- 31 Ekim 2023
- 363
- 387
- 23
Ben de senin gibi düşünüyordum canım sol olmadı mı sağa yatarız sorun değil diyordum da doktorum sola yatsan daha iyi olur dedikçe kendimi şartladım hep sanırım. Ama dediğin gibi uyanıkken solda yatarsam bebiş için en azından içim de rahat eder çok teşekkür ederimSol ve sağ yatmak tehlikeli değil canım. Uyurken sağda rahatsan sağda yat ama uyanıkken solda uzanmaya gayret et daha iyi kan akımı oluyorgebelikte sırt üstü kesinlikle yasak bu yüzden anne karnın da bebek ölümleri oluyor ve gelişim geriliği oluyor nedeni de damarlara baskıdan dolayı anne uykuda baygınlık geçirir genelde o baskıdan ve bebek oksijensiz kalır. Yüz üstü de belli haftalardan sonra yasak genelde karın büyüdükten sonra yasak
Uyku tulumu almayanlar H&m de tog 1.00 var bence oldukça yeterli ve kaliteli 1.000 tlUyku tulumu olarak da kızlar elyaf önermem lcw e bebek falan elyaf satıyor genelde, ben de aldım onlardan ama yıkadıkça ısıtıcılığı kalmıyor gibi çocuk hep soğuk olurdu. Ben Almanya'dan bir kaç tane pamuk almıştım genelde onları kullandım. Burda da bir kaç marka var sanırım pamuk biraz pahalı ama büyük alabilirsiniz uyku tulumunu hem daha rahat eder hem uzun kullanırsınız
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları ben bu takımı aldım önüne boydan düğme yaptırdım. Gömlek tunik gibi oldu. Normal pijama takımlarının üstleri çok kısa oluyor diye işte sabahlığı pijamaya çevirdim çok da güzel oldu, bu markanın kumaşları çok rahat. Bi takım da gecelik sabahlık alayım diyorum çünkü doğumdan sonra alttan kontrol ediyorlarmış geceliği sıyırmak kolay oluyor diyorlar. Artık hangisi rahatıma gelirse onu giyerim hem gecelik hem pijama alıyorum yani.Selam kızlar, tesettürlü hanımlar hastanede giymek için gecelik, pijama vs aldıysanız nerden nasıl şeyler aldınız?
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattınız kızlarla birlikteCanım ben iki hamileliğimde de hep sırt üstü yattım ama istemsiz ne tarafa dönersem döneyim sırt üstü oluyorum bir süre sonra. Kesinlikle yasak diye bişe yok, doktorum nasıl rahatsan öyle yat bir sorun olacak olsa vücudun seni uyarır rahatsız olursun demişti. Korkma bu kadar istersen doktoruna da danışabilirsin.
Kıyamam senin bir de ikiz ya ekstra baskı yapıyorlar tabiKız sen nasıl baygınlık geçirmiyorsun uykuda ben ultrasonda bile 2 dakika sırtüstü dursam nefesim kesiliyor midem bulanıyor beni yan çeviriyorlar maşallahben de bir bebek sade bir bebek solda nasıl yatacağımı şaşırıyorum tek çare sol kalıyor
Öyle valla canım baskı hep var ne uzanabiliyorum ne ayakta gezebiliyorumKıyamam senin bir de ikiz ya ekstra baskı yapıyorlar tabiAllah yardımcın olsun hepimizin olsun hatta
Bende su attığın ikinci ve üçüncü linke benzer aldım yavrum diğerlerini de inceleyeyim biDışarda giydirmek için ben bunları aldım. Uyku tulumu da 1.0 toglu gayet yeterli, 2.5 tog pahalı ve kalın gelebilir.
Zaten bi sağlıklı, her şey yolunda doğsalar tüm derdimiz sıkıntımız bitecek inşallahÖyle valla canım baskı hep var ne uzanabiliyorum ne ayakta gezebiliyorumama bebişler sağlıklı olsun da çekeriz biz anneler doğsunlar öpüp koklasak geçer hersey
Almayanlar için baya ayrıntılı paylaşmışsın tatlımm ellerine sağlıkDışarda giydirmek için ben bunları aldım. Uyku tulumu da 1.0 toglu gayet yeterli, 2.5 tog pahalı ve kalın gelebilir.
Ne demek canım benimAlmayanlar için baya ayrıntılı paylaşmışsın tatlımm ellerine sağlık
Bak canım belki işine yararBende su attığın ikinci ve üçüncü linke benzer aldım yavrum diğerlerini de inceleyeyim bi
Allah yardımcımızz olsun canm az kaldı biraz daha sabırAhahahah bizim de yakındır babayı kovmamızyazık bi köşeye pısarak uyuyor kıyamam. Biz de aynı şekilde yaptık kızım ve ben yatağın büyük bi çoğunluğunu kaplıyoruz. Anladığım kadarıyla tek değilmişim ya. Ama dediğin gibi yastık falan işe yaramıyor sabaha kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum zaten uykunun yarısı lavaboya gidip geri gelip uyumaya çalışmakla yarısı da sola yatmam gerek çabasıyla geçiyo
Hepsi çok güzelmiş canım güzel günlerde giysinDışarda giydirmek için ben bunları aldım. Uyku tulumu da 1.0 toglu gayet yeterli, 2.5 tog pahalı ve kalın gelebilir.
Evet ya bunu Banada ebe dedi. Sırt üstü yatamadığında zaten anlayacaksın dedi ama yata biliyorsan sorun yok demişti .Canım ben iki hamileliğimde de hep sırt üstü yattım ama istemsiz ne tarafa dönersem döneyim sırt üstü oluyorum bir süre sonra. Kesinlikle yasak diye bişe yok, doktorum nasıl rahatsan öyle yat bir sorun olacak olsa vücudun seni uyarır rahatsız olursun demişti. Korkma bu kadar istersen doktoruna da danışabilirsin.
Bir de canım bu astronotlar antalya için uygun ama ankara gibi sert iklimde montun dışının (adını bilmiyorum ama) şişme montların metaryalinden olması gerekiyor yoksa yeterince koruyamaz soğuktanHepsi çok güzelmiş canım güzel günlerde giysinben bebişlerde biraz renkli şeyler seviyorum galiba
Evet evet merak etmeyin vücut size uyarı veriyor mesela ben sağa dönüp bacaklarımı birleştirdiğimde hemen karnımda bi rahatsızlık hissederim toparlanırımEvet ya bunu Banada ebe dedi. Sırt üstü yatamadığında zaten anlayacaksın dedi ama yata biliyorsan sorun yok demişti .
Amiiiinnn canımm amiiinnAllah yardımcımızz olsun canm az kaldı biraz daha sabır
Miss Dünya Lissa Büyük Beden Emzirmeye Uygun Lohusa Ve Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları ben geçen sene bunu almıştım bir de üç dört takımım var ama, kalın sabahlık da var, yani kalın dediğime bakma peluş onları kullanmak nasip olmadı, inşallah bu kızımda olurSelam kızlar, tesettürlü hanımlar hastanede giymek için gecelik, pijama vs aldıysanız nerden nasıl şeyler aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?