- 31 Ekim 2023
- 359
- 380
- 23
Sakin ol şampiyonHer gün bir oda yapsam diye plan yaptım tüm ev nerdeyse bittigerçekten acelem varmış gibiyim şu huyumu bırakmam lazım
Polise kapıyı açmadı çağırdık daCanım bizim alt katımız restoran ve taşındığımız ilk aylarda abartısız 24 saat öldüresiye kavga ediyorlardı bi kadın ve erkek. Ama normal bi kavga değil kadını boğazlıyolar sanıyordum her seferinde üzülüyordum ama baktım yok çingeneliğinden bağırıyor. Gece 2 sabah 5 demeden uykudan sıçrayarak kaç kere küfürlere belalara uyandığımı bilirim. Biz hiç muhatap olmadık direkt polis çağırdık onlar uyardılar. 2 kere çağırdık polisi sonra kesildi. Bence siz de sakın muhatap olmayın başladıkları anda polis çağırın utanmasına utansınlar boş ver o kadar bağırırken utanmıyolar
Çok teşekkür ederim deneyim, akşam yemekten sonra hareketlendi tembelliği üstünde galibaMerhaba plasentayla alakalı çok bilgim yok ama geçen gün hareket etmeyince kırmızı balık şarkısını açtım birden tekmeler başladı çok sevdi hiç vurmadığı kadar vurdu sanki bence bir deneyin
Amiiiinnn kuzucuuuumm amiiinnYaaaaaaaa kocaman sarılıyorum sanamaşallah size. Rabbim daha da güzel şeyler duymayı, görmeyi nasip etsin inşallah
Ben kiyafetleri yikadim ütülemedim henüz ütüleyince hafta sonu hurca yerleştirmeyi düşünüyorum çok sicak sicakta ütü yapmaya elim gitmedi bi türlü.Nabersiniz kızlar. Hastane çantanizi haziryananiz varmı. Ben 25 de başlayıp 30 da tamamen herseyi bitiricem diyordum. Yarin 30+0 oluyorum. Çantam hazır değiliçine koyulacaklar hazır ama ben üşengeçlik yapıyorum.
Stres yapma canım herkese diyosun stres yapma diye ama kendin yapıyosun bakBilmiyorum o hissi geçen hafta ben de ilk defa ağlamadan çıktım rahat uyumuştum evde bakalım yarın ne dicek diye ödüm kopuyor şimiden
Ay sen yine yıkamışsin ben onu bile yapmadımBen kiyafetleri yikadim ütülemedim henüz ütüleyince hafta sonu hurca yerleştirmeyi düşünüyorum çok sicak sicakta ütü yapmaya elim gitmedi bi türlü.
İnşallah canımmm çok sağol desteğin içinOhh çok şükür canm benim valla cok sevindim
Daha bekliycek inşallah miniğimiz
Dinleneceğim aşkitommmSen yine de kendini dinlendir
Valla aşırı yoruldum ama değdi gerçekten en azından 1 ay sonra tekrar yapmam gerekirse daha az yorulacağım onu düşündükçe seviniyorumÇok iyi aşkım ama kendini çokta yorma
Yok aşkım korkma durdurmaya da çalışma gelişiyor organlarıYa ben bir tekme gün hissettim belki oluyordur ama ben hissetmiyorumdur plasenta yüzündenama evet 20 dakikaya kadar uzun sürebiliyormuş ve sürmesi ok miş bana tuaf geldi korktum
İnşallahhh liocuuuumm inşallah güzel olsun artıkÇok sevindim. İşte böyle böyle zamanı azalticaz. Sen ster yapma her şey iyi olacak.
KesinlikleNormal biri olsa öyle bağırmaz
Ya bende yapmak istiyorum içim gidiyor ama en son temizlik yaptığım gün çok kötü kanamam olmuştu, bende doğumu beklemeye karar verdim
olsun yaparsin yavaş yavaş daha zamanimiza var ben biraz garanticiyim nolur nolmaz diye erken yikadim birazAy sen yine yıkamışsin ben onu bile yapmadımneyime güveniyorsam.
Benim de hersey hazır yıkandı ütülendi ama acele etmiyorum çantaya koymaya sanki hazırlasam doğuracam gibiNabersiniz kızlar. Hastane çantanizi haziryananiz varmı. Ben 25 de başlayıp 30 da tamamen herseyi bitiricem diyordum. Yarin 30+0 oluyorum. Çantam hazır değiliçine koyulacaklar hazır ama ben üşengeçlik yapıyorum.
Ayyyyyy kesinlikle öyle nazar değmesin bizlere maşallah maşallahhhhAmiiiinnn kuzucuuuumm amiiinnhepimize nasip etsin inşallah ay grubun enerjisi dönsün artık sıkıntılarımızdan kurtulalım şöööyle bir
Ben de yarın işten 3 gibi çıkacağım o zaman eve gelince yıkayacağım bebitomun kıyafetlerini. Biraz dinleneyim de çamaşır makinesini bi temizliycem yarına hazır dursunBenim de hersey hazır yıkandı ütülendi ama acele etmiyorum çantaya koymaya sanki hazırlasam doğuracam gibi
Benim de hersey hazır yıkandı ütülendi ama acele etmiyorum çantaya koymaya sanki hazırlasam doğuracam gibi
Aynen gelecek kişi hamile kalmadan öncede gelirdi temizliği güzel biri allahtanKesinlikle
Yok yok sen yapma ne olur ne olmaz. Ben bile bir şeyim yok vs uzanırken dolaplara korkmadım değil allah korusun da dikkatli olmak lazım. Sen birini çağıracaktın temizliğe onunla halledersin
Canım hem gecelik hem pijama almak lazım sanki, gecelikte üstü sabahlıklı gibi olanlardan bakacağım bir iki takım da pijama alırımkimyonkokusu ben de henüz almadım.Gecelik mi pijama mı hala karar veremedim sabahlık kullanıslı oluyor mu ya biz tesettürlü olunca gecelik bana cok mu acık olur acaba dedirtiyor
Dolaba kaldırdım hurçlarımı bile yıkadımSen hurçladinmi ütülediklerini dolabinami astin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?