- 20 Ekim 2022
- 1.101
- 1.903
- 63
Ya ben yenidoğan zıbını 7tane kısa kollu aldım, 0-3ay olanı biraz çok almışımSelam kızlaarr,umarım iyisinizdirr. Bir haftadır tatil,dönüş,işe adapte olmak derken burayı okumayı anca bitirdim
Şimdi benim de daha önce konuşulduğunu bildiğim halde bir sorum var
Kıyafet konusunda sanki hiçbir şey yetmeyecek gibi geliyor,en basic haliyle yenidoğan ve 0-3 ay diyeyim,kaç kısa kollu kaç uzun kollu zıbın tarzı şeyler aldınız? Kendimi sınava son dakika çalışan öğrenci gibi hissediyorum,öyle geç kalmış
Ben buraya liste atmıştım aldıklarımı ama çoook oldu şu an hiç aklımda değil neyden kaç adet aldığım. Ama yetecek hatta belki artacak kadar aldım abartmadanbeni gözden mi kaçırdınız sevgili anneler
kuzum bende 2 tane 10 lu 3 tane 5 li yenidogan set var bi 6 tane de yenidogan zıbın- yaklasık 5-6 tane 0-3 ay takım- sadece üst ve altlar var 5 er tane bir de zıbınlar var hep tipinden 3 er adet aldım onun dısında hediye gelenlerle doldu dolap, duruma göre zaman içinde alırız zaten eksige göre diye düşündümbeni gözden mi kaçırdınız sevgili anneler
İç Anadolu’nun bağrında olmama rağmen triko bişey almadım dahaBen buraya liste atmıştım aldıklarımı ama çoook oldu şu an hiç aklımda değil neyden kaç adet aldığım. Ama yetecek hatta belki artacak kadar aldım abartmadanYetmezse gider yine alırım. Ağırlıklı olarak 3-6 ay aldım. Tulum, trikoya ağırlık verdim. Geri kalan zaten set şeklinde hepsi 1-2 ay 2-4 ay gibi.
Ben sokaklarda fink atacağımı bildiğim için “gezme elbisesi” adı altında aldımİç Anadolu’nun bağrında olmama rağmen triko bişey almadım dahaya benim çocuk nasıl büyüyecek çok merak ediyorum sürekli çevremdekilere nasıl giydiririm diye soruyorum bi zıbın bide tulum ya da takım yeter diyorlar ama dışarıyı hiç düşünmedim
Bende fink atacam ama aklıma hiç gelmedi dışarı kıyafetiBen sokaklarda fink atacağımı bildiğim için “gezme elbisesi” adı altında aldımSenin memleket daha soğuk teddy tulum al geç bebene mis gibi
Trikoları mango, zara ve h&m indirimlerinden aldım. H&m den babası kılıklı isimli kombin yaptım şapka, alt ve üst olacak şekildeBende fink atacam ama aklıma hiç gelmedi dışarı kıyafeti
Ya ben yenidoğan zıbını 7tane kısa kollu aldım, 0-3ay olanı biraz çok almışım12 tane kısa kollu 2tane de uzun kollu aldım
Ben buraya liste atmıştım aldıklarımı ama çoook oldu şu an hiç aklımda değil neyden kaç adet aldığım. Ama yetecek hatta belki artacak kadar aldım abartmadanYetmezse gider yine alırım. Ağırlıklı olarak 3-6 ay aldım. Tulum, trikoya ağırlık verdim. Geri kalan zaten set şeklinde hepsi 1-2 ay 2-4 ay gibi.
çook teşekkürler hepinizee. o zaman ben de ortasını bulmaya çalışarak bu kısımların alışverişini tamamlayayımkuzum bende 2 tane 10 lu 3 tane 5 li yenidogan set var bi 6 tane de yenidogan zıbın- yaklasık 5-6 tane 0-3 ay takım- sadece üst ve altlar var 5 er tane bir de zıbınlar var hep tipinden 3 er adet aldım onun dısında hediye gelenlerle doldu dolap, duruma göre zaman içinde alırız zaten eksige göre diye düşündüm
Selam canım, geçen sene sezaryen oldum ben çok korkak biriyimdir bu konuda beni bayıltın diye yalvarmıştım ameliyattaHerkese merhaba, hamilelik sürecinde benim gibi panik atak yaşayanlar var mı acaba? Daha doğrusu anksiyete diyeyim. 2. Sezeryanımı olucam 11 yıldan sonra, çok fazla şey okumamaya bakmamaya çalışıyorum tetiklenmesin diye ama anksiyete yaşayanlar bilir bazen engel olamıyorum, bazen ağlama krizleri geliyor bu yüzden.. Var mı böyle durumlar korkular yaşayanlar, ya da aştıysanız nasıl aştınız bu korkuları.. Bana da az yardım ediverinHerkese sağlıklı doğumlar dilerim
Bende bakıyım teşekkür ederimTrikoları mango, zara ve h&m indirimlerinden aldım. H&m den babası kılıklı isimli kombin yaptım şapka, alt ve üst olacak şekildeOnlar da bunlar beden 2-4 ay.
Ankara'da yaşıyorum canım kızıma hiç triko falan giydirmedim evlerin içi sıcak oluyor zaten dışarı çıkarken de astronot montlardan almıştım onlardan giydirdim. Kanguru ya da slingle çıkarken zaten hiç kalın bişeye gerek yok ikinizin sıcaklığı yetiyorİç Anadolu’nun bağrında olmama rağmen triko bişey almadım dahaya benim çocuk nasıl büyüyecek çok merak ediyorum sürekli çevremdekilere nasıl giydiririm diye soruyorum bi zıbın bide tulum ya da takım yeter diyorlar ama dışarıyı hiç düşünmedim
Yani Antalya’da yaşamama rağmen ocak şubat ayları için tercih ettim ama triko denilince de bizim giydiğimiz şeyler gelmesin aklınıza kelime olarak triko dedim diyeAnkara'da yaşıyorum canım kızıma hiç triko falan giydirmedim evlerin içi sıcak oluyor zaten dışarı çıkarken de astronot montlardan almıştım onlardan giydirdim. Kanguru ya da slingle çıkarken zaten hiç kalın bişeye gerek yok ikinizin sıcaklığı yetiyor
memnun musunuz doğumu da orada mı yapacaksınız?Bende istanbul avrupa yakasindayim canim hangi ilçesindesi
Sen avcilar tarafindasin o zaman canim ben kcukçekmecedeyim Medipol bahçelievlere gidiyorum canim ben
Sizin orda astronot mont fazla olur zaten canım, ben adanalıyım oraya gittiğimde hiç giydirmedim. Senin için dışarı çıkmaya trikolar uygun olabilir sen iyi yapmışsınYani Antalya’da yaşamama rağmen ocak şubat ayları için tercih ettim ama triko denilince de bizim giydiğimiz şeyler gelmesin aklınıza kelime olarak triko dedim diyeyoksa normal her bebeğin giydiği şeyler dışarı çıkarken. Astronot tulum tercih edilmediği zamanda da giydir çıkart tarzda.
Aralık ocak gibi sapıtıyor Antalya o da 1 veya 1,5 ay sürüyor o zaman giyer daha da giymez canım kesinlikle.Sizin orda astronot mont fazla olur zaten canım, ben adanalıyım oraya gittiğimde hiç giydirmedim. Senin için dışarı çıkmaya trikolar uygun olabilir sen iyi yapmışsın
Zaten evin içinde giydirmem de dışarı çıkarken lazım olacak. Astronot mont 3-6 aya göre var mıAnkara'da yaşıyorum canım kızıma hiç triko falan giydirmedim evlerin içi sıcak oluyor zaten dışarı çıkarken de astronot montlardan almıştım onlardan giydirdim. Kanguru ya da slingle çıkarken zaten hiç kalın bişeye gerek yok ikinizin sıcaklığı yetiyor
Çok geçmiş olsun canımPerinatoloji ve endokrin ile görüştüm. Endokrin ve perinatoloji 1 hafta daha şeker takibi yapmamı ona göre karar vereceklerini söylediler. Oğluşum 1 kilo olmuş, baş aşağı dedi gayet iyi çok şükür hamdolsun çok mutlu oldumHaftaya tekrardan göreceğim minnoşumu kontrole çağırdı.
Oksaparım bitmişti oksapar yazdırdım ama oksapar maalesef hiçbir yerde İstanbul’da depolarda dahi yokmuş. Onun yerine muadil olan enox alacağım, eczacım söyledi. Emin ol aynısı hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. Kullanan hanımların da dikkatine.
Ah hadi bakalım aşkım geçmiş olsun bir hafta daha baksınlar bakalımPerinatoloji ve endokrin ile görüştüm. Endokrin ve perinatoloji 1 hafta daha şeker takibi yapmamı ona göre karar vereceklerini söylediler. Oğluşum 1 kilo olmuş, baş aşağı dedi gayet iyi çok şükür hamdolsun çok mutlu oldumHaftaya tekrardan göreceğim minnoşumu kontrole çağırdı.
Oksaparım bitmişti oksapar yazdırdım ama oksapar maalesef hiçbir yerde İstanbul’da depolarda dahi yokmuş. Onun yerine muadil olan enox alacağım, eczacım söyledi. Emin ol aynısı hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. Kullanan hanımların da dikkatine.
Teşekkür ederim aşkım benim. Aynen öyle çok detaylı bakarak devam etmek istiyorlar çok güzel buAh hadi bakalım aşkım geçmiş olsun bir hafta daha baksınlar bakalımduruma göre ince eleyip sık dokuyorlar bu çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?