- 18 Temmuz 2024
- 368
- 335
- 23
Ay cok güzel moral verdiniz gerçekten, siz de seviliyorsunuz güzel annişlerNice güzel yaşlarınız olsun30’lu yaşlar mükemmeldir, tam ortasından bildiriyorum yaşadığım en güzel yaşlar diyebilirim. Hem gençsin hem aklını ve duygularını yönetebilme gücü ve iradesini elinde kolayca tutuyorsun. Başında biraz soğuk gibi ama girince alışıyorsun ve çok seviyorsun mutlu yaşlar
Ben klimalı odada kurtum vaalla dışarı ne kadar güneş olsada rüzgardan tız geliyorKızlar günaydın dün gece çamaşır makinesini temizledim bebitomun kıyafetlerini yıkamadan önce hazırladım da kafama bir şey takıldı. Ben balkonda kıyafetleri asıp kurutacağım ama hava 70 derece gerçekten böyle sıcak yok. Siz balkonda mı kuruttunuz içerde mi ne yaptınız?
Ben balkonda kuruttum güneş de görsün diye zaten çok kisa surede kuruyorlar bence açık havada kurumalı.Kızlar günaydın dün gece çamaşır makinesini temizledim bebitomun kıyafetlerini yıkamadan önce hazırladım da kafama bir şey takıldı. Ben balkonda kıyafetleri asıp kurutacağım ama hava 70 derece gerçekten böyle sıcak yok. Siz balkonda mı kuruttunuz içerde mi ne yaptınız?
Annem de böyle diyor da toz moz nasıl olur diye düşünmedim değil. Yol değil bahçeye bakıyor balkonum bence bir şey olmaz gibi.Ben balkonda kuruttum güneş de görsün diye zaten çok kisa surede kuruyorlar bence açık havada kurumalı.
Burda yaprak kımıldamıyorBen klimalı odada kurtum vaalla dışarı ne kadar güneş olsada rüzgardan tız geliyor
Canım doğum günün kutlu olsun, neden öyle düşünüyorsun ? Her yaşın bir güzelliği vardır hem 30 yaşta daha ne yaşlanması? Böyle şeylerle moralini bozma lütfen. Daha önünde minik ailenle yaşayacağın çok güzel günlerin, anların olacak, bunları düşün mutlu ol lütfenbu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldumher dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü
Kesinlikle öyle. Etin kokusundan oldum olası tiksinirim ağzıma sürermem şimdi kendimi zorla olsa yediriyorum mecburum çünki ondan alıcağı vitaminlerden mahrum kalmaması için ..Belki de hayatımızın en sağlıklı beslendiğimiz dönemindeyiz o yüzden yesek de az kilo alıyoruz. Ben hamile kalmadan önce cips çikolata çok yerdim o yüzden ekstra ne yesem yarardı, şimdi nasıl vazgeçtim bunlardan inanamıyorum, canım bile çekmiyor maşallah diyeyim. Kilo önemli değil önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterli
çok teşekkür ederim destekleriniz için, ay iyiki de bu foruma kayıt olmuşum gerçekten en kötü zamanlarımızıhep birlikte geçirmiş bi grup yakın dostum var gibi hissediyorum adlarınızı bile bilmedenCanım doğum günün kutlu olsun, neden öyle düşünüyorsun ? Her yaşın bir güzelliği vardır hem 30 yaşta daha ne yaşlanması? Böyle şeylerle moralini bozma lütfen. Daha önünde minik ailenle yaşayacağın çok güzel günlerin, anların olacak, bunları düşün mutlu ol lütfen
Ben de ben deee et hiç sevmem ama mecbur arada yemeye çalışıyorum her şey onlar içinKesinlikle öyle. Etin kokusundan oldum olası tiksinirim ağzıma sürermem şimdi kendimi zorla olsa yediriyorum mecburum çünki ondan alıcağı vitaminlerden mahrum kalmaması için ..
Günaydın, Ben içerde kuruttum dışarının tozu kıyafetlere yapışmasın diyeKızlar günaydın dün gece çamaşır makinesini temizledim bebitomun kıyafetlerini yıkamadan önce hazırladım da kafama bir şey takıldı. Ben balkonda kıyafetleri asıp kurutacağım ama hava 70 derece gerçekten böyle sıcak yok. Siz balkonda mı kuruttunuz içerde mi ne yaptınız?
Askim günaydın, ben yine balkonda ama çamaşırlıkta kuruttum evin içinde pek kuruyormuş gibi gelmedi. Zaten minnak minnaklar 1 saatte kurumuştu akşam saatlerinde bileKızlar günaydın dün gece çamaşır makinesini temizledim bebitomun kıyafetlerini yıkamadan önce hazırladım da kafama bir şey takıldı. Ben balkonda kıyafetleri asıp kurutacağım ama hava 70 derece gerçekten böyle sıcak yok. Siz balkonda mı kuruttunuz içerde mi ne yaptınız?
Ya yerim kıyafetlere bak allah aşkınaAskim günaydın, ben yine balkonda ama çamaşırlıkta kuruttum evin içinde pek kuruyormuş gibi gelmedi. Zaten minnak minnaklar 1 saatte kurumuştu akşam saatlerinde bile
Sorma yaaa yicemmmYa yerim kıyafetlere bak allah aşkınabizim kocaman kıyafetlerden sonra bunların minikliği beni benden alıyor ya
Ahhhh amin amin aminnnnnnn. Yaaaa minnaklarımız doğunca nasıl koklaya koklaya bayılacağız gerçekten tahmin dahi edemiyorum. Arkadaşım yenilerde doğum yaptı 1 aylık daha bebişi koklamaktan bayılcam artık yok böyle bir koku diyorSorma yaaa yicemmmeldivenler falan minicik minicik bi tane kokluyorum bi tane seriyorum bi tane kokluyorum bi tane ütülüyorum bi tane kokluyorum dolaba yerleştiriyorum ömrümde ilk kez böyle koklaya koklaya iş yaptım hepimiz sağlıkla ekim ayını görseydik de artık mıncırsaydık şu elleri ayakları
Anladım canım ben de bi dışarıyı deneyeceğim baktım içime sinmiyor içerde bi oda ayarlarım. Köpek olunca evde gidip gelip bakar şimdi yeni bir şey farklı hemen dikkatini çekiyorGünaydın, Ben içerde kuruttum dışarının tozu kıyafetlere yapışmasın diye
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu güzel yaşların olsun inşallahbu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldumher dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü
Aminnnn inşallahAhhhh amin amin aminnnnnnn. Yaaaa minnaklarımkz doğunca nasıl koklaya koklaya bayılacağız gerçekten tahmin dahi edemiyorum. Arkadaşım yenilerde doğum yaptı 1 aylık daha bebişi koklamaktan bayılcam artık yok böyle bir koku diyordarısı bize ya inşallah
inşallah çok teşekkür ederim, evet sayıya odaklanmıyoruzzz anne olmaya odaklanıyoruzz dünyanın en güzel hissi sonuçtaDoğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu güzel yaşların olsun inşallahöyle düşünme her yaş çok güzel, deneyim farkı var bi kere hem nolcak ki yaş sadece bi rakam
dualarımız seninle ben inanıyorum 36 dan önce dogurmuycaksınnnnBugün 14.30 da randevum var, dualarınızı eksik etmeyin, açıklık ilerlememiş hunileşme aynı kalmış olsun bir aksilik yaşamayalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?