Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Gerçekten evde yat yat insan kuruyor bir de kafasında değil mi Ben artık kafayı yiyeceğim sandım, biraz daha çıkmasaydım beynimi yiyecektim düşünmekten

Gerçekten evde yat yat insan kuruyor bir de kafasında değil mi Ben artık kafayı yiyeceğim sandım, biraz daha çıkmasaydım beynimi yiyecektim düşünmekten
Sen de mi risklisin aaa bilmiyordum ben

Aynen öyle kanguru iyi işe yarıyor diyorlar

Sen de mi risklisin aaa bilmiyordum ben
En son 26 ya düşmüştü benim rahim ağzı uzunluğum, çok kısa değil ama iş yapma dinlen dedi doktorum, sadece hafif yürüyüşler yapabiliyorum şuan o da 20 dk falan en fazla. Bir anda düştü detaylıya girdim 23. Haftada 37 ölçmüştü, 24. Haftada 28mm 26. Haftada 26 ya düştü

Yaaaa öyle mi gerçekten zor kardeşin için. Ben üzülüyorum işte öyle sık hastalanan çocuklara Amiiin inşallah canım benim Bebiş doğduktan sonra 2. ay akrabalarla haşır neşir olması çok daha iyi. Hem sen, hem bebek biraz daha alışmış adapte olmuş olursunuz yeni hayatınıza. Ben de doğumdan sonra evime kış boyunca kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Çevremdeki herkes öncesinde de maşallah hastalıktan kırılan kişilerdi o yüzden evde değil de dışarıda görüşürüz diye konuştuk eşimle Zaten uygun dille söylenildiği zaman kırılmaya gerekte kalmaz.

Hmm geçmiş olsun canım, dinlen hareket etme

Bazı insanlar maalesef ki anlamıyor geleyim diye ısrarcı oluyor ama bu dönemde maalesef ki bebeğimden ve kendimden başkasını düşünemeyeceğim. Gelip sürekli müdahale edip lohusa halimle beni üzeceklerine, kırılan kırılsın diyorum artık. Ben iyi olacağım ki bebeğime de iyi bakabileyim, çok şükür eşim de çok anlayışlı o da benimle aynı düşüncede. Zaten ailelerimize 2000 km uzaktayız, gelen mutlaka uzun kalmak isteyecek, evim 2+1 hangi birini sığdıracağım evime, 2 tane de kedim var bunalır insan yani. Mantıklı düşününce kırılacak hiçbir durum yok ama maalesef insanlar işleri bir şekilde zora sokmak zorundalar

Eşin de senin gibi düşünüyorsa ve elalem ne derci değilse bence o dönemi sorun yaşamadan atlatırsınız Yatılı misafiri geçiyorum hiç olacak iş değil, normal misafire bile dahi karşıyım. Yaz kış fark etmez ev ortamında küçücük bebeğin olduğu kapalı alanda mikrop getirmeye, taşımaya, bulaştırmaya hiç gerek yok. Dışarı da görmek isteyen görür uzaktan bakar, sever bu kadar

Aynen canım çok haklısın gerçekten

Benim doktorum tamamen hareketsiz kalma dedi canım, günlük hafif yürüyorum sadece, onun dışında başka birsey yapmıyorum
Ben sadece tuvalete gidiyorum ve arada ayağa kalkıp mutfağa gidiyorum olsun çok şükür geldik yavaş yavaş, geçmez dediğimiz günler geçiyo

Ben sadece tuvalete gidiyorum ve arada ayağa kalkıp mutfağa gidiyorum olsun çok şükür geldik yavaş yavaş, geçmez dediğimiz günler geçiyo
Hayırlısıyla bu günler de geçsin inşallah, çok az kaldı

Hayırlısıyla bu günler de geçsin inşallah, çok az kaldı
Evet taşıyabildiğim kadar taşımak istiyorum son anıma kadar ensem falan hep pişik gibi oldu sjjdjdhdhd yatmaktan sıcak hava, hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah

Evet taşıyabildiğim kadar taşımak istiyorum son anıma kadar ensem falan hep pişik gibi oldu sjjdjdhdhd yatmaktan sıcak hava, hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah
Ah kıyamamm annelik böyle bir şeymiş demekki kaç mm idi canım senin en son

Kötü değil bence canım Allah yardımcın olsun inşallah şunun şurasında ne kaldı ki, güzel günler yakın inşallah
İnşallah canım öyle böyle ilerliyoruz allah olmayana da versin çok güzel hisler

Ooooffff bebeğin ağzına tükürmek nedir ya ay siz yalnız bırakmayın bebeği ne olur ne olmaz kaşla göz arası uygulamaya sokmasınlar bu düşüncelerini. Sen o ara pek dikkat edemeyebilirsin de eşin sürekli kontrol etsin aman diyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…