Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Hanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba

Plesentanın aşağıda olmasından kaynaklı olabiliyormuş. Sizinki en son hangi konumdaydı?
Geçen hafta kontrolüm vardı aşağıda değil ön duvarda sadece . Devam eden bir kanama da yok şuan bi daha girdim lavaboya. Ağrı yok bebek hareketlerini hissediyorum

Ben daha sadece hastaneye goturceklerimi utuledigim halde dun pertim cikti geri kalanlarida bugun az az yapayim diyorum ama hic koltuktan totumu kaldirasim yok yaniyo buralar
Valla ben Antalyadayım hiç yanıyor deme bana resmen cehennemdeyim balkona astığım çamaşır 10 dakikada kuruyor, balkon yıkıyorum arkamı dönüyorum kurumuş yok böyle sıcaklık özellikle 2 gündür Ellerine sağlık canım müsait oldukça yap kalmasın son zamana. Ben ne var ne yok yıkadım, ütüledim. Hastanede hemşireye vereceğim takımları koydum falan filan

Hanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba
Canım şimdi gördüm nasılsın? Plesanta kaynaklı mı acaba diye düşündüm bir an. Acil kadın doğuma gitsen için rahatlasa?

Canım şimdi gördüm nasılsın? Plesanta kaynaklı mı acaba diye düşündüm bir an. Acil kadın doğuma gitsen için rahatlasa?
Kanama gelmeden yarım saat önce büyük tuvaletemi yaparken zorlanmıştım baya acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum bir yandan. Çünkü şuan aktif bir kanama yok bebeğin hareketlerini de hissediyorum

Kanama gelmeden yarım saat önce büyük tuvaletemi yaparken zorlanmıştım baya acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum bir yandan. Çünkü şuan aktif bir kanama yok bebeğin hareketlerini de hissediyorum
Önden mi geldi peki arkadan mı? Zorlandı diyorsun popodan da gelebilir kanama

Peçetede gördüm önden mi arkadan mı anlamadım ki ama biraz önce hem önü hem arkayı ayrı ayrı sildim arkayı sildiğimde peçeteye nokta kadar kan geldi
bence arkadan zorlandım dediğin için öyle düşünüyorum bu aylarda kabızlık, hemoroit vs çok normal olmamız yapabilir yani kanama. Yine de yarın git canım görsün doktorun ama bence büyük tuvaletten olmuş.

Hemoroid problemim zaten var bide önden gelen bişey de yok ağrı vs yok

Bugün başıma gelen olayı anlatıyorum kızlar benim gibi saçmalayıp başınıza dert açmayın diye. Ben yarın yola çıkıyorum tatil için. 20 gün önce doktorum gördü sıkıntı yok gidebilirsin demişti zaten. Gelince için de randevum vardı direkt gidicektim. Birkaç gündür şeytan dürttü beni vesveselendim sanki bişey varmış gibi dedim ki yola gitmeden bi doktora görüneyim. Ama özelde takipli olduğum doktora değil de evimin yakınındaki devlet hastanesinde farklı bir doktora gittim. Birkaç gündür bebeğimin hareketlerini çok sert hissettiğim için kasılma gibi yani, doktora suyunun azalmış olabileceğinden endişe ettiğimi söyledim. O da sanki bunu bekliyormuş gibi baktı ve aaa evet 4 cm düşmüş dedi beni Perinatoloji’ye gönderdi bebeğe giden kan akışına baktır dedi ve NST’ye bağladı. Ortada hiçbir şey yokken…… ben tabi o dört santimi duyunca yana yana kendi doktoruma gittim. Ve bunun 4 cm dediği su 7.9 cm çıktı. Allah onu bildiği gibi yapsın. Velhasıl her şey yolunda. 30+1 1550 gr 41 cm oğlum. Siz siz olun kendi doktorunuzdan başka birine görünmeyin mecbur kalmadıkça…… Ömrümden ömür gitti 4 saatte

Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın ne diyim ki

Artık haftamızda ilerledi canım çok normal. Ağırlaşıyoruz
Evettt canım sağlıkla geçsin günlerimiz
bende kabin boy düşünüyorum ama o kadar çok model var ki çok kararsız kaldım teşekkür ederim canım
merhaba inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz bende maxi cosi bagi neo 2 önerisini aldım çok, cybex aşırı zamlandı değer mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…