Hangi bölüm bakiyor ona canim endokrinmi bakiyor.Ben oldum olası öğle yemeği yemem, yiyemem bana fazla geliyor. O yüzden diyetisyenimle de hamileliğin en başında öğle yemeği yerine ara öğün olarak anlaşmıştık öyle de devam ediyor. 3 aylık şeker, bir insanın ortalama 2-3 ay içerisindeki şeker düzeyini gösteriyor. Şeker takibinde önemli 3 aylık ortalamaya bakılması.
Peki kütür kütür ediyo mu mesela yatıp kalkarken falanBende diğerinde hiç yaşamamıştım korkuttu biraz
Anladim canim endokrin bolumumu bakiyor peki ona nasil bkiyorlar açmi gitmk gerekiyorGebelik şekeri mi yoksa daha önceden mi vardı. Yada gebelik şekeriyse kalıcı olma ihtimali ne kadar onlar az çok anlaşılıyor canım
Gidicem Cnm randevu alicamAşkım açlığın baya düşük ya bence bir dahiliyeye yada diabetolojiye kesin gitmelisin .
Geçmiş olsun canm doktorun ne diyor
İnşallah canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, inşallah bir an önce düzelir
Su fazlaligi ve azlığıni da kafama takiyorumGeçmiş olsun canım inşallah-10 işe yarar
Birinde su fazla birinde az ikisinede şeker mi neden oluyor .Takibe ve yatışa devam diyor .su fazlalığı şekerden olabilirmiş .ilk hedef şekeri kontrol altına almak
Peki kütür kütür ediyo mu mesela yatıp kalkarken falanbenim kemiklerim ayrılmış
gibi kütür kütür ediyo
Aboo yok o kadar olmuyor canm ya
Evet canım sen ara detayı hastaneden öğren aksatmaAnladim canim endokrin bolumumu bakiyor peki ona nasil bkiyorlar açmi gitmk gerekiyor
Su fazlalığı şekere bağlı olabilrmis ama azlığını bilmiyorumBirinde su fazla birinde az ikisinede şeker mi neden oluyor .
Aman insanoğlunun başına her şey hamilelikte geliyor.
Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin kazasız belasız şekilde
Bu kişisel bakım işleri yetişkin her insanda bile farklılık gösterirken yenidoğmuş bebeklerde elbette farklı farklı reaksiyonlara sebep olacaktır. Anne olarak hepimiz en iyisi en güzelini almaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ama bazı çocuğa her şey yararken bazısına hiçbir şey yaramıyor. Biz de deneye yanıla öğreneceğiz sanırımSudocrem annelerin mucizesiymiş ama bize doktorumuz kullanmayın demişti almadım bile o yüzden. Siz de kullanmak istemezseniz pişik falan durumunda doktorlar reçeteli kremler yazıyor onlar da düzeltiyor
O günler de gelecek mi yaKızlar ben bazen haziran anneleri temmuz anneleri gruplarina bakıyorum bir süredir herkes pıtır pıtır doğuruyor ya yakında biz de böyle olacağız inşallahsonrasindaki gündemleri de hep bebeğin uykusu emzirmesi ne bileyim iste konakları falan böyle şeyler oluyor darısı başımıza sağlıkla alalım inşallah bebişkolarımızı
Benim de öyle ay ne nazlıymışsın diyorlar vallahi çığlık atarak kendimi dağlara vurup uluya uluya herkesten uzak doğurmama az kaldı. Bir insan canı acımasa ağrısı şikayeti olmasa nereden bilecek bu şeyleri ve neden var desin çocuk muyuz da karakter gelişimi dönemi yaşayalım…. Bir de en sevdiğim laf(!!!)) : YouTube da izliyorsun programlardan okuyup okuyup (app uygulamalarsan bahsediyorlar) ben de var bu diyorsunAy sana sımsıkı sarıldım şu an
Annemin bana yaptıgı muamele biz sanki hiç hamile olamdık ne abarttın diyor
Evet canım endokrin bakıyor.Hangi bölüm bakiyor ona canim endokrinmi bakiyor.
Biliyorum canım malesef biz ikiz gebelerin tek seçeneği de olmuyor ama gözetim altındasın çok şükür herşey düzelecekİ
Su fazlaligi ve azlığıni da kafama takiyorum
Tamam canim bi sorayim bakalimEvet canım sen ara detayı hastaneden öğren aksatma
Endokrine direk randevu alinmiyor degilmi öncesinde dahiliye bolumunemi gitmek gerekiyor devlette canimEvet canım endokrin bakıyor.
Canım direkt alamazsın evet dahiliyenin açması gerekiyor endokrini ama dahiliye de bakabilir gidince 3 aylık ortalamaya.Endokrine direk randevu alinmiyor degilmi öncesinde dahiliye bolumunemi gitmek gerekiyor devlette canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?