Benim pipilim de dün öyleydi ya kudurttu beni işte nerdeyse masada ne var ne yok yere fırlatıp soluma yatcaktım öyle paniklemiştim sonra hareketlendi senin nazlı bıdıkoyu da yerim
Kızlar selam, uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Benim göğüslerim hep küçüktü hamilelikle birlikte biraz büyüdüler. Ancak sağ göğsüm hem hala küçük hemde kahverengi halkası bile büyümedi. Sizce emzirmeme engel olur mu?
Canım ben de marketlerde prematüre olanlardan bulamadım 0 numara. 1 numara da görememiştim. İnternetten sipariş verdim. Sen de o şekilde yapabilirsin sıcakta gezip bunalmamış olursun hem
Kızlar selam, uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Benim göğüslerim hep küçüktü hamilelikle birlikte biraz büyüdüler. Ancak sağ göğsüm hem hala küçük hemde kahverengi halkası bile büyümedi. Sizce emzirmeme engel olur mu?
Canım süt üretme açısından soruyorsan büyüklükle alakası yok. Olmasa benim olmazdı çünkü göğüslerim bayağı küçük. İlk oğlum 27 ay emdi. Çok şükür sütüm de vardı. Bi de memelerin yapısı genelde eşit olmuyor zaten.
Ya kızlar süt ve göğüs demişken göğüslerinize süt doluyor hissi oluyormu ? Benimkiler hamileliğin başında aşırı ağrılı ve büyüklerdi şimdi normaller ( tabi o kahve rengi kısmı hariç) ama ne bilim süt oluşuyor hissiyatı yok . Bazılarında okuyorum bu haftalarda vs sütü gelen oluyor
Ya kızlar süt ve göğüs demişken göğüslerinize süt doluyor hissi oluyormu ? Benimkiler hamileliğin başında aşırı ağrılı ve büyüklerdi şimdi normaller ( tabi o kahve rengi kısmı hariç) ama ne bilim süt oluşuyor hissiyatı yok . Bazılarında okuyorum bu haftalarda vs sütü gelen oluyor