Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Sleepynin 1numarasini bir türlü bulamadım iki markettede 2denmi başliyor sleepy
Ben markette görmüştüm canım şu an evimde değilim atamıyorum ama bunun aynısı

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-17-21-47-11-296_com.solidict.ebebek.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 18
Benim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni işte nerdeyse masada ne var ne yok yere fırlatıp soluma yatcaktım öyle paniklemiştim sonra hareketlendi senin nazlı bıdıkoyu da yerim
Aşkım bunların nazı bize az kaldı gelsinler totolarını ısıralım

Evet ben bir paket aldım 72’li deneyeceğim bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum ya miniğime bir alerji yapmazsa tâbii.
Hiç belli olmuyormuş bebişlerin cildi o kadar hashaski en iyi dediğin bez pisik yapıyor ummadığın iyi geliyor deneyip gorecegiz stok yapmaya gerek yok

Heyecanlanıyorum gelsinler de öpelim
ayy inşallah..

ben yine stres oldum yemek yedim 1 ci saat 120
Üzerine 5 saat geçti bakıyorum 137 çıkıyor töbe yarabbi bu düşmesi gerekirken neden çıkıyor Anlamadımki

Kızlar selam, uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Benim göğüslerim hep küçüktü hamilelikle birlikte biraz büyüdüler. Ancak sağ göğsüm hem hala küçük hemde kahverengi halkası bile büyümedi. Sizce emzirmeme engel olur mu?

Canım süt üretme açısından soruyorsan büyüklükle alakası yok. Olmasa benim olmazdı çünkü göğüslerim bayağı küçük. İlk oğlum 27 ay emdi. Çok şükür sütüm de vardı. Bi de memelerin yapısı genelde eşit olmuyor zaten.

Ya kızlar süt ve göğüs demişken göğüslerinize süt doluyor hissi oluyormu ? Benimkiler hamileliğin başında aşırı ağrılı ve büyüklerdi şimdi normaller ( tabi o kahve rengi kısmı hariç) ama ne bilim süt oluşuyor hissiyatı yok . Bazılarında okuyorum bu haftalarda vs sütü gelen oluyor

acı ağrı sızlama vs yok doktor sıkma uyarma sakın dedi tabi öncesinde bı minicik sıktım tık yok bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…