inşallah yüz görümlüğüdür,bunu kabul edebilirimAyyy benimki de aynı kafasını geriye atıyor koluyla gizliyorya yüz görümlüğü istiyorlar ya da nazlılar diyelim inatçı demeyelım
Yaramazlar, doğsunlar da biz de onların poposuna vururuz elbetEvet makata da vuruyorlar
Of benimki ilk defa bu hafta gizledi yüzünü ama pipişini açıyor eşekAyyy benimki de aynı kafasını geriye atıyor koluyla gizliyorya yüz görümlüğü istiyorlar ya da nazlılar diyelim inatçı demeyelım
Ay ciddi olamazsın ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Şeker yüklemesini seneler önce yaptırdığımda baygınlık geçirmiştim hamile değildim o zaman rutin kontrol yapılmıştı. Bu hamilelikte çok iyiydim ama bayılan hamileler olmuştu yüklemedeKizlar 13.00’da glikozu ictim 14’te kan verdim doktordan ciktim eczaneye vardi hemen yaninda eczanede şanlı bir bayilma ile süreci tamamladım:) tansiyonum 9-7 olmustu, muhtemelen sekerim de ani yukseldi ama kac bilmiyorum henuz sonuclari almadim. Orada tuzlu su ve biraz corba verdiler biraz daha kendime geldim. Mide bulantisi ve terleme ile basladi sonrasini hatirlamiyorum gozumu actigimda basamaga yigilmisim. Allahtan esim yanimdaydi zaten iyi hissetmiyorum deyince tutmuslar yere dusmemisim. Seker yuklemesi sonrasi bayilan var mi ya?
Su an daha iyiyim kahvaltiyi 9.30 gibi hafif bir sekilde yapmistim ondan mi oldu icecegi hizli ictim ondan mi oldu hic anlamadimAy ciddi olamazsın ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Şeker yüklemesini seneler önce yaptırdığımda baygınlık geçirmiştim hamile değildim o zaman rutin kontrol yapılmıştı. Bu hamilelikte çok iyiydim ama bayılan hamileler olmuştu yüklemede
Aç olunması gerekmiyor mu? Ben 50 ve 100 de aç gittim aç bakıldı. İçecek 10 dakika içinde içilmesi gerekiyor canım.Su an daha iyiyim kahvaltiyi 9.30 gibi hafif bir sekilde yapmistim ondan mi oldu icecegi hizli ictim ondan mi oldu hic anlamadim
Ayy gerçekten mi canım içim rahatladı çok korktum hiç böyle bişey olmamıştı. Hemen uzandım zaten ya insan hiç fark etmiyor. Sadece 1 saat işlendim hemen uyarı geldi vallaCanım ağrın sancın oldukça uzanacaksın uzandıkça geçen ağrılar sorun olmuyor ama inatla ayakta kalma kendini fazla yorma. Bende kısa süre önce taşımdım en iyi ben anlarım seni . Yavaş yavaş hepsi oluyor canım
Geçmiş olsun canımKizlar 13.00’da glikozu ictim 14’te kan verdim doktordan ciktim eczaneye vardi hemen yaninda eczanede şanlı bir bayilma ile süreci tamamladım:) tansiyonum 9-7 olmustu, muhtemelen sekerim de ani yukseldi ama kac bilmiyorum henuz sonuclari almadim. Orada tuzlu su ve biraz corba verdiler biraz daha kendime geldim. Mide bulantisi ve terleme ile basladi sonrasini hatirlamiyorum gozumu actigimda basamaga yigilmisim. Allahtan esim yanimdaydi zaten iyi hissetmiyorum deyince tutmuslar yere dusmemisim. Seker yuklemesi sonrasi bayilan var mi ya?
Bana kahvalti yap 8-9 gibi oyle gel demisti. 50’lik olandan yaptik biz de. Hos kahvaltiyi da sabahin köründe yapinca cok bir sey de yiyemedim ac gibiydim de. İcecegi icme surem 30 saniye olabilir:) tadi fena degildi ben diktim direkt:)Aç olunması gerekmiyor mu? Ben 50 ve 100 de aç gittim aç bakıldı. İçecek 10 dakika içinde içilmesi gerekiyor canım.
Tesekkur ederim canim su an daha iyiyim ama bir halsizlik var halaGeçmiş olsun canımşimdi nasılsın
Ayyy ondan olmuştur şeker yükselince olur çünkü o baygınlık. Kıyamam sana ya allahtan eşin varmış yanında allah korusunBana kahvalti yap 8-9 gibi oyle gel demisti. 50’lik olandan yaptik biz de. Hos kahvaltiyi da sabahin köründe yapinca cok bir sey de yiyemedim ac gibiydim de. İcecegi icme surem 30 saniye olabilir:) tadi fena degildi ben diktim direkt:)
Ayy inanmıyorum ellerine sağlık canım sağlıkla giysinnnnkızlar ben pipilimin her şeyini yıkadım, kuruttum, ütüledim. Akşama da ütülediklerimi yerleştireceğim. Gerçekten ölüm gibi bir şeydi ama ölmedim adlı çalışmaydı çamaşır süreci. Eğer benim gibi her şeyi kendisi yapacak olan varsa aklı olan, kendini seven son zamana bırakmaz o kadar diyorum. Benim gerçekten pertim çıktı
Dikkat et canımm doktorun yönlendirmiştir zatenTesekkur ederim canim su an daha iyiyim ama bir halsizlik var hala
Bide mesela ben uyurken kolumla yüzümü kapatırım belki bana çekmişte olabilirinşallah yüz görümlüğüdür,bunu kabul edebilirim
En son ki kontrolde sadece dudağını görebildikOf benimki ilk defa bu hafta gizledi yüzünü ama pipişini açıyor eşekherhalde benim çocuk pipisini açıp gezecek benim az çekeceğim var gibi hajsjs zar zor dürtükledi de doktor açtı yüzünü çok güzel fotoğraflar yakaladım
Benimde 50 lik oldu sabah aç karnına gitmiştim canım. Ben yavaş yavaş 5 dk de içtim hemşire öyle dedi 5 dk içinde bitirin dediBana kahvalti yap 8-9 gibi oyle gel demisti. 50’lik olandan yaptik biz de. Hos kahvaltiyi da sabahin köründe yapinca cok bir sey de yiyemedim ac gibiydim de. İcecegi icme surem 30 saniye olabilir:) tadi fena degildi ben diktim direkt:)
Çok büyük kolaylıklar diliyorum canım şu sıcakta, haftalarda allah yardımcın olsunAyy inanmıyorum ellerine sağlık canım sağlıkla giysinnnnben taşınma sürecindeyim o yüzden alışverişim bile bitmedii, hemen bitirdiğine göre sorayım bebek arabası ve oto koltuk ne tercih ettin
İnşallah gösterir canım yüzünüBide mesela ben uyurken kolumla yüzümü kapatırım belki bana çekmişte olabilir
En son ki kontrolde sadece dudağını görebildikallahtan kontrol süresi 2 haftaya düştü haftaya gidip görmek için sabırsızlanıyorum
Sağol canımm hepimizinÇok büyük kolaylıklar diliyorum canım şu sıcakta, haftalarda allah yardımcın olsunbunları almıştım canım çok oldu nisanda aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?