Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    189
Kızlar bunun altına önerilen ve test edip onayladığınız bebek şampuan sabun vücut kremlerini vs. atar mısınız hepimiz için bir dosya olmuş olsun eksiklerimizi alırken de referans olur 🤍 ben başlıyorumm,,,,

Eklentiler

• IMG_1478.webp
    IMG_1478.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1477.webp
    IMG_1477.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1476.webp
    IMG_1476.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1475.webp
    IMG_1475.webp
    9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1479.webp
    IMG_1479.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar bunun altına önerilen ve test edip onayladığınız bebek şampuan sabun vücut kremlerini vs. atar mısınız hepimiz için bir dosya olmuş olsun eksiklerimizi alırken de referans olur 🤍 ben başlıyorumm,,,,
Benim alışverişim biteli çok oldu. Mustela tercih ettim. Islak mendil de baby water wipes.

Merhaba eczanede sudocremin içeriğine baktım hem parafin hem parfüm var içeriğinde

Canım çok şükür şekerin fırlamadığı için her şeyden yiyebilirsin. Her şey derken sağlıksız taraftan bahsetmiyorum. Bir bardak ayran, bir kapalı avuç leblebi ya da elmanın yarısı bana şu an verilen ara öğün. Şekerimi dengelemek düşürmek için. Senin zaten yüksek. Yemek tarzı ara öğün yapman lazım. Sık sık yemen lazım, aç kalmadan. Çünkü sonuç düşük yani.
Ana öğünle ara ôğün arasinda 2.5 saat var benim diyet listemde senindemi öyle canim 💙

Yani öyle az beslenmede malesef yeterli değil. Şekerimiz olduğu için saate bir bişeyler yemeliyiz ve biraz porsiyon arttırmalıyız. Yoksa vücut aç kalır şekerin düşer bu sefer yersin yükselir denge bozulur o yüzden doktorum bu haftadan itibaren porsiyonumu arttırmamı söyledi. Zaten sağlıklı beslenmek zorundayız ve aç kalıyoruz kalmamak için en doğrusu bu
Birde 1 saat sonra ara ögün yapmayi deniycem bakalim deneye yanila bulacaz ortayi bisekilde 😊

Hahhaha 😂 kullananların yorumuna ve önemlisi arkadaş çevremin yorumlarına dayanarak yine diğerlerine göre oldukça kaliteli olduğunu düşünüyorum
Ben de kar-zarar ilişkisi kuruyorum hep kafamda. en uzak durulması gereken içeriklerden kaçınıp görece daha masumlara göz yumulmak zorunda kalıyor mecbur. Mesela ben çok yoğun olmadıkça ürünlerin içeriğinde parfüm olmasını görmezden gelebiliyorum. Onu da gelmesem ürün kalmayacak çünkü 😅

Ana öğünle ara ôğün arasinda 2.5 saat var benim diyet listemde senindemi öyle canim 💙
Benim 2 ana öğün (sabah-akşam) 3 ara öğünüm var. Tamamen açlığıma göre şekillendiriyordum bazen 2 saat bazen 3 saat oluyordu. Şu an çok aç olduğum için 10 da kahvaltı yaptıysam 12 de ara öğün yapıyorum 🥹🥹

Benim 2 ana öğün (sabah-akşam) 3 ara öğünüm var. Tamamen açlığıma göre şekillendiriyordum bazen 2 saat bazen 3 saat oluyordu. Şu an çok aç olduğum için 10 da kahvaltı yaptıysam 12 de ara öğün yapıyorum 🥹🥹
Aa niye öyle ögle yemeği yokmu 😑 benim 3ana ögun 3 ara ögün seklinde listem 😊bu Arada 3aylik seker ne oluyor canim ?

Aa niye öyle ögle yemeği yokmu 😑 benim 3ana ögun 3 ara ögün seklinde listem 😊bu Arada 3aylik seker ne oluyor canim ?
Ben oldum olası öğle yemeği yemem, yiyemem bana fazla geliyor. O yüzden diyetisyenimle de hamileliğin en başında öğle yemeği yerine ara öğün olarak anlaşmıştık öyle de devam ediyor. 3 aylık şeker, bir insanın ortalama 2-3 ay içerisindeki şeker düzeyini gösteriyor. Şeker takibinde önemli 3 aylık ortalamaya bakılması.

Ben tutup şikayet varada bakıyorum kötü yorumlar görünce aklıma kötü kötü şeyler geliyor 🤦🏻‍♀️
hahahahha ciddi misin of öyle kendini üzersin yapmaaaaa 😂😂 deneme yanılma yapıcaz biz bile her ürünü kullanamıyoruz yiyemiyoruz. Baktık uymuyor değiştireceğiz ne yapalım üzme böyle bakıp kendini.

Ben tutup şikayet varada bakıyorum kötü yorumlar görünce aklıma kötü kötü şeyler geliyor 🤦🏻‍♀️
Yaa öyle şeyler düşünme mesela annem bize dalin kullanırken kardeşime unibaby kullanmak zorunda kaldı, kuzenime mustela aldı ona da dalin iyi geldi 🤷 diğer çocuğuna da sabun kullanmak zorunda kaldı şampuanların hiçbiri iyi gelmedi 😀 deneyip görcez bakalım

Back
X