Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Olur canim atarim 30.haftadan sonra doktorda değiştirmek nasil olcak bilmiyorum ...

Bu konu dışında memnun musun peki?

Bak benim cihazım bu,ilk kanı siliyorsun bu arada dimi?
Yani sakin guleryuzlu biri doğum konusunda herkes iyi olduğunu söylüyor ama hastasi çok olduğu icin yogun oluyor genelde muaynler cok uzun surmuyo o sebebten çok pozitif bi doktor olmasi beni rahatlatiyor en cok gitme sebebimde o yani

Son düzenleme:
Ya ben ard arda 3/4 ölçüm yapıyorum atıyorum 1 yüksek diğer 3 aynı ise 3 aşşa 5 yukarı onu yazıyorum yani 149 lük bir kahvaltım yoktu mesela o yüzden ard arda 3 kez daha baktım diğerleri 132/134/133 çıktı

Yaaaaa şeker aklıma gelmişti demek ki doğruymuş. Üzüldüm annene de Annenin de yarık gibi mi oluyordu peki çatlayıp? O zaman sorayım yarın doktoruma
evet canim yarik gibi oluyor maalesef. o nedenle surekli bakim vs. yaptirip cok dikkat ediyor, yuksek sekerin boyle sikintilari olabiliyor ama seninki sekerdense bile gecicidir muhtemelen. minnos gelince normale doner hepsi

Bu kadar farkli olmamasi lazim ya anlamadimki kuzum

Sorma sorma benim eşim geçen sene ağustostan beri glutensiz besleniyor diyetinden dolayı. Dolayısıyla evde alınan herşey glutensiz. Schar ın bütün ürünleri alınıyor. İyi ki sadece bir süreç bu. Ömür boyu devam etse ocak söndürür fiyatlar. Daha önce de bahaetmiştim arpa şehriyeden, irmiğe galeta ununa kadar glutensi alıyoruz. Evde kek poğaça yapılsa 1 yıldır glutensiz undan falan yapılıyor Ha bu arada hayatımın en sağlıklı dönemini yaşadım cidden. Gluten ( buğday unu ) çok şişirip rahatsız ediyormuş. Ben hamilelikte gluten diyetimi kessem de ekmeğinde glutensize devam ediyorum midem daha rahat ediyor. En azından belki ekmeğini kahvaltıda 1 dilim deneyebilirsin doktoruna danışıp. Belki şekerine de iyi gelir.

Yaaaa çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun fiyatlar çok uçuk glutensiz beslenmek eminim ki diyete, sağlığa çok faydalı ama şu ekonomi de çoğu kişiyi zorlar ki scharın da fiyatları ortada Diyetisyenimin önerisiyle birkaç ekmek çeşiti denedik ama sonuç maalesef hüsran çıktı. Normalde basmati, bulgur da porsiyona dikkat edilecek ölçüde verirdi artık onlar da işe yaramıyor kinoaya döndük. Yani alternatif bir şekilde türetmeye çalışıyoruz kendisiyle. Tek halledebileceğim bir dönem değilmiş zaten bu şeker muhabbeti. Görüşmem de sorarım başka ne yiyebilirim diye teşekkür ederim canım

Anladım canımm duruma göre yön ver istersen

1 sene öncesine kadar bunları yapmak şımarıklık olarak geliyordu bana. Yok laktozsuz sütlü latte, kinoadan kısır, glutensiz poğaça.. dalga geçiyodum insanlarla gösteriş yapıyolar diye. Ahanda şimdi hepsini yapmak zorunda kaldım kinoadan kısır yapıyorum ya inanılır gibi değil. Kendimi “ ayranı yok içmeye ….” Gerisini biliyosunuz:) modunda görüyorum

İlk ölçüm ile sonraki yaptığım 2/3 ölçüm arasında saniye farkı oluyor sadece . Bana mantıklı gelmeyen bu canım
İnan neden hiç bilmiyorum ama ben de farkettim üst üste iki ya da üç ölçüm yapınca değerler bayaa farklı çıkmıştı ben hep ilki baz alıyorum tek ölçüm yapıyorum.

Hahahhaha ice lattem hep laktozsuzdur başımıza gelecekmiş çekeceğimiz varmış ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi diyerek çıkacağız bu işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…