- 20 Ekim 2022
- 1.106
- 1.906
- 63
Valla bu daha mantıklı,anneciğine çekmiş diyelim o zamanBide mesela ben uyurken kolumla yüzümü kapatırım belki bana çekmişte olabilir
En son ki kontrolde sadece dudağını görebildikallahtan kontrol süresi 2 haftaya düştü haftaya gidip görmek için sabırsızlanıyorum
Plesentanın aşağıda olmasından kaynaklı olabiliyormuş. Sizinki en son hangi konumdaydı?Hanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba
Geçen hafta kontrolüm vardı aşağıda değil ön duvarda sadece . Devam eden bir kanama da yok şuan bi daha girdim lavaboya. Ağrı yok bebek hareketlerini hissediyorumPlesentanın aşağıda olmasından kaynaklı olabiliyormuş. Sizinki en son hangi konumdaydı?
Umarım ciddi bir şey yoktur endişe etmeyin. Başka ne sebepten olur bilemiyorum.Geçen hafta kontrolüm vardı aşağıda değil ön duvarda sadece . Devam eden bir kanama da yok şuan bi daha girdim lavaboya. Ağrı yok bebek hareketlerini hissediyorum
Sakin kalmaya çalışıyorum sabah zor olacak bugün banaUmarım ciddi bir şey yoktur endişe etmeyin. Başka ne sebepten olur bilemiyorum.
Valla ben Antalyadayım hiç yanıyor deme bana resmen cehennemdeyim balkona astığım çamaşır 10 dakikada kuruyor, balkon yıkıyorum arkamı dönüyorum kurumuş yok böyle sıcaklık özellikle 2 gündürBen daha sadece hastaneye goturceklerimi utuledigim halde dun pertim cikti geri kalanlarida bugun az az yapayim diyorum ama hic koltuktan totumu kaldirasim yok yaniyo buralar
Canım şimdi gördüm nasılsın? Plesanta kaynaklı mı acaba diye düşündüm bir an. Acil kadın doğuma gitsen için rahatlasa?Hanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba
Kanama gelmeden yarım saat önce büyük tuvaletemi yaparken zorlanmıştım baya acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum bir yandan. Çünkü şuan aktif bir kanama yok bebeğin hareketlerini de hissediyorumCanım şimdi gördüm nasılsın? Plesanta kaynaklı mı acaba diye düşündüm bir an. Acil kadın doğuma gitsen için rahatlasa?
Önden mi geldi peki arkadan mı? Zorlandı diyorsun popodan da gelebilir kanamaKanama gelmeden yarım saat önce büyük tuvaletemi yaparken zorlanmıştım baya acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum bir yandan. Çünkü şuan aktif bir kanama yok bebeğin hareketlerini de hissediyorum
Peçetede gördüm önden mi arkadan mı anlamadım kiÖnden mi geldi peki arkadan mı? Zorlandı diyorsun popodan da gelebilir kanama
bence arkadan zorlandım dediğin için öyle düşünüyorum bu aylarda kabızlık, hemoroit vs çok normal olmamız yapabilir yani kanama. Yine de yarın git canım görsün doktorun ama bence büyük tuvaletten olmuş.Peçetede gördüm önden mi arkadan mı anlamadım kiama biraz önce hem önü hem arkayı ayrı ayrı sildim arkayı sildiğimde peçeteye nokta kadar kan geldi
Hemoroid problemim zaten var bide önden gelen bişey de yok ağrı vs yokbence arkadan zorlandım dediğin için öyle düşünüyorum bu aylarda kabızlık, hemoroit vs çok normal olmamız yapabilir yani kanama. Yine de yarın git canım görsün doktorun ama bence büyük tuvaletten olmuş.
Eee tamam işte çok şükür olmasın allah korusun. Kendini sabaha kadar mahvetmeHemoroid problemim zaten var bide önden gelen bişey de yok ağrı vs yok
Yok yok şuan sakinleştim, hareketli şuan Allah’a şükürler olsunEee tamam işte çok şükür olmasın allah korusun. Kendini sabaha kadar mahvetme
İnşallah canım benimYok yok şuan sakinleştim, hareketli şuan Allah’a şükürler olsunsabah doktorla görüşünce içim daha çok rahatlayacak
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın ne diyim kiBugün başıma gelen olayı anlatıyorum kızlar benim gibi saçmalayıp başınıza dert açmayın diye. Ben yarın yola çıkıyorum tatil için. 20 gün önce doktorum gördü sıkıntı yok gidebilirsin demişti zaten. Gelince için de randevum vardı direkt gidicektim. Birkaç gündür şeytan dürttü beni vesveselendim sanki bişey varmış gibi dedim ki yola gitmeden bi doktora görüneyim. Ama özelde takipli olduğum doktora değil de evimin yakınındaki devlet hastanesinde farklı bir doktora gittim. Birkaç gündür bebeğimin hareketlerini çok sert hissettiğim için kasılma gibi yani, doktora suyunun azalmış olabileceğinden endişe ettiğimi söyledim. O da sanki bunu bekliyormuş gibi baktı ve aaa evet 4 cm düşmüş dedi beni Perinatoloji’ye gönderdi bebeğe giden kan akışına baktır dedi ve NST’ye bağladı. Ortada hiçbir şey yokken…… ben tabi o dört santimi duyunca yana yana kendi doktoruma gittim. Ve bunun 4 cm dediği su 7.9 cm çıktı. Allah onu bildiği gibi yapsın. Velhasıl her şey yolunda. 30+1 1550 gr 41 cm oğlum. Siz siz olun kendi doktorunuzdan başka birine görünmeyin mecbur kalmadıkça…… Ömrümden ömür gitti 4 saatte
Çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur Allah korusunHanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba
Evettt canım sağlıkla geçsin günlerimizArtık haftamızda ilerledi canım çok normal. Ağırlaşıyoruz
bende kabin boy düşünüyorum ama o kadar çok model var ki çok kararsız kaldım teşekkür ederim canımBende bebek arabasında çok kararsız kaldım travel mi alsam kabin boy mu diye, en son kabin boya karar verdim kraft mint aldım pusette takılabiliyor. Genelde herkes travel sistemi 1 yıldan sonra bırakıp kabin boya geçiyormuş bide eşim yokken arabaya koymak için katlaması kolay olmalıydı, çok seyahat ediyoruz yer de kaplamamalıydı isteklerime uyuyor. Oto koltuğunu almadık daha hem erken gibi hem de ne alacağız bilemiyorum
merhaba inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimizÖncelikle merhaba buraya ilk defa yazıyorum
Umarım bebeişlerimize sağlıcakla kavuşuruz.
Ben de çok kararsızım. Huggy revo mpdel dikkatimi çekti sonrasında prego range var aklımda
Onun dışında son zamanlarda elele markasının bebek arabalarına göz gezdirdim ama hâlâ kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?