Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Arkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah biter hemen

Merhaba kızlar . Uzun süreden beri buradan uzak kaldım. Umarım herkes ve bebişler iyidir. Kıyafet konusunda elinde bi liste olan var mı ya da nasıl alışveriş yapıyorsunuz . Ben hangisinden kaçar tane alacağıma karar veremiyorum . Bi de yeni doğan mı alıyorsunuz beden olarak . ?

Ya hamile kalmadan önce ishal için 1 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı kuru çay atıp yiyordum ertesi güne kesiyordu şimdi bir ters etkisi olur mu ki acaba

Canım geçmiş olsun. Probiyotik shotlar oluyor marketlerde, onlardan günde bir tane tüketmeye çalış. Probiyotik bağırsak hareketlerini düzene sokuyor, sadece kabızlık için kullanılmıyor, ishalde de kullanılıyor

Eczaneden reflor al canım ev yoğurdu varsa onu tüket

Kuru şeyler tüketin. Mesela midenizi ve bağırsaklarınızı zorlamayacak şeyler . Ne olur pilav ama yağsız az suyla lapa şekilde yapın , şekeriniz yoksa tabi yada suda makarna haşlayıp hiç bir sos olmadan yemekte işe yarıyor( bunu bana bir doktor önermişti) midem ve bağırsaklardan rahatsızken .

Şartlama kendini çünkü uykunda ister istemez değiştiriyorsun o pozisyonu zaten yattığımız gibi kalmıyoruz. Elinden geldiği kadar sol tabii ki
Yok öyle bir değil cmv diye bir virüs kapmışım hamileyken bebeğe geçmiş onun yaptığı bir enfeksitondu
Rabbim sabrı cemil versin tekrarlanmasın inşallah canım benim

Maşallah sana canım eline sağlık benim hiiiç enerjim yok iki gündür ya yemeği zor yapıyorum

Yavaş yavaş yap bak aniden inip inip çıkma sağa sola

Erken başlamışsın sen Aşko ben zaten yeni yerleştimde ama doğuma yakın benim bir tane tatlış abla var onu çağırıcağım kapı pencere dolap onla artık benim bebek aşşağıda olduğu için sancım şimdiden oluyor

Ayyy maşallah helal sana kuzu ama bu kadar birden yorma kendini yavaş yavaş yap acelen yok nasılsa

Kızlaaarr şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür değerlerim düşmemiş. Yükselmemiş ama düşmemiş de geçen haftanın aynısı. Bu iyi bi şey çünkü aşşşırı aşşırı düşüyordu artık. Bi hafta daha idare edicek beni yani ilacımız öngörülmeyen bi aksilik çıkmazsa. Haftaya tekrar kan verip baktırıcaz değerlere. Çok şükür dua eden herkese çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah birkaç hafta böyle gider de rahat bi nefes alırım ya

Adına çoook sevindim canım, bir hafta daha kazanmış olmak çok büyük nimet inşallah böyle böyle ilerlicez endişe etme artık bugün bari rahat uyu

Eşim akşam beraber çıkıp uyaralım dedi beni tek görünce saldırır vs diye çekindi biraz.
Haldır haldır iş yapıyorsunuz ya hayranlıkla okuyorum doğumdan sonra toparlanınca ilk işim temizlik yapmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…