Gunde bi kez anca hissediyorum bende oda çok uzun sürmüyor bile benim plesantada önde yüreğim ağzimda geziyorum çogu zaman niye hareket etmiyor bu bebek diyePepenin babaannesi kızlar benim de plasentam önde o yüzden sizinle aynı durumları yasıyorum hareket etsin diye dürtüp duruyorum :) mesela iki gün önce cok cok az hareket etti ve beni bir panik aldı ama ertesi gün çok şükür daha cok keskin hareketler yaptı bu iş böyle gidecek sanırım
Eşimde diyor cocugu dürtüp duruyorsun ya diyorum ne yapayımTipi bana benziyor huyu da benim gibi inatçı olacak galibao kadar dürtüklemeye halay çekmesi lazımdı
O kadar aynıyız kiGunde bi kez anca hissediyorum bende oda çok uzun sürmüyor bile benim plesantada önde yüreğim ağzimda geziyorum çogu zaman niye hareket etmiyor bu bebek diye
Ben uzun kolluda aldim ama ekimin başinda olcak doğum nasipse sicak olurmu acaba bilmiyorumki çocuk yanarmiBen de acaba kısa kollu yerine uzun kollu mu alsam dedim emin olamıyorum
Ben sağlik ocaginda dinledim kalp atişini bu hafta iki kez dusun o derece paranoyak etti yaramazim beniO kadar aynıyız kibir ara eve doppler almayı düşündüm ama dedim bu defa ayrı takıntı yapacak
Ya ben 0-3aydan 2 tane uzun aldım sadece dışarı çıkarken içine uzun giydiririm diyeBen de acaba kısa kollu yerine uzun kollu mu alsam dedim emin olamıyorum
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da totosunu ıstıracamBu plesenta da o kadar yer varken gelip niye öne yerleşmiş ki bu anneyi bu kadar üzüyorzor tahmin edebiliyorum canım ama az kaldı doğumumuza
Bebeğin pozisyonu da etkili galiba gerçi doktorum da 24 saat hissedemezsen endişelen demişti de yine de elimizde değilGunde bi kez anca hissediyorum bende oda çok uzun sürmüyor bile benim plesantada önde yüreğim ağzimda geziyorum çogu zaman niye hareket etmiyor bu bebek diye
Ben doktoruma hareketi bazen az hissediyorum diye sorduğum da eşimde abartıyor panik oluyor demişti bende sen içinde taşısan benden daha panik olursun demiştimEşimde diyor cocugu dürtüp duruyorsun ya diyorum ne yapayım
Buyudukce hissedermiyiz hareketleri acaba yoksa bu plasente doguma kadar önde mi kaliyor acabaYa ben 0-3aydan 2 tane uzun aldım sadece dışarı çıkarken içine uzun giydiririm diye
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da totosunu ıstıracam
Bebeğin pozisyonu da etkili galiba gerçi doktorum da 24 saat hissedemezsen endişelen demişti de yine de elimizde değil
Ben doktoruma hareketi bazen az hissediyorum diye sorduğum da eşimde abartıyor panik oluyor demişti bende sen içinde taşısan benden daha panik olursun demiştim
Doğuma kadar önde kalacak gibi galibaBuyudukce hissedermiyiz hareketleri acaba yoksa bu plasente doguma kadar önde mi kaliyor acaba
Eyvahh o zaman deli dana gibi acile koşarim artik bide son gunler diyeDoğuma kadar önde kalacak gibi galibabide plasentası normal yerleşimli olanlar son zamanlarda bebeğin yeri daraldıkça hareketleri hissetmekte zorlanıyor, biz daha da zor hissederiz galiba
Muhtemelen bende öyle olurumEyvahh o zaman deli dana gibi acile koşarim artik bide son gunler diye
Doktor bana b12 yazdi onu bile vurulmak için gidiyorum saglik ocagina hemşire hastanede vurdur diyor bana hastaneye gtsem igne için burayami geldin derler sanirsin hergun 100 hastaya bakiyorlar rahatlari aman bozulmasinMuhtemelen bende öyle olurumfetal doppler mi alsam diye düşünüyorum sağlık ocağında kalp atışını dinlemek için ama sağlık ocağında ki hemşirede ne zaman endişelenirsen gel dedi
Ayy benim sağlık ocağında ki doktoruma hemşirelere nazar değmesin çok iyilerDoktor bana b12 yazdi onu bile vurulmak için gidiyorum saglik ocagina hemşire hastanede vurdur diyor bana hastaneye gtsem igne için burayami geldin derler sanirsin hergun 100 hastaya bakiyorlar rahatlari aman bozulmasinsirf kalbini dinlemeye gtsem isyan ederler
Korkma benimde 3 gün öyleydi sonra normale döndü plesentadan kaynaklı işte yastık görevi görüyor az hissediyoruzSola yatınca hafif pıt pıt hissediyorum ama cumartesi ve pazar çok hareketliydi dün normaldi bugün az
Bende konuşuyorum sesleniyorum yok bana mısın demiyor ama dondurma etki etti biraz ufak hareketlerini yakaladımbide ayağını mı yaslıyor yoksa vücudunu mu bişey yaslanıyor, yaşlandığı yeri ovunca çekiliyor
Eşimde diyor cocugu dürtüp duruyorsun ya diyorum ne yapayım
Ben taş gibi olmasını bilmiyorum senin haftanda göre yalancı sancılar başlamış olması gerekiyo hani doğal mı emin değilim ama bildiğim şey bu göğüs kafesi altına ağrı normal, ama sertleşmesini ve sırtını bilmiyorum canım, uzanıp dinlenince falan geçmiyor mu?kızlar benim karnım taş gibi ve gögsümün altına batıyo, 30. haftadayım, normal mi bu?, oğlum hareketli baya o yüzden korkmuyorum ama sırtım ve tam sütyenimin altında bi batma var normal mi bu ?
Ya biliyorum ama elimde olmadan panik oluyorumKorkma benimde 3 gün öyleydi sonra normale döndü plesentadan kaynaklı işte yastık görevi görüyor az hissediyoruz
benim de plasenta önde, genelde yemeklerden yarım saat sonra kıpırdanıyor, tatlı tuzlu farketmiyor, bazen dışarıdan da görülebilecek kadar yoğun oluyor hareketleri ama ne zaman eşim yanımda olsa hareket etmeyi bırakıyorBenim gibi plasentası önde olan anne adayları hareket hissedemeyince napıyorsunuz? Sağlık ocağına gittim kalp atışı iyiydi ama çok az hareket etti çikolata yedim uzandım sanki bişey seğirdi içerde bebek muhtemelenkafayı yemeden kucağımıza alsaydık bi
Yemekten sonra benimkide hareketleniyor da işte önde olunca plasentası bugün tek tük hissettim dondurma yiyince hareketlendi birazbenim de plasenta önde, genelde yemeklerden yarım saat sonra kıpırdanıyor, tatlı tuzlu farketmiyor, bazen dışarıdan da görülebilecek kadar yoğun oluyor hareketleri ama ne zaman eşim yanımda olsa hareket etmeyi bırakıyoradam doğru dürüst hissedemedi hiç. çok hareketlendiğinde hemen telefonu alıyorum tam videoyu başlatıyorum duruyor. Bilerek yapıyor sanki artık garibim gece hareket ederse uyandır beni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?