Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ben eltimin aldığını aldım önerdi. Sezeryanın 15. Günü kullanmaya başladı işe yaramıştı mesela çok kilo aldı ve veremedi ama göbeği neredeyse gitti. E bebekten almıştı siyah bende ordan aldım

Bence 10 tane olmuştum 2 ay önce falan saçmalanış bence doktordan iyi mi bilecek

Ben de ona bir bakayım canım

Yani bende doktorun daha bilgili olduğunu dusunuyorum saglik ocagindaki hemşireden.Ama kiz kafami çorba etti yaa

Bence 10 tane olmuştum 2 ay önce falan saçmalanış bence doktordan iyi mi bilecek
Yani benide endişelendirdi doktor daha bilgilidr koskoca op. Doktor yani ..niye bile isteye riske atsin beni bugun bebişin kalp atişini dinlemek istedim hareket hissetmeyince endiselendim dedim ilkin kalp atişini dinletemedi ugrasti sonra kalp atişini duydum rahatladim bana diyor ki korkma yaşiyor Gulerek öylemi denir hamile kadina

Yamuna korse düşünüyorum sezeryandan sonra 10-15 gün sonra takılabiliyor

muslin bezleri etrafinizda dikis konusunda az cok bilgisi olan biri varsa kumascilardan da alabilirsiniz kizlar. ben oyle yapmistim, hem uyguna geldi hem de desen cesidi vs. daha cok geldi gozume. bunlari begenip almistim ben. boy boy kesip yaptik; battaniye, puset ortusu, alt acma ortusu, banyo sonrasi, emzirme ortusu, denizden cikinca ortu vs.

Eklentiler

• IMG_2835.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 40
mlzdmr ben bundan almıştım canım, yoğun bakımdan çıkıp eve gelince takmıştım üç gün sonra bir sorun olmadı faydasını gördüm hemde ben ordan oraya çok gittim geldim bebeğim yoğun bakımdaydı gayet rahattı sonra kilo verme sürecinde de taktım göbeğim kalmadı hiç ama ben de sezaryenden sonra kullanıyor mu onu bilmiyorum, vajinal doğumdu benim

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-21-14-52-12-354_com.android.chrome.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
Ana kucağı aldım zaten de kanguruyla ikisinin adını karıştırıyorum ya biraz kış bebesi olacak dışarda kullanır mıyım bilemem ama evde de kullanmam galiba kanguruyu
Kanguruyu ben sanırım hiç çıkartmam gibi temizlik yaparken, köpeğimi gezdirirken, markete vs her yere giderken bebemi önüme alır da giderim. Biz eşimle normalde evde oturabilen insanlar değiliz köpeğimiz bile kuduruk o yüzden benim çok işimi görür. Bir de teddy tulum giydirirsin koyarsın içine üşümez ya o şekilde bence kullanışlı olur.

Bana sezeryandan sonra 2 gün hastane kalma sürecinde doktorum taburcu olurken korseni tak demişti fakat ben takamadım inanılmaz ağrı oldu dikişlerimde 10 gün sonra başladım sezeryan göbeğim hiç yok denilecek kadardı dümdüz olmuştu çok uzun süreli kullandım... Normal doğum sürecinde nasıl oluyor hiç bilmiyorum arkadaş 3 gün sonra takılabiliyor yazmış

Anladım canım çok teşekkür ederim tavsiyen için, bu uygun gibi benim için de

Gerçekten mi çok teşekkür ederim içimi rahatlattin epey okudum bende hormonal de olabilir yazıyor yarın olsada görsem rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…