Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Gunde bi kez anca hissediyorum bende oda çok uzun sürmüyor bile benim plesantada önde yüreğim ağzimda geziyorum çogu zaman niye hareket etmiyor bu bebek diye

Gunde bi kez anca hissediyorum bende oda çok uzun sürmüyor bile benim plesantada önde yüreğim ağzimda geziyorum çogu zaman niye hareket etmiyor bu bebek diye
O kadar aynıyız ki bir ara eve doppler almayı düşündüm ama dedim bu defa ayrı takıntı yapacak

Ben de acaba kısa kollu yerine uzun kollu mu alsam dedim emin olamıyorum
Ya ben 0-3aydan 2 tane uzun aldım sadece dışarı çıkarken içine uzun giydiririm diye
Bu plesenta da o kadar yer varken gelip niye öne yerleşmiş ki bu anneyi bu kadar üzüyor zor tahmin edebiliyorum canım ama az kaldı doğumumuza
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da totosunu ıstıracam
Bebeğin pozisyonu da etkili galiba gerçi doktorum da 24 saat hissedemezsen endişelen demişti de yine de elimizde değil
Eşimde diyor cocugu dürtüp duruyorsun ya diyorum ne yapayım
Ben doktoruma hareketi bazen az hissediyorum diye sorduğum da eşimde abartıyor panik oluyor demişti bende sen içinde taşısan benden daha panik olursun demiştim

Buyudukce hissedermiyiz hareketleri acaba yoksa bu plasente doguma kadar önde mi kaliyor acaba

Buyudukce hissedermiyiz hareketleri acaba yoksa bu plasente doguma kadar önde mi kaliyor acaba
Doğuma kadar önde kalacak gibi galiba bide plasentası normal yerleşimli olanlar son zamanlarda bebeğin yeri daraldıkça hareketleri hissetmekte zorlanıyor, biz daha da zor hissederiz galiba

Eyvahh o zaman deli dana gibi acile koşarim artik bide son gunler diye
Muhtemelen bende öyle olurum fetal doppler mi alsam diye düşünüyorum sağlık ocağında kalp atışını dinlemek için ama sağlık ocağında ki hemşirede ne zaman endişelenirsen gel dedi

kızlar benim karnım taş gibi ve gögsümün altına batıyo, 30. haftadayım, normal mi bu?, oğlum hareketli baya o yüzden korkmuyorum ama sırtım ve tam sütyenimin altında bi batma var normal mi bu ?

Muhtemelen bende öyle olurum fetal doppler mi alsam diye düşünüyorum sağlık ocağında kalp atışını dinlemek için ama sağlık ocağında ki hemşirede ne zaman endişelenirsen gel dedi
Doktor bana b12 yazdi onu bile vurulmak için gidiyorum saglik ocagina hemşire hastanede vurdur diyor bana hastaneye gtsem igne için burayami geldin derler sanirsin hergun 100 hastaya bakiyorlar rahatlari aman bozulmasin sirf kalbini dinlemeye gtsem isyan ederler

Ayy benim sağlık ocağında ki doktoruma hemşirelere nazar değmesin çok iyiler

Korkma benimde 3 gün öyleydi sonra normale döndü plesentadan kaynaklı işte yastık görevi görüyor az hissediyoruz

kızlar benim karnım taş gibi ve gögsümün altına batıyo, 30. haftadayım, normal mi bu?, oğlum hareketli baya o yüzden korkmuyorum ama sırtım ve tam sütyenimin altında bi batma var normal mi bu ?
Ben taş gibi olmasını bilmiyorum senin haftanda göre yalancı sancılar başlamış olması gerekiyo hani doğal mı emin değilim ama bildiğim şey bu göğüs kafesi altına ağrı normal, ama sertleşmesini ve sırtını bilmiyorum canım, uzanıp dinlenince falan geçmiyor mu?

benim de plasenta önde, genelde yemeklerden yarım saat sonra kıpırdanıyor, tatlı tuzlu farketmiyor, bazen dışarıdan da görülebilecek kadar yoğun oluyor hareketleri ama ne zaman eşim yanımda olsa hareket etmeyi bırakıyor adam doğru dürüst hissedemedi hiç. çok hareketlendiğinde hemen telefonu alıyorum tam videoyu başlatıyorum duruyor. Bilerek yapıyor sanki artık garibim gece hareket ederse uyandır beni diyor

Yemekten sonra benimkide hareketleniyor da işte önde olunca plasentası bugün tek tük hissettim dondurma yiyince hareketlendi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…