Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Bende bebek arabasıyla çıkarırım diye düşündüm çok heyecanlıyım şimdiden düşündükçe içim içime sığmıyor

kızlarrr merhaba, uzun süredir foruma girmiyordum 27 haftalık hamileyim hastane doktor araştırırken aklıma geldi keşke ilk öğrendiğim zamandan beri girseymişim foruma kaçırmışım her şeyi yaa
gebeliğimin başından beri devlete gidiyorum ama doğum için özele gitmeyi düşünüyorum.
sizler karar verdiniz mi hangi hastanede nasıl doğum yapacağınıza, devlette mi özelde mi doğuracaksınız?
var mı tavsiye edebileceğiniz doktor/hastane?

Ana kucağı aldım zaten de kanguruyla ikisinin adını karıştırıyorum ya biraz kış bebesi olacak dışarda kullanır mıyım bilemem ama evde de kullanmam galiba kanguruyu
Kanguru ya da sling aşırı işinizi görür kış için de yaz için de, ben sling kullanmıştım küçükken arabası yerine slingle çıkarıyordum dışarı. Evde de çok kullandım yemek yaparken falan

İşte geçsin de istemiyorum hahhaa psikolojim çok tuhaf Hamileliği, aynı bedende olmayı çok ama çok sevdim bitecek diye de üzülüyorum tuhaf bir şey annelik
Bende çok sevdim ama eşim artık deldirdiğimi düşünecek aynı anda hem ağlayıp hem gülüyorum yazık adam korkmaya başladı

Alayım o zaman bende. Slingten korkuyorum ya iyi yapamazsam düşerse

Merhaba Hangi şehirdesin cnm ona göre öneride bulunalim

Alayım o zaman bende. Slingten korkuyorum ya iyi yapamazsam düşerse
Canım ben böyle bişey beğenmiştim trendyoldan gecen alışverişte görünce e bebekten aldım, trendyoldaki farklı marka ama kullanıcı yorumlarında kullanımı çok rahat gözüküyordu dışarı çıkarken ev işi yaparken falan büyük rahatlık olur, hem sling gibi bağlamaya da gerek kalmaz

Eklentiler

• 1000083912.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000083915.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000083914.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000083913.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 41
Zamanında hayırlısıyla doğum yapacaksın inşallah

medicana ankara doç dr. ayşe kırbaş a gidiyorum ben perinatolog ve kendisini aşıgım :)

Ama bunların yenidoğandan itibaren kullanımlı olanları var pahalı olsa da en mantıklısı bence onlar. Hem omurga hem bacak sağlığı açısından diye düşünüyorum. Buna direkt birkaç ayda konulmaz diye düşünüyorum. Üstünde de 9 aydan itibaren diyor

Korseyi benim kadın doğumcum önermemişti canım kaslarda tembellik yapar kendini iyi hissedince spora başla evde bile olsa demişti. Ben kızım 2 aylıkken eski pantolonlarıma giriyordum

Hahhahaja deli değilim diye ikna edersin doğunca da ben babaları göreceğim nasıl sevgiymiş anlayacaklar
Kendileri karınlarında taşısalar bizden beter olurlar
Teşekkür ederim araştırıyım bakıyım bende
Çok rahat bişe sling geçen aya kadar kocaman kızımı koyuyordum ama yerine kanguru da olur tabi korkuyorsaol güzel kangurular var
Herkes tavsiye ediyorsa kurtarıcı demek ki bende araştırıp alayım

evet desteksiz oturmaya başlamadan çok mantıksız sadece bizim için daha ergonomik, daha küçük aylarda belki içine yatırılarak kullanılabilir. Ben ilk aylarda öyle iş delisi olmam heralde bebeği kucağıma alıym da temizlik yapıyım falan hiç benlik işler değil o yüzden benim için mantıklı adhfgsd

Aiii şöyle düşününce sadece 6 haftamız var 34 de ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…