Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ben de senin gibi düşünüyordum canım sol olmadı mı sağa yatarız sorun değil diyordum da doktorum sola yatsan daha iyi olur dedikçe kendimi şartladım hep sanırım. Ama dediğin gibi uyanıkken solda yatarsam bebiş için en azından içim de rahat eder çok teşekkür ederim

Uyku tulumu almayanlar H&m de tog 1.00 var bence oldukça yeterli ve kaliteli 1.000 tl

Selam kızlar, tesettürlü hanımlar hastanede giymek için gecelik, pijama vs aldıysanız nerden nasıl şeyler aldınız?
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları ben bu takımı aldım önüne boydan düğme yaptırdım. Gömlek tunik gibi oldu. Normal pijama takımlarının üstleri çok kısa oluyor diye işte sabahlığı pijamaya çevirdim çok da güzel oldu, bu markanın kumaşları çok rahat. Bi takım da gecelik sabahlık alayım diyorum çünkü doğumdan sonra alttan kontrol ediyorlarmış geceliği sıyırmak kolay oluyor diyorlar. Artık hangisi rahatıma gelirse onu giyerim hem gecelik hem pijama alıyorum yani.

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattınız kızlarla birlikte . Daha rahat uyurum sanırım bundan sonra

Kıyamam senin bir de ikiz ya ekstra baskı yapıyorlar tabi Allah yardımcın olsun hepimizin olsun hatta

Öyle valla canım baskı hep var ne uzanabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum ama bebişler sağlıklı olsun da çekeriz biz anneler doğsunlar öpüp koklasak geçer hersey
Zaten bi sağlıklı, her şey yolunda doğsalar tüm derdimiz sıkıntımız bitecek inşallah Ahh o günlere de çok az kaldı yakında çok çok farklı şeyler konuşuyor olacağız emiyor mu sütümüz geldi mi işte aşılarını yaptırdık mı falan. Ayyy şimdiden çok heyecanlı

Bir de kızlar, bebeği asla uyumayan bir anne olarak naçizane tavsiyem henüz vaktiniz varken "tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler" kitabını okumanız. Şimdiki aklım olsa kızıma hamileyken okur doğunca çoğu şeyi uygulardım

Allah yardımcımızz olsun canm az kaldı biraz daha sabır

Evet ya bunu Banada ebe dedi. Sırt üstü yatamadığında zaten anlayacaksın dedi ama yata biliyorsan sorun yok demişti .

Hepsi çok güzelmiş canım güzel günlerde giysin ben bebişlerde biraz renkli şeyler seviyorum galiba
Bir de canım bu astronotlar antalya için uygun ama ankara gibi sert iklimde montun dışının (adını bilmiyorum ama) şişme montların metaryalinden olması gerekiyor yoksa yeterince koruyamaz soğuktan

Evet ya bunu Banada ebe dedi. Sırt üstü yatamadığında zaten anlayacaksın dedi ama yata biliyorsan sorun yok demişti .
Evet evet merak etmeyin vücut size uyarı veriyor mesela ben sağa dönüp bacaklarımı birleştirdiğimde hemen karnımda bi rahatsızlık hissederim toparlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…