Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Polise kapıyı açmadı çağırdık da
Çok teşekkür ederim deneyim, akşam yemekten sonra hareketlendi tembelliği üstünde galiba

Nabersiniz kızlar. Hastane çantanizi haziryananiz varmı. Ben 25 de başlayıp 30 da tamamen herseyi bitiricem diyordum. Yarin 30+0 oluyorum. Çantam hazır değil içine koyulacaklar hazır ama ben üşengeçlik yapıyorum.

Ben kiyafetleri yikadim ütülemedim henüz ütüleyince hafta sonu hurca yerleştirmeyi düşünüyorum çok sicak sicakta ütü yapmaya elim gitmedi bi türlü.

Ben kiyafetleri yikadim ütülemedim henüz ütüleyince hafta sonu hurca yerleştirmeyi düşünüyorum çok sicak sicakta ütü yapmaya elim gitmedi bi türlü.
Ay sen yine yıkamışsin ben onu bile yapmadım neyime güveniyorsam.

Ya ben bir tekme gün hissettim belki oluyordur ama ben hissetmiyorumdur plasenta yüzünden ama evet 20 dakikaya kadar uzun sürebiliyormuş ve sürmesi ok miş bana tuaf geldi korktum
Yok aşkım korkma durdurmaya da çalışma gelişiyor organları

Normal biri olsa öyle bağırmaz
Ya bende yapmak istiyorum içim gidiyor ama en son temizlik yaptığım gün çok kötü kanamam olmuştu, bende doğumu beklemeye karar verdim
Kesinlikle
Yok yok sen yapma ne olur ne olmaz. Ben bile bir şeyim yok vs uzanırken dolaplara korkmadım değil allah korusun da dikkatli olmak lazım. Sen birini çağıracaktın temizliğe onunla halledersin

Benim de hersey hazır yıkandı ütülendi ama acele etmiyorum çantaya koymaya sanki hazırlasam doğuracam gibi

Benim de hersey hazır yıkandı ütülendi ama acele etmiyorum çantaya koymaya sanki hazırlasam doğuracam gibi
Ben de yarın işten 3 gibi çıkacağım o zaman eve gelince yıkayacağım bebitomun kıyafetlerini. Biraz dinleneyim de çamaşır makinesini bi temizliycem yarına hazır dursun kocam aşkım doğuma mı gidiyoruz daha var dursan mı diyor da yok ya durmak istemiyorum boş boş

Kesinlikle
Yok yok sen yapma ne olur ne olmaz. Ben bile bir şeyim yok vs uzanırken dolaplara korkmadım değil allah korusun da dikkatli olmak lazım. Sen birini çağıracaktın temizliğe onunla halledersin
Aynen gelecek kişi hamile kalmadan öncede gelirdi temizliği güzel biri allahtan

kimyonkokusu ben de henüz almadım.Gecelik mi pijama mı hala karar veremedim sabahlık kullanıslı oluyor mu ya biz tesettürlü olunca gecelik bana cok mu acık olur acaba dedirtiyor
Canım hem gecelik hem pijama almak lazım sanki, gecelikte üstü sabahlıklı gibi olanlardan bakacağım bir iki takım da pijama alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…