- 7 Şubat 2022
- 3.670
- 2.556
- 83
- 28
Burdada esiyorsada ateş gibi hava geliyor canmBurda yaprak kımıldamıyorkeşke rüzgar olsa yarabbim sıcakta olsa bi esse haha teşekkür ederim balım bi balkonu deneyeyim ben
Hayırlı haberler alırısn inşallah canmBugün 14.30 da randevum var, dualarınızı eksik etmeyin, açıklık ilerlememiş hunileşme aynı kalmış olsun bir aksilik yaşamayalım lütfen
Dualarım seninle çiçeğimmmmm inşallah çoooook güzel haberler alacaksınBugün 14.30 da randevum var, dualarınızı eksik etmeyin, açıklık ilerlememiş hunileşme aynı kalmış olsun bir aksilik yaşamayalım lütfen
Yaa ilgisini çeker tabii, benim balkonumda yola bakıyor yol çok işlek camları da açık klimanın motorundan dolayı, klimayı çalıştırmasam kapatırım da işte sıcaklardan dolayıAnladım canım ben de bi dışarıyı deneyeceğim baktım içime sinmiyor içerde bi oda ayarlarım. Köpek olunca evde gidip gelip bakar şimdi yeni bir şey farklı hemen dikkatini çekiyor
Amin canım, inşallah güzel haberle döneceksin buraya Allah’ın izniyleBugün 14.30 da randevum var, dualarınızı eksik etmeyin, açıklık ilerlememiş hunileşme aynı kalmış olsun bir aksilik yaşamayalım lütfen
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleBugün 14.30 da randevum var, dualarınızı eksik etmeyin, açıklık ilerlememiş hunileşme aynı kalmış olsun bir aksilik yaşamayalım lütfen
Çekmez mi çok fena her şeyin farkındaYaa ilgisini çeker tabii, benim balkonumda yola bakıyor yol çok işlek camları da açık klimanın motorundan dolayı, klimayı çalıştırmasam kapatırım da işte sıcaklardan dolayıevin içinde hemen kurudu ya bi beyaz renkli zıbınları kaldı yıkanacak
Ya bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedimÇekmez mi çok fena her şeyin farkındaİşlek yerde olsam ben de dışarda kurutmazdım canım iyi yapmışsın. Minicik kıyafetler zaten kurur hemen ya yerim onların kıyafetlerini yıka yıka bitmez gibi gözüküyor kıyafetler de bakalım hayırlısı
Bence doğduktan sonra yetmezse yine alınır aşırı almaktansa yetmeyince almak daha mantıklı gibi geliyor. Elinin altında mağaza da varsa mis gibi gider alırsınızYa bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedim
Doğum günün kutlu olsun canım. 37 den bildiriyorum çok güzel yaşlar merak etme. 34 te evlendim 36 da kızım doğdu, 37 de oğlum doğacakbu arada kızlar bugün benim doğum günüm, 30 oldumher dogum gününde hoplayıp zıplayan kız 30 yaş depresyonuna girdim galiba kabullenemiyorum bi türlü, oğlumla kocamla cok da mutluyum işim evim herşey yolunda ama işte 30 bi adı soguk geliyo, sanki hiçbişi yaşıyamadan yaşlanmışım gibi oğlum hissetmesin diye ona cikolatalar yediriyorum maşallah tekmeler zıplamalar, keyfi yerinde, ama ben modumu toparlayamadım bi türlü
cok teşekkür ederim çok güzel moral oldunuzDoğum günün kutlu olsun canım. 37 den bildiriyorum çok güzel yaşlar merak etme. 34 te evlendim 36 da kızım doğdu, 37 de oğlum doğacakdaha olgun ama daha güzel yaşlar
Ohoo her günKızlar sizede ay bir 35 ci haftaya geçseydik perileri geliyor mu ?
Her gün karnimda taklalar atan bebem bugün kıpırdamadı sabah 9dan beri kahvaltı yaptım kahve içtim hareket yok. Başta uyuyodur dedim saat 1 oldu yine yok. Dondurma yedim soluma yattım karnımı dürttüm bu sefer de panik başladı niye hareket etmiyo diye. Steteskop dayadım duyamadım uygulama indirdim kalp atışı duyamadım tam eşimi arıyodum uyandı essek tekmelemeye başladıKızlar sizede ay bir 35 ci haftaya geçseydik perileri geliyor mu ?
Ay tek değilim iyi bariOhoo her gün
Ya bu bebekler bizimle eğleniyor inan bak . Bende tam biraz hareketlenme hissediyorum zaten plasenta önde ara sıra net hissediyorum tam alıyorum elime çekicem duruyor 5 dakika boş karnımı çekiyorum tam bırakıyorum hop hareket yapıyorHer gün karnimda taklalar atan bebem bugün kıpırdamadı sabah 9dan beri kahvaltı yaptım kahve içtim hareket yok. Başta uyuyodur dedim saat 1 oldu yine yok. Dondurma yedim soluma yattım karnımı dürttüm bu sefer de panik başladı niye hareket etmiyo diye. Steteskop dayadım duyamadım uygulama indirdim kalp atışı duyamadım tam eşimi arıyodum uyandı essek tekmelemeye başladıiçimden yaklaşık 1 dk önce dedim ki şu son 7-8 haftayı da sağ salim atlatıyım başka bişey istemiyorum
Ya hem çok seviyorum hamile olmayı hem de benim için çoook büyük riskli haftaları patır patır atlamak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım onun için yani yoksa anasının kuzusu kalsın karnımdaAy tek değilim iyi bariartık bir doğursaydık topluca şöyle 35+Lara gelip
Bizimki babasına çok yapıyor kendi halindeyken karnım yerinden oynayacak nerdeyse eşim elini koyduğu an duruyor çekince yine başlıyorYa bu bebekler bizimle eğleniyor inan bak . Bende tam biraz hareketlenme hissediyorum zaten plasenta önde ara sıra net hissediyorum tam alıyorum elime çekicem duruyor 5 dakika boş karnımı çekiyorum tam bırakıyorum hop hareket yapıyor
Geçen gün sabahın köründen geceye kadar öldüm bittim neler ettim hareket etsin diye etmedi eşimin gelmesini bekledim aceleyle dedim ki hareket etmiyo korkuyorum elim ayağım titriyordu böyle eşim geldi ay kızım niye hareket etmiyomuş demesiyle zıplamaya başladı oturdum ağladım hem sevincimden hem sinirimdenHer gün karnimda taklalar atan bebem bugün kıpırdamadı sabah 9dan beri kahvaltı yaptım kahve içtim hareket yok. Başta uyuyodur dedim saat 1 oldu yine yok. Dondurma yedim soluma yattım karnımı dürttüm bu sefer de panik başladı niye hareket etmiyo diye. Steteskop dayadım duyamadım uygulama indirdim kalp atışı duyamadım tam eşimi arıyodum uyandı essek tekmelemeye başladıiçimden yaklaşık 1 dk önce dedim ki şu son 7-8 haftayı da sağ salim atlatıyım başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?