Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Selam kizlar
Aile tatili derken 1 buçuk aydan sonra bugün kontrole gittim ..Maşallah herşey yolunda ,parmağını emiyordu minigim25+3 teyim 875 gram olmus.Perinatoloji raporumuda gördü doktor , onu da beğendi.
Tahlil verdim sonuclarini öğleden sonra göstereceğim.
Şeker takibim normal,diyetisyen de bu kontrolumde memnun kaldı ,kilo almamışım bu ay ..
102 ile baslamistim hamilelige şuan 101.5 ile devam.Kilolu başladım ama gören kilonu hiç gostermiyorsun diyorlar biraz fazla kilom gerçi almamam da iyi birşey..Oğlumda 85 le hamile kaldım 105-107 ile doğuma gitmiştim.Bunda inş 90 li kilolarda giderim doğuma.Duzenli yürüyüş ve daha dikkat ederek.
İnan bende de bı paniklik söz konusu Benimde ilki spinal sezeryandi.Oğlumda ne kadar rahattım doğum esnasinda falan.Bu sefer karşıma da çıkıyor yok biz hissettik doğum esnasında diye.Extra panik oluyorum.Her doğum kendine özel ama bu kez sanki bende tedirginim,gerçi biraz da kendimiz abartiyoruz ama inş sorunsuz geçer
2014 te olmuştum sezeryan, aynıyız

Hadi bakalım bir hafta bir hafta daha diye diye şeker mevzusu bitecek sanırım Maşallah bebişe koca adam oldu artık

Benim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelen kafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi

valla beklemeye çalışıyorum ama inatçı galiba bir de,etmeyince ne yaparsam yapayım etmiyor ya da beni tatmin edicek kadar etmiyor
haftasonu mesela cumartesi tatilden döndüm,pazar günü neredeyse hiç hissetmedim tatlılara,uzanmaya rağmen. Sonra pazartesi oldu ve benimle birlikte sabahın 6sında uyanıp full mesai takıldı
kafaya takmamayı öğrenmemiz gerekiyor ama nasılll

Maşallah bebise büyümüş bende Bayadır bakamadım öyle bi okudum ama çok yazan olmuş umarım herkes iyidir be işler de büyümüştür bende bugün yazdırcam iğnemi benim hipor ama ama ben oksapar kullanırken de clanex enox ne varsa piyasada kullandım içerik aynı oluyor hatta enox daha az yakıyordu emzirme dönemi ile birlikte 3 sene kullanmistim

Aynen inat etti mi tam inat ediyor annem sen inat etmeyi nereden biliyorsun azıcık böyle çok hafif hareket ediyor sonra tık yok ya ben bide psikoloğa gidiyorum kafama takmayım diye yok ya yine takıyorum yine takıyorum

Aynen inat etti mi tam inat ediyor annem sen inat etmeyi nereden biliyorsun azıcık böyle çok hafif hareket ediyor sonra tık yok ya ben bide psikoloğa gidiyorum kafama takmayım diye yok ya yine takıyorum yine takıyorum
ya da şey diyor musun,şimdiden böyleyse doğununca nasıl bir inadı olucak
aslında biz kendimiz zorlaştırıyoruz bazı şeyleri,her şey yolunda çok şükür,çoğu gitmiş azı kalmış ama dürtükleniyoruz sanki :) bir çözüm bulursan söyle,böyle anlık şeylerle olmuyor :)

Anası gibi inatçı olacak galiba
Dondurma yiyorum şuan sanki hafiften yaslanıyor mu ayağını mı dayıyor napıyor anlamadım ama bi baskı var

Canm 3 gün nerdeyse karnım bomboş gibiydi arada sırada seğrime gibi oldu . Sol tarafa yatınca bir iki tık tık yapıyordu . Pozisyon değiştirince böyle oluyor hep . Gnelde hareketsiz kaldıgı günün öncesinde aşırı hareketli oluyor sonra 3 gün dinlenmeye geçiyor benimki

Ben hareketleri hep aşağıda hissettiğim için plasentam da önde olunca hareket etmesi için şarkı söylüyorum tepki veriyo, hareket etmeyince korkuyorum ama edince de aşağı aşağı vuruyo yavrum canım acıyo

Pepenin babaannesi kızlar benim de plasentam önde o yüzden sizinle aynı durumları yasıyorum hareket etsin diye dürtüp duruyorum :) mesela iki gün önce cok cok az hareket etti ve beni bir panik aldı ama ertesi gün çok şükür daha cok keskin hareketler yaptı bu iş böyle gidecek sanırım

Sola yatınca hafif pıt pıt hissediyorum ama cumartesi ve pazar çok hareketliydi dün normaldi bugün az
Bende konuşuyorum sesleniyorum yok bana mısın demiyor ama dondurma etki etti biraz ufak hareketlerini yakaladım bide ayağını mı yaslıyor yoksa vücudunu mu bişey yaslanıyor, yaşlandığı yeri ovunca çekiliyor

Tipi bana benziyor huyu da benim gibi inatçı olacak galiba o kadar dürtüklemeye halay çekmesi lazımdı

Kizlar kloraplasin kilitli poşetlerini nerde bulabilirm marketlere baktim bulamadim migrosta bulurum dedim ama migrostakide kucuk bebişin hastanede hemsriye verilecek kiyafetlerini koycam ustune not yazip ayriyeten hurca koycam eşim hurclari kariştrmasin kolaylik olsun diye ama bi turlu bulamadim...

Maşallah kuzum gayet iyi gidiyorsun hayırlısıyla zamanında kucağına al

Bende Enox kullanmıştım ilk hamileliğim de Kıbrıs’ta oksapar yok satılmıyor diye ama içeriği tamamen aynı sadece ismi değişik hatta ben enox daha çok sevmiştim daha az acıtıyordu

Bu plesenta da o kadar yer varken gelip niye öne yerleşmiş ki bu anneyi bu kadar üzüyor zor tahmin edebiliyorum canım ama az kaldı doğumumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…