Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Maalesef normal canım kızımda doğuma kadar ve sonrasında bir süre, şimdi oğlumda 6 aydır kullanıyorum mosmor ve bezelenmiş vücutla geziyoruz
Yaaaa cidden kıyamam bize İlk defa bu kadar morardı çürümüş gibi, 2024 ekim ayından bu yana her gün yapıyorum normalde bu kadar morarmazdı çok şaşırıyorum artık böyle gördükçe. Sen doğumdan sonra ne kadar daha kullanacaksın?

Kızımda bir ay kadar kullandım ama şimdi ne olur bilmiyorum benimki genetik ya maalesef doktor ömür boyu coraspin içmen lazım demişti

Kızımda bir ay kadar kullandım ama şimdi ne olur bilmiyorum benimki genetik ya maalesef doktor ömür boyu coraspin içmen lazım demişti
Yaaa kendime üzülüyordum sana da üzüldüm. Benim de aynı inme geçirdikten sonra ömür boyu ecopirin içmem söylendi, beyinde de 2 tane damar tıkalı pıhtı attı o yüzden ben 40 gün daha kullanacağımı düşünürken 10 hafta daha kullanmam gerekiyormuş. Aman kullanırız ne yapalım sağlığımız yerinde olsun da alışıyor insan bir şekilde. Sadece bu kadar morluk korkutuyor gözümü

ne demek bagi neo 2 modelinde ve bazi modellerde, gorsel ekliyorum, ayak koyma bolumundeki cikinti cocuk buyuyunca ayagini rahatsiz eder mi diye cekindirdi beni. bizim boylar tr ortalamasina gore uzun biraz, cocuk da bize cekerse haliyle erken uzar, hani oturur pozisyonda ya da yatarken engel olur mu hissiyati uyandirdi benim icimde. benzer modelleri o nedenle elemistim. fakat ben tecrubeli bir anne degilim henuz, benimki sadece detay ustune detay dusunme hali.

babymall magazasinda kampanya vardi; bebek arabasina; bebek arabasi, yagmurluk, sineklik, ruzgar korumalik ve oto koltugu adaptoru dahilmis, arabaya tam uyumlu oto koltugu vardi direkt adac sertifikali zaten o da; oto koltugu, park yatak, ic yatagi, reflu yatagi, bir de koliyle alt silme icin olan pamuklar var ya onlardan aldik. toplam 44 kusur tuttu, biraz daha pazarlik, iste yataklar hediye olsun vs. derken hepsi bu fiyata geldi toplamda.

cybex ben de begeniyorum, yakindan inceleyemedim, o nedenle fiyat/performans konusunda emin olamadim.

Eklentiler

• IMG_3666.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 33
Ben muadil olanindan aldim cunku her bebek sevmeyebiliyormus. O yuzden o kadar para vermek istemedim severse ve muadil de saglamlik konusunda minicik bir supheye dusururse hemen babybjörne gecerim:) 1750-1800 gibi bir seydi fiyati da merfybaby.
bi’ bakayim, cok sag ol ben de muadil alayim dedim, birkac arkadasim mamma guzel dediler, pamuklu kumas olan modeli icin. babybjorn o parayi hak ediyor mu hic emin olamiyorum zira.

Arkadaşlar bu haftalarda bazen (çoğunlukla) yatarken bı anda boğazımı biri sıkıyor gibi nefesim yetmiyor kalbim hızlanıyor neden oluyir anlamadım doktora sorcam ama daha girmeme de var
sirt ustu biraz koltukta falan kaykilirsam oluyor bende, normal gun icinde de arada aldigim nefes yetmiyormus gibi hissiyatlar da olabiliyor. doktor cok normal dedi, malum buyuyoruz, akcigerlere baski yapiyormus, organlar kendilerine sigacak yer ariyorlar artik bu zamanlardan sonra. oy oyy. bi’ de benim birkac gun carpintim olmustu, kan degerlerime baktirdim, demirim dusmus, demir ilacini x2 yapalim dedi. icine sinmezse bi’ kan tahlili ver istersen sen de.

Kızlar benimde yatakta dönerken hafif bir karin agrisi oluyor pozisyon degisene kadar sonrası rahat. O ara nefesimde kesiliyor gayet normal belirtiler sizlerde de varmis rahatladım

Demirim düşük çıktı 2 hafta önce kan vermistim ama ilacına devam et dedi gidince tekrar bir söyleyeyim teşekkür ederim

Arkadaşlar bu haftalarda bazen (çoğunlukla) yatarken bı anda boğazımı biri sıkıyor gibi nefesim yetmiyor kalbim hızlanıyor neden oluyir anlamadım doktora sorcam ama daha girmeme de var
Canım bende de oluyor normal diyaframa baskı oluyor ciğerler de istediği gibi genişleyemiyor ondan uzanırken oluyor basını yüksekte tut ve sırt üstü de uyuma bende hangi tarafta olsam da nefes kesiliyor. Sadece doktorum ilk olduğu zamanlar tansiyonumu kontrol etmemi söylemişti etmişti bir sorun yoktu oda diyafram baskısı demişti

İnsan alışamıyor da ya ben nefret ediyorum iğne saatlerimden Allah kolaylık versin kullanan herkese

Mamas papas çok kaliteli ve güzel bir araba ama aşırı hantal ve büyük hayırlı olsun kalitesine diyecek bir şey yok en iyilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…