Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Aynı şeyi söylüyoruz ben de farklı bir şey söylemedim ki Üçüncü kez söylüyorum efdal olan yani günümüz Türkçesiyle daha iyi daha sağlıklı olan elbette o başından beri bunu belirttim zaten. YouTube’da Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyebilirsin bununla ilgili

O adamı izliyorum hep bayılırım

Kleopatra aklına nerden geldi Allah aşkına ndjcjshxh ben de soluma yata yata aylardır öldüm bittim ama sağımda daha rahatım onun için kendimi bir de bunun için üzmüyorum valla yeterince derdim var uzanırken hep soluma, yatmaya başlarken de soluma yatıyorum ama bazen pelvik kemikleri tıkır tıkır ettiği için benim mecburen sağımda yatıyorum napıyım

Hahahahah ne bileyim geçen belgeselini izlemiştim ondan galiba Ben de öyle, bi de solumda eşim olduğu için bu sıcaklarda bi de onun sıcağından kaçıyorum sanırım uyurken istemsizce sağa dönüyorum. Bebeğin pozisyonuyla da alakalı ya hedeninin çoğu sol taraftaysa sola yatmak rahatsız edebiliyor onu da bizi de. Ay sağlıkla gelsinler de

Kızlar ben geceleri soluma yatamıyorum hiç ya. Yaşayan var mı bu durumu? Soluma yatınca böyle nefesim kesilecek gibi oluyor. Sağıma yatınca çok rahat oluyo. Ama sola yatmak gerekiyo bebiş için. Ne yapsam acaba
Canım ben iki hamileliğimde de hep sırt üstü yattım ama istemsiz ne tarafa dönersem döneyim sırt üstü oluyorum bir süre sonra. Kesinlikle yasak diye bişe yok, doktorum nasıl rahatsan öyle yat bir sorun olacak olsa vücudun seni uyarır rahatsız olursun demişti. Korkma bu kadar istersen doktoruna da danışabilirsin.

Kız sen nasıl baygınlık geçirmiyorsun uykuda ben ultrasonda bile 2 dakika sırtüstü dursam nefesim kesiliyor midem bulanıyor beni yan çeviriyorlar maşallah ben de bir bebek sade bir bebek solda nasıl yatacağımı şaşırıyorum tek çare sol kalıyor

Bilmiyorum ki canım ya öyle alışmış vücudum sırt üstü kollar yukarda yatıyorum

Ben soluma da sağıma da yatıyorum bu sabah sırt üstü uyuyormuşum kocam kaldırdı sağına soluna dön ne yapıyorsun diye hajdjsj arada fenalaşıyorum sırt üstü yatarken ama bazen istemsizce dönüyorum. Cumartesi ipek kirpiğe gittim 2 saat sürüyor gövdemi sağa sola devirdim kafam düzdü fake attık resmen hajdjskkd

Bilmiyorum ki canım ya öyle alışmış vücudum sırt üstü kollar yukarda yatıyorum
Bende hamilelik dışı hep öyle uyurum o yüzden çok özlüyorum öyle uyumayı bazen ayak ayak üstüne bile atarım uzanır pozisyonda

Selam kızlar, tesettürlü hanımlar hastanede giymek için gecelik, pijama vs aldıysanız nerden nasıl şeyler aldınız?

Uyku tulumu olarak da kızlar elyaf önermem lcw e bebek falan elyaf satıyor genelde, ben de aldım onlardan ama yıkadıkça ısıtıcılığı kalmıyor gibi çocuk hep soğuk olurdu. Ben Almanya'dan bir kaç tane pamuk almıştım genelde onları kullandım. Burda da bir kaç marka var sanırım pamuk biraz pahalı ama büyük alabilirsiniz uyku tulumunu hem daha rahat eder hem uzun kullanırsınız

Ahahahah bizim de yakındır babayı kovmamız yazık bi köşeye pısarak uyuyor kıyamam. Biz de aynı şekilde yaptık kızım ve ben yatağın büyük bi çoğunluğunu kaplıyoruz. Anladığım kadarıyla tek değilmişim ya. Ama dediğin gibi yastık falan işe yaramıyor sabaha kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum zaten uykunun yarısı lavaboya gidip geri gelip uyumaya çalışmakla yarısı da sola yatmam gerek çabasıyla geçiyo

Ayyy örneklemen süper olmuş Kleopatra falan nerden geldi aklına ya ben hep şey diyodum sola yatamazsak da sağa yatarız hani çok sorun olmaz ama doktorum sola yatsan daha iyi olur sola yatsan daha iyi olur dedikçe kendi kendimi şartladım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…