- 6 Şubat 2025
- 252
- 110
- 18
- 32
Çok geçmiş olsun canım inşallah biter hemenArkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah
Grupta numarası var da akşam eşimle çıkacağız uyarmaya içi rahat etmedi bişey olur diye.Ayy Allah korusun numarasıni bulup telefon ile görüssen umarım ters gitmez konusma
Ya hamile kalmadan önce ishal için 1 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı kuru çay atıp yiyordum ertesi güne kesiyordu şimdi bir ters etkisi olur mu ki acabaArkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah
Arkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün
Canım geçmiş olsun. Probiyotik shotlar oluyor marketlerde, onlardan günde bir tane tüketmeye çalış. Probiyotik bağırsak hareketlerini düzene sokuyor, sadece kabızlık için kullanılmıyor, ishalde de kullanılıyorArkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah
Eczaneden reflor al canım ev yoğurdu varsa onu tüketArkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah
Kuru şeyler tüketin. Mesela midenizi ve bağırsaklarınızı zorlamayacak şeyler . Ne olur pilav ama yağsız az suyla lapa şekilde yapın , şekeriniz yoksa tabi yada suda makarna haşlayıp hiç bir sos olmadan yemekte işe yarıyor( bunu bana bir doktor önermişti) midem ve bağırsaklardan rahatsızken .Arkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah
Ayyy örneklemen süper olmuş Kleopatra falan nerden geldi aklınaya ben hep şey diyodum sola yatamazsak da sağa yatarız hani çok sorun olmaz ama doktorum sola yatsan daha iyi olur sola yatsan daha iyi olur dedikçe kendi kendimi şartladım heralde
Rabbim sabrı cemil versin tekrarlanmasın inşallah canım benimYok öyle bir değil cmv diye bir virüs kapmışım hamileyken bebeğe geçmiş onun yaptığı bir enfeksitondu
Maşallah sana canım eline sağlık benim hiiiç enerjim yok iki gündür ya yemeği zor yapıyorumBugün buraya çok bakamadım, evdeydim işe gitmedim mutfağa daldım a’dan z’ye her yeri temizledim, halıları vs yıkadım. Sadece camlar ve dolaplar kaldı onları da silip mutfakla işimi bitiriyorum
Konuşacağım demişsin ne yaptın canım konuştun mu?Pepenin babaannesi
Amin Allâh kimseye göstermesin inşallahŞartlama kendini çünkü uykunda ister istemez değiştiriyorsun o pozisyonu zaten yattığımız gibi kalmıyoruz. Elinden geldiği kadar sol tabii ki
Rabbim sabrı cemil versin tekrarlanmasın inşallah canım benim
Yavaş yavaş yap bak aniden inip inip çıkma sağa solaBugün buraya çok bakamadım, evdeydim işe gitmedim mutfağa daldım a’dan z’ye her yeri temizledim, halıları vs yıkadım. Sadece camlar ve dolaplar kaldı onları da silip mutfakla işimi bitiriyorum
Erken başlamışsın sen Aşko ben zaten yeni yerleştimde ama doğuma yakın benim bir tane tatlış abla var onu çağırıcağım kapı pencere dolap onla artık benim bebek aşşağıda olduğu için sancım şimdiden oluyorBugün buraya çok bakamadım, evdeydim işe gitmedim mutfağa daldım a’dan z’ye her yeri temizledim, halıları vs yıkadım. Sadece camlar ve dolaplar kaldı onları da silip mutfakla işimi bitiriyorum
Ayyy maşallah helal sana kuzuBugün buraya çok bakamadım, evdeydim işe gitmedim mutfağa daldım a’dan z’ye her yeri temizledim, halıları vs yıkadım. Sadece camlar ve dolaplar kaldı onları da silip mutfakla işimi bitiriyorum
Adına çoook sevindim canım, bir hafta daha kazanmış olmak çok büyük nimetKızlaaarr şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür değerlerim düşmemiş. Yükselmemiş ama düşmemiş de geçen haftanın aynısı. Bu iyi bi şey çünkü aşşşırı aşşırı düşüyordu artık. Bi hafta daha idare edicek beni yani ilacımız öngörülmeyen bi aksilik çıkmazsa. Haftaya tekrar kan verip baktırıcaz değerlere. Çok şükürdua eden herkese çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah birkaç hafta böyle gider de rahat bi nefes alırım ya
Eşim akşam beraber çıkıp uyaralım dedi beni tek görünce saldırır vs diye çekindi biraz.Bugün buraya çok bakamadım, evdeydim işe gitmedim mutfağa daldım a’dan z’ye her yeri temizledim, halıları vs yıkadım. Sadece camlar ve dolaplar kaldı onları da silip mutfakla işimi bitiriyorum
Benimki çıkışa yakın.Plasenta bir organmış ve olduğu yerde kalırmış genelde
Sıcaklardandır canım hava cehennem gibi tüm Türkiye’de enerji bırakmazMaşallah sana canım eline sağlık benim hiiiç enerjim yok iki gündür ya yemeği zor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?