Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Onu sen biliyorsun canım şimdi o konuda yorum yapamam Sadece hangi aydan itibaren kullanmak isteniliyor ona göre bakılmalı. 6-9. aydan itibarense tamam ama yenidoğandan itibaren kullanmak istiyorum deniliyorsa olmaz. Ben doğar doğmaz fıldır fıldır gezeceğimi bildiğim için yenidoğandan itibaren kullanımlı istemiştim

Sadece temizlik için değil ki canım alır bebişi hava almaya çıkarsın kanguru ya da slingle ten temasına da devam etmiş olursun. Bebişlerin yeni doğandan itibaren her gün dışarı çıkması gerekiyor karda bile

bende pusetle gezme hayalleri kurdum o konuda evde çok ihtiyacım olmaz gibi olursa da alırız artık yapacak bişey yok bebişler artık gelse de anneler olarak date'lere çıksak artık ya

En iyisini yaparsın canım bebeklerin mutlaka dışarı çıkması gerekiyor eskiler gibi 40 gün kapanmak falan aman çok saçma bebek için de iyi değil. Ben karda bile slinge bağlar açık otoparka inerdim hiç olmadı. Kızımı bir kere pazara götürmüştük slingle 34. Haftada doğduğu için biraz minnaktı oyuncak bebek sanmışlardı shahahah

Doğrudur askım ama kışın kat kat giyiniyoruz bide bebiş üşür mü rüzgara yağmura maruz kalır mı, benim için dışarda puset daha mantıklı, ama evin içerisinde kullanma konusunda karar değiştirirsem de alırız ilerde bi tane

Yaaaaa oyuncak bebek gibi mi hahha tam minnakmış desene yerim onu Ben de böyle düşünüyorum canım. 40 gün bebek dışarı çıkarılmaz düşüncesine asla katiyen katılmıyorum, kendimi ne zaman iyi hissedersem o zamandan itibaren dışarı çıkacağım. Ki ben gerçekten yerinde duramayan biriyim aman allah bozmasın hep böyle gitsin sabahın kör vaktinde yaz kış fark etmez sokaklardayız köpeğimle birlikte. Yağmur, çamur, kar, kış benlik değil eşim de aynı şekilde o yüzden bizim bebe hep sokaklarda olur. En güzeli de bu bence

Korseyi benim kadın doğumcum önermemişti canım kaslarda tembellik yapar kendini iyi hissedince spora başla evde bile olsa demişti. Ben kızım 2 aylıkken eski pantolonlarıma giriyordum
Anladım canım ben de bir doktoruma sorayım bakalım ne diyecek

Ben de 40 gün asla sabredemem evde, Van aşırı soğuk oluyor Ekim ayında geçen yıl eksileri görmüştük ama uygun giydirildiğinde hasta olacağını düşünmüyorum, Rusya’da minicik bebekleri açık havada uyutuyorlar güzelce giydirip hiç de birşey olmuyor. Çok korumak da iyi değil, çocuk her havaya alışmalı diye düşünüyorum. Ben de yerinde duramayan biriyim kaç haftadır evde yatıyordum hastane dışında bir yere gitmedim aşırı bunaldım, strese girdim. Hafta sonu artık arabada yata yata gezdim, Bitlis’e falan gittik, dayanamadım artık yani

Terbiyesiz biriymiş boşver en iyisi

Bende kanguru aldım iki tane çünkü biz bebekler doğduktan sonra tasınıcaz 3 ay içinde bebek arabamızı babamlarda bıraktım sadece puset var onla da gezilmez. Bende bebekler doğarsa çıkarır gezdirir hava alırım dedim hem bana spor olur hemde bebişlere iyi olur eşimle gezer dururuz artık

Hava şartlarına göre giydirir çıkartırız. Sonuçta biz de hava şartlarına ve dereceye göre giyiniyoruz bebekler de aynı şekilde ay anne bebek montu, kanguru üstüne geçirilen mont battaniye dahi var. Yani yeter ki dışarı çıkmak istenilsin her şeyin çözümü var. Benim çevremde de Rus arkadaşım var, Türk olup Rusya’da yaşamış arkadaşım da var bebeğini kadın dışarda uyutup biz içerde cafede kahvemizi içiyorduk. Diğeri yağmur, çamur demeden hep dışardaydı maşallah hiç hasta bile olmaz minik kuş. Çok sakındıkça, eve kapatıp korudukça vallahi iki gram esse hasta olur bebekler ben böyle düşünüyorum.

Oyyyy sen hiç duramazsın gerçekten kafayı yersin evde, gezmedikçe. Allah seni oturtmasın hep gezin bebenizle eşinle

Birini annesi alır diğerini babası ohhhh mis gibi gezersiniz işte, hava alırsınız. Hepinize temiz hava iyi olur Bebek arabası vs kesinlikle olur ama zor olur ben de tek zor çıkartacağım gibi. Sitede en saçma blok girişi maalesef bizim bloğa ait. Merdiven çıkıp blok girişine geliyorsun sonra asansör için ya 1 kat inmen ya da çıkman lazım ee köpeğim var bebekte olunca arabayı nasıl çıkartacağım vs zor iş. En iyisi kanguru

Ay canım zaten eskdenmiş o kırk gün meselesi tamam anne için aynı şeyi söyleyemem o kırk gün sürmese de bi 20-25 gün rahatsız hissediyorsun kendini yani bende öyle olmuştu bunda olur mu bilmiyorum jdjdjd ama yok cart aşısı yok curt muayenesi diye diye bebişleri zaten dışarı çıkartmak zorundayız hele ben ayyy 14.haftadan beri yatıyorum kusura bakmasın kimse sağlıklı bi doğsun şu çocuk inşallah duramam, yeter ben psikologluk oldum zaten

Hahahahah sen varya herkesten çok gezmeyi hak ediyorsun fıldır fıldır gez inşallah al bebeni de ohhhh acısını çıkart anaaa anaaa yeter eve gidelim diye dile gelsin bebek hajsjsj

Amiin inşallah bebişlerimiz sağlıkla doğsun da şöyle çıkıp minik ailelerimizle bir gezip dolaşalım Nasip olursa 2 aylık olduğunda falan Bursa’ya gitmeyi düşünüyoruz bebişimizle. Çünkü bizim ailelerimiz göremeyecek doğumu, doğrusu biz de bu süreci eşimle beraber geçirsek daha rahat oluruz diye düşündük. Herkesi küçücük bebeğimle tek tek ağırlayacağıma biz gidelim herkes görsün bir anda aradan çıksın diye düşündündük. Biraz tereddüt ettim soğuk diye ama sonradan düşününce bebeklerin gerçekten her havaya alışması gerekiyor, zaten uçakla 2 saat falan sürüyor, sıkıntı olmaz diye düşündük, tabi doktoru da onay verirse. Çevremde aşırı korumacı ailelerin çocuklarına baktığımda az bir soğuğa maruz kaldıklarında bile hasta olduklarını görüyorum ki bunlardan birisi benim kardeşim oluyor

Hahahahah sen varya herkesten çok gezmeyi hak ediyorsun fıldır fıldır gez inşallah al bebeni de ohhhh acısını çıkart anaaa anaaa yeter eve gidelim diye dile gelsin bebek hajsjsj
Hshdhddh hallederiiizzzz az kaldı min 8 hafta o da en iyi senaryo benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…