Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
İnşallah yapabilirim Allah yardım etsin ya

Kızlar şeker yüklemesi yapılmayan var mı
Benim henüz yapılmadı ve doktorum en son 4 hafta sonra gel demişti, 29. haftama girmiş olacağım, şeker yüklemesi en son 28. haftada yapılıyor diye biliyorum o yüzden bulabildiğim başka bir doktora randevu aldım önümüzdeki hafta yaptıracağım

Bu arada kızlar ben yoga eğitmeniyim, önümüzdeki 1-2 hafta içinde ücretsiz online hamile yogası derslerine başlamayı düşünüyorum. Kendim zaten yapıyorum neden diğer hamişlerle de paylaşmayayım diye düşündüm
Meditasyon, nefes egzersizleri, pelvik taban egzersizleri ve özellikle de kalça esnetmeleri üzerine çalışmalar yapacağız.
Başlamadan önce hem burdan hem de instagramdan paylaşım yapıcam. Instagramda beni “alanuryoga” diye aratarak bulabilirsiniz.
Derslere katılmadan önce doktorunuzdan onay alın ama mutlaka

İnşallah bende zaman geçsin istemiyorum inanın korkudan, inşallah atlatıcaz sonrası çok güzel olucak
Aaa evet 2014 mart annelerindeydim o zaman çok aktiftik, hatta tanıştığımız hala görüştüğüm anneler var, teşekkür ederim cevabınız için inşallah sağlıkla atlatalım

Ben bugün kontrole gittim halen önde plesenta ve gerçekten bazen kafayı yedircek oluyor hareketi kesiyor saatlerce etmediği oluyor dolaptan soğuk maden suyu içiyorum bide Nescafe içme hakkimi hareket etmeyince kullaniyorum ederse öle ediyor yada gönlü olunca ediyor

Bir de benim hiç iştahım yok ya, kahvaltıyı bile zor yapıyorum, yemek yiyince sevinip hopluyor herhalde
İştahımda yerinde alıştı heralde artık homidi gıtlak yememe
Bende sağlık ocağına gittim fetal doppler ile kalp atışına baktılar. Allahtan kontrol sürem 2 haftada 1e düştü
Canı isteyince belli ediyor hareketlerini bari doğduklarında da sakin olsalar

Ben yaptırmadım canım daha doğrusu doktorlarımın ikisi de (kadın doğum ve Hematoloji) yaptırmamı önermedi. Ben yaptırmayı istiyordum ancak yüksek doz kortizon kullandığın için sakıncalı olabilir dediler. Her hafta kan veriyorum zaten. Vermişken bi hafta açlık bi hafta tokluk baktırıyorum öyle devam ediyoruz biz.

Kızlar ben geceleri soluma yatamıyorum hiç ya. Yaşayan var mı bu durumu? Soluma yatınca böyle nefesim kesilecek gibi oluyor. Sağıma yatınca çok rahat oluyo. Ama sola yatmak gerekiyo bebiş için. Ne yapsam acaba

Kızlar ben geceleri soluma yatamıyorum hiç ya. Yaşayan var mı bu durumu? Soluma yatınca böyle nefesim kesilecek gibi oluyor. Sağıma yatınca çok rahat oluyo. Ama sola yatmak gerekiyo bebiş için. Ne yapsam acaba
Bende sola yatamiyorum canim bebegim solda cunku sola yatinca bisey batiyor sanki rahatsz ediyor beni sağa yatmaktan sağim çürüycek

Buna çözüm yok bence bende aynıyım hamile kalmadan önce hep sol yan yatardım şimdi aksine dediğin gibi nefes alamıyorum sürekli kendimi ya sağ tarafa dönmüş olarak buluyorum yada sırt üstü .yastık koyuyorum filan ama faydası yok dönüyoeum sürekli
Artık yastıklar ben ve kızım yataktan kovamamız lazıö babasını sığmıyoruz

Ayyy sal ya annelerimiz sola yatmayı mı biliyodu veya onlardan önceki 37473736372 nesil? Kleopatra’nın annesi sola mı yatmış yüzyıllar önce? Kendini şartlama evet kan akışı açısından efdal olabilir ama yatamıyosan da bu kötü bi annesin veya çocuğun sağlıksız olacak demek değil. Navigasyon daha uzun olan yolu seçtiğinde seni vardırmazlık etmiyor, 2 dk daha geç varıyosun hedefe ama varıyosun illa ki çünkü hiçbir zaman tek bir yol yoktur. Rahatla biraz

Sol ve sağ yatmak tehlikeli değil canım. Uyurken sağda rahatsan sağda yat ama uyanıkken solda uzanmaya gayret et daha iyi kan akımı oluyor gebelikte sırt üstü kesinlikle yasak bu yüzden anne karnın da bebek ölümleri oluyor ve gelişim geriliği oluyor nedeni de damarlara baskıdan dolayı anne uykuda baygınlık geçirir genelde o baskıdan ve bebek oksijensiz kalır. Yüz üstü de belli haftalardan sonra yasak genelde karın büyüdükten sonra yasak

Kuzum annemizin gebeliğiyle yada önce nesillerin gebeliğini bir tutma lütfen. Senin annene olmamıştır başkasının çocuğu ölmüştür. Tabi sağ sol yatmak birbirine yakın. Uyurken sağda rahatsan yatarsın ama uyanıkken uzanıyorsan bebeğe daha iyi kan ve oksijen gitsin diye sol yatmak gerekiyor. Sadece sırt üstü ve yüz üstü uyumak yasak

Ben Doktor 75mg dedi ama ben yaptırmadım
Canım benim başın sağ olsun düşünemiyorum Nasıl bir enfeksiyondu bende de idrar yolu enfeksiyonu var uzun süredir, geçiremiyorum asla

Demek istediğim 8 milyar insan var bundan önce dünya yaratıldığından beri de yaşamış milyarlarca insan var herkes biliyo muydu sola yatmayı? Hayır. Dediğim gibi tabii ki efdal olan o ama yatamıyosa kendini kahretmesin dedim bir tutmak değil canım bu

İşte bilmedikleri için ölüm oranları anne karnın da çoktu suan bilinçli ilerliyoruz sol her zaman iyidir ama sağ kötü değildir uyurken vücut zaten senin için sağ sok hangi tarafta rahatsan onu alır ama güm içinde uyanıkken sol biraz daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…