Teşekkür ederim canım benim. Amiiiin allah herkesin yardımcısı olsun kim neyle uğraşıyorsa inşallahÇok geçmiş olsun canımşu şekerden muzdarip olan tüm arkadaşlarımız umarım sıkıntı yaşamadan tamamlar bu süreci
Şu an için memnunum canim evet orda yapacğim doğumu nasipse..memnun musunuz doğumu da orada mı yapacaksınız?
İnan bende de bı paniklik söz konusu Benimde ilki spinal sezeryandi.Oğlumda ne kadar rahattım doğum esnasinda falan.Bu sefer karşıma da çıkıyor yok biz hissettik doğum esnasında diye.Extra panik oluyorum.Her doğum kendine özel ama bu kez sanki bende tedirginim,gerçi biraz da kendimiz abartiyoruz ama inş sorunsuz geçerHerkese merhaba, hamilelik sürecinde benim gibi panik atak yaşayanlar var mı acaba? Daha doğrusu anksiyete diyeyim. 2. Sezeryanımı olucam 11 yıldan sonra, çok fazla şey okumamaya bakmamaya çalışıyorum tetiklenmesin diye ama anksiyete yaşayanlar bilir bazen engel olamıyorum, bazen ağlama krizleri geliyor bu yüzden.. Var mı böyle durumlar korkular yaşayanlar, ya da aştıysanız nasıl aştınız bu korkuları.. Bana da az yardım ediverinHerkese sağlıklı doğumlar dilerim
Hadi bakalım bir hafta bir hafta daha diye diye şeker mevzusu bitecek sanırımPerinatoloji ve endokrin ile görüştüm. Endokrin ve perinatoloji 1 hafta daha şeker takibi yapmamı ona göre karar vereceklerini söylediler. Oğluşum 1 kilo olmuş, baş aşağı dedi gayet iyi çok şükür hamdolsun çok mutlu oldumHaftaya tekrardan göreceğim minnoşumu kontrole çağırdı.
Oksaparım bitmişti oksapar yazdırdım ama oksapar maalesef hiçbir yerde İstanbul’da depolarda dahi yokmuş. Onun yerine muadil olan enox alacağım, eczacım söyledi. Emin ol aynısı hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. Kullanan hanımların da dikkatine.
valla beklemeye çalışıyorum ama inatçı galiba bir de,etmeyince ne yaparsam yapayım etmiyor ya da beni tatmin edicek kadar etmiyorBenim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelenkafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
Maşallah bebise büyümüşPerinatoloji ve endokrin ile görüştüm. Endokrin ve perinatoloji 1 hafta daha şeker takibi yapmamı ona göre karar vereceklerini söylediler. Oğluşum 1 kilo olmuş, baş aşağı dedi gayet iyi çok şükür hamdolsun çok mutlu oldumHaftaya tekrardan göreceğim minnoşumu kontrole çağırdı.
Oksaparım bitmişti oksapar yazdırdım ama oksapar maalesef hiçbir yerde İstanbul’da depolarda dahi yokmuş. Onun yerine muadil olan enox alacağım, eczacım söyledi. Emin ol aynısı hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. Kullanan hanımların da dikkatine.
Aynen inat etti mi tam inat ediyor annem sen inat etmeyi nereden biliyorsunvalla beklemeye çalışıyorum ama inatçı galiba bir de,etmeyince ne yaparsam yapayım etmiyor ya da beni tatmin edicek kadar etmiyor
haftasonu mesela cumartesi tatilden döndüm,pazar günü neredeyse hiç hissetmedim tatlılara,uzanmaya rağmen. Sonra pazartesi oldu ve benimle birlikte sabahın 6sında uyanıp full mesai takıldı
kafaya takmamayı öğrenmemiz gerekiyor ama nasılll
ya da şey diyor musun,şimdiden böyleyse doğununca nasıl bir inadı olucakAynen inat etti mi tam inat ediyor annem sen inat etmeyi nereden biliyorsunazıcık böyle çok hafif hareket ediyor sonra tık yok ya ben bide psikoloğa gidiyorum kafama takmayım diye yok ya yine takıyorum yine takıyorum
Anası gibi inatçı olacak galibaya da şey diyor musun,şimdiden böyleyse doğununca nasıl bir inadı olucak
aslında biz kendimiz zorlaştırıyoruz bazı şeyleri,her şey yolunda çok şükür,çoğu gitmiş azı kalmış ama dürtükleniyoruz sanki :) bir çözüm bulursan söyle,böyle anlık şeylerle olmuyor :)
Canm 3 gün nerdeyse karnım bomboş gibiydi arada sırada seğrime gibi oldu . Sol tarafa yatınca bir iki tık tık yapıyordu . Pozisyon değiştirince böyle oluyor hep . Gnelde hareketsiz kaldıgı günün öncesinde aşırı hareketli oluyor sonra 3 gün dinlenmeye geçiyor benimkiBenim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelenkafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
Ben hareketleri hep aşağıda hissettiğim için plasentam da önde olunca hareket etmesi için şarkı söylüyorumBenim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelenkafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
İkeanın ahşap beşiği içinde yükseltma sistemi var mı acabaChicco next2me forever ve odası için ikeadan ahşap beşik aldım.
Ben hareketleri hep aşağıda hissettiğim için plasentam da önde olunca hareket etmesi için şarkı söylüyorumtepki veriyo, hareket etmeyince korkuyorum ama edince de aşağı aşağı vuruyo yavrum canım acıyo
Sola yatınca hafif pıt pıt hissediyorum ama cumartesi ve pazar çok hareketliydi dün normaldi bugün azCanm 3 gün nerdeyse karnım bomboş gibiydi arada sırada seğrime gibi oldu . Sol tarafa yatınca bir iki tık tık yapıyordu . Pozisyon değiştirince böyle oluyor hep . Gnelde hareketsiz kaldıgı günün öncesinde aşırı hareketli oluyor sonra 3 gün dinlenmeye geçiyor benimki
Bende konuşuyorum sesleniyorum yok bana mısın demiyor ama dondurma etki etti biraz ufak hareketlerini yakaladımBen hareketleri hep aşağıda hissettiğim için plasentam da önde olunca hareket etmesi için şarkı söylüyorumtepki veriyo, hareket etmeyince korkuyorum ama edince de aşağı aşağı vuruyo yavrum canım acıyo
Tipi bana benziyor huyu da benim gibi inatçı olacak galibaPepenin babaannesi kızlar benim de plasentam önde o yüzden sizinle aynı durumları yasıyorum hareket etsin diye dürtüp duruyorum :) mesela iki gün önce cok cok az hareket etti ve beni bir panik aldı ama ertesi gün çok şükür daha cok keskin hareketler yaptı bu iş böyle gidecek sanırım
Ben de acaba kısa kollu yerine uzun kollu mu alsam dedim emin olamıyorumYa ben yenidoğan zıbını 7tane kısa kollu aldım, 0-3ay olanı biraz çok almışım12 tane kısa kollu 2tane de uzun kollu aldım
Maşallah kuzum gayet iyi gidiyorsun hayırlısıyla zamanında kucağına alPerinatoloji ve endokrin ile görüştüm. Endokrin ve perinatoloji 1 hafta daha şeker takibi yapmamı ona göre karar vereceklerini söylediler. Oğluşum 1 kilo olmuş, baş aşağı dedi gayet iyi çok şükür hamdolsun çok mutlu oldumHaftaya tekrardan göreceğim minnoşumu kontrole çağırdı.
Bu plesenta da o kadar yer varken gelip niye öne yerleşmiş ki bu anneyi bu kadar üzüyorBenim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelenkafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?