Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlaaaaar kızlar ilk parti kurudu şimdi ikinci partiyi astım Şu görüntüye 28. haftada daha inanamıyorum Tüp bebek merkezinin kapısında of acaba yumurtalar büyüdü mü, kaç mm oldu, tutacak mı diye düşünürken şimdi karnımda minik pipilimi taşımak rüya gibi geliyor. Of allahım herkese nasip etsin gerçekten mucizevi şeyler bunlar

Eklentiler

• IMG_8350.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 63
Ya şapşikler seninki de tam babacıymış desene
Ya hem çok seviyorum hamile olmayı hem de benim için çoook büyük riskli haftaları patır patır atlamak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım onun için yani yoksa anasının kuzusu kalsın karnımda
Az kaldı az şu birkaç haftayı daha atlatırsak Allah'ın izniyle çok güzel dayandınız buraya kadar inşallah bundan sonrası da güzel devam edecek

Ya minnoşum sağlıkla gelsinler de içlerini doldursunlar yaa gerçekten ben de bazen inanamıyorum benzer şeyleri yaşamış biri olarak, sanki bi balonun içinde uçuyorum

Ya minnoşum sağlıkla gelsinler de içlerini doldursunlar yaa gerçekten ben de bazen inanamıyorum benzer şeyleri yaşamış biri olarak, sanki bi balonun içinde uçuyorum
Aminnnnnn aminnnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım derin bir oh çekelim inşallah. Yaaaaa dimi rüyada gibi hissediyor insan. Gerçekten hepimizin eminim ki ayrı ayrı hikayeleri var hepsi çok zor, çok acımasız süreçler ama şimdi yaşadığımız şu güzel ana bakınca da iyi ki sabretmişim, uğraşmışım dedirtiyor insana

Eveet yaa şimdiden böyle eminim kucağımıza alınca daha da güzel hissettirecek

Ayyy benimkide son 2-3 gündür sakin hatta sağlık ocağına gidip kalp atışı bile dinledim bugün biraz açıldı gibi plasentası önde olunca panik ataklardan panik atak beğeniyorum indirdiğiniz uygulama hangisi acaba

Ya hem çok seviyorum hamile olmayı hem de benim için çoook büyük riskli haftaları patır patır atlamak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım onun için yani yoksa anasının kuzusu kalsın karnımda
Eniştemin kuzenide senle aynı durumdaydı canım son 4 ayını hastanede geçirdi ve vakitlice sağlıkla kucağına aldı bebişini canım, sende vakitlice sağlıkla alacaksın kucağına

Kİlo konusu hakkında ben de biraz konuşmak isterim. Hayatının her evresi kilo alıp veren biri olarak,kendimi en beğendiğim halimle evlendim ama kayıp yaşadığım hamileliğim sonrasında boşvermişlikle birlikte kendimin en kötü haliyle şimdiki bebeğime hamile kaldım. Yıllar önce manyak biri yüzünden kilo konusu travmam oldu ve maalesef hala aşamadım.
Hamileliğimin ilk 5 ayı 5 kilo alarak kendimce iyi ilerledim ama 1.5 ayda aldığım 7 kiloyla şov yapıyorum ben de diyetisyenim de şaşkın
bunda yüksek riskli olup günlük hayatımda hareket kısıtlamamın olması,vücudumun ödem tutmaya çok müsait olması (1 haftada 3 kilo aldım çünkü sağlıklı beslenirken ) gibi gibi faktörlerin payı var maalesef.
Çoğu insan bunu bilmediğinden aa ne kadar kilo almışsın,senin böyle olucağın hayatta aklıma gelmezdi tarzında saçma sapan yorumlar yapıyor. İlk başlarda canım çok sıkılıyordu ama sonra dedim ki ben niye takılıyorum ki. Kendimi biliyorum,bunun bir süreç olduğunu biliyorum,daha da önemlisi insanların ne kadar patavatsız ve hadsiz olduklarını biliyorum
o yüzden hala kendimi görünce moralim bozulsa da zaman zaman ben iyi olursam bebeğim,bebeğim iyi olursa da ben iyi olacağım için tamamen buna odaklandım. Sizler de kızlar benim gibi kilo aldıysanız ya da tam tersi verdiyseniz ve çevreniz canınızı sıkıyorsa sadece bebeğinizin gelişimine,sağlığına odaklanın.
Her şey onlar için

Hear my baby diye bir uygulama ama ben hiçbir şekilde ses duyamadım panikten mi bilmiyorum normalde dopplerle falan anında bulurum, uygulamada problem mi var diye kendi kalp atisimla denedim oldu Aslında iPhone ve Androidde canlı kulak içi monitör özelliği var Bluetooth kulaklıkla anlık olarak da dinleyebiliyoruz ben onu da beceremedim

Doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle sağlıkla yaşa o düşüncelere girme evine baktın çocuk doğurdun büyüttün hayatın boş geçmiş olmadı

Ben klimanın önünde kurtuttum güneş aşırı kötü kokuyuyor kıyafetleri

insanın askıdaki hallerine bile içi erimiyor mu ya

Ah ah ne zor günlerdi o tüp bebek süreci ama şükürler olsun bugünlere sağlıkla giydir canım

Kilo konusunda travma ben de yaşadım maalesef. Boyum 173, kilom 64ken ay çok kilo almışsın, kilolusun, sen kilolusun, eşim şakasına kucağına almay çalışıyor ay sen kilolusun çocuğun beli ağırır cümlelerine maruz kaldım bir dönem. Ve asla kilolu da değildim boyum uzun. Hala aşamadım travma kaldı üstümde. Bir kilo alayım kendimi aşırı kilolu hissediyorum, aşamıyorum bunu. Ki çevrem hep zayıfsın der

O an panikle bebişin yerini bulamamışsındır canım ya bende Bluetooth kulaklık var ama telefonla aynı marka olması lazımmış galiba duyabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…