Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Karın bütün yeri çok sert oluyor. Sanki rahim kendini sıkıyor gibi. Değişik bir şey oluyor. Sanki karında birsey patlayacak gibi hissediyorsun. Ufak tefek ağrılar artık olur çünkü son aylar.

Tabi ki ben de demeye yanıla kendi markalarımı seçtim. Ama doktorun alma dediğini almadım bir bildiği vardır diyerek ama bu da tercih meselesi. Eskiler konusunda seninle aynı fikirde değilim maalesef keşke cici bebeyle büyümeseydik mesela, içeriğinin çok da değiştiğini sanmıyorum hatta şans eseri yaşamışız belki de sağlık sorunlarımızın altında bu eskiler yatıyordur. Şu an çok daha bilinçli anneler ve doktorlar var bence biz şanslı tarafız bebeğimiz için iyisine araştırarak ulaşabiliriz. Misal geçen bir tanıdık "biz eskiden çizgi film izletirdik siz de izletin beyni gelişir" dedi biz sıfır ekran gidiyoruz hatta sesini bile duymuyor eskiden bizi koyarlarmış tv karşısına belki çoğumuz bundan çok etkilendik otizm belki bundan çoğaldı gibi gibi

Doğum gününe geldim arkadaşımın kızının ayy kızlar neler vardı neler bir çay kaşığı yiyemedim şekerim fırlıyor diye. Bugün de bi yüksekti aksi gibi zar zor düştü. Anne benim için ne yaptın derse bunu anlatacağım hahsjdk

Benim de iki gündür öyleydi ben de sıcaklardan mı diye düşündüm
canim sicaklardan sanirim gercekten de, ben normalde oyle asiri etkilenmem sicaklardan, bulundugumuz ilce de ege’de olmasina ragmen iyi ruzgar aliyor, haliyle idare ediyordum bugune kadar. fakat bir haftadir inanilmaz rahatsiz oluyorum sicaklardan, gece uyuyamiyorum gunduz oturamiyorum vs. klima aldik mecbur, takildi, bugun ilk defa klimali ortamda oturdum ogleden sonra cok sukur nabzim normale dondu. yine de kontrol amacli ptesi bi’ dahiliye doktorundan kan tahlili isteyecegim; kan sayimi, demir, tiroid vs. baksin bakalim.

Endokrine direk randevu alinmiyor degilmi öncesinde dahiliye bolumunemi gitmek gerekiyor devlette canim
Ben randevu dahi almadan sıra alarak gidip muayene oldum gebe olduğumu söyleyip canım (şehir hastanesi) ama her yer farklı uygulama yapabilir bilemiyorum.

Gelecek tabiyy çok az kaldiiiii

@ayseipekalp25
Canm nasıl oldun sen
Canım yeni ilaç pek etki göstermedi. Değerlerim yükselmedi ama düşmedi de. Moraller biraz düşük haliyle. Ama mutlu olmaya çalışıyoruz en azından düşmemiş diye. Etkisini göstermesi uzun sürebilirmiş çarşamba bi daha kan vericem bakalım ne çıkacak. Tedirgin bekleyişe devam bu arada ağrıların için etrafında kim ne derse desin takılma. Herkesin hamileliği aynı değil ki. Kaldı ki bizim bile her hamileliğimiz aynı olmuyor. Birinde olan şeyler diğerinde olmuyor. Ve hepimiz muhakkak yaşıyoruz bu sancıları krampları. Bazen taş gibi oluyor bıçak saplanmış gibi his geliyor ama sonra geçiyor. Napalım çok normal bunlar artık

Saglik ocağinda ne demem lazim canim 3aylik sekere mi baktirmk istiyorum diycem birde açmi bakiliyor?
Canım benim doktorum bayağı uzun bir liste vermişti ben direk o kağıdı verdim bide açlık kan şekeri de bakılacağı için aç gittim ama üç aylık şeker için açlığa gerek yok diye biliyorum, 3 aylık şeker yada hemoglobin a1c hangisi kolayına geliyorsa onu söyleyebilirsin

Kızlar bugün arkadaşlarla dışarı çıkmıştık bir küçük porsiyon canım aşırı aşırı istediği için patates kızartması söyledim çocuk boy onunda sadece üst kısmını yedim .103 yemeden önce 130 yedikten 1 saat sonra şimdi yatarken ölçtüm 3 cü saati 155 offf bu niye bende hep geç yükseliyor deliricem inanın çok bile yemedim üstten tırtıkladım aşırı aşırı çakım çekti diye çok pişmanım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…