Hadi bakalım hayırlı haberle dön inşallahDunl bugün yapmaya basladi sert oluyor evet sabah randevu aldim bir gideyim
Ben yaptırdım tulum, şapka, battaniye, yastık ve puset örtüsüİsimli takım yaptıracak misiniz
Çok kalın olmasın diyorlar canım geneldepuset örtüsü almak istiyorumda kalinmi almaliyim inceminbana fikir verebilirmisnz help me
Ben müslin olandan aldım nasıl olsa kış bebeği değil eğer puset çok kullanırsa ki genelde arabada olur puset o zaman başka gerek yok diye düşündüm canımpuset örtüsü almak istiyorumda kalinmi almaliyim inceminbana fikir verebilirmisnz help me
Ben su asagidakinden aldim. Çok kalın da değil ince de değil. Minderi puset alt örtüsü falan da var yani bir hevesle almıştım ama mindere falan ihtiyaç olur mu bilemiyorum üst örtüsü de yetermiş sanki.puset örtüsü almak istiyorumda kalinmi almaliyim inceminbana fikir verebilirmisnz help me
Canım bence yapaya kullanmak istediğin ürünün içeriğini atsan çok daha açıklayıcı bilgi edinmiş olursun.Kızlar hamilelikte üre içerikli nemlendirici kremler kullanmak sakıncalı mı bilginiz var mı? Sol elimin üstü aşırı kurudu dökülüyor ne kullansam fayda etmedi, ürederm diye bir losyonum var ancak o iyi gelecek gibi duruyor
Şimdi baktım canım, el dirsek gibi bölgelerde kullanmak zararlı değilmiş. Bu hamilelik nasıl birşeymiş her şey değişiyor. Tek elimin üstünün kuruması ne alaka yaniCanım bence yapaya kullanmak istediğin ürünün içeriğini atsan çok daha açıklayıcı bilgi edinmiş olursun.
Ben hamile kalmadan önce ne kullanıyorsam, yapıyorsam hamilelikte de devam ettirdiğim için hiç bilmiyorum açıkçası
Merhaba, ben Antalya’da yaşıyorum eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Benim hastanede sadece su alıp gelin diyorlar, ilacı kendileri hazırlayıp veriyorlar. Aç gittim hiçbir şey yiyip içmeden.Kızlar yarın 26. Haftama giriyorum ve çam sakurada randevum var. Şeker testi yaptırmak istiyorum aç gideceğim. O içeceğimiz sıvıyı öncesinde ecazaneden almam gerekiyor mu? Süreç nasıl oluyor acaba bilgisi olan var mı
hemşire verir balım, soguk içmek istersen kantinlerde falan da satarlar uygun fiyatlı bi icecekKızlar yarın 26. Haftama giriyorum ve çam sakurada randevum var. Şeker testi yaptırmak istiyorum aç gideceğim. O içeceğimiz sıvıyı öncesinde ecazaneden almam gerekiyor mu? Süreç nasıl oluyor acaba bilgisi olan var mı
Her şey oluuuur her şeyyyy olmaz dediğin ne varsa oluyor insanı şok ediyorŞimdi baktım canım, el dirsek gibi bölgelerde kullanmak zararlı değilmiş. Bu hamilelik nasıl birşeymiş her şey değişiyor. Tek elimin üstünün kuruması ne alaka yani
Canım ilk önce doktoruna gideceksin, o hangi gramı uygun görüyorsa ona göre hareket edeceksin. Ben özelde yaptırdım içeceği kendileri verdiler ama geçen yıl kardeşim adet düzensizliği için devlet hastanesine gitmişti orada şeker yükleme testi yaptılar, eczaneden almıştık içeceği. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım buKızlar yarın 26. Haftama giriyorum ve çam sakurada randevum var. Şeker testi yaptırmak istiyorum aç gideceğim. O içeceğimiz sıvıyı öncesinde ecazaneden almam gerekiyor mu? Süreç nasıl oluyor acaba bilgisi olan var mı
Hem de nasıl kaşınıyorHer şey oluuuur her şeyyyy olmaz dediğin ne varsa oluyor insanı şok ediyoroh süper sür rahatlarsın kaşınır da kurudukça
Merhaba, ben Antalya’da yaşıyorum eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Benim hastanede sadece su alıp gelin diyorlar, ilacı kendileri hazırlayıp veriyorlar. Aç gittim hiçbir şey yiyip içmeden.
hemşire verir balım, soguk içmek istersen kantinlerde falan da satarlar uygun fiyatlı bi icecek
Çok sağolun kızlarCanım ilk önce doktoruna gideceksin, o hangi gramı uygun görüyorsa ona göre hareket edeceksin. Ben özelde yaptırdım içeceği kendileri verdiler ama geçen yıl kardeşim adet düzensizliği için devlet hastanesine gitmişti orada şeker yükleme testi yaptılar, eczaneden almıştık içeceği. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bu
Selam canım ben havayolunda çalışıyorum, her havayolunun uyguladığı prosedür farklı olabiliyor bir konuda ama bizim şirketimizde dahil bir çok firmada 28.hafta doldurulunca rapor alınması gerekiyor. İstersen havayolunun web sitesinden ya da call center dan detaylı bilgi alarak durumu netleştir sonra alanda sıkıntı yaşamazsın. Dönüş içinde kullanacak olursan rapor tarihinin genelde en geç 1 hafta-10 gün önce alınmış olması gerekiyor bilgin olsun.Kızlar selam perşembe günü uçuşum var 28+6 oluyorum sizce doktordan uçuş için rapor almasam sıkıntı olur mu ?
Canım ben Ankara'da yaşadığım için pike olanlardan tercih ettim cok kalın değil ama rüzgar falan da geçirmez. Benim aldığım bu DERİN BOUTİQUES Örgü Pike Puset Örtüsü 4 Mevsim - Fiyatı, Yorumlarıpuset örtüsü almak istiyorumda kalinmi almaliyim inceminbana fikir verebilirmisnz help me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?