Yükselir bebeğim yükselir glisemik indeksi aşırı yüksek sonuçtaKızlar bugün arkadaşlarla dışarı çıkmıştık bir küçük porsiyon canım aşırı aşırı istediği için patates kızartması söyledim çocuk boy onunda sadece üst kısmını yedim .103 yemeden önce 130 yedikten 1 saat sonraşimdi yatarken ölçtüm 3 cü saati 155 offf bu niye bende hep geç yükseliyor deliricem inanın çok bile yemedim üstten tırtıkladım aşırı aşırı çakım çekti diye çok pişmanım şuan
Benim aclik sekerim cok alt seviyelere dusuyor acligada mi bktrsamCanım benim doktorum bayağı uzun bir liste vermişti ben direk o kağıdı verdim bide açlık kan şekeri de bakılacağı için aç gittim ama üç aylık şeker için açlığa gerek yok diye biliyorum, 3 aylık şeker yada hemoglobin a1c hangisi kolayına geliyorsa onu söyleyebilirsin
4.8 çikmiş benim canim normalmi oluyor sonuç saglik ocaginda bakilmiş En son verdigim kan testinde şimdi farkettimSınırda gelmiş canım ama bence riskli değil. Diyete ve takibe devam diyebilir. Benim de 4.7 gelmişti 3 aylık.
Düşmemeside iyi bir şey ya. İnşallah çarşamba günü yükseldğini görürüz.Canım yeni ilaç pek etki göstermedi. Değerlerim yükselmedi ama düşmedi de. Moraller biraz düşük haliyle. Ama mutlu olmaya çalışıyoruz en azından düşmemiş diye. Etkisini göstermesi uzun sürebilirmiş çarşamba bi daha kan vericem bakalım ne çıkacak. Tedirgin bekleyişe devambu arada ağrıların için etrafında kim ne derse desin takılma. Herkesin hamileliği aynı değil ki. Kaldı ki bizim bile her hamileliğimiz aynı olmuyor. Birinde olan şeyler diğerinde olmuyor. Ve hepimiz muhakkak yaşıyoruz bu sancıları krampları. Bazen taş gibi oluyor bıçak saplanmış gibi his geliyor ama sonra geçiyor. Napalım çok normal bunlar artık
Eveeet kuşum normal çıkmış çok güzel maşallah4.8 çikmiş benim canim normalmi oluyor sonuç saglik ocaginda bakilmiş En son verdigim kan testinde şimdi farkettim
O normalse gun icinde niye sapitiyor o zaman anlamadimEveeet kuşum normal çıkmış çok güzel maşallah
Canım benim 3 aylık ortalamada 4.7 ama gebelik şekeri var o ayrı o ayrı yaniO normalse gun icinde niye sapitiyor o zaman anlamadimcihazmi bozuk benmi bozuluyorum arada
Anladim kuzum yuksek çikmiş o kadar dikkt etmene ragmen niye yuksek cikiyor anlamadimCanım benim 3 aylık ortalamada 4.7 ama gebelik şekeri var o ayrı o ayrı yanisabah açlık 110 du mesela ki dün ağzıma şekerimi çıkartacak hiçbir şey sürmedim oluyor yani böyle elde olmadan sapıtıyor ben bunu görüyorum kendimden
Aynıydım aşkım arkadaşlarla dışardaydım herkes yiyor içiyor ben gözlerine bakıyordum cidden sonra bari çocuk porsiyonu alıp pnundanüzerinde tırtıklayıp bırakayım dedim uçuruktu 3 saat geçmesine rağmenYükselir bebeğim yükselir glisemik indeksi aşırı yüksek sonuçtaben de kahvenin yanında kurabiye yedim tam buğday o bile fırlattı bugün aptal gibiydim, arkadaşımın kızının doğum gününe gittim bir çay kaşığı bir şey yiyemedim. Hamilelikte ilk defa bugün çok kötü oldum bir şeyler yiyemeyince herkes gözümün önünde yedi oturup ağlayasım geldi halime hajsjsj
Valla benim de aynısı daha vücut o dün yediğim kurabiyeyi atamadı 148 tokluk şu an ki yediğimi görsenAynıydım aşkım arkadaşlarla dışardaydım herkes yiyor içiyor ben gözlerine bakıyordum cidden sonra bari çocuk porsiyonu alıp pnundanüzerinde tırtıklayıp bırakayım dedim uçuruktu 3 saat geçmesine rağmen1 saat felan olsa okeyde 3 saat nedir ya el insaf . Yok aşkım cidden benimde zoruma gidiyor ne olacak böyle bana diyorlsr sabr 10 hafta kaldı ama korkuyorum ya bu düzen böyle devam ederse diye
gitmisken hepsine baktırmak mantıklıBenim aclik sekerim cok alt seviyelere dusuyor acligada mi bktrsam
Ya ben kendim açlık tokluk baktım evde, 3 aylık şekerim normal açlık tokluk da hep normal geldi mesela açlık 71 tokluk 1. Saat 127 yine de yüklemede şeker çıkar mı dersinCanım benim 3 aylık ortalamada 4.7 ama gebelik şekeri var o ayrı o ayrı yanisabah açlık 110 du mesela ki dün ağzıma şekerimi çıkartacak hiçbir şey sürmedim oluyor yani böyle elde olmadan sapıtıyor ben bunu görüyorum kendimden
Canım hiç bilemiyorum yani çıkmaz derim çıkar. Benim ortalama normal yüklemede gebelik şekeri çıktı. Evde 2 haftadır takipteyim bazen çok iyi bazen çok kötü seviyelere çıkıyor. O yüzden yaptırmadan bilemeyizYa ben kendim açlık tokluk baktım evde, 3 aylık şekerim normal açlık tokluk da hep normal geldi mesela açlık 71 tokluk 1. Saat 127 yine de yüklemede şeker çıkar mı dersin
Senin de o kadar dikkat etmene rağmen çıktı ya hayret ediyorumCanım hiç bilemiyorum yani çıkmaz derim çıkar. Benim ortalama normal yüklemede gebelik şekeri çıktı. Evde 2 haftadır takipteyim bazen çok iyi bazen çok kötü seviyelere çıkıyor. O yüzden yaptırmadan bilemeyizamaaaaaaaa inşallah yoktur allah korusun
Hiç sorma ben de tüm çevremde hayretler içerisinde hatta diyetisyenim bile halime acıyor porsiyon miktarını ayarlarkenSenin de o kadar dikkat etmene rağmen çıktı ya hayret ediyorummillet çatır çatır hamile kalıyo tık demeden doğuruyo biz de uğraşıyoruz işte
İşte vermiyorlar ya bebek çok iri yada suyun fazla olması lazımmış . Bendeperşembe gidicem bana yükselten şeyleri bırak diyecek . Ama 1 saat sonrasına bak diyorlar ben bilinçli olup 2 ci saat kontrolü yapmasam uçuruk olacak bende onları yemeye devam edicem şişirmiyor diye neden ilk saat diyorlarlar anlamıyorum . Geç yükselme de olabiliyorValla benim de aynısı daha vücut o dün yediğim kurabiyeyi atamadı 148 tokluk şu an ki yediğimi görsenBöyle böyle gidecek gibi duruyor bu arada doğuma kadar. Salı günü kontrolüm var versin bana insülin kafayı yiycem çünkü bu şekilde sinir stres sahibi oldum. Aynı şekilde beslenmeye devam ederim ama en azından kontrol altına alınır valla versin ne veriyorsa
kuzenimin eşi hamileyken her gün hatay usulü dürüm yemiş biliyor musun hem de istisnasız yemeden uyuyamıyodum bazen yerken uyuyakalıyodum diyor, ilk 5 ayda 20 kilo almış ve gebelik şekeri yoktuHiç sorma ben de tüm çevremde hayretler içerisinde hatta diyetisyenim bile halime acıyor porsiyon miktarını ayarlarkenvallahi öyle millette şans var
Vajinal enfeksiyon büyğk ihtimalleMerhabalar 29+3 haftalık gebeyim 3 gündür çamaşırımda sarıyla fosforlu yeşil arası bir sıvı görüyorum koku falan yok. Benzer şeyi yaşayan bar var mı acaba. 5 gün önce idrar testi verdim bişey çıkmadı
allah korusun iri veya su azlığı fazlalığı olmasın da ama yine de konuşacağım olumsuz da olsa içimde kalmasın. 2. saatte kontrol altına alınıyor mu senin? Sen de bi görüş bakalım doktorunlaİşte vermiyorlar ya bebek çok iri yada suyun fazla olması lazımmış . Bendeperşembe gidicem bana yükselten şeyleri bırak diyecek . Ama 1 saat sonrasına bak diyorlar ben bilinçli olup 2 ci saat kontrolü yapmasam uçuruk olacak bende onları yemeye devam edicem şişirmiyor diye neden ilk saat diyorlarlar anlamıyorum . Geç yükselme de olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?