Olur canim atarim 30.haftadan sonra doktorda değiştirmek nasil olcak bilmiyorum ...Allah Allah benimki çok üzerime düşüyor. Temkinli yani direk diyetisyene ve endokrine gidiyorsun diye dayattı mesela. Baktın sana ilgilenmiyormuş gibi geliyor değiştir derim birde özele gidiyormuşsun o kadar para bayılıyoruz önemli bir konu bu şeker meselesi. Sonuçlarını atar mısın?
Sana atayim özelden canim baya uzun ama kusura bakmaÖğünler ve ara öğünler arasında 2,5-3 saat olmalı. Kiminde de sabah açlığı yüksek çıkıyor diğer değerlere göre senin de öyle tahmin edersem.
Bu konu dışında memnun musun peki?Olur canim atarim 30.haftadan sonra doktorda değiştirmek nasil olcak bilmiyorum ...
Evet canim ilk kani siliyorum her zman ikinci kan ile ölçüm yapiyorum.Benim cihazda bu canim.Bu konu dışında memnun musun peki?
Bak benim cihazım bu,ilk kanı siliyorsun bu arada dimi?
Yani sakin guleryuzlu biri doğum konusunda herkes iyi olduğunu söylüyor ama hastasi çok olduğu icin yogun oluyor genelde muaynler cok uzun surmuyo o sebebten çok pozitif bi doktor olmasi beni rahatlatiyor en cok gitme sebebimde o yaniBu konu dışında memnun musun peki?
Bak benim cihazım bu,ilk kanı siliyorsun bu arada dimi?
İlk ölçüm ile sonraki yaptığım 2/3 ölçüm arasında saniye farkı oluyor sadece . Bana mantıklı gelmeyen bu canımSen ilk ölçüme bak bence canımm.
Ya ben ard arda 3/4 ölçüm yapıyorum atıyorum 1 yüksek diğer 3 aynı ise 3 aşşa 5 yukarı onu yazıyorum yani 149 lük bir kahvaltım yoktu mesela o yüzden ard arda 3 kez daha baktım diğerleri 132/134/133 çıktıValla kafayi yicez artik bu şeker ölçüm meselesi yuzundeneşimde diyor cihazdami sikinti var acaba sabah açlik 102 cikti tokluk 163 oglen acligi olctum yarim saat geciktirdim ogle yemegini yemeden ôlçtüm 61e dusmuş elim ayagim bi tuhaf oldu eşim diyor baska cihazmi alsak bundami sknti var acaba diyor
Haklısın canım da felaket tellali gibi konuşuyorlarBence böyle birşey yoktur canım, öyle olsa doktorlar erken haftadakilere yapmazdı. İnsanlara göre her şey bebeğe zararlı her şey erken doğumu tetikliyor. Ultrasonu bile zararlı görüyorlar
evet canim yarik gibi oluyor maalesef. o nedenle surekli bakim vs. yaptirip cok dikkat ediyor, yuksek sekerin boyle sikintilari olabiliyor ama seninki sekerdense bile gecicidir muhtemelen. minnos gelince normale doner hepsiYaaaaa şeker aklıma gelmişti demek ki doğruymuş. Üzüldüm annene deAnnenin de yarık gibi mi oluyordu peki çatlayıp? O zaman sorayım yarın doktoruma
Bu kadar farkli olmamasi lazim ya anlamadimki kuzumYa ben ard arda 3/4 ölçüm yapıyorum atıyorum 1 yüksek diğer 3 aynı ise 3 aşşa 5 yukarı onu yazıyorum yani 149 lük bir kahvaltım yoktu mesela o yüzden ard arda 3 kez daha baktım diğerleri 132/134/133 çıktı
Aşkım bende anlamadım çözemedimde sinir olmaya başladım . Çarşamba günü arayacak doktor yardımcısı ona söyleyeceğim bu durumuBu kadar farkli olmamasi lazim ya anlamadimki kuzum
Söyle bakalim ne diyecek canimAşkım bende anlamadım çözemedimde sinir olmaya başladım . Çarşamba günü arayacak doktor yardımcısı ona söyleyeceğim bu durumu
Sorma sormaAy kızlar bu nedir tövbe estağfurullahAllah sürekli glutensiz beslenmek zorunda olanların yardımcısı olsun. Eşim bayisi bi baksana gelişi ne kadar dedim senin dişinin kovuğuna yetmez sen canavarsın bu gevreklerin diyor hajsjsj 3 güne eritirim ben paketi ama deli para cidden ya
Yaaaa çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun fiyatlar çok uçukSorma sormabenim eşim geçen sene ağustostan beri glutensiz besleniyor diyetinden dolayı. Dolayısıyla evde alınan herşey glutensiz. Schar ın bütün ürünleri alınıyor. İyi ki sadece bir süreç bu. Ömür boyu devam etse ocak söndürür fiyatlar. Daha önce de bahaetmiştim arpa şehriyeden, irmiğe galeta ununa kadar glutensi alıyoruz. Evde kek poğaça yapılsa 1 yıldır glutensiz undan falan yapılıyor Ha bu arada hayatımın en sağlıklı dönemini yaşadım cidden. Gluten ( buğday unu ) çok şişirip rahatsız ediyormuş. Ben hamilelikte gluten diyetimi kessem de ekmeğinde glutensize devam ediyorum midem daha rahat ediyor. En azından belki ekmeğini kahvaltıda 1 dilim deneyebilirsin doktoruna danışıp. Belki şekerine de iyi gelir.
Ah inşallah ya normale dönsün de annesi bi rahat etsinevet canim yarik gibi oluyor maalesef. o nedenle surekli bakim vs. yaptirip cok dikkat ediyor, yuksek sekerin boyle sikintilari olabiliyor ama seninki sekerdense bile gecicidir muhtemelen. minnos gelince normale doner hepsi
Anladım canımm duruma göre yön ver istersenYani sakin guleryuzlu biri doğum konusunda herkes iyi olduğunu söylüyor ama hastasi çok olduğu icin yogun oluyor genelde muaynler cok uzun surmuyo o sebebten çok pozitif bi doktor olmasi beni rahatlatiyor en cok gitme sebebimde o yani
1 sene öncesine kadar bunları yapmak şımarıklık olarak geliyordu bana. Yok laktozsuz sütlü latte, kinoadan kısır, glutensiz poğaça.. dalga geçiyodum insanlarla gösteriş yapıyolar diye. Ahanda şimdi hepsini yapmak zorunda kaldımYaaaa çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun fiyatlar çok uçukglutensiz beslenmek eminim ki diyete, sağlığa çok faydalı ama şu ekonomi de çoğu kişiyi zorlar ki scharın da fiyatları ortada Diyetisyenimin önerisiyle birkaç ekmek çeşiti denedik ama sonuç maalesef hüsran çıktı. Normalde basmati, bulgur da porsiyona dikkat edilecek ölçüde verirdi artık onlar da işe yaramıyor kinoaya döndük. Yani alternatif bir şekilde türetmeye çalışıyoruz kendisiyle. Tek halledebileceğim bir dönem değilmiş zaten bu şeker muhabbeti. Görüşmem de sorarım başka ne yiyebilirim diye teşekkür ederim canım
İnan neden hiç bilmiyorum ama ben de farkettim üst üste iki ya da üç ölçüm yapınca değerler bayaa farklı çıkmıştı ben hep ilki baz alıyorum tek ölçüm yapıyorum.İlk ölçüm ile sonraki yaptığım 2/3 ölçüm arasında saniye farkı oluyor sadece . Bana mantıklı gelmeyen bu canım
Hahahhaha ice lattem hep laktozsuzdur1 sene öncesine kadar bunları yapmak şımarıklık olarak geliyordu bana. Yok laktozsuz sütlü latte, kinoadan kısır, glutensiz poğaça.. dalga geçiyodum insanlarla gösteriş yapıyolar diye. Ahanda şimdi hepsini yapmak zorunda kaldımkinoadan kısır yapıyorum ya inanılır gibi değil. Kendimi “ ayranı yok içmeye ….” Gerisini biliyosunuz:) modunda görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?