellikle şampuanı bildiğim tanıdığım tüm bebeklerde sorun yarattı. O minvalde bişe alacaksan unıbaby almanı öneririm.Canim ben dalinin sivi bebek deterjanini aldim yumuşaticisinida almiştim yumuşatici neden kullanilmiyor bi zararimi var bebek programi yok ama yunlu hashas programi var ona ayarlarim 40dereceye atarim 20elde yikama oluyor cunku benim makinamda Makinamda temiz kazan programi var beyaz sirke ile çalistiriym diyorum oncesinde bi zarari olmaz heralde beyaz sirkenin.
Vajinal doğum için hangisi daha iyi bilemiyorum ama sezaryen için gecelik daha mantıklı tabi pijama da olsa iyi olur belli olmaz hangisinde rahat edeceğinHastanede acaba pijama mı gecelik mi daha iyi olue
Valla örnek yanlış gelmesin ama köpeğimde bile egzema yaptı dalin. Evde şampuanı bitti diye eşime hemen git al demiştim perperişan olmuştu. Yüz yıkama jelim gelene kadar kullanayım dedim sivilce atmıştı yani bende de dalinle alakalı örnek bol katılıyorum. Mustela en iyisi diye biliyorum bebeğime mustela aldım krem, şampuan cart curt.Canım dalin iyi bir marka değil ne şampuanı ne deterjanını asla önermem. Özellikle şampuanı bildiğim tanıdığım tüm bebeklerde sorun yarattı. O minvalde bişe alacaksan unıbaby almanı öneririm.
Dalin bizim zamanlarımızın bol reklamı sayesinde patlamış aşırı zararlı bir marka bence de bebeklere asla kullanılmamalı. Musteladan da ben pek memnun kalmamıştım kızımın her şeyini incia ile devam ediyorum ama belki bizde öyle oldu musteladan memnun kalan çok, elindekiler bitince bir deneyebilirsin incia şampuan krem, o zamana büyümüş olur zaten el yıkama köpüğü falan çok güzellerValla örnek yanlış gelmesin ama köpeğimde bile egzema yaptı dalin. Evde şampuanı bitti diye eşime hemen git al demiştim perperişan olmuştu. Yüz yıkama jelim gelene kadar kullanayım dedim sivilce atmıştı yani bende de dalinle alakalı örnek bol katılıyorum. Mustela en iyisi diye biliyorum mustela aldım krem, şampuan cart curt.
Kesinlikle canım. Bunlar dediğin gibi uzunca süre gider zaten bitince bakarım aklımda olsun çok teşekkür ederimDalin bizim zamanlarımızın bol reklamı sayesinde patlamış aşırı zararlı bir marka bence de bebeklere asla kullanılmamalı. Musteladan da ben pek memnun kalmamıştım kızımın her şeyini incia ile devam ediyorum ama belki bizde öyle oldu musteladan memnun kalan çok, elindekiler bitince bir deneyebilirsin incia şampuan krem, o zamana büyümüş olur zaten el yıkama köpüğü falan çok güzeller
İçiniz nasıl rahat ediyorsa tabi siz bilirsinizPazartesi günü her zaman gittiğim perinatoloji bölümüne gideceğim. Şu an tekrar acile gitsem bile yine aynı sıkıntılarla karşılaşacağım.
Bende karnabahar sıkıntı yapmadı canım çorba halinde ama tabi öyle yapıyorum ilkini silip ikinciyi kullanıyorumKarnabahar ve havuç şekeri yükseltebilir dikkatli tüketmek lazım ve şeker ölçümünü yemekten 1 saat sonra yapmak lazım dün bir arkadaş yemekten sonra yüksek çıkıyor demişti hemen ölçersen yanlış sonuç alabilirsin 1saat sonra yediklerin kana karışır ve daha doğru sonuç alırsın. Birde ölçerken ilk kanı değil ikinci kanı kullanın yanı ilk kan yanlış sonuç verir ikinci kan daha doğru sonuç verir.
Ayy aklıma doğum sonrası karnıbahar corbası verdikleri geldi. O kadar açtımki sadece karnıbahar çorbası vermişlerdi . Hep süt yapıyormuş hemde gazı kolay cıkartmamızı sağlıyormş . Annem yediBende karnabahar sıkıntı yapmadı canım çorba halinde ama tabi öyle yapıyorum ilkini silip ikinciyi kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?