Maşallahh.. Yavaştan alıyorm bir şeyler ama eksiklerim var.Nabersiniz kızlar. Hastane çantanizi haziryananiz varmı. Ben 25 de başlayıp 30 da tamamen herseyi bitiricem diyordum. Yarin 30+0 oluyorum. Çantam hazır değiliçine koyulacaklar hazır ama ben üşengeçlik yapıyorum.
Zaradan almıştım canım bu modelMaşallahh.. Yavaştan alıyorm bir şeyler ama eksiklerim var.herkes farklı şeyler öneriyor Ona buna gerek yok diyorlar kafam çok karışık. Asla ortak şeyler söylemiyolar ayrıca ANNE BEBEK ÇANTASI seçemedim marka model önerisi olan var mı ?
Ben yurt dışında olduğum için. Giydirdigimiz şeyler tamamen farklı yüzden ben çok öneride bulunamicam. Bu arada kızlar buhar makinesi mutlaka alın. Bide burun temizleyiciMaşallahh.. Yavaştan alıyorm bir şeyler ama eksiklerim var.herkes farklı şeyler öneriyor Ona buna gerek yok diyorlar kafam çok karışık. Asla ortak şeyler söylemiyolar ayrıca ANNE BEBEK ÇANTASI seçemedim marka model önerisi olan var mı ?
Ben yurt dışında olduğum için. Giydirdigimiz şeyler tamamen farklı yüzden ben çok öneride bulunamicam. Bu arada kızlar buhar makinesi mutlaka alın. Bide burun temizleyiciMaşallahh.. Yavaştan alıyorm bir şeyler ama eksiklerim var.herkes farklı şeyler öneriyor Ona buna gerek yok diyorlar kafam çok karışık. Asla ortak şeyler söylemiyolar ayrıca ANNE BEBEK ÇANTASI seçemedim marka model önerisi olan var mı ?
anladım teşekkür ederim. Burun temizleyici de baktımBen yurt dışında olduğum için. Giydirdigimiz şeyler tamamen farklı yüzden ben çok öneride bulunamicam. Bu arada kızlar buhar makinesi mutlaka alın. Bide burun temizleyici
Ya nefesle çekilen bir işe yaramıyor. Çekemiyor bile. Bide benim bebegim hiç haz etmezdi burnuna dokundurmaktan gerçi halada öyle. O yüzden 2 ve 3 olan diyorum. Onlar nasıl bilmiyorum ama 1 ve 4 den iyidir herhalde.anladım teşekkür ederim. Burun temizleyici de baktımşu hortumlu olan nefesle çekilen çok tuhafıma gitti böyle bi şey mi varmış diyorum otribebe çok önermişler. Onu da karar veremedim hangisi daha iyi olur diye ?
Aa 2. Burun yıkama içinmiş. Ben korkudan hiç yapamadım ya. Ne bileyim korkuyorumanladım teşekkür ederim. Burun temizleyici de baktımşu hortumlu olan nefesle çekilen çok tuhafıma gitti böyle bi şey mi varmış diyorum otribebe çok önermişler. Onu da karar veremedim hangisi daha iyi olur diye ?
Günaydın canım, ben de çok kilo alamadım, 6 kg almışım. Karnım da çok büyümedi, acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bazen ama ultrasonlarda da bebeğin kilosu iyi çıkıyor. Sanırım herkesin farklı geçiyor hamileliği. Bir de şu hamile kadınlara kilo muhabbeti yapanları hiç anlamıyorum sinir oluyorumBen dün tartildim da 60 kilo olmuşum. 5 6 kilo almışım. Az almışım diğer gebeliklerimde bu zamanlarda 15 kilo falan alırdım. Bunda çok hareketliyim ondan da olabilir. Fazla almak isterdim. Çünkü ben genelde kilo alamıyorum. 50 55 de kalıyorum ve yüzüm kilodan dolayı iyi görünmüyor. Kilo aldığım zamanlar tombik güzel hissediyorum kendimi. Zaten geçen gün kaç kişi kilo vermişsin bir değişik olmuşsun dedi.açta kalmıyorum herseyi yiyorum ama alamıyorum.
Ya bu işin sırrı kilo değil kızlar ben ilk kilo verdim ilk 12 hafta sonra yavaş yavaş aldım .5 kilo almıştım düzenli alırsam doğuma kadar 5 daha alırım galiba diyordumGünaydın canım, ben de çok kilo alamadım, 6 kg almışım. Karnım da çok büyümedi, acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bazen ama ultrasonlarda da bebeğin kilosu iyi çıkıyor. Sanırım herkesin farklı geçiyor hamileliği. Bir de şu hamile kadınlara kilo muhabbeti yapanları hiç anlamıyorum sinir oluyorum
ay seni en iyi ben anlarım. cok sükür ben de 60 i gördüm 49-50 kiloydum 13-14 yaş giyiniyordum herkes safinaz , senin etin ne butun ne diyedalga geçiyodu, gögüslerim büyüdü kalcam cok hafif de olsa cıktı eşim diyo ki hep mi hamile kalsan cok yakıştı sana, zorla diyetle aldım kiloyu benim annem de böyle emzirirken bi ayda vermiş geri, inşallah vermeyiz herkes yine afrika bebesiyim gibi acıyarak bakıyo sonra :/Ben dün tartildim da 60 kilo olmuşum. 5 6 kilo almışım. Az almışım diğer gebeliklerimde bu zamanlarda 15 kilo falan alırdım. Bunda çok hareketliyim ondan da olabilir. Fazla almak isterdim. Çünkü ben genelde kilo alamıyorum. 50 55 de kalıyorum ve yüzüm kilodan dolayı iyi görünmüyor. Kilo aldığım zamanlar tombik güzel hissediyorum kendimi. Zaten geçen gün kaç kişi kilo vermişsin bir değişik olmuşsun dedi.açta kalmıyorum herseyi yiyorum ama alamıyorum.
Belki de hayatımızın en sağlıklı beslendiğimiz dönemindeyiz o yüzden yesek de az kilo alıyoruz. Ben hamile kalmadan önce cips çikolata çok yerdim o yüzden ekstra ne yesem yarardı, şimdi nasıl vazgeçtim bunlardan inanamıyorum, canım bile çekmiyor maşallah diyeyim. Kilo önemli değil önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterliYa bu işin sırrı kilo değil kızlar ben ilk kilo verdim ilk 12 hafta sonra yavaş yavaş aldım .5 kilo almıştım düzenli alırsam doğuma kadar 5 daha alırım galiba diyordumşeker çıktı aslında beyaz un ve patates hariç pek birşeyi kesmedim ama yinede 1,5 kilo verdim ama şükür bebek etkilenmedi. Diabetolojideki doktor hamile kaldığı kilo ile doğuranlar var şeker çıkınca bebekler devam güzel biyüyorlar dedi . Bi tık o içimi rahatlatıyor.
Doğum günün kutlu olsuuuuun nice güzel senelere inşallah ailenle birliktebu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldumher dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü
valla dısarı assam 15 dk da kururdu ama ben caddede oturuyorum o yüzzden riske atamadım kurutmada hassas bebek ayarında kurutttum iyiki de öyle yapmısım o kadar cok pamukcuk cıktı kiKızlar günaydın dün gece çamaşır makinesini temizledim bebitomun kıyafetlerini yıkamadan önce hazırladım da kafama bir şey takıldı. Ben balkonda kıyafetleri asıp kurutacağım ama hava 70 derece gerçekten böyle sıcak yok. Siz balkonda mı kuruttunuz içerde mi ne yaptınız?
Nice güzel yaşlarınız olsunbu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldumher dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü
Doğum günün kutlu olsuuuuun nice güzel senelere inşallah ailenle birlikteBen de seneye martta 30 oluyorum şimdiden 30 u kabullenemiyorum, 20 li yaşlarımın biteceğine hâlâ inanamıyorum
Basmasın basmasıııın çok güzel yaşların olacak eminim kiyalnız değilim desene, ya hiçbir şey degişmedi ama bi hüzün basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?