Yuh hahahahha şoklardayım işte böyle duyunca hem gülüyorum hem ağlayasım geliyorkuzenimin eşi hamileyken her gün hatay usulü dürüm yemiş biliyor musun hem de istisnasız yemeden uyuyamıyodum bazen yerken uyuyakalıyodum diyor, ilk 5 ayda 20 kilo almış ve gebelik şekeri yoktuben aylardır tuz yemiyorum hem ayaklarım fil ayağı gibi olmaya devam ediyor hem de tuzlu yemediğim için tansiyonum 9un üzerine çıkmıyor, bütün gün baş dönmesi yaşıyorum
İkinci saat bende hep kontrol altına alınmıyor bebeğim anlamadım ilk saaten hep genelde daha yüksek çıkıyor . Mesela dün patates sonrası yada geçen evde hiç şeker kullanmadan tam buğday unundan pizza yaptım 3 dilim (küçük evde kare kesim) yedim 2 ci saat daha yüksekti baze yemeklerde ben sonradan yükseliyorum.allah korusun iri veya su azlığı fazlalığı olmasın da ama yine de konuşacağım olumsuz da olsa içimde kalmasın. 2. saatte kontrol altına alınıyor mu senin? Sen de bi görüş bakalım doktorunla
son 10-12 hafta dayanacağız pes etmek yokYuh hahahahha şoklardayım işte böyle duyunca hem gülüyorum hem ağlayasım geliyorkıyamam tuz yesen şişlikten ölürsün yemesen baygınlık geçirirsin ay vallahi zor ya. Herkes bir şeylerle uğraşıyor, herkesin bi derdi var gerçekten.
Ahahhahaha gebelik şekeri kelimesini duyunca bile ağlayasım geliyorİkinci saat bende hep kontrol altına alınmıyor bebeğim anlamadım ilk saaten hep genelde daha yüksek çıkıyor . Mesela dün patates sonrası yada geçen evde hiç şeker kullanmadan tam buğday unundan pizza yaptım 3 dilim (küçük evde kare kesim) yedim 2 ci saat daha yüksekti baze yemeklerde ben sonradan yükseliyorum.
Kardeşimde aman bırak önemli olsa 2 ci saatide kontrol edin derlerdi demekki değil diyorondada gebelik şekeri çıktı ama açlık sadece 92 yerine 93 çıktı ağlıyor bu ne olacak diye
İnşallah öyle olumsuzluklar tabi olsun istemeyiz bebeğim ama geçen Perinatoloji bana böyle söyledi hani hamilelerde ilk hedef ilaçsız kontrol altına almak. Gerçi Almanya genel olarak ilaç vermiyor hemen antibiyotik mesela en son coronada normal enfeksiyon oldum diye verilmişti ikisi bir arada diye .
Eveeeeeet direne direne kazanacağızson 10-12 hafta dayanacağız pes etmek yok
bende monster enerji içeceği istedim belki bir tane de sigara içerim kıvranıyorum bu ikisi için ahsddhaEveeeeeet direne direne kazanacağızeşimden doğum yaptıktan sonra hemen odaya bigmac alıp gelmesini söyledim sarımsaklı mayonezler, soğan halkaları, kolalar havada uçacak
Hahajdjjs yarasın bi doğuralım dabende monster enerji içeceği istedim belki bir tane de sigara içerim kıvranıyorum bu ikisi için ahsddha
ay evet bebişlere de bize de bişey olmadan sağ salim doğuralım inşallah yazarız buraya sen bigmaci sonunda yedim diye ben monster içtim diyeHahajdjjs yarasın bi doğuralım daikisi de güzel gider haha
Ay aşkım evet ya sende Kays’ı felanda fırlatıyor oda kötü küçücük bir porsiyon . Ama galiba haklısın bir önceki yediğin porsiyon veya yemek ikinci günü tamamen etkiliyorAhahhahaha gebelik şekeri kelimesini duyunca bile ağlayasım geliyorya şöyle düşünüyorum gün içerisinde yediklerimiz çok önemli. Absürt bir beslenme şekliyle, porsiyon fazlalığında vücut o şekeri tölere edene kadar sapıtıyor. Benim gözlemim bu yönde. Çünkü ben dün ve bugün aynı şekilde kahvaltı yaptım kahvaltı kasesi hazırladım yani dün çıkmayan şeker bugün fırladı. Sebebi de kesinlikle dün ara öğünde kahve yanında yediğim kurabiye. Vücudum hâlâ onu atamadı. Geçenler de de kayısı mevzusu başıma geldi, onda da aynı şey oldu. O yüzden bir öğün 5 öğünü etkiliyor. Diyetisyenime sorcam haftaya onunla da görüşmem var böyle bir şey başıma geldi diye bakalım ne diyecek.
Çok güzel yapıyorlar risk görmedikçe vermiyorlar ilacı mis gibi.
Bence çıkar ikinci üçüncü gebelikte de var çünkü yani dolu dolu bir gebelik şekeri yaşıyoruz çıkmama oranı düşük. Ki pcosu asla unutmamak gerek zıkkım gibi peş bırakmaz buAy aşkım evet ya sende Kays’ı felanda fırlatıyor oda kötü küçücük bir porsiyon . Ama galiba haklısın bir önceki yediğin porsiyon veya yemek ikinci günü tamamen etkiliyoray önceden ne şeker bilirlermiş ne başka birşey . Anneme diyorum sende ailede var kimse yükleme yapalım bakalım va demedimi yok diyor hayır kardeşim 18 yaşında 18 yıl önce italyada doğdu orada bile yapılmamış. Şaka gibi ya aman sonradan kalmasında 10 hafta sıkarız boğazımızı beni korkutan sonrası . Ya birde aceba ilk gebelikte oldu diye 2 ci 3 cü gebeliklerde tekrarlıyorum aceba ?
tahmin ediyorummmm makarna fkgjdklfglfd
Hahahdkks makarnaaaaaaaaaaaaa
Ay Pcos den bıktım sinir oldum adanan beyin dediği gibi öyle huzursuz ettiki beni adi pislikBence çıkar ikinci üçüncü gebelikte de var çünkü yani dolu dolu bir gebelik şekeri yaşıyoruz çıkmama oranı düşük. Ki pcosu asla unutmamak gerek zıkkım gibi peş bırakmaz bu
Hahhaha yazacağız inşallah çok bir şey kalmadı şurdaay evet bebişlere de bize de bişey olmadan sağ salim doğuralım inşallah yazarız buraya sen bigmaci sonunda yedim diye ben monster içtim diye
Dklskslsosksk doğru cevap tebrikssstahmin ediyorummmm makarna fkgjdklfglfd
Gahsjjsjd ben de beşir gibi izliyorum pcosun hayatıma etkisini hahsjsjdAy Pcos den bıktım sinir oldum adanan beyin dediği gibi öyle huzursuz ettiki beni adi pislik
Enfeksiyon olabilir, bi doktora sormakta fayda varMerhabalar 29+3 haftalık gebeyim 3 gündür çamaşırımda sarıyla fosforlu yeşil arası bir sıvı görüyorum koku falan yok. Benzer şeyi yaşayan bar var mı acaba. 5 gün önce idrar testi verdim bişey çıkmadı
vakit yaklaştıkça bende heyecan arttı alışveriş falan da bitti boş hissediyorum kendimi buzluğa hazırlık yapıyorum sanki çocuk doğunca aç kalcakmışız gibiHahhaha yazacağız inşallah çok bir şey kalmadı şurda
Ben de sushi istedim snxjhshs çok komik bakışı vardı, deliricem sushi ve ciğer şiş yemek istiyorum korkumdan yemiyorumEveeeeeet direne direne kazanacağızeşimden doğum yaptıktan sonra hemen odaya bigmac alıp gelmesini söyledim sarımsaklı mayonezler, soğan halkaları, kolalar havada uçacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?