Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar selam perşembe günü uçuşum var 28+6 oluyorum sizce doktordan uçuş için rapor almasam sıkıntı olur mu ?

Canim ben dalin almycktm eşim biz dalinle büyüdük diye dalin aldırdı içerigini bilmiyorum hiç birinin içeriği kötümü?

Kizlar benim bu sekerim kafayı yedi iyice doktorum yillik izne ayrildi şehir dişinda dahileyeye mi gitsem öglen açliğim 58 e düştü
Bazen 62 çikiyo 48e kadar dustugude oldu
Toklugum genel olarak iyi en yuksek 136 cikti bugune kadar onun ustu hiç çikmamişti.Nenim şeker yuklemesnde toktukla yuksekti simdide aclik dusuyo off napiyim bilmiyorum bana akil verin L luckykus LadyNurr U Umayis

Çok düşük açlığın uzun zaman yemiyor musun bişey

Canım bahsettiğin değerler çok ama çok düşük. Ölçtükten 15 dakika sonra tekrar ölçüm yap aynıysa 4-5 adet kesme şeker yenilmesi öneriliyor. Dün gece benim açlık 65 e düştü perperişan oldum eee bünye de alışık değil. Hemen eşim bir şeyler yedirdi içirdi toparladım. Öğlen de kahvenin yanında tam buğday kurabiye yiyeyim dedim 170 e fırlayınca hemen köpeğimi aldım çıktım yürüyüş yaptım geldim şimdi 115 lere geri düştü. Böyle böyle idare ediyorum ben.

Âclikta sikinti var benim bi turlu dengeleyemiyorum toklukta bugune kadar 140 alti çikti hep cok sukur ama açlik sekerim cok dusuyor elim ayagim titremeye basliyor terlmeye basliyorum ara ogunde elma yedim bi bardak ayran içtm ara ogun icin yeterli degilmi sence kuzum bebişe bisey olck diye korkuyorumAllahim bi atlatsaydik şu iki ayi kuzum ya hayirlisiyla şasirdim ne yiyecegimi artik

Kahvaltidan 1.5-2 saat sonra bugun elma yedim yaninda ayran içtim ara öğün yeterli gelmiyor mu acaba
Yani öyle az beslenmede malesef yeterli değil. Şekerimiz olduğu için saate bir bişeyler yemeliyiz ve biraz porsiyon arttırmalıyız. Yoksa vücut aç kalır şekerin düşer bu sefer yersin yükselir denge bozulur o yüzden doktorum bu haftadan itibaren porsiyonumu arttırmamı söyledi. Zaten sağlıklı beslenmek zorundayız ve aç kalıyoruz kalmamak için en doğrusu bu

Ben ne alırsam bebekten önce kendime deniyorum. Hatırlayanlar vardır belki daha önce eşimin de benim de aşırı alerjik insanlar olduğumuzdan bahsetmiştim. Şöyle diyim eşim palmolive duş jelinden egzama oldu 1-2 ay önce…biz tabi doğruu cildiyeciye (kanka olacağız yakında) ürodermle falan zor geçirdik hala hafif düzeyde seyrediyor. hani hep bilinen ünlü markalar öyle markasız bir şey almamaya da dikkat ederiz. Ama hiç aklımıza gelmeyecek şeyler bile cildimize reaksiyon yapıyor krem,şampuan, sıvı sabun, deterjan…. Yumoş yumuşatıcı da mesela ikimize de alerji yaptı Vernel’e geçtik rahatladık öyle ileri boyutta solunum yollarımızı etkilemişti yumoş da berbat günlerdi…. Ben de dedim madem bu bela var başımızda bari işime yarasın bebeğe aldığım her şeyi deniyorum. Şu ana dek dalin şampuan denedim alerji yapmadı ama cildimi inanılmaz kuruttu çok kaşındım. bitirebildim şişeyi ama doğal içerikli kremler süre süre duştan sonra telafi ettim. Bebeğe de benzer bir tepki verebilme ihtimali var o yüzden bende bir soru işareti oldu dalin. Johnsons baby şampuan aldım ondan memnunum hem makyajımı hem saçımı ve bazen vücudumu da onunla yıkıyorum hani her cilt kalınlığında nasıl tepki veriyor bakmak için kaşıntı alerji yapmadı. Uni babynin ıslak mendilini ve sleppy premium bionatural+ ıslak mendilini aldım ikisini de denedim sleppy muhteşemdi. kokusu da yok solunum alerjisi de yapmıyor. unibaby maalesef nefretim hatta şuan onun yüzünden çıkardığım kırmızı kabarcıklı kaşıntılı noktalarla uğraşıyorum. Daha sabah kaşımaktan ağlayacaktım öyle bir alerji yaptı ki.. inanmadım yine denedim elimle sürdüğüm an cildime tahriş ediyor kaşıntı kabartı başlıyor çok perişanım 4 gündür unibaby ıslak mendil yüzünden. sudokrem aldım kargoda onu bekliyorum sudokrem geçirir diye düşünüyorum. Yoksa yine cildiye yolları… İyi ki kendimde denemişim o ıslak mendil çocuğu mahvederdi. Siz de aldığınız her şeyi deneyin önce kendinizde öyle devamını alın

Bitanem benim de öyle yastık falan hak getire o ağrı tuttu mu geçmek bilmiyor. Çok üzgünüm sana çözüm önerisi sunamadığım için ama yalnız değilsin bil…. Ve çevremde benden başka kimse bunu yaşamamış bana şımarıkmışım gibi bakıyorlar çıldırıyorum çektiğim ağrıyı bi ben biliyorum. Doğurunca geçecek artık o ağrı heralde umudum o yönde

Canım çok şükür şekerin fırlamadığı için her şeyden yiyebilirsin. Her şey derken sağlıksız taraftan bahsetmiyorum. Bir bardak ayran, bir kapalı avuç leblebi ya da elmanın yarısı bana şu an verilen ara öğün. Şekerimi dengelemek düşürmek için. Senin zaten yüksek. Yemek tarzı ara öğün yapman lazım. Sık sık yemen lazım, aç kalmadan. Çünkü sonuç düşük yani.

dinleniyorum aslinda, doktora da bi’ yazdim bakalim ne diyecek, sanirim sicaklara dayanamayan bir hamilelik geciriyorum ben, hic sicaktan etkilenmezdim, simdi aglayacak hale geliyorum cok sicak diye.
Maalesef sıcak hamileleri çok etkiliyor oda nabzını etkiler hiç korkma doktoruna sor bakalım muhtemelen normal diyecek benim bazen 110 bazen 90 larda çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…