Amin canım hepimizin ki inşallahHepsi çok güzelmiş canım güzel günlerde giysinben bebişlerde biraz renkli şeyler seviyorum galiba
Yok öyle bir değil cmv diye bir virüs kapmışım hamileyken bebeğe geçmiş onun yaptığı bir enfeksitonduBenDoktor 75mg dedi ama ben yaptırmadım
Canım benim başın sağ olsun düşünemiyorumNasıl bir enfeksiyondu bende de idrar yolu enfeksiyonu var uzun süredir, geçiremiyorum asla
Ne kadar ayıp ya utanmıyorlar da. Bizim de önce ki yaşadığımız yerde öyleydi baya sinirim bozluyordu en son taşındık. Uyarabikirsin böyle böyle sesler geliyor diye. Çünkü uyarmıyoruz bi iki bişey olmaz diyoruz da bu konu farklı. Yoksa ben çocuğu olan komşumu 6 yıl uyarmadan gürültüsünü çektim ama bu konu farklıİyi geceler hanımlar. Size çok saçma bir konuda danışacağım ben üst komşumdan +18 sesler geliyor yani öyle böyle değil uykumdan uyandım şuanyöneticeye dedik üstü kapalı uyardı ama yok fayda etmemiş ki bugün uykumdan resmen anırmasına uyandım. Yarın bir gün inşallah doğum yapınca annem babam kayınvalidem kayınbabam gelip kalacak bizde hadi onlarda duyarsa. Ben bunu nasıl uyarıyım
Yaaaaa seks, aşk güzel şey sevişsinler ama gerçekten sesin gideceğini bile bile yapmaları işin açıkça şov kısmı yaniİyi geceler hanımlar. Size çok saçma bir konuda danışacağım ben üst komşumdan +18 sesler geliyor yani öyle böyle değil uykumdan uyandım şuanyöneticeye dedik üstü kapalı uyardı ama yok fayda etmemiş ki bugün uykumdan resmen anırmasına uyandım. Yarın bir gün inşallah doğum yapınca annem babam kayınvalidem kayınbabam gelip kalacak bizde hadi onlarda duyarsa. Ben bunu nasıl uyarıyım
İlk evlenip taşındığım evimden beni soğutan komşu tipi çok çektim resmen salona taşınmıştık onların yüzünden.. ben birgün kızla konuşup söyledim eşim de duyuyor üst ve yan komşularınız var onlarda duyuyor o saatte herkes uyuyor sessizlikte herşey duyuluyor günah dedim ama pek anlamadı devam etti bebegim olduktan sonra da temizlik gürültüsü bitmedi gecenin bı kötü kalkıp ev temizlerdi taşındilar sonra biz ev arıyorduk onlar gittiİyi geceler hanımlar. Size çok saçma bir konuda danışacağım ben üst komşumdan +18 sesler geliyor yani öyle böyle değil uykumdan uyandım şuanyöneticeye dedik üstü kapalı uyardı ama yok fayda etmemiş ki bugün uykumdan resmen anırmasına uyandım. Yarın bir gün inşallah doğum yapınca annem babam kayınvalidem kayınbabam gelip kalacak bizde hadi onlarda duyarsa. Ben bunu nasıl uyarıyım
Zibilyon tane kitap aldım birçoğu bitti okudum harika haftalar kitabıyla aynıysa almayımBir de kızlar, bebeği asla uyumayan bir anne olarak naçizane tavsiyem henüz vaktiniz varken "tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler" kitabını okumanız. Şimdiki aklım olsa kızıma hamileyken okur doğunca çoğu şeyi uygulardım
Ne kadar ayıp ya utanmıyorlar da. Bizim de önce ki yaşadığımız yerde öyleydi baya sinirim bozluyordu en son taşındık. Uyarabikirsin böyle böyle sesler geliyor diye. Çünkü uyarmıyoruz bi iki bişey olmaz diyoruz da bu konu farklı. Yoksa ben çocuğu olan komşumu 6 yıl uyarmadan gürültüsünü çektim ama bu konu farklı
Offfff sizinde mi oldu seks bağımlısı komşularınız hajsjsj gülüyorum şu an. Gelin gittiğim ilk evde çaprazda oturan iki sevgili vardı yemin ederim uyuyamazdık, ağlamaklı olurdum yeter artık diye hahsjsj sinirlerim bozuldu of hatırladıkça.İlk evlenip taşındığım evimden beni soğutan komşu tipi çok çektim resmen salona taşınmıştık onların yüzünden.. ben birgün kızla konuşup söyledim eşim de duyuyor üst ve yan komşularınız var onlarda duyuyor o saatte herkes uyuyor sessizlikte herşey duyuluyor günah dedim ama pek anlamadı devam etti bebegim olduktan sonra da temizlik gürültüsü bitmedi gecenin bı kötü kalkıp ev temizlerdi taşındilar sonra biz ev arıyorduk onlar gitti
Polis bile çağırdık açmadı kapıyı evde olmasına rağmen açmadıNe kadar ayıp ya utanmıyorlar da. Bizim de önce ki yaşadığımız yerde öyleydi baya sinirim bozluyordu en son taşındık. Uyarabikirsin böyle böyle sesler geliyor diye. Çünkü uyarmıyoruz bi iki bişey olmaz diyoruz da bu konu farklı. Yoksa ben çocuğu olan komşumu 6 yıl uyarmadan gürültüsünü çektim ama bu konu farklı
Ya kız bide yönetici amcamYaaaaa seks, aşk güzel şey sevişsinler ama gerçekten sesin gideceğini bile bile yapmaları işin açıkça şov kısmı yaniKomşunla konuşmadan önce yöneticiyle tekrar konuş. Bu defa annem ve babam yatılı misafirimdi o sesleri duydular ne diyeceğimizi bilemedik resmen rezil olduk de biraz abartarak anlat. Daha sonra bekle bakalım sesler kesilecek mi yoksa devam mı edecek. Baktın kesildi süper, kesilmezse önünde daha doğuma kadar vakit var uygun bir dille kadınla konuşursun.
Ya anıran arkadaş kiracı olsa ev sahibine derdik direk ama maalesef ev sahibi, bizimde kendi evimiz hani taşınalım desekİlk evlenip taşındığım evimden beni soğutan komşu tipi çok çektim resmen salona taşınmıştık onların yüzünden.. ben birgün kızla konuşup söyledim eşim de duyuyor üst ve yan komşularınız var onlarda duyuyor o saatte herkes uyuyor sessizlikte herşey duyuluyor günah dedim ama pek anlamadı devam etti bebegim olduktan sonra da temizlik gürültüsü bitmedi gecenin bı kötü kalkıp ev temizlerdi taşındilar sonra biz ev arıyorduk onlar gitti
Ay o zaman yalan olur annem babam vardı demek iyi arkadaşım vardı de bir şey de ekleyerek anlat işin aciliyetini fark etsin amcan da daha çok darlar belki. Offffffffff yemin ederim allah sabır versin ilk evlendiğim zaman gelin gittiğim evde de benim başımda vardı böyle komşu. Madde bağımlısı iğrenç iki sevgiliydi. Oturduğum yer hep Rusların ve yabancıların olduğu semtti kimse rahatsız olmazdı ben de madde bağımlısı diye hiç muhatap olmadan 6 ay çekmiştim o sesleri. Ama ne sesler of yani sanki bizim evde sevişiyorlar gerizekalılar hahsjjsPolis bile çağırdık açmadı kapıyı evde olmasına rağmen açmadı
Ya kız bide yönetici amcamarayıp dediğimde zaten evde yatılı misafirim vardı belirtmiştim hatta 3-4 gün önce amcam aradı sesler noldu dedi kesildi gibi dedim al işte bugün yine aynı. Amcam kadını aramadan önce (kadının numarası varmış) polisi de aradık geldiler evde olduğu halde açmadı kapıyı
Ayyy erkek kardeşim bize oturmaya gelmişti cuma günüydü tam kızılcık Şerbo özeti başladı hanımefendi de anırmaya başladı tvnin sesini sonuna kadar açtım ona rağmen duyuldu. O günden sonrada kızılcık şerbetine bakamadım psikolojimi bozdu manyak karıOfffff sizinde mi oldu seks bağımlısı komşularınız hajsjsj gülüyorum şu an. Gelin gittiğim ilk evde çaprazda oturan iki sevgili vardı yemin ederim uyuyamazdık, ağlamaklı olurdum yeter artık diye hahsjsj sinirlerim bozuldu of hatırladıkça.
Madde bağımlısıydı ikisi de o yüzden ben o sesi 6 ay çektim
Sabah direk demiştim amca yatılı misafirim var evde gece yine coştu herkes sesini duydu dedim aramak farz oldu diye aradı. Eşi Rus olan komşumda var o kadın bundan daha edepli yani çıtırtısını duymadımAy o zaman yalan olur annem babam vardı demek iyi arkadaşım vardı de bir şey de ekleyerek anlat işin aciliyetini fark etsin amcan da daha çok darlar belki. Offffffffff yemin ederim allah sabır versin ilk evlendiğim zaman gelin gittiğim evde de benim başımda vardı böyle komşu. Madde bağımlısı iğrenç iki sevgiliydi. Oturduğum yer hep Rusların ve yabancıların olduğu semtti kimse rahatsız olmazdı ben de madde bağımlısı diye hiç muhatap olmadan 6 ay çekmiştim o sesleri. Ama ne sesler of yani sanki bizim evde sevişiyorlar gerizekalılar hahsjjs
Hahsjsjsj of güler misin ağlar mısın yaAyyy erkek kardeşim bize oturmaya gelmişti cuma günüydü tam kızılcık Şerbo özeti başladı hanımefendi de anırmaya başladı tvnin sesini sonuna kadar açtım ona rağmen duyuldu. O günden sonrada kızılcık şerbetine bakamadım psikolojimi bozdu manyak karı
Ay vallahi öyleler benim şu an oturduğum yerde de Rus komşum var, Rus arkadaşlarım da var hepsi sessiz sakin çok kibar insanlar. Hiç karışmazlar etliye sütlüyeSabah direk demiştim amca yatılı misafirim var evde gece yine coştu herkes sesini duydu dedim aramak farz oldu diye aradı. Eşi Rus olan komşumda var o kadın bundan daha edepli yani çıtırtısını duymadım
Diğer kattaki komşularında dizi keyiflerini mahvetmiştir kesinHahsjsjsj of güler misin ağlar mısın yaşerboyu bile mahvetmiş azgın karı hahhaha
Ay vallahi öyleler benim şu an oturduğum yerde de Rus komşum var, Rus arkadaşlarım da var hepsi sessiz sakin çok kibar insanlar. Hiç karışmazlar etliye sütlüye
Yok canım harika haftalar çocuğun atak dönemlerini neler olabileceğini falan anlatıyor ama bu kitapta beslenmesini uyku düzenini nasıl kuracağını genel olarak bebek bakımını anlatıyor. Hatta uyku eğitiminde en yaygını tracy hogg yöntemi diye geçer. bir netten araştır istersen sana hitap ediyor gibiyse alırsınZibilyon tane kitap aldım birçoğu bitti okudum harika haftalar kitabıyla aynıysa almayım
Bak ben harika haftalar ve mutlu sağlıklı zihinler haricinde diğerlerini alıp bitirmiştim. Hepsi bakıldığı zaman belki aynı gibi gözükse de içeriği gerçekten çok farklı oluyor. Söylediğini de biraz araştırdım bana hitap ediyor sipariş vereceğim çok teşekkür ederim canımYok canım harika haftalar çocuğun atak dönemlerini neler olabileceğini falan anlatıyor ama bu kitapta beslenmesini uyku düzenini nasıl kuracağını genel olarak bebek bakımını anlatıyor. Hatta uyku eğitiminde en yaygını tracy hogg yöntemi diye geçer. bir netten araştır istersen sana hitap ediyor gibiyse alırsın
Kıyamam zar zor uyuyoruz zaten bir de böyle oluncaDiğer kattaki komşularında dizi keyiflerini mahvetmiştir kesinÇünkü oturma odasında uyuyorum klima olduğu için oturma odasından duydum ve uyandım düşün artık. Keşke rus olan otursaydı direk üstümde çok iyi biri
Ne rezil bi durum yaOfffff sizinde mi oldu seks bağımlısı komşularınız hajsjsj gülüyorum şu an. Gelin gittiğim ilk evde çaprazda oturan iki sevgili vardı yemin ederim uyuyamazdık, ağlamaklı olurdum yeter artık diye hahsjsj sinirlerim bozuldu of hatırladıkça.
Madde bağımlısıydı ikisi de o yüzden ben o sesi 6 ay çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?