- 18 Temmuz 2024
- 368
- 335
- 23
işyerindeyim, pek imkanım olmuyo uzanmaya ama evet geçiyor, brackton hicks olabilir mi diyosun? haftaya kontrolum doktora gidince sorarım diyodum ama bilemedim deBen taş gibi olmasını bilmiyorum senin haftanda göre yalancı sancılar başlamış olması gerekiyo hani doğal mı emin değilim ama bildiğim şey bu göğüs kafesi altına ağrı normal, ama sertleşmesini ve sırtını bilmiyorum canım, uzanıp dinlenince falan geçmiyor mu?
Bence öyle ama bu sertlik geçmez ve ağrıya dönüşürse haftaya kadar bekleme derim ben, ama sen bilirsin canım, inşallah önemsiz bir mevzudur doğal ve olağandırişyerindeyim, pek imkanım olmuyo uzanmaya ama evet geçiyor, brackton hicks olabilir mi diyosun? haftaya kontrolum doktora gidince sorarım diyodum ama bilemedim de
ay kasılmaları agrıları da tanımıyoruz insan geriliyor, oğlum iyi bence cünkü asla durmuyo sürekli dayak diyorum çok şükür yaramaz bi bey korkutmuyor beni ama bi tık tedirgin de oluyo insanBence öyle ama bu sertlik geçmez ve ağrıya dönüşürse haftaya kadar bekleme derim ben, ama sen bilirsin canım, inşallah önemsiz bir mevzudur doğal ve olağandır
Bir de benim hiç iştahım yok ya, kahvaltıyı bile zor yapıyorum, yemek yiyince sevinip hopluyor herhaldeYemekten sonra benimkide hareketleniyor da işte önde olunca plasentası bugün tek tük hissettim dondurma yiyince hareketlendi biraz
Dua edip bekliyorum konumunu değiştirsin diyeBenim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelenkafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
Plasenta bir organmış ve olduğu yerde kalırmış geneldeBuyudukce hissedermiyiz hareketleri acaba yoksa bu plasente doguma kadar önde mi kaliyor acaba
Hahah bence beni oyalıyorlar böyle böyle bitttiiiiiiiii diyceklerHadi bakalım bir hafta bir hafta daha diye diye şeker mevzusu bitecek sanırımMaşallah bebişe koca adam oldu artık
Kuşum ben 10 aydır oksapar kullanıyordum hiçte sorun yaşamadım tedariğinde. Şimdi ilk defa oksapar dışında başka iğne kullanacağım ama dediğin gibi aynıymış içerik hatta enox daha iyiymiş bir kere daha demiştin sen sanırım açıtmıyor diyeMaşallah bebise büyümüşbende Bayadır bakamadım öyle bi okudum ama çok yazan olmuş umarım herkes iyidir be işler de büyümüştür bende bugün yazdırcam iğnemi benim hipor ama ama ben oksapar kullanırken de clanex enox ne varsa piyasada kullandım içerik aynı oluyor hatta enox daha az yakıyordu emzirme dönemi ile birlikte 3 sene kullanmistim
Amiiiin aminnn kuşum hepimiz sağlıkla hayırlısıyla tam vaktinde alalım inşallahMaşallah kuzum gayet iyi gidiyorsun hayırlısıyla zamanında kucağına al
Bende Enox kullanmıştım ilk hamileliğim de Kıbrıs’ta oksapar yok satılmıyor diye ama içeriği tamamen aynı sadece ismi değişik hatta ben enox daha çok sevmiştim daha az acıtıyordu
İki kademeli olarak kullanılıyor bu şekildeİkeanın ahşap beşiği içinde yükseltma sistemi var mı acaba
Günlerdir bu beşiğin stoğunu kovalıyorum,artık namus meselesine döndü benim içinİki kademeli olarak kullanılıyor bu şekilde
Yaaaa sen böyle diyince hemen baktım Antalya’da da stok yok olarak gözüküyor olsaydı sana alıp gönderirdimGünlerdir bu beşiğin stoğunu kovalıyorum,artık namus meselesine döndü benim için
İzmirden İstanbul’a naklettircem artık yetoo
Sertlik hep mi var arada mı oluyor hep var hiç geçmiyorsa o genelde rahim büyümesi ve bebekten olabilir ama yine de doktoruna sormanda yarar var. Kaburga ağrısı ise rahim büyüyor ve baskı yapıyor Buda kaburga ağrısına neden oluyor. Ben dünden beri çekiyorum o ağrıyı telaşlanacak bişey değil ama sertliği sormanı tavsiye ederim. Yalancı doğum kasılması da olabilir öyleyse zaten korkulacak durum yok rahim doğuma hazırlık yapıyor bu hemen doğuracaksın demek değilkızlar benim karnım taş gibi ve gögsümün altına batıyo, 30. haftadayım, normal mi bu?, oğlum hareketli baya o yüzden korkmuyorum ama sırtım ve tam sütyenimin altında bi batma var normal mi bu ?
Ayy çiçeğim düşünmen yeterYaaaa sen böyle diyince hemen baktım Antalya’da da stok yok olarak gözüküyor olsaydı sana alıp gönderirdim
Ay keşke olsa ciddiyim gönderirdim ne olcakAyy çiçeğim düşünmen yeter
Peki kurulmuş halinin de fotoğrafı varsa atabilir misin? Mağazada gördüm ama gördüğümde emin değildim almak istediğimden,şimdi bulamadıkça daha çok istiyorum
Aayyyy çok güzel gerçektennnAy keşke olsa ciddiyim gönderirdim ne olcak
Biz de ikeada görünce çok beğendik odasıyla da çok uyumlu oldu güzel de kullanırız iyice büyüyene kadar diye düşündük
Aayyyy çok güzel gerçektennn
Ben de cocikime bu zürafadan aldımdaha odaya dair bir şeyi yok ama zürafası var oğlumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?