Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ay cok güzel moral verdiniz gerçekten, siz de seviliyorsunuz güzel annişler

Ben klimalı odada kurtum vaalla dışarı ne kadar güneş olsada rüzgardan tız geliyor

Ben balkonda kuruttum güneş de görsün diye zaten çok kisa surede kuruyorlar bence açık havada kurumalı.

Ben balkonda kuruttum güneş de görsün diye zaten çok kisa surede kuruyorlar bence açık havada kurumalı.
Annem de böyle diyor da toz moz nasıl olur diye düşünmedim değil. Yol değil bahçeye bakıyor balkonum bence bir şey olmaz gibi.

Canım doğum günün kutlu olsun, neden öyle düşünüyorsun ? Her yaşın bir güzelliği vardır hem 30 yaşta daha ne yaşlanması? Böyle şeylerle moralini bozma lütfen. Daha önünde minik ailenle yaşayacağın çok güzel günlerin, anların olacak, bunları düşün mutlu ol lütfen

Kesinlikle öyle. Etin kokusundan oldum olası tiksinirim ağzıma sürermem şimdi kendimi zorla olsa yediriyorum mecburum çünki ondan alıcağı vitaminlerden mahrum kalmaması için ..

çok teşekkür ederim destekleriniz için, ay iyiki de bu foruma kayıt olmuşum gerçekten en kötü zamanlarımızıhep birlikte geçirmiş bi grup yakın dostum var gibi hissediyorum adlarınızı bile bilmeden

Kesinlikle öyle. Etin kokusundan oldum olası tiksinirim ağzıma sürermem şimdi kendimi zorla olsa yediriyorum mecburum çünki ondan alıcağı vitaminlerden mahrum kalmaması için ..
Ben de ben deee et hiç sevmem ama mecbur arada yemeye çalışıyorum her şey onlar için

Günaydın, Ben içerde kuruttum dışarının tozu kıyafetlere yapışmasın diye

Askim günaydın, ben yine balkonda ama çamaşırlıkta kuruttum evin içinde pek kuruyormuş gibi gelmedi. Zaten minnak minnaklar 1 saatte kurumuştu akşam saatlerinde bile

Eklentiler

• 1000083060.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 44
Ya yerim kıyafetlere bak allah aşkına bizim kocaman kıyafetlerden sonra bunların minikliği beni benden alıyor ya
Sorma yaaa yicemmm eldivenler falan minicik minicik bi tane kokluyorum bi tane seriyorum bi tane kokluyorum bi tane ütülüyorum bi tane kokluyorum dolaba yerleştiriyorum ömrümde ilk kez böyle koklaya koklaya iş yaptım hepimiz sağlıkla ekim ayını görseydik de artık mıncırsaydık şu elleri ayakları

Ahhhh amin amin aminnnnnnn. Yaaaa minnaklarımız doğunca nasıl koklaya koklaya bayılacağız gerçekten tahmin dahi edemiyorum. Arkadaşım yenilerde doğum yaptı 1 aylık daha bebişi koklamaktan bayılcam artık yok böyle bir koku diyor darısı bize ya inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu güzel yaşların olsun inşallah öyle düşünme her yaş çok güzel, deneyim farkı var bi kere hem nolcak ki yaş sadece bi rakam

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu güzel yaşların olsun inşallah öyle düşünme her yaş çok güzel, deneyim farkı var bi kere hem nolcak ki yaş sadece bi rakam
inşallah çok teşekkür ederim, evet sayıya odaklanmıyoruzzz anne olmaya odaklanıyoruzz dünyanın en güzel hissi sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…