Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Doğru demiş itse bir şey yapsa manyak kadın ayrıca ay ülkede deli mi yok her çeşit insan var.

Hahah valla duramıyorum allahım durdurma beniiiiiiii

Evet canım sen yenilerde taşınmıştın yeni evine, doğuma yakın da yaptıracaksan süper olur.

Kuşum benim evim gerçekten çok büyük yani büyükten öte öyle söyleyim ve kimsem yok bu kadar evi temizleyecek. Birini tutsam yine çok deli paralar öderim bu kadar büyük eve kapılara, camlara ki zibilyon tane cam koymuşlar her odaya deli para isterler. O yüzden ben şimdi tertemiz seviyeye getirdim doğumdan önce de gücüm olursa tekrar biraz üstünden geçerim yeter

Adına çoook sevindim canım, bir hafta daha kazanmış olmak çok büyük nimet inşallah böyle böyle ilerlicez endişe etme artık bugün bari rahat uyu
Vallahi canım o kadar haftadan sonra ilk defa hastaneden ağlamadan çıkmak ne büyük nimetmiş. Gerçekten bu gece rahatça bi uyku uyumak istiyorum artık

Yaaaaaaaa kocaman sarılıyorum sana maşallah size. Rabbim daha da güzel şeyler duymayı, görmeyi nasip etsin inşallah

Doğru demiş itse bir şey yapsa manyak kadın ayrıca ay ülkede deli mi yok her çeşit insan var.

Hahah valla duramıyorum allahım durdurma beniiiiiiii
Normal biri olsa öyle bağırmaz
Ya bende yapmak istiyorum içim gidiyor ama en son temizlik yaptığım gün çok kötü kanamam olmuştu, bende doğumu beklemeye karar verdim

Vallahi canım o kadar haftadan sonra ilk defa hastaneden ağlamadan çıkmak ne büyük nimetmiş. Gerçekten bu gece rahatça bi uyku uyumak istiyorum artık
Bilmiyorum o hissi geçen hafta ben de ilk defa ağlamadan çıktım rahat uyumuştum evde bakalım yarın ne dicek diye ödüm kopuyor şimiden

Ohh çok şükür canm benim valla cok sevindim
Daha bekliycek inşallah miniğimiz

Çok iyi aşkım ama kendini çokta yorma

Canım bizim alt katımız restoran ve taşındığımız ilk aylarda abartısız 24 saat öldüresiye kavga ediyorlardı bi kadın ve erkek. Ama normal bi kavga değil kadını boğazlıyolar sanıyordum her seferinde üzülüyordum ama baktım yok çingeneliğinden bağırıyor. Gece 2 sabah 5 demeden uykudan sıçrayarak kaç kere küfürlere belalara uyandığımı bilirim. Biz hiç muhatap olmadık direkt polis çağırdık onlar uyardılar. 2 kere çağırdık polisi sonra kesildi. Bence siz de sakın muhatap olmayın başladıkları anda polis çağırın utanmasına utansınlar boş ver o kadar bağırırken utanmıyolar

Merhaba plasentayla alakalı çok bilgim yok ama geçen gün hareket etmeyince kırmızı balık şarkısını açtım birden tekmeler başladı çok sevdi hiç vurmadığı kadar vurdu sanki bence bir deneyin

Kızlar benim bu alttaki bebişim çok hıçkırıyor ya neredeyse günde 5-6 defa başlar hıçkırmaya 10 dakika süre her biri en az
Geçen benimki bir başladı ay 15 dakika korktum artık Gpt yürüyün diyordu evde biraz yürüdüm su içtim kesildi insan korkuyor uzun sürünce

Geçen benimki bir başladı ay 15 dakika korktum artık Gpt yürüyün diyordu evde biraz yürüdüm su içtim kesildi insan korkuyor uzun sürünce
Uzun süremesi sorun değil iyiymiş doktorum söyledi de benim ki bir kere 15 dakika olsa tamam sadece kız o günde kaç kere başlıyor oğlum da günde 2 kere kısa kısa hıçkırıyor

Selam kızlar, tesettürlü hanımlar hastanede giymek için gecelik, pijama vs aldıysanız nerden nasıl şeyler aldınız?
2 tane uzun kollu önü düğmeli pijama takımı aldım.Yataktayken sorun olmaz ama koridorda falan yürüyüş yaparken feracemi üzerime giyerim diye düşündüm.Belki birde sabahlikli takimlardan alırım.

Uzun süremesi sorun değil iyiymiş doktorum söyledi de benim ki bir kere 15 dakika olsa tamam sadece kız o günde kaç kere başlıyor oğlum da günde 2 kere kısa kısa hıçkırıyor
Ya ben bir tekme gün hissettim belki oluyordur ama ben hissetmiyorumdur plasenta yüzünden ama evet 20 dakikaya kadar uzun sürebiliyormuş ve sürmesi ok miş bana tuaf geldi korktum

Çok sevindim. İşte böyle böyle zamanı azalticaz. Sen ster yapma her şey iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…