Maşallah öyle birini bulmak zor valla. Peki ayıp olmazsa ne kadar ödüyorsun ve tam nereleri temizletiyorsun?Aynen gelecek kişi hamile kalmadan öncede gelirdi temizliği güzel biri allahtan
ayy cok sukur canimKızlaaarr şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür değerlerim düşmemiş. Yükselmemiş ama düşmemiş de geçen haftanın aynısı. Bu iyi bi şey çünkü aşşşırı aşşırı düşüyordu artık. Bi hafta daha idare edicek beni yani ilacımız öngörülmeyen bi aksilik çıkmazsa. Haftaya tekrar kan verip baktırıcaz değerlere. Çok şükürdua eden herkese çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah birkaç hafta böyle gider de rahat bi nefes alırım ya
canim ben de gecenlerde olmustum. hormonlar, sicak hava vs. her sey ekstra etki ediyor bence. benim normalde de bagirsaklarim nane molladir zaten, hamilelik tuz biber oldu.Arkadaşlar 3 gündür afedersiniz ishale yakalandım dün doktora gittim salgın var dedi yememe içme dikkat ederim dışarı da da bulunmam pek nasıl yakalandim bilmiyorum ne yesem midem de durmuyor karın ağrısı yaşıyorum dün ilk kez nst ye bağladılar Bebek kasılıyor diye bağırsak hareketlerinden rahatsız oluyordur o yuzden toplanıyor dedi doktor nst iyi dedi çok yoruldum ama 3 günde özümu kesti bu durum her yolu deniyorum bugün biter inşallah
Ben artık bu hafta sonu her şeyi yıkayıp ütüleyip, bir iki haftaya da çantamı hazırlarım diye düşünüyorum canım, çok hevesleniyorum daha fazla bekleyemicemNabersiniz kızlar. Hastane çantanizi haziryananiz varmı. Ben 25 de başlayıp 30 da tamamen herseyi bitiricem diyordum. Yarin 30+0 oluyorum. Çantam hazır değiliçine koyulacaklar hazır ama ben üşengeçlik yapıyorum.
Olacak inşallah. Bak bu günler geçecek olan sadece stres yapıp bebekleri üzmekten başka bir işe yaramıyor. Kendine uğraş bul çok şükür bunlar atlatilmayacak şeyler değil. İmkansız değil.İnşallahhh liocuuuumm inşallah güzel olsun artıksen nasılsın çok sesin çıkmıyor bu aralar
olumlu dusunBilmiyorum o hissi geçen hafta ben de ilk defa ağlamadan çıktım rahat uyumuştum evde bakalım yarın ne dicek diye ödüm kopuyor şimiden
Evet evet hazırla zaten bir şey kaybetmicez ki. Durdukça bozulan şeyler değil. Hem içimiz rahat eder erkenden hazır durursa. Bende baliyacam artık 30 dn sonra ne zaman geleceği belli olmuyor.Ben artık bu hafta sonu her şeyi yıkayıp ütüleyip, bir iki haftaya da çantamı hazırlarım diye düşünüyorum canım, çok hevesleniyorum daha fazla bekleyemicem
Olmaz mı yaaa sabahtan beridir sırıtıyorumayy cok sukur canimcok sevindim, sana da moral olmustur, bu moralle haftalar hep gecip gitsin insallah, en saglikli, sizin icin en hayirli olacagi zamanda gelsin minnos
Olmaz mı yaaa sabahtan beridir sırıtıyorumayy cok sukur canimcok sevindim, sana da moral olmustur, bu moralle haftalar hep gecip gitsin insallah, en saglikli, sizin icin en hayirli olacagi zamanda gelsin minnos
Her şey çok güzel ilerliyor kiiiiii daha da iyi olacakBilmiyorum o hissi geçen hafta ben de ilk defa ağlamadan çıktım rahat uyumuştum evde bakalım yarın ne dicek diye ödüm kopuyor şimiden
Ayyy maşallah bu kadar şeye nasıl enerjin var sorabilir miyimOlacak inşallah. Bak bu günler geçecek olan sadece stres yapıp bebekleri üzmekten başka bir işe yaramıyor. Kendine uğraş bul çok şükür bunlar atlatilmayacak şeyler değil. İmkansız değil.
Ay ben şükür nazar değmesin iyiyiz. Küçük bey hiç zorluk çıkartmıyor bana. Büyüğü var cadı gibi gece bile uyumuyor ishaldi dişti falan derken. 16 aylık oda bebe daha. Extra kışlık hazırlığı yapıyorum. Dikiş kursuna gitmeyi düşünüyorum bebek gelmeden. Günler hızlı geçiyor.
Duvarları siliyor, camları siliyor, perdeleri yıkıyor, banyo tuvalet mutfak dolaplarını siliyor balkonu yıkıyor, balkon camlarını siliyor, kapıları avizeleri siliyor genellikle tek günde bitiremiyor 2 gün geliyor en son anneme 4.500e gelmişti ayrıyeten mesela yastık yorganları balkona çıkarıp havalandırmasını istiyor annem onları felan da yapıyor ekstra fiyat vermiyor.Maşallah öyle birini bulmak zor valla. Peki ayıp olmazsa ne kadar ödüyorsun ve tam nereleri temizletiyorsun?
Oha maşallah ya daha neeee gerçekten çok iyi fiyat. Antalya her konuda uçmuş gerçekten bu fiyata asla kimseyi bulamazsın çok zor.Duvarları siliyor, camları siliyor, perdeleri yıkıyor, banyo tuvalet mutfak dolaplarını siliyor balkonu yıkıyor, balkon camlarını siliyor, kapıları avizeleri siliyor genellikle tek günde bitiremiyor 2 gün geliyor en son anneme 4.500e gelmişti ayrıyeten mesela yastık yorganları balkona çıkarıp havalandırmasını istiyor annem onları felan da yapıyor ekstra fiyat vermiyor.
Daha iyi olmuş tek gitmediğinGrupta numarası var da akşam eşimle çıkacağız uyarmaya içi rahat etmedi bişey olur diye.
Ay ben bişey yapmıyor. Yemek bulaşık hersey kv yapıyor. Bende çok nadir. Kışlık için. Salça yaptım. Domatesten turşu. Komposto. Reçel. Buzluğa meyve. Kapya biber. Patlıcanı buharda yumuşatip içine. Kapya. Sarımsak. havuç. Biber. Bunlari koydum. Dışarıda 3 5 gün bekletip hazır olunca buzluğa attım. Bunu aslında bebek olduğunda bizde küçük çaplı düğün yapılıyor önüm için yaptım. Dahada çok var Kışlık için yapacaklarim dogurmadan yapsam diyorumAyyy maşallah bu kadar şeye nasıl enerjin var sorabilir miyimben yataktan kalkmaya üşeniyorum bu sıcakta. Bi yataktan diğer koltuğa geçiyorum sadece o kadar yorma kendini ya
Evet birdaha hissedersem durdurmayımYok aşkım korkma durdurmaya da çalışma gelişiyor organları
Aldım dün umarım bugün son olur fayda edecek sanki daha iyiyim düne goreEczaneden reflor al canım ev yoğurdu varsa onu tüket
Geçen yıl kuzenim Antalya’da sadece normal süpürüp silmeye 1000tlye geliyorlar demişti o zaman bizim burda normal süpürüp silme banyo tuvalet balkon 600tlydiOha maşallah ya daha neeee gerçekten çok iyi fiyat. Antalya her konuda uçmuş gerçekten bu fiyata asla kimseyi bulamazsın çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?