Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Yükselir bebeğim yükselir glisemik indeksi aşırı yüksek sonuçta ben de kahvenin yanında kurabiye yedim tam buğday o bile fırlattı bugün aptal gibiydim, arkadaşımın kızının doğum gününe gittim bir çay kaşığı bir şey yiyemedim. Hamilelikte ilk defa bugün çok kötü oldum bir şeyler yiyemeyince herkes gözümün önünde yedi oturup ağlayasım geldi halime hajsjsj

Benim aclik sekerim cok alt seviyelere dusuyor acligada mi bktrsam

Düşmemeside iyi bir şey ya. İnşallah çarşamba günü yükseldğini görürüz.
Tam olarak kaçıncı haftadasın . Bu durum bebeğin gelişimini etkilemiyor dimi

O normalse gun icinde niye sapitiyor o zaman anlamadimcihazmi bozuk benmi bozuluyorum arada
Canım benim 3 aylık ortalamada 4.7 ama gebelik şekeri var o ayrı o ayrı yani sabah açlık 110 du mesela ki dün ağzıma şekerimi çıkartacak hiçbir şey sürmedim oluyor yani böyle elde olmadan sapıtıyor ben bunu görüyorum kendimden

Anladim kuzum yuksek çikmiş o kadar dikkt etmene ragmen niye yuksek cikiyor anlamadim benim sabah 65 çikti yarim saat sonra tokluk ölçecegim bakalim kaç çikacak

Aynıydım aşkım arkadaşlarla dışardaydım herkes yiyor içiyor ben gözlerine bakıyordum cidden sonra bari çocuk porsiyonu alıp pnundanüzerinde tırtıklayıp bırakayım dedim uçuruktu 3 saat geçmesine rağmen 1 saat felan olsa okeyde 3 saat nedir ya el insaf . Yok aşkım cidden benimde zoruma gidiyor ne olacak böyle bana diyorlsr sabr 10 hafta kaldı ama korkuyorum ya bu düzen böyle devam ederse diye

Valla benim de aynısı daha vücut o dün yediğim kurabiyeyi atamadı 148 tokluk şu an ki yediğimi görsen Böyle böyle gidecek gibi duruyor bu arada doğuma kadar. Salı günü kontrolüm var versin bana insülin kafayı yiycem çünkü bu şekilde sinir stres sahibi oldum. Aynı şekilde beslenmeye devam ederim ama en azından kontrol altına alınır valla versin ne veriyorsa

Ya ben kendim açlık tokluk baktım evde, 3 aylık şekerim normal açlık tokluk da hep normal geldi mesela açlık 71 tokluk 1. Saat 127 yine de yüklemede şeker çıkar mı dersin

Ya ben kendim açlık tokluk baktım evde, 3 aylık şekerim normal açlık tokluk da hep normal geldi mesela açlık 71 tokluk 1. Saat 127 yine de yüklemede şeker çıkar mı dersin
Canım hiç bilemiyorum yani çıkmaz derim çıkar. Benim ortalama normal yüklemede gebelik şekeri çıktı. Evde 2 haftadır takipteyim bazen çok iyi bazen çok kötü seviyelere çıkıyor. O yüzden yaptırmadan bilemeyiz amaaaaaaaa inşallah yoktur allah korusun

Senin de o kadar dikkat etmene rağmen çıktı ya hayret ediyorum millet çatır çatır hamile kalıyo tık demeden doğuruyo biz de uğraşıyoruz işte

Merhabalar 29+3 haftalık gebeyim 3 gündür çamaşırımda sarıyla fosforlu yeşil arası bir sıvı görüyorum koku falan yok. Benzer şeyi yaşayan bar var mı acaba. 5 gün önce idrar testi verdim bişey çıkmadı

Senin de o kadar dikkat etmene rağmen çıktı ya hayret ediyorum millet çatır çatır hamile kalıyo tık demeden doğuruyo biz de uğraşıyoruz işte
Hiç sorma ben de tüm çevremde hayretler içerisinde hatta diyetisyenim bile halime acıyor porsiyon miktarını ayarlarken vallahi öyle millette şans var

İşte vermiyorlar ya bebek çok iri yada suyun fazla olması lazımmış . Bendeperşembe gidicem bana yükselten şeyleri bırak diyecek . Ama 1 saat sonrasına bak diyorlar ben bilinçli olup 2 ci saat kontrolü yapmasam uçuruk olacak bende onları yemeye devam edicem şişirmiyor diye neden ilk saat diyorlarlar anlamıyorum . Geç yükselme de olabiliyor

Hiç sorma ben de tüm çevremde hayretler içerisinde hatta diyetisyenim bile halime acıyor porsiyon miktarını ayarlarken vallahi öyle millette şans var
kuzenimin eşi hamileyken her gün hatay usulü dürüm yemiş biliyor musun hem de istisnasız yemeden uyuyamıyodum bazen yerken uyuyakalıyodum diyor, ilk 5 ayda 20 kilo almış ve gebelik şekeri yoktu ben aylardır tuz yemiyorum hem ayaklarım fil ayağı gibi olmaya devam ediyor hem de tuzlu yemediğim için tansiyonum 9un üzerine çıkmıyor, bütün gün baş dönmesi yaşıyorum

allah korusun iri veya su azlığı fazlalığı olmasın da ama yine de konuşacağım olumsuz da olsa içimde kalmasın. 2. saatte kontrol altına alınıyor mu senin? Sen de bi görüş bakalım doktorunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…