Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Canım öncelikle teşekkür ediyorum o kadar güzel açıklamışsın kiii sağlıkla güzel günlerde kullan tam olarak aradığım kriterleri yazmışsın valla bende maxi cosi bagi neo 2 , cybex arasında kaldım ama cybex çok pahalı değer mi bilmiyorum. Buna hangi puseti ve kaç TL’ye nerden aldın acaba

kizlar ana kucagi konusunda babyjorn disinda manuel bir marka tavsiyesi olan var mi? pahali geliyor bana ana kucagi icin. digerleri de iki sallanmada kirilir mi emin olamiyorum.
Ben muadil olanindan aldim cunku her bebek sevmeyebiliyormus. O yuzden o kadar para vermek istemedim severse ve muadil de saglamlik konusunda minicik bir supheye dusururse hemen babybjörne gecerim:) 1750-1800 gibi bir seydi fiyati da merfybaby.

Hanımlar biraz önce lavaboya girdim peçeteye az kan geldi doktorumla görüştüm kesildiyse yarın gel dedi devam ederse haber et hastaneye geç dedi. Niye olur acaba
Canım geçmiş olsun ağrı sızı yoksa korkma ama tabi endişe ediyorsun haliyle. Doktorun niye yarını bekliyor ki gitseydin baksaydı için rahat ederdi

Yok yok şuan sakinleştim, hareketli şuan Allah’a şükürler olsun sabah doktorla görüşünce içim daha çok rahatlayacak
Ah canım yukarıda okudum aşağıda senin mesajları okuyana kadar ellerim titredi, iyi olmana ve kanın sebebinin başka bir şey olmasına sevindim lütfen herkes sakin olsun aksilik olmasın

Kanama gelmeden yarım saat önce büyük tuvaletemi yaparken zorlanmıştım baya acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum bir yandan. Çünkü şuan aktif bir kanama yok bebeğin hareketlerini de hissediyorum
Vajinadan geldiğine emin misin? Ben cok kabizlik basur sorunu yasadigim icin kanama da yasiyorum makatta bazen vajina ile karisabiliyor. Bir kere gelip bir daha gelmediyse belki makat kanamasi ile karisiyor olabilir diye dusunuyorum.

Canım geçmiş olsun ağrı sızı yoksa korkma ama tabi endişe ediyorsun haliyle. Doktorun niye yarını bekliyor ki gitseydin baksaydı için rahat ederdi
Muhtemelen doktorum da hemoroidden kaynaklı olduğunu tahmin etti çünkü bu şikayetimden bahsetmiştim
Ah canım yukarıda okudum aşağıda senin mesajları okuyana kadar ellerim titredi, iyi olmana ve kanın sebebinin başka bir şey olmasına sevindim lütfen herkes sakin olsun aksilik olmasın
Devam etmedi kanama o yüzden hemoroiddir diye düşünüyorum. Aynen hepimiz sakin ve sıkıntısız atlatalım inşallah
Vajinadan geldiğine emin misin? Ben cok kabizlik basur sorunu yasadigim icin kanama da yasiyorum makatta bazen vajina ile karisabiliyor. Bir kere gelip bir daha gelmediyse belki makat kanamasi ile karisiyor olabilir diye dusunuyorum.
Bir kere geldi başka gelmedi. Hatta vajina ve makatı ayrı ayrı bastıra bastıra tekrar sildim makattan nokta şeklinde yine kan geldi ama vajinadan gelmedi. Biran peçetede kan görünce panik oldum hatta doktorum pıhtılı koyu renk değilse sakin ol devam ederse haber et dedi o da muhtemelen hemoroidden olduğunu düşündü. Bide çok azdı peçeteye gelen 1 lira büyüklüğündedir

Seninde eline sağlik canim aklimizda duracagina hazir dursun

Muhtemelen ve inşallah öyledir, çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar bu haftalarda bazen (çoğunlukla) yatarken bı anda boğazımı biri sıkıyor gibi nefesim yetmiyor kalbim hızlanıyor neden oluyir anlamadım doktora sorcam ama daha girmeme de var

Arkadaşlar bu haftalarda bazen (çoğunlukla) yatarken bı anda boğazımı biri sıkıyor gibi nefesim yetmiyor kalbim hızlanıyor neden oluyir anlamadım doktora sorcam ama daha girmeme de var
Benim de oluyor canım özellikle sırt üstü yattığımda ya da solumdan sağ tarafıma döndüğümde oluyor kısa süreli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…