Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ya ben yenidoğan zıbını 7tane kısa kollu aldım, 0-3ay olanı biraz çok almışım 12 tane kısa kollu 2tane de uzun kollu aldım

beni gözden mi kaçırdınız sevgili anneler
Ben buraya liste atmıştım aldıklarımı ama çoook oldu şu an hiç aklımda değil neyden kaç adet aldığım. Ama yetecek hatta belki artacak kadar aldım abartmadan Yetmezse gider yine alırım. Ağırlıklı olarak 3-6 ay aldım. Tulum, trikoya ağırlık verdim. Geri kalan zaten set şeklinde hepsi 1-2 ay 2-4 ay gibi.

beni gözden mi kaçırdınız sevgili anneler
kuzum bende 2 tane 10 lu 3 tane 5 li yenidogan set var bi 6 tane de yenidogan zıbın- yaklasık 5-6 tane 0-3 ay takım- sadece üst ve altlar var 5 er tane bir de zıbınlar var hep tipinden 3 er adet aldım onun dısında hediye gelenlerle doldu dolap, duruma göre zaman içinde alırız zaten eksige göre diye düşündüm

İç Anadolu’nun bağrında olmama rağmen triko bişey almadım daha ya benim çocuk nasıl büyüyecek çok merak ediyorum sürekli çevremdekilere nasıl giydiririm diye soruyorum bi zıbın bide tulum ya da takım yeter diyorlar ama dışarıyı hiç düşünmedim

Ben sokaklarda fink atacağımı bildiğim için “gezme elbisesi” adı altında aldım Senin memleket daha soğuk teddy tulum al geç bebene mis gibi

Bende fink atacam ama aklıma hiç gelmedi dışarı kıyafeti
Trikoları mango, zara ve h&m indirimlerinden aldım. H&m den babası kılıklı isimli kombin yaptım şapka, alt ve üst olacak şekilde Onlar da bunlar beden 2-4 ay.

Eklentiler

• 2555372c-38be-412f-a1b9-65527e4e44fc.webp
    157,1 KB · Görüntüleme: 56
Ya ben yenidoğan zıbını 7tane kısa kollu aldım, 0-3ay olanı biraz çok almışım 12 tane kısa kollu 2tane de uzun kollu aldım

çook teşekkürler hepinizee. o zaman ben de ortasını bulmaya çalışarak bu kısımların alışverişini tamamlayayım

Selam canım, geçen sene sezaryen oldum ben çok korkak biriyimdir bu konuda beni bayıltın diye yalvarmıştım ameliyatta bu yıl tekrar olucam ve bazen bana da ağlamak geliyor çok haklısın ben düşünmemeye çalışıyorum daha çok var falan diyorum. Çok kolay geçer inşallah doğumumuz

Ankara'da yaşıyorum canım kızıma hiç triko falan giydirmedim evlerin içi sıcak oluyor zaten dışarı çıkarken de astronot montlardan almıştım onlardan giydirdim. Kanguru ya da slingle çıkarken zaten hiç kalın bişeye gerek yok ikinizin sıcaklığı yetiyor

Yani Antalya’da yaşamama rağmen ocak şubat ayları için tercih ettim ama triko denilince de bizim giydiğimiz şeyler gelmesin aklınıza kelime olarak triko dedim diye yoksa normal her bebeğin giydiği şeyler dışarı çıkarken. Astronot tulum tercih edilmediği zamanda da giydir çıkart tarzda.

Perinatoloji ve endokrin ile görüştüm. Endokrin ve perinatoloji 1 hafta daha şeker takibi yapmamı ona göre karar vereceklerini söylediler. Oğluşum 1 kilo olmuş, baş aşağı dedi gayet iyi çok şükür hamdolsun çok mutlu oldum Haftaya tekrardan göreceğim minnoşumu kontrole çağırdı.

Oksaparım bitmişti oksapar yazdırdım ama oksapar maalesef hiçbir yerde İstanbul’da depolarda dahi yokmuş. Onun yerine muadil olan enox alacağım, eczacım söyledi. Emin ol aynısı hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. Kullanan hanımların da dikkatine.

Sizin orda astronot mont fazla olur zaten canım, ben adanalıyım oraya gittiğimde hiç giydirmedim. Senin için dışarı çıkmaya trikolar uygun olabilir sen iyi yapmışsın

Sizin orda astronot mont fazla olur zaten canım, ben adanalıyım oraya gittiğimde hiç giydirmedim. Senin için dışarı çıkmaya trikolar uygun olabilir sen iyi yapmışsın
Aralık ocak gibi sapıtıyor Antalya o da 1 veya 1,5 ay sürüyor o zaman giyer daha da giymez canım kesinlikle.

Zaten evin içinde giydirmem de dışarı çıkarken lazım olacak. Astronot mont 3-6 aya göre var mı

Çok geçmiş olsun canım şu şekerden muzdarip olan tüm arkadaşlarımız umarım sıkıntı yaşamadan tamamlar bu süreci

Ah hadi bakalım aşkım geçmiş olsun bir hafta daha baksınlar bakalım duruma göre ince eleyip sık dokuyorlar bu çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…