Ben de kimse arkamdan şöyle yaptık, böyle yaptık denmesin diye her işimi kendim yaptım. Kimseden bir şey beklemem, istemem de. Hem zaten daha sağlıklı ve konforlu tek başına halletmek. Bir de tek çocuğum alışmışım her şeyi tek halletmeye
Evet hormonların büyük etkisi olabilir ama bebeğinin annesi sensin. Erkeklerin, babaların bile belli başlı şeyleri karışmadan kadına bırakması gerekiyor. Kayınvalide, görümce, öz anne, kız kardeş dahi müdahale etmemeli. Ama işte bizim toplulumuz maalesef böyle değil illa karışacaklar, istemediğimiz halde öneri ve tavsiye verecekler, 30 sene önce doğurduğu bebek ve o zamanın şartlarından bahsedecekler

Bunlar maalesef ki her ailede de emin ol var. Hamileliğimin belki 15. 16. haftasında kayınvalidem doğsun öyle eşya, kıyafet al demişti gülüp geçtik eşimle. Geçenler de kayınbabam çok kıyafet almayın hemen büyüyorlar giyemez dedi yine tamam dedik geçtik. Çok böyle aşırıııııı bir durum olmadıkça asla önemsemiyorum bak aslaaaaaa. Yoksa benim eşimin ailesi de inanılmaz müdahaleci insanlardır. Tamam diyorum geçiyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum eşim de zaten hep bu konuda destek verdiği için sorun yaşamıyorum. Kendi ruh sağlığın için sana da bunu tavsiye ederim, umursamamayı öğren. Ha bebeğin doğduktan sonra baktın ki çok farklı boyutta işler o zaman bu benim, bizim bebeğimiz bizi biraz rahat bırakın demek senin ve eşinin hakkı.