Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Hangi bölüm bakiyor ona canim endokrinmi bakiyor.

Takibe ve yatışa devam diyor .su fazlalığı şekerden olabilirmiş .ilk hedef şekeri kontrol altına almak
Birinde su fazla birinde az ikisinede şeker mi neden oluyor .
Aman insanoğlunun başına her şey hamilelikte geliyor.
Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin kazasız belasız şekilde

Birinde su fazla birinde az ikisinede şeker mi neden oluyor .
Aman insanoğlunun başına her şey hamilelikte geliyor.
Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin kazasız belasız şekilde
Su fazlalığı şekere bağlı olabilrmis ama azlığını bilmiyorum

Kızlar ben bazen haziran anneleri temmuz anneleri gruplarina bakıyorum bir süredir herkes pıtır pıtır doğuruyor ya yakında biz de böyle olacağız inşallah sonrasindaki gündemleri de hep bebeğin uykusu emzirmesi ne bileyim iste konakları falan böyle şeyler oluyor darısı başımıza sağlıkla alalım inşallah bebişkolarımızı

Sudocrem annelerin mucizesiymiş ama bize doktorumuz kullanmayın demişti almadım bile o yüzden. Siz de kullanmak istemezseniz pişik falan durumunda doktorlar reçeteli kremler yazıyor onlar da düzeltiyor
Bu kişisel bakım işleri yetişkin her insanda bile farklılık gösterirken yenidoğmuş bebeklerde elbette farklı farklı reaksiyonlara sebep olacaktır. Anne olarak hepimiz en iyisi en güzelini almaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ama bazı çocuğa her şey yararken bazısına hiçbir şey yaramıyor. Biz de deneye yanıla öğreneceğiz sanırım inşallah hepimizin tercih ettiği markalar bebeğine en yarayan markalar olur da sıkıntı yaşamadan o markadan devam eder insanın mevsime göre bile alerjik tepkisi değişiyor valla el kadar çocuklar napsın yabancı oldukları dünyada biz dalinle cicibebe ile büyüdük mesela şimdi bu markaları değil duymak millet önünden geçmemeye başladı zaman devir değişiyor içerikler değişiyor sanırım anlamadım ah eskiler ah

O günler de gelecek mi ya bugün çoraplarını karnıma koyup tekme attığı yerlere baktım çok garip ya o minicik ayaklar içimde mi gerçekten (yavruma not : çok aşağıya ve çok yukarıya vurma çocuğum zira bende ne vajina kaldı ne göğüs kafesi böbrek leğen kemiklerimi tekmeleye tekmeleye perişan ettin )

Ay sana sımsıkı sarıldım şu an
Annemin bana yaptıgı muamele biz sanki hiç hamile olamdık ne abarttın diyor
Benim de öyle ay ne nazlıymışsın diyorlar vallahi çığlık atarak kendimi dağlara vurup uluya uluya herkesten uzak doğurmama az kaldı. Bir insan canı acımasa ağrısı şikayeti olmasa nereden bilecek bu şeyleri ve neden var desin çocuk muyuz da karakter gelişimi dönemi yaşayalım…. Bir de en sevdiğim laf(!!!)) : YouTube da izliyorsun programlardan okuyup okuyup (app uygulamalarsan bahsediyorlar) ben de var bu diyorsun yani psikolojikmiş ay ben gerçekten dağlara kaçıyorum a dostlar ya bir de bunun neresi bu kadar inanılmaz onu asla anlamıyorum ben. çok absürt bir şey sanki. neye bu denli inanıp naz görüyorlar şaşıyorum biri bana gelse de hamile olmadan önce böyle dese leğen kemiğim ağrıyor diye bana hiç absürt gelmezdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…