Ben eltimin aldığını aldım önerdi. Sezeryanın 15. Günü kullanmaya başladı işe yaramıştı mesela çok kilo aldı ve veremedi ama göbeği neredeyse gitti. E bebekten almıştı siyah bende ordan aldımKızlar doğum sonrası için korse aldınız mı ? Aldıysanız nasıl birşey aldınız? Bir de onu nasıl ve ne zaman kullanmamız gerekiyor, doğumdan sonra hemen mi takacağız yoksa biraz zaman mı geçmesi gerekiyor ?
Bence 10 tane olmuştum 2 ay önce falan saçmalanış bence doktordan iyi mi bilecekYa kizlar b12 değerim dusuk olduğu için 5 tane b12iğnesi yazmisti doktorum 3tanesini yaptirdim Bugun saglik ocagina gttim hemşire neden doktorun b12 yazmiş riske atmis seni dedi alerji yapabilir sana dedi 3 doz vuruldum bisey olmadi dedim belli olmuyor ne zaman oldugu dedi yani op. Doktor yazdi dedim kadin dogumcum dedim riskli bsy olsa yazmazdi dedm bence hap yazsa iyi olurmus dedi bu konuda fikriniz varmihemşire benim kafami karistirdi.
Ben de ona bir bakayım canımBen eltimin aldığını aldım önerdi. Sezeryanın 15. Günü kullanmaya başladı işe yaramıştı mesela çok kilo aldı ve veremedi ama göbeği neredeyse gitti. E bebekten almıştı siyah bende ordan aldım
Ay yok ya hiç kafanın karışacağı bir şey değil. Doktorlar veriyor b12 iğnesini kullanabiliyoruz gebelikte. Ben hamile kalmadan önce de ayda 1 b12 iğnesi yaptırıyordum emilim sağlamadığı için doktorum gebelikte de devam edebilirsin dedi. Sorun olsa vermezdi korkma bence ayrıca bir şey de olmamış.
Anladim kuzum bende ince alayim o zmnBen pamuk aldım ama ince bir örtü hani nefes alsın altında hava girsin
Mağzasina bakiyim bir ara sitesindekileri begenmedimBen e bebekten aldım biri beyaz kırmızı biri sarı beyaz ben beğendimama bakabilirsin başka yerden de
Yani benide endişelendirdi doktor daha bilgilidr koskoca op. Doktor yani ..niye bile isteye riske atsin beniBence 10 tane olmuştum 2 ay önce falan saçmalanış bence doktordan iyi mi bilecek
Tamam canımMagazina bakiyim hi ara sitesindekileri begenmedim
yazlık pike gibi ama en az 3-4 ay kullanacağız kışın da aşılarımız doktor kontrollerimiz olacak sadece ekim ayı değil kiBen istanbuldayim eylul ekim gibi kalin olmaz degilmi bu
Yamuna korse düşünüyorum sezeryandan sonra 10-15 gün sonra takılabiliyorKızlar doğum sonrası için korse aldınız mı ? Aldıysanız nasıl birşey aldınız? Bir de onu nasıl ve ne zaman kullanmamız gerekiyor, doğumdan sonra hemen mi takacağız yoksa biraz zaman mı geçmesi gerekiyor ?
Normal doğum sürecinde hiç bilmiyorum kaç gün sonra takılabiliyorYamuna korse düşünüyorum sezeryandan sonra 10-15 gün sonra takılabiliyor
Teşekkür ederimYamuna korse düşünüyorum sezeryandan sonra 10-15 gün sonra takılabiliyor
Ben normal doğumdan sonra eve gelince kullanmıştım 3 gün sonra takmıştımNormal doğum sürecinde hiç bilmiyorum kaç gün sonra takılabiliyor
Kanguruyu ben sanırım hiç çıkartmam gibiAna kucağı aldım zaten de kanguruyla ikisinin adını karıştırıyorumya biraz kış bebesi olacak dışarda kullanır mıyım bilemem ama evde de kullanmam galiba kanguruyu
Doğruyazlık pike gibi ama en az 3-4 ay kullanacağız kışın da aşılarımız doktor kontrollerimiz olacak sadece ekim ayı değil ki
Anladım canım çok teşekkür ederim tavsiyen için, bu uygun gibi benim için demlzdmr ben bundan almıştım canım, yoğun bakımdan çıkıp eve gelince takmıştım üç gün sonra bir sorun olmadı faydasını gördüm hemde ben ordan oraya çok gittim geldim bebeğim yoğun bakımdaydı gayet rahattı sonra kilo verme sürecinde de taktım göbeğim kalmadı hiç ama ben de sezaryenden sonra kullanıyor mu onu bilmiyorum, vajinal doğumdu benim
Gerçekten mi çok teşekkür ederim içimi rahatlattin epey okudum bende hormonal de olabilir yazıyor yarın olsada görsem rahatlasamKaşık ağrısı bu haftalarda normal şiddetli ve kanamalı olmadığı sürece tabi yine yarın iyiki görünüyorsun korkmaishalde bende 1 haftadır var ama günde bir kez yani oda normal dedi kullandığımız ilaçlar ve sıcak hava yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?