Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Maşallahh.. Yavaştan alıyorm bir şeyler ama eksiklerim var. herkes farklı şeyler öneriyor Ona buna gerek yok diyorlar kafam çok karışık. Asla ortak şeyler söylemiyolar ayrıca ANNE BEBEK ÇANTASI seçemedim marka model önerisi olan var mı ?

Zaradan almıştım canım bu model

Ben yurt dışında olduğum için. Giydirdigimiz şeyler tamamen farklı yüzden ben çok öneride bulunamicam. Bu arada kızlar buhar makinesi mutlaka alın. Bide burun temizleyici

Ben yurt dışında olduğum için. Giydirdigimiz şeyler tamamen farklı yüzden ben çok öneride bulunamicam. Bu arada kızlar buhar makinesi mutlaka alın. Bide burun temizleyici

Ben dün tartildim da 60 kilo olmuşum. 5 6 kilo almışım. Az almışım diğer gebeliklerimde bu zamanlarda 15 kilo falan alırdım. Bunda çok hareketliyim ondan da olabilir. Fazla almak isterdim. Çünkü ben genelde kilo alamıyorum. 50 55 de kalıyorum ve yüzüm kilodan dolayı iyi görünmüyor. Kilo aldığım zamanlar tombik güzel hissediyorum kendimi. Zaten geçen gün kaç kişi kilo vermişsin bir değişik olmuşsun dedi. açta kalmıyorum herseyi yiyorum ama alamıyorum.

anladım teşekkür ederim. Burun temizleyici de baktım şu hortumlu olan nefesle çekilen çok tuhafıma gitti böyle bi şey mi varmış diyorum otribebe çok önermişler. Onu da karar veremedim hangisi daha iyi olur diye ?

Eklentiler

• Screenshot_20250724_080316_Trendyol.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20250724_080254_Trendyol.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20250724_080239_Trendyol.webp
    11 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250724_080203_Trendyol.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 23
Ya nefesle çekilen bir işe yaramıyor. Çekemiyor bile. Bide benim bebegim hiç haz etmezdi burnuna dokundurmaktan gerçi halada öyle. O yüzden 2 ve 3 olan diyorum. Onlar nasıl bilmiyorum ama 1 ve 4 den iyidir herhalde.

Aa 2. Burun yıkama içinmiş. Ben korkudan hiç yapamadım ya. Ne bileyim korkuyorum

Günaydın canım, ben de çok kilo alamadım, 6 kg almışım. Karnım da çok büyümedi, acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bazen ama ultrasonlarda da bebeğin kilosu iyi çıkıyor. Sanırım herkesin farklı geçiyor hamileliği. Bir de şu hamile kadınlara kilo muhabbeti yapanları hiç anlamıyorum sinir oluyorum

Ya bu işin sırrı kilo değil kızlar ben ilk kilo verdim ilk 12 hafta sonra yavaş yavaş aldım .5 kilo almıştım düzenli alırsam doğuma kadar 5 daha alırım galiba diyordum şeker çıktı aslında beyaz un ve patates hariç pek birşeyi kesmedim ama yinede 1,5 kilo verdim ama şükür bebek etkilenmedi. Diabetolojideki doktor hamile kaldığı kilo ile doğuranlar var şeker çıkınca bebekler devam güzel biyüyorlar dedi . Bi tık o içimi rahatlatıyor.

ay seni en iyi ben anlarım. cok sükür ben de 60 i gördüm 49-50 kiloydum 13-14 yaş giyiniyordum herkes safinaz , senin etin ne butun ne diyedalga geçiyodu, gögüslerim büyüdü kalcam cok hafif de olsa cıktı eşim diyo ki hep mi hamile kalsan cok yakıştı sana, zorla diyetle aldım kiloyu benim annem de böyle emzirirken bi ayda vermiş geri, inşallah vermeyiz herkes yine afrika bebesiyim gibi acıyarak bakıyo sonra :/

Belki de hayatımızın en sağlıklı beslendiğimiz dönemindeyiz o yüzden yesek de az kilo alıyoruz. Ben hamile kalmadan önce cips çikolata çok yerdim o yüzden ekstra ne yesem yarardı, şimdi nasıl vazgeçtim bunlardan inanamıyorum, canım bile çekmiyor maşallah diyeyim. Kilo önemli değil önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterli

bu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldum her dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü

Kızlar günaydın dün gece çamaşır makinesini temizledim bebitomun kıyafetlerini yıkamadan önce hazırladım da kafama bir şey takıldı. Ben balkonda kıyafetleri asıp kurutacağım ama hava 70 derece gerçekten böyle sıcak yok. Siz balkonda mı kuruttunuz içerde mi ne yaptınız?

Doğum günün kutlu olsuuuuun nice güzel senelere inşallah ailenle birlikte Ben de seneye martta 30 oluyorum şimdiden 30 u kabullenemiyorum, 20 li yaşlarımın biteceğine hâlâ inanamıyorum

valla dısarı assam 15 dk da kururdu ama ben caddede oturuyorum o yüzzden riske atamadım kurutmada hassas bebek ayarında kurutttum iyiki de öyle yapmısım o kadar cok pamukcuk cıktı ki

Nice güzel yaşlarınız olsun 30’lu yaşlar mükemmeldir, tam ortasından bildiriyorum yaşadığım en güzel yaşlar diyebilirim. Hem gençsin hem aklını ve duygularını yönetebilme gücü ve iradesini elinde kolayca tutuyorsun. Başında biraz soğuk gibi ama girince alışıyorsun ve çok seviyorsun mutlu yaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…