Ya sana bunları diyen Dr normal değil. Başından salmış. Yada sen yanlış anladın. Çok çok riskli diye biliyorum. 30 dan aşağısı riskli diye biliyorum. Seninki 12 :/ sen bir güvendiğin Dr hemen git nedir ne değildir. Eğer gerçekten 12 se çok çok riskliMerhaba. Bana riskli bir durum olduğunu söylemediler. Ben eve gelirken çoğu şeyi internetten okudum. Ama orada kağıt imzaladım tabii ki çıkış yapmak için. Kalmamı gerektirecek tehlikeli bir durum var mı dedim. Biz acile gelen herkese bunu önermekle yükümlüyüz dediler. Vajinal ultrasonla ölçüldü.
Ben hem gecelik aldım hem pijamaHastanede acaba pijama mı gecelik mi daha iyi olue
Amin canım aminnnnnnAllah sağlıkla hepsini kullanmayı nasib etsin keyifle hzuurla
Ben bundan aldım canımHanımlar kamere aldınız mı? Ben telefona bağlanandan istemiyorum ayrı bir ekranı olsun istiyorum. Önerilerinize tecrübelerinize açığım
Bence sen kendi doktoruna git neden acile gittin ki sancın falan mı oldu, geçmiş olsun onun için deMerhaba. Bana riskli bir durum olduğunu söylemediler. Ben eve gelirken çoğu şeyi internetten okudum. Ama orada kağıt imzaladım tabii ki çıkış yapmak için. Kalmamı gerektirecek tehlikeli bir durum var mı dedim. Biz acile gelen herkese bunu önermekle yükümlüyüz dediler. Vajinal ultrasonla ölçüldü.
O kız her hamileliğinde aynı ama sonra sıkı bir diyet ile aşırı zayıflıyorOha hahahahha o kadar kilo alsak ben şahsen yerimden kalkamam
Karnın tek tarafta toplanıp sertleşiyor canım onu fark edersin normal sertlikten biraz farklı top gibi tek bir yanda oluyor ..Kızlar kasılma dediğiniz şey tam olarak nasıl oluyor? Ben yoğun bir gün geçirdikten sonra kasık veya karında ağrı yaşayabiliyorum bazen tuvaletim gelmiş gibi baskı hissi oluyor rahatsız edici. Sertleşmeyi bilmiyorum artık hep sert gibi. Karnımın altında da hafif bastırınca acıyor çok hassas. Bunlar kasılma mı?
Memnun musun pekiBen bundan aldım canım
Ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum zamanlarda genelde belirti vermiyorum. Yani idrarda yanma vs. olmuyor. Bir dahaki randevum da detaylı ultrason içindi. Bir idrar tahlili vereyim de içim rahat etsin diyerek acile gittim. Zaten perinatoloji takipliyim. Ankara’da şehir hastanesine gidiyorum. 6. haftamda bir seferlik kanama olmuştu. O zamandan beri o bölüm bakıyor. Samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Diğer yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsine alıntı yapamadım. İnşallah ben yanlış anlamışımdır. Allah büyükBence sen kendi doktoruna git neden acile gittin ki sancın falan mı oldu, geçmiş olsun onun için deama bence perinatolojiye ya da çok iyi bildiğin bir doktora gidip durumu anlat yoksa böyle bu şekilde olmaz. Ama sonra bize mutlaka haber ver inşallah sen birimi yanlış anlamışsındır, öyleyse de canını sıkma hallolur sakın stres de yapma
Siz şimdi evde oturup bekliyecekmisiniz ? Doktora gitmeden ?Ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum zamanlarda genelde belirti vermiyorum. Yani idrarda yanma vs. olmuyor. Bir dahaki randevum da detaylı ultrason içindi. Bir idrar tahlili vereyim de içim rahat etsin diyerek acile gittim. Zaten perinatoloji takipliyim. Ankara’da şehir hastanesine gidiyorum. 6. haftamda bir seferlik kanama olmuştu. O zamandan beri o bölüm bakıyor. Samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Diğer yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsine alıntı yapamadım. İnşallah ben yanlış anlamışımdır. Allah büyük
Memnun musun pe
Açıp baktık görüntüsü sesi gayet iyiydi canım. Oda sıcaklığını ölçüyor, müzik de açabiliyorsun kendi içinde var müzikleri, biz beğendikMemnun musun peki
İnşallah yanlış anlamışssındır canım ama bugün gidebiliyorsan doktora git bence, bugün olmazsa bile pazartesi mutlaka doktoruna gitmelisin. Çünkü Okadar kısa olması gerçekten çok ciddi bir durum. Sen yine de stres yapma, üzülme çünkü çok etkiliyormuş böyle şeyler. Bugün gidemiyorsan pazartesiye kadar hiçbir iş yapmadan yat lütfen.Ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum zamanlarda genelde belirti vermiyorum. Yani idrarda yanma vs. olmuyor. Bir dahaki randevum da detaylı ultrason içindi. Bir idrar tahlili vereyim de içim rahat etsin diyerek acile gittim. Zaten perinatoloji takipliyim. Ankara’da şehir hastanesine gidiyorum. 6. haftamda bir seferlik kanama olmuştu. O zamandan beri o bölüm bakıyor. Samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Diğer yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsine alıntı yapamadım. İnşallah ben yanlış anlamışımdır. Allah büyük
Teşekkür ederimAçıp baktık görüntüsü sesi gayet iyiydi canım. Oda sıcaklığını ölçüyor, müzik de açabiliyorsun kendi içinde var müzikleri, biz beğendik
Geçmiş olsun canım benim hayırlı haberler inşallahBen idrar yolu enfeksiyonu olduğum zamanlarda genelde belirti vermiyorum. Yani idrarda yanma vs. olmuyor. Bir dahaki randevum da detaylı ultrason içindi. Bir idrar tahlili vereyim de içim rahat etsin diyerek acile gittim. Zaten perinatoloji takipliyim. Ankara’da şehir hastanesine gidiyorum. 6. haftamda bir seferlik kanama olmuştu. O zamandan beri o bölüm bakıyor. Samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Diğer yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsine alıntı yapamadım. İnşallah ben yanlış anlamışımdır. Allah büyük
Pazartesi günü her zaman gittiğim perinatoloji bölümüne gideceğim. Şu an tekrar acile gitsem bile yine aynı sıkıntılarla karşılaşacağım.Siz şimdi evde oturup bekliyecekmisiniz ? Doktora gitmeden ?
Bana hastaneye gittiğimde ebem bir liste verdi gelirken yanında getir çantanda diye. O listede pijama isteğe bağlı dedi. gecelik getirmen daha rahat olur önü düğmeli tercih et emzirme için dedi. Vajinal doğum yaparsan o gecelikle yapacaksın dedi doğum sonrası da doktor kontrole geldiğinde daha kolay oluyormuş gecelik. O yüzden ben gecelik aldım sabahlık takımlı. Bir de beyaz lohusa geceliği aldım yine fotoğraf çekinirken kullanmaya bir de doğumdan gelip temizlenince giyerim diye. Ebeler doğum sonrası odaya gelince duşa sokuyormuş o yüzden havlu da getir demişti (devlet hastanesine gidiyorum bu arada) Biraz toparlanıp dikiş kontrolü vs bitince de giyersem diye pijama da koydum yine önü düğmeli. Yıkaması kaldı sadece onu da bu hafta halledicem. Listede başka da yedek eşofman takımı hastane çıkışında giymek için,bir adet ıslak zemin bir adet normal terlik, kişisel bakım ürünleri (diş fırçası,tarak,makyaj vs.) hırka, çorap, karton bardak, plastik çatal kaşık seti,peçete, yedek iç çamaşırları, fotoğraf makinesi, şarj aleti, kolonya, hasta bezi, hijyenik ped yazıyorduHastanede acaba pijama mı gecelik mi daha iyi olue
Anladim canim benim çamaşir makinasinda 30 program yok 20-40-60 var 40 hashas programda yikasam bisey olurmu acab30 derece hassas programda yıkadım biraz kurutma ve tele koydum birşey olmadı
0-3 ay olanlar sadece yıkadım zaten etiketleri kesip hepsinin.
Diğerlerini etiketlerini kesmedim yıkamadım etmedim başka zaman yaşarken görücez duruma göre yaparım bişi olmazsa 37 hafta kadar çalışmayı da düşünüyorum belki doğduktan sonra da olur 1 saatlik iş çünkü
Anladim kuzum kayiplarin için uzuldumYa benimki 6. Gebeliğim maalesef öncesinde hep bebeklerimi kaybettimo yüzden bu alışveriş işleri çok zor geliyor bana
Karnabahar ve havuç şekeri yükseltebilir dikkatli tüketmek lazım ve şeker ölçümünü yemekten 1 saat sonra yapmak lazım dün bir arkadaş yemekten sonra yüksek çıkıyor demişti hemen ölçersen yanlış sonuç alabilirsin 1saat sonra yediklerin kana karışır ve daha doğru sonuç alırsın. Birde ölçerken ilk kanı değil ikinci kanı kullanın yanı ilk kan yanlış sonuç verir ikinci kan daha doğru sonuç verir.Ahahaha bende aynısını düşünüyorum sebze yemekten bir hal oldum üzerime karbonhidrat fırlatınaşkım ben değiştiriyorum sürekli .. mesela dün karnabahar çorbası vardı ,bir dilim et tavada çevirdim azcık zeytinyağıyla,yanına sebze sote havuç, brokoli ,az birşey mantarlı bulgur pilavı,ve yoğurtlu ıspanak yapmıştım ..
Bugün zeytinyağlı kabak ,köfte,yanına tam buğday bir avuç makarna ekleyeceğim inşallah fırlamaz şekerama tavuk gögsü,somon vs değiştirerek yapmaya çalışıyorm .. bulgur çıkartmıyor bende 3/4 yemek kaşığı koyuyorum doyurucu ve tok tutucu oluyor.. sen neler yapıyosun?
Öğlen ben genelde ya salata yapıyorum nohutlu vs karışık yada elma ve armut biraz fındık badem vs ile yiyorum yada yulaf yoğurtla yiyorum oda tam tahıllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?