Yaaaa ben de öyleyim çok heyecanlanıyorum sürekli boş boş odasına girip çıkıyorum bakmadan geçemiyorum ordan çok enteresan şeylervakit yaklaştıkça bende heyecan arttı alışveriş falan da bitti boş hissediyorum kendimi buzluğa hazırlık yapıyorum sanki çocuk doğunca aç kalcakmışız gibinesting muhabbeti çok tatlı bişey ya duramıyosun içgüdüsel
hahahajdkls hamilelik işte kıyamam sushi ve ciğer ne alaka allahım karımın aklına mukayyet ol demiştir hahahahahBen de sushi istedim snxjhshs çok komik bakışı vardı, deliricem sushi ve ciğer şiş yemek istiyorum korkumdan yemiyorum
Tabii siz bebekleri tarafından size emanet edilen şekerleri her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir beslenmeyle hayatınıza müdahale etmesine şiddetle karşısınız ama...Gahsjjsjd ben de beşir gibi izliyorum pcosun hayatıma etkisini hahsjsjd
Bizde dün şöyle bir şey yaşandıYaaaa ben de öyleyim çok heyecanlanıyorum sürekli boş boş odasına girip çıkıyorum bakmadan geçemiyorum ordan çok enteresan şeylerhahaha olsun kışın mis gibi yersiniz afiyetle inşallah. Ben de eve taktım kafayı yarınlar yokmuş gibi temizlik yapıyorum kafayı üşüttüm. Ev temizliğinin yanında bebenin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıcam işim yok başka
Hhsjsjfmdmfmmd bizim aşkı memnu sevdasıTabii siz bebekleri tarafından size emanet edilen şekerleri her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir beslenmeyle hayatınızı müdahale etmesine şiddetle karşısınız ama...
Beynim sıfırlansa da izlesem oooffff, yaprak dökümünü de tekrar izledim alirıza bey gibi hissediyorum kendimi oturup boş boş sağa sola bakıyorum dnxhhdhdHhsjsjfmdmfmmd bizim aşkı memnu sevdası
yıllardır beynimde kira vermeden yaşayan replikler sdfhjkgkjTabii siz bebekleri tarafından size emanet edilen şekerleri her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir beslenmeyle hayatınıza müdahale etmesine şiddetle karşısınız ama...
Yaaaaa çok güzel keyifli şeyler bunlar gerçekten allah herkese nasip etsin muazzam yaBizde dün şöyle bir şey yaşandıbugün dolabı kuruyoruz odası tamamen hazır olacak inşallah önümüzdeki hafta sonu da annemle kız kardeşim geliyor hep bir elden temizlik yapicaz şaka maka bitirdik her şeyi
sıfırlanmadan da izlenir her türlü izlenir o ikisi bambaşka seviye dizi ya. Yaprak dökümünü geçen sene izledim de bu sene bi aşkı memnum var benim hajsjsj yakında iş hayatım da bitiyor evdeyken izlerim. Şimdi şerbo izliyorum baştan almıştımBeynim sıfırlansa da izlesem oooffff, yaprak dökümünü de tekrar izledim alirıza bey gibi hissediyorum kendimi oturup boş boş sağa sola bakıyorum dnxhhdhd
en mantıklısı valla, imkan varken yaptık bitirdikYaaaaa çok güzel keyifli şeyler bunlar gerçekten allah herkese nasip etsin muazzam yaevet iyi de oldu erkenden bitirmek artık 3-4 hafta sonra iyice böyle olcaz hareket kısıtlanacak
Maksksksk neler yaptı bize bu Pcos öhöö öhöö öhööGahsjjsjd ben de beşir gibi izliyorum pcosun hayatıma etkisini hahsjsjd
Shahhahahahahha şiddeetle karşıyız tabiisi salakmısın Cemile yiyordum ben onu daki tutku çikiletaa bile aklımdan çıkmıyorTabii siz bebekleri tarafından size emanet edilen şekerleri her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir beslenmeyle hayatınıza müdahale etmesine şiddetle karşısınız ama...
Kız bir ben kıçımı devirip yatmışım ya ben hiç birşey yapmadım buzluğa yapsammı ki ?en mantıklısı valla, imkan varken yaptık bitirdikben kolonyaları falan hazırladım buzluğa reyhan şerbeti de yapıp koydum ikramlıkların yanında bir de şerbet olsun dedim sadece çikolatayı almadım bozulmasın diye. Gerçekten yataktan yuvarlanarak kalkıcam nerdeyse bir ay sonrasını düşünemiyorum
Yaaa çok güzel ikramlıklara kadar halletmişsin maşallah valla.en mantıklısı valla, imkan varken yaptık bitirdikben kolonyaları falan hazırladım buzluğa reyhan şerbeti de yapıp koydum ikramlıkların yanında bir de şerbet olsun dedim sadece çikolatayı almadım bozulmasın diye. Gerçekten yataktan yuvarlanarak kalkıcam nerdeyse bir ay sonrasını düşünemiyorum
askim bence ağırlaşmadan yapabilme imkanın varsa yap kaldır ben hem gelen gidene ikramlık hem yemek hazırladım olur ki yorgun uykusuz olurum eşim de çıkartıp hazırlayabilir, sürekli sürekli dışardan söyleyip kilo olmayalım hem emzirirken sağlıklı beslenmemiz daha mantıklıKız bir ben kıçımı devirip yatmışım ya ben hiç birşey yapmadım buzluğa yapsammı ki ?
AnxjdjsjshsShahhahahahahha şiddeetle karşıyız tabiisi salakmısın Cemile yiyordum ben onu daki tutku çikiletaa bile aklımdan çıkmıyor
benimki normalde çiçek gibidir ama bu sıra ya onlarda bişey var ya benim hormonlarda, laf söyletmek istemedim her şeyi kendim hallediyorum zorlanacağım yerde kendi ailem. Normalde hiç böyle değillerken bebeğe alınan eşyalara ne gerek var vs söylemler oldu işte mesela emzirme yastığı 250 tl bişey buna para mı verdiniz dendi, bebek arabası alırken doğumdan sonra lazım niye şimdi alıyosunuz dendi.. Belki kötü niyet yok arkasında ama benim hevesim kursağımda kalıyor, hayır işin garibi bütün bunlar ben alınca laf söylenen şeyler gibi. Hastane için pijama almaya çıktığımızda şakayla karışık bide bebek bezi alırsak hastane çantam nerdeyse hazır demiştim. Ben bezini aldım sleepy 1 numara dedi kalakaldım yolun ortasında, bezine kadar alıp ben 2 tane zıbın alınca sen alma iyi olmaz denmesi garip değil mi? Yardım etmedikleri gibi bunun ilerisinde evini temizledik misafirini karşıladık demesinler diye yapıyorum mecburYaaa çok güzel ikramlıklara kadar halletmişsin maşallah valla.Ben yemekti, misafir hazırlığıydı kayınvalidemle anneme pasladım. Bu zamana kadar bebeğimin tüm her şeyini kendim hallettim odasını vs şimdi kıyafeti, ev temizliğini de ben halledeceğim. Geri kalan da onlarda
Ayy ne yaptın peki buzluğa ? Fikir olsun Banadaaskim bence ağırlaşmadan yapabilme imkanın varsa yap kaldır ben hem gelen gidene ikramlık hem yemek hazırladım olur ki yorgun uykusuz olurum eşim de çıkartıp hazırlayabilir, sürekli sürekli dışardan söyleyip kilo olmayalım hem emzirirken sağlıklı beslenmemiz daha mantıklı
Askim sigara böreği ve kek yaptım dün annemlerde. Mantı sarma zaten Allah'ın emriAyy ne yaptın peki buzluğa ? Fikir olsun Banada
Yaa kurabiye keklere birşey olmuyormu ? Börekler köfte vs evet ama onlardan ben emin olamadım yapanları duydum ama .Askim sigara böreği ve kek yaptım dün annemlerde. Mantı sarma zaten Allah'ın emrimisket köfte ve normal köfte yapıp kaldırdım, küçük tuzlu kurabiyeler yaptım, neredeyse 5 litre şerbet hazırladım. Karniyarik için patlıcan hazırladım, taze fasulyeyi de yazdan domatesle biraz kavurup kaldırıyorum her sene kışın güzel oluyor. Şimdilik hazır olanlar bu kadar ama cheesecake yapıp kaldircam buzlukta hiçbir şey olmuyor. Bide milföyden patatesli rulo börek yapıyorum hazır kaldırıyorum 10 dkda pişiyor ondan da sarıp hazırlayacağım. Aklımda birde mozaik pasta var buzlukta o da bozulmadan duruyor. Çalışırken hep böyle hazırlayıp kaldırmıştım çok kurtarıcı olmuştu ani misafire veya nöbet çıkışı yemek yapamadığım günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?