Canım hepsinin içinde bagi neo 2 öneririm çok hafif sürüşü çok rahat arkadaşın dediği ön bar olayı çocuk büyüyünce zaten onu rahatsız etmiyor. Ben de bagi kullanıyorum neo serisi değil ama onu almak isterdimCanım öncelikle teşekkür ediyorum o kadar güzel açıklamışsın kiiisağlıkla güzel günlerde kullan tam olarak aradığım kriterleri yazmışsın valla bende maxi cosi bagi neo 2 , cybex arasında kaldım ama cybex çok pahalı değer mi bilmiyorum. Buna hangi puseti ve kaç TL’ye nerden aldın acaba
Günaydın canım, ben de aynı mide krampları ile uyuyamadım bir de saat öğlen 3ten beri geçmeyen baş ağrım vardı bütün gece çok zor geçtiKızlar hayırlı sabahlar. Ya ben bu gece hiç mi hiç uyuyamadım yani ne ağrı var ne kramp. Hafiften mide ekşimem vardı o kadar. Bu haftalarda normal mii benim gibi olan var mı aranızda
Ben de uyuyamadım bu gece bir mide yanmam vardı ki anlatamam, bir de mideme bir anda kramp girdi sırtımdan çıktı o ağrı sabaha kadar da sürdüGünaydın canım, ben de aynı mide krampları ile uyuyamadım bir de saat öğlen 3ten beri geçmeyen baş ağrım vardı bütün gece çok zor geçtikızım da maşallah durmadı öldüm bittim
Ben 3 gündür gece kasılmalarından dolayı uyuyamıyorum gündüzde öyle. Bu aralarda sağa dönsem soldaki bebek baskı yapıyor sola dönsem sağdaki bebek baskı yapıyor bu saate kadar 50 defa yer değiştirmişimdir. Mide ekşimen içinde 10 dakika falan bir iki yudum su iç bir saate geçtiğini göreceksinKızlar hayırlı sabahlar. Ya ben bu gece hiç mi hiç uyuyamadım yani ne ağrı var ne kramp. Hafiften mide ekşimem vardı o kadar. Bu haftalarda normal mii benim gibi olan var mı aranızda
Çok şükür canım o dediğim gibi bu haftalarda yoğunlaşa biliyor. Bende hiç hemoroid diye bir şey yoktu ben bile 2/3 kez yaşadım . Ağrı kaşıntı vs anlıyorsun zatenMuhtemelen canım şuan kalktım baktım iç çanaşırımda bir leke vs yok lavaboya gittim bir problem yok şükürler olsun
Yalnız değilmişim sıkıntılardan biri olmazsa diğeri oluyor maalesef kiGünaydın canım, ben de aynı mide krampları ile uyuyamadım bir de saat öğlen 3ten beri geçmeyen baş ağrım vardı bütün gece çok zor geçtikızım da maşallah durmadı öldüm bittim
Başladı bizim mesailerBen de uyuyamadım bu gece bir mide yanmam vardı ki anlatamam, bir de mideme bir anda kramp girdi sırtımdan çıktı o ağrı sabaha kadar da sürdüTam uyudum dedim oğluşum sağolsun ilk kez beni uykumdan uyandırdı tekmeleriyle, uyku sersemi korkarak uyandım ne oluyor dedim anlayamadım bir süre Pofikedy Mehlika
Üzüldüm vallaBen 3 gündür gece kasılmalarından dolayı uyuyamıyorum gündüzde öyle. Bu aralarda sağa dönsem soldaki bebek baskı yapıyor sola dönsem sağdaki bebek baskı yapıyor bu saate kadar 50 defa yer değiştirmişimdir. Mide ekşimen içinde 10 dakika falan bir iki yudum su iç bir saate geçtiğini göreceksin
cok tesekkur ederim, evet kabin boylara vs. gore hantal kaliyor kesinlikle ama iste bizim yasadigimiz yerde yollar cok duzgun degil; ya arnavut kaldirimi ya da toprak yol, gunes ve ruzgar da cok fazla, haliyle malzemesi saglam, korunakli bir seye ihtiyacimiz vardi, bir suru modeli denedim, sarstim falan hattaMamas papas çok kaliteli ve güzel bir araba ama aşırı hantal ve büyük hayırlı olsun kalitesine diyecek bir şey yok en iyilerden
Ben birde fazla kilo aldım ondan da oluyor sanırım teşekkür ederimCanım bende de oluyor normal diyaframa baskı oluyor ciğerler de istediği gibi genişleyemiyor ondan uzanırken oluyor basını yüksekte tut ve sırt üstü de uyuma bende hangi tarafta olsam da nefes kesiliyor. Sadece doktorum ilk olduğu zamanlar tansiyonumu kontrol etmemi söylemişti etmişti bir sorun yoktu oda diyafram baskısı demişti
Ben birde fazla kilo aldım ondan da oluyor sanırım teşekkür ederimaz kaldı Allah'ın izniyle inşallah ekime
bende durum hic uyuyamiyorum gibi degil de, surekli uyaniyorum, hep bi’ rahat edememe hali, ne kadar yastiklarla desteklesem de, saga sola donme ihtiyaci, nefes daralmasi, arada giren sancilar, bazen mide yanmasi… son duzlukteyiz. normal sanirim bunlar.Kızlar hayırlı sabahlar. Ya ben bu gece hiç mi hiç uyuyamadım yani ne ağrı var ne kramp. Hafiften mide ekşimem vardı o kadar. Bu haftalarda normal mii benim gibi olan var mı aranızda
İlkte biraz afallıyorsunuz, n’oluyo falan diyorsunuz ama sonra alışılıyordur herhalde yani umarımBaşladı bizim mesailerBebiş ağırlaştıkça tekmeleri de sert olmaya başlıyor hâliyle uyutmuyor ben henüz yaşamadım o durumu
O bende vardı zaten gece sürekli ya açlığa ya da lavaboya kalkıyordum rahat uyku yoktu ama dün hiç uyuyamadım yaz ayı mâlum dezavantajımız son trimesterın yaza denk gelmesi birde ben Şanlıurfadayım hiç alışık olmadığım bir sıcak var boğuluyormuş gibi oluyorumbende durum hic uyuyamiyorum gibi degil de, surekli uyaniyorum, hep bi’ rahat edememe hali, ne kadar yastiklarla desteklesem de, saga sola donme ihtiyaci, nefes daralmasi, arada giren sancilar, bazen mide yanmasi… son duzlukteyiz. normal sanirim bunlar.
Zaten bazı hareketleri gıdıklıyor resmen. Döndüğü falan belli oluyor tuhaf bir his içim kıpıpr kıpır oluyor. Şimdi de uykudan uyandıracak ufaklıkİlkte biraz afallıyorsunuz, n’oluyo falan diyorsunuz ama sonra alışılıyordur herhalde yani umarım
Bu arada konudan bağımsız kediniz çok tatlıymış silver point galiba değil mi ? Benim de Pofi adında bir kedim varZaten bazı hareketleri gıdıklıyor resmen. Döndüğü falan belli oluyor tuhaf bir his içim kıpıpr kıpır oluyor. Şimdi de uykudan uyandıracak ufaklık
Eğer yollar öyleyse en iyisini yapmışsın canım kesinlikle sarsma falan yapmaz çok sağlam arabacok tesekkur ederim, evet kabin boylara vs. gore hantal kaliyor kesinlikle ama iste bizim yasadigimiz yerde yollar cok duzgun degil; ya arnavut kaldirimi ya da toprak yol, gunes ve ruzgar da cok fazla, haliyle malzemesi saglam, korunakli bir seye ihtiyacimiz vardi, bir suru modeli denedim, sarstim falan hattabu model dayanir gibi gorundu gozume aldim ciktim artik.
Yok Longhair Chinchilla cinsi teşekkür ederiizBu arada konudan bağımsız kediniz çok tatlıymış silver point galiba değil mi ? Benim de Pofi adında bir kedim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?