Yok yok kalmaz bu değerle düşünmüyorum. Yaşadığımız tamamen gebeliğe bağlı o da geçip gidecek.Doktora attım kuzum bakalım. Bence de riskli değil dikkat edilirse gebelik sonrası kalmaz diye düşünüyorum
Maalesef sıcak hamileleri çok etkiliyor oda nabzını etkiler hiç korkma doktoruna sor bakalım muhtemelen normal diyecek benim bazen 110 bazen 90 larda çıkıyor
Ben unibaby de kullanmıyorum zaten dalinden iyidir dedim ki iyidir gerçekten. Bizim cildimiz ve bebeklerin cildi aynı değil maalesef, bir çok doktor sitelerinde temiz içerikli ürünleri paylaşıyor ve en kötülerin başında dalin geliyor. Benim bebeğim var zaten 1 yaşında bugüne kadar ıslak mendil kullanmadım kaynatıp ılıttığım su ve pamukla alıyorum altını. Şampuan ve kremleri de öncelikli olarak temiz içerikli olmasına dikkat ediyorum. Çocuğun vücudu bir tepki vermeyebilir ama içeriği temiz değilse o cildinden vücuduna geçer. Benim tavsiyem gücün yetebildiği alınabilecek temiz içerikli ürünleri bulmak ve içlerinden çocuğun tepki vermediği ile devam etmek. Eşiniz ve kendiniz cilt konusunda bu kadar hassasken bence zaten duş jeli, yumuşatıcı türevi şeyleri kullanmamalısınız. Benim de egzamam var yüzümü asla şampuan tarzı şeylerle yıkamam kozmetik ürün kullanmam yüz kremi olarak bile, eczane ürünleri daha faydalıBen ne alırsam bebekten önce kendime deniyorum. Hatırlayanlar vardır belki daha önce eşimin de benim de aşırı alerjik insanlar olduğumuzdan bahsetmiştim. Şöyle diyim eşim palmolive duş jelinden egzama oldu 1-2 ay önce…biz tabi doğruu cildiyeciye (kanka olacağız yakında) ürodermle falan zor geçirdik hala hafif düzeyde seyrediyor. hani hep bilinen ünlü markalar öyle markasız bir şey almamaya da dikkat ederiz. Ama hiç aklımıza gelmeyecek şeyler bile cildimize reaksiyon yapıyor krem,şampuan, sıvı sabun, deterjan…. Yumoş yumuşatıcı da mesela ikimize de alerji yaptı Vernel’e geçtik rahatladık öyle ileri boyuttasolunum yollarımızı etkilemişti yumoş da berbat günlerdi…. Ben de dedim madem bu bela var başımızda bari işime yarasın bebeğe aldığım her şeyi deniyorum. Şu ana dek dalin şampuan denedim alerji yapmadı ama cildimi inanılmaz kuruttu çok kaşındım. bitirebildim şişeyi ama doğal içerikli kremler süre süre duştan sonra telafi ettim. Bebeğe de benzer bir tepki verebilme ihtimali var o yüzden bende bir soru işareti oldu dalin. Johnsons baby şampuan aldım ondan memnunum hem makyajımı hem saçımı ve bazen vücudumu da onunla yıkıyorum hani her cilt kalınlığında nasıl tepki veriyor bakmak için kaşıntı alerji yapmadı. Uni babynin ıslak mendilini ve sleppy premium bionatural+ ıslak mendilini aldım ikisini de denedim sleppy muhteşemdi. kokusu da yok solunum alerjisi de yapmıyor. unibaby maalesef nefretim hatta şuan onun yüzünden çıkardığım kırmızı kabarcıklı kaşıntılı noktalarla uğraşıyorum. Daha sabah kaşımaktan ağlayacaktım öyle bir alerji yaptı ki.. inanmadım yine denedim elimle sürdüğüm an cildime tahriş ediyor kaşıntı kabartı başlıyor çok perişanım 4 gündür unibaby ıslak mendil yüzünden. sudokrem aldım kargoda onu bekliyorum sudokrem geçirir diye düşünüyorum. Yoksa yine cildiye yolları… İyi ki kendimde denemişim o ıslak mendil çocuğu mahvederdi. Siz de aldığınız her şeyi deneyin önce kendinizde öyle devamını alın
Sıkıntı olmaz canım hemen hemen aynı haftalarda seyahat etmiştim hem de yurt dışı sormadılar bileKızlar selam perşembe günü uçuşum var 28+6 oluyorum sizce doktordan uçuş için rapor almasam sıkıntı olur mu ?
Sıcak hamilelikte perişan ediyor insanı ya. Dikkat et canım doktorun dedikleri şeyler yok çok şükürsordum canim, arada yukselebilir normal ama halsizlik, bas donmesi vb. farkli rahatsizliklar da hissediyorsan bi’ kan sayimi alip oyle degerlendirelim dedi. onlar yok cok sukur de, klasik analik modu su an, ne olur ne olmaz ptesi dahiliyeden bi’ kan tahlili rica edecegim, 2 aydir baktirmiyordum zaten hem icim rahat eder. tansiyon ve sekeri evde olcuyorum da duzenli, kan degerlerini de gormus olurum.
normalde bulundugumuz ilcede cok ruzgar vardir sicagi pek hissetmem fakat bu hamilelik beni deli etti gercekten, klima taktirdik bugun, klimaya yapisik yasamayi dusunuyorum artik.
Sudocrem annelerin mucizesiymiş ama bize doktorumuz kullanmayın demişti almadım bile o yüzden. Siz de kullanmak istemezseniz pişik falan durumunda doktorlar reçeteli kremler yazıyor onlar da düzeltiyorMerhaba eczanede sudocremin içeriğine baktım hem parafin hem parfüm var içeriğinde
Haklısın yoksa işimiz zorhahahahha ciddi misin of öyle kendini üzersin yapmaaaaadeneme yanılma yapıcaz biz bile her ürünü kullanamıyoruz yiyemiyoruz. Baktık uymuyor değiştireceğiz ne yapalım üzme böyle bakıp kendini.
Deneme tahtası gibi deneme yanılma yoluyla en doğrusunu bulacağız haklısınYaa öyle şeyler düşünme mesela annem bize dalin kullanırken kardeşime unibaby kullanmak zorunda kaldı, kuzenime mustela aldı ona da dalin iyi geldidiğer çocuğuna da sabun kullanmak zorunda kaldı şampuanların hiçbiri iyi gelmedi deneyip görcez bakalım
Aşkım açlığın baya düşük ya bence bir dahiliyeye yada diabetolojiye kesin gitmelisin .Kizlar benim bu sekerim kafayı yedi iyice doktorum yillik izne ayrildi şehir dişinda dahileyeye mi gitsem öglen açliğim 58 e düştü
Bazen 62 çikiyo 48e kadar dustugude oldu
Toklugum genel olarak iyi en yuksek 136 cikti bugune kadar onun ustu hiç çikmamişti.Nenim şeker yuklemesnde toktukla yuksekti simdide aclik dusuyo off napiyim bilmiyorum bana akil verin L luckykusLadyNurr U Umayis
Bitanem benim de öyle yastık falan hak getire o ağrı tuttu mu geçmek bilmiyor. Çok üzgünüm sana çözüm önerisi sunamadığım için ama yalnız değilsin bil…. Ve çevremde benden başka kimse bunu yaşamamış bana şımarıkmışım gibi bakıyorlar çıldırıyorum çektiğim ağrıyı bi ben biliyorum. Doğurunca geçecek artık o ağrı heralde umudum o yönde
Canm nasıl oldun senCanım yaa sana da Allah yardım etsin inşallah da sıkıntı hiiiç çıkmasın kanama falan olmasın. Çok dikkat etmelisin kendine. Değişik değişik hastalıklar ya. Benim de kanım hiç durmuyor trombositler düşük olduğu için işte pıhtılaşamıyor kan. Benim doktor normal doğumda kanama riskin çok fazla o sebeple sezaryen yapacam hiç riske girmeyelim demişti bana. Sana da belki öyle bi şey diyebilirler.
Hiç hoş bir laf değil. Bir kere eski kadınların gücü sağlıklı ve organik beslenmesi bizde yok. İkincisi her hamilelik farklıdır. Her kadın iyi yada kötü olmak zorunda değil hamileyken. Mesela eskiler 10 tane doğururdu tarlada çalışırdı çünkü bedenleri dinç ve alışıktı ama suan öyle bir durum yok. Ayrıca eskiden insanlar dikkat etmedikleri için ölü bebek doğurur yada kendileri doğumda ölürdü. Bu oranda suan az. Yani aslında kimse kimseyle kendini karşılaştırmamalı boşverin tadını çıkarınAy sana sımsıkı sarıldım şu an
Annemin bana yaptıgı muamele biz sanki hiç hamile olamdık ne abarttın diyor
Öyle yapıyorum cnmHiç hoş bir laf değil. Bir kere eski kadınların gücü sağlıklı ve organik beslenmesi bizde yok. İkincisi her hamilelik farklıdır. Her kadın iyi yada kötü olmak zorunda değil hamileyken. Mesela eskiler 10 tane doğururdu tarlada çalışırdı çünkü bedenleri dinç ve alışıktı ama suan öyle bir durum yok. Ayrıca eskiden insanlar dikkat etmedikleri için ölü bebek doğurur yada kendileri doğumda ölürdü. Bu oranda suan az. Yani aslında kimse kimseyle kendini karşılaştırmamalı boşverin tadını çıkarın
Geçmiş olsun canm doktorun ne diyorKızlar ben hala hastanedeyim.gebelik şekerim çıktı diyetle geçmedi insuline başladık . bebeğin birinin suyu fazla birinin azalmaya baslamis. bu belirsizlik beni tedirgin ediyor .inslulin Aşkam tek doz 8 vuruluyordu .yetersiz geldi 10a çıkarıldı
Yaa öyle değil ben de çoook uzun süredir bu ağrıyı yaşıyorum hiç canını sıkma, geçmiyo çok zor farkındayım hatta endişe ettirici derecede zorluyor ama inan geçecekAy sana sımsıkı sarıldım şu an
Annemin bana yaptıgı muamele biz sanki hiç hamile olamdık ne abarttın diyor
Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce düzelirKızlar ben hala hastanedeyim.gebelik şekerim çıktı diyetle geçmedi insuline başladık . bebeğin birinin suyu fazla birinin azalmaya baslamis. bu belirsizlik beni tedirgin ediyor .inslulin Aşkam tek doz 8 vuruluyordu .yetersiz geldi 10a çıkarıldı
Geçmiş olsun canım inşallah-10 işe yararKızlar ben hala hastanedeyim.gebelik şekerim çıktı diyetle geçmedi insuline başladık . bebeğin birinin suyu fazla birinin azalmaya baslamis. bu belirsizlik beni tedirgin ediyor .inslulin Aşkam tek doz 8 vuruluyordu .yetersiz geldi 10a çıkarıldı
Bende diğerinde hiç yaşamamıştım korkuttu birazYaa öyle değil ben de çoook uzun süredir bu ağrıyo yaşıyorum hiç canını sıkma, geçmiyo çok zor farkındayım hatta endişe ettirici derecede zorluyor ama inan geçecekben az kaldı geçecek diye diye uyuyorum hem benim ilk gebeliğimde olmadı bunda oldu kişiden kişiye değişir sen kendini düşün, annem de diyo ben hiç böyle şeyler yaşamadım diyo ama banane sen başkasın ben başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?