Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
ayy cok sukur canim cok sevindim, sana da moral olmustur, bu moralle haftalar hep gecip gitsin insallah, en saglikli, sizin icin en hayirli olacagi zamanda gelsin minnos

canim ben de gecenlerde olmustum. hormonlar, sicak hava vs. her sey ekstra etki ediyor bence. benim normalde de bagirsaklarim nane molladir zaten, hamilelik tuz biber oldu.

ictigim suyu degistirdim ne olur ne olmaz diye. sicakta hic durmamaya calisiyorum ama usutmemeye de calisiyorum malum klimalar. bir de klima filtreleri duzgun temizlenmeyen bir ortamda bulunursan havadan da kapiyorsun. doktorum zorlarsa reflor icebilirsin demisti. bol suyla atlattim icmedim ama reflor hizli toparlar genelde. yediklerimi de bi’ gozden gecirdim, disaridan yemesek de; meyveler, sebzeler fazla mulayimlestirici olabiliyor bu sicakta; kayisi, karpuz, salatalik cok yemek gibi.

Ben artık bu hafta sonu her şeyi yıkayıp ütüleyip, bir iki haftaya da çantamı hazırlarım diye düşünüyorum canım, çok hevesleniyorum daha fazla bekleyemicem

İnşallahhh liocuuuumm inşallah güzel olsun artık sen nasılsın çok sesin çıkmıyor bu aralar
Olacak inşallah. Bak bu günler geçecek olan sadece stres yapıp bebekleri üzmekten başka bir işe yaramıyor. Kendine uğraş bul çok şükür bunlar atlatilmayacak şeyler değil. İmkansız değil.
Ay ben şükür nazar değmesin iyiyiz. Küçük bey hiç zorluk çıkartmıyor bana. Büyüğü var cadı gibi gece bile uyumuyor ishaldi dişti falan derken. 16 aylık oda bebe daha. Extra kışlık hazırlığı yapıyorum. Dikiş kursuna gitmeyi düşünüyorum bebek gelmeden. Günler hızlı geçiyor.

Bilmiyorum o hissi geçen hafta ben de ilk defa ağlamadan çıktım rahat uyumuştum evde bakalım yarın ne dicek diye ödüm kopuyor şimiden
olumlu dusun olumlu dusunelim. bir suru hamisiz burada, dualarimiz hepimize iyi gelecek ben inaniyorum. sen de en guzel, en hayirli haberlerle ayril doktorun yanindan umarim.

Ben artık bu hafta sonu her şeyi yıkayıp ütüleyip, bir iki haftaya da çantamı hazırlarım diye düşünüyorum canım, çok hevesleniyorum daha fazla bekleyemicem
Evet evet hazırla zaten bir şey kaybetmicez ki. Durdukça bozulan şeyler değil. Hem içimiz rahat eder erkenden hazır durursa. Bende baliyacam artık 30 dn sonra ne zaman geleceği belli olmuyor.

ayy cok sukur canim cok sevindim, sana da moral olmustur, bu moralle haftalar hep gecip gitsin insallah, en saglikli, sizin icin en hayirli olacagi zamanda gelsin minnos
Olmaz mı yaaa sabahtan beridir sırıtıyorum uzun zamandan sonra ilk defa hastaneden ağlamadan çıktım resmen. Çok çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için dualarınız gerçekten benim için çok kıymetliydi çok şükür bir haftayı daha geçirdik bu şekilde

Olmaz mı yaaa sabahtan beridir sırıtıyorum uzun zamandan sonra ilk defa hastaneden ağlamadan çıktım resmen. Çok çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için dualarınız gerçekten benim için çok kıymetliydi çok şükür bir haftayı daha geçirdik bu şekilde

Ayyy maşallah bu kadar şeye nasıl enerjin var sorabilir miyim ben yataktan kalkmaya üşeniyorum bu sıcakta. Bi yataktan diğer koltuğa geçiyorum sadece o kadar yorma kendini ya

Maşallah öyle birini bulmak zor valla. Peki ayıp olmazsa ne kadar ödüyorsun ve tam nereleri temizletiyorsun?
Duvarları siliyor, camları siliyor, perdeleri yıkıyor, banyo tuvalet mutfak dolaplarını siliyor balkonu yıkıyor, balkon camlarını siliyor, kapıları avizeleri siliyor genellikle tek günde bitiremiyor 2 gün geliyor en son anneme 4.500e gelmişti ayrıyeten mesela yastık yorganları balkona çıkarıp havalandırmasını istiyor annem onları felan da yapıyor ekstra fiyat vermiyor.

Oha maşallah ya daha neeee gerçekten çok iyi fiyat. Antalya her konuda uçmuş gerçekten bu fiyata asla kimseyi bulamazsın çok zor.

Ayyy maşallah bu kadar şeye nasıl enerjin var sorabilir miyim ben yataktan kalkmaya üşeniyorum bu sıcakta. Bi yataktan diğer koltuğa geçiyorum sadece o kadar yorma kendini ya
Ay ben bişey yapmıyor. Yemek bulaşık hersey kv yapıyor. Bende çok nadir. Kışlık için. Salça yaptım. Domatesten turşu. Komposto. Reçel. Buzluğa meyve. Kapya biber. Patlıcanı buharda yumuşatip içine. Kapya. Sarımsak. havuç. Biber. Bunlari koydum. Dışarıda 3 5 gün bekletip hazır olunca buzluğa attım. Bunu aslında bebek olduğunda bizde küçük çaplı düğün yapılıyor önüm için yaptım. Dahada çok var Kışlık için yapacaklarim dogurmadan yapsam diyorum . Ay ben şükür iyiyim sadece geçen 1 2 gün diş ağrısından kivrandim.

Oha maşallah ya daha neeee gerçekten çok iyi fiyat. Antalya her konuda uçmuş gerçekten bu fiyata asla kimseyi bulamazsın çok zor.
Geçen yıl kuzenim Antalya’da sadece normal süpürüp silmeye 1000tlye geliyorlar demişti o zaman bizim burda normal süpürüp silme banyo tuvalet balkon 600tlydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…