- 20 Ekim 2022
- 1.106
- 1.906
- 63
Haklısın teşekkür ederimYok yok canım rahat ol nst bişey değil ki radyasyonu bile yok
Ahh ah dün gece ağzıma çikolata attım bir ısırdım geri içim rahat etmedi hepsini çıkarıp attımSabah kahvaltıda annem unuttu çikolata koydu bende üzülmesinler yesinler diye bişey demedim yumurta peynir yedim kalktım sonra uzandım eşim geldi moralim bozuktu hepsi anladı ama çaktırmadım nasıl eşim öptü hayatım neyin var dedi başladım ağlamayaben açım siz herşeyi yiyorsunuz diye tatlı krizim bu aralar çok tutuyor
Sen şu kaşınıyorum diye gitmiştin hatırlıyor musun bir kere de ayy neler yaşadık beeeCanım ben 22. haftamda nst ye girdim. Gerek görüldüğü taktirde bakılıyor bir şey olmaz yani merak etme
Oh çok para ya valla benim artık fiyat aralığım çok değişti neye pahalı neye ucuz diyeceğimi şaşırdım skdjdjsAy kızlar bu nedir tövbe estağfurullahAllah sürekli glutensiz beslenmek zorunda olanların yardımcısı olsun. Eşim bayisi bi baksana gelişi ne kadar dedim senin dişinin kovuğuna yetmez sen canavarsın bu gevreklerin diyor hajsjsj 3 güne eritirim ben paketi ama deli para cidden ya
Bence güzel hem zarif hem tatlışEki Görüntüle 3622996 Şu nasıl sizce kızlar
Müslin bir takım aldım yaAaa Antalya’da bu hesabın sahibi. Ben yaptırırken hep önüme çıkıyordu güzel yapıyor benceama müslin bak pamuk yumuşacık olur tenine daha iyi
22 ci haftadan berri her kontrolde alıyor bizim doktor Nst ye ne gibi bir sorun olacakki canım ?Hanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi erken doğumu tetikliyor vs yazmıştı22 ci haftadan berri her kontrolde alıyor bizim doktor Nst ye ne gibi bir sorun olacakki canım ?
Orda soktular işte beni baktılar sonra taş döküyorsun vs denildiSen şu kaşınıyorum diye gitmiştin hatırlıyor musun bir kere de ayy neler yaşadık beee
Oh çok para ya valla benim artık fiyat aralığım çok değişti neye pahalı neye ucuz diyeceğimi şaşırdım skdjdjs
Bence güzel hem zarif hem tatlış
ben gecen hafta gittim kontrole, 30. haftama girmistim, nst’ye bagladi doktorum, tedbirden zarar gelmez diye dusunuyorum. benim de ilk nst’mdi. karnini jelleyip cihaz bagliyorlar, yatiyorsun zaten; bebegin hareketlerini, sancilari vs. ritmli bir sekilde kagida isliyor sonra onu inceliyor doktor.Hanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
Sanmam canım diyorumya 22 ci haftadan berri ben,düzenli girdim her kontrolde. İnsanlar boş konuşuyor . Bende okudum onu nstye girdim ertesi gün doğurdum diyeni ama zaten 39 cü haftasında mı 40 cı haftasındamı girmiş yani doğmayıp napacaktıkiNerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi erken doğumu tetikliyor vs yazmıştı
ben vajinal dogumu cok istiyorumHayırlı akşamlar kızlar bizde 26+6 yız nasip olursa ekim ortası doğum sizlerin doğum şekli nasıl
Çok cüzi bir ödemesi var 50 yada 80 olması lazımben gecen hafta gittim kontrole, 30. haftama girmistim, nst’ye bagladi doktorum, tedbirden zarar gelmez diye dusunuyorum. benim de ilk nst’mdi. karnini jelleyip cihaz bagliyorlar, yatiyorsun zaten; bebegin hareketlerini, sancilari vs. ritmli bir sekilde kagida isliyor sonra onu inceliyor doktor.
surekli girmeye gerek var mi bilmiyorum ben de onu dusunuyorum, devlette ucretsizdir de ozelde her seferinde nst icin de ayri para aliniyor. sanki sona yaklasinca girsek yeter gibi geliyor bana.
O arkadaş galiba çocuk okul çağına gelince doğurmayı düşünüyordurSanmam canım diyorumya 22 ci haftadan berri ben,düzenli girdim her kontrolde. İnsanlar boş konuşuyor . Bende okudum onu nstye girdim ertesi gün doğurdum diyeni ama zaten 39 cü haftasında mı 40 cı haftasındamı girmiş yani doğmayıp napacaktıki
Olmazmııı dün ağladım 1 haftadır yoktu resmen bacagımı acamadım hemen bi duş aldım arkasından magnezyum hafifledi
Sen hepsini not al. Gece 00:30 151 / 00:45 130 çıktı, hepsini yazdım not aldım. Ben artık allah ne verdiyse yazıyorum yediğimi içtiğimi bile. Artık şey yazcam sevgili günlük bugün …. HahajjsBen deli çıkocam artık ya kahvaltıdan sonra bir ölçüyorum şekeri 149 sonra 143 sonra aklıma geldi ellerimi yıkamadım unuttum gittim yıkadım geldim 134 . Şimdi hangisini baz alacağım yanlış yapmakta istemiyorum işime geleni yazıyor gibi . Hayır birde artık rüyalarıma felan giriyor
Hemde ne cehennem yaAaaa Alanya mıııı cehennemdesin sendeanladım canım müslin varsa süper
canim sekerden olmasi ihtimal dahilinde, zira annemde de diyabet var ve o da biraz ilgi gostermese topuk catlagi yasayabiliyor, biz de deniz kenarinda yasiyoruz, denizden sonra aksamlari duzenli olarak kantaron yagi kullaniyor annem, uzerine corap giyiyor. hamilelikte de kullananlar var, gogus uclarina vs. sen yine doktoruna da sor tabii.Kızlar benim topuklarım felaket şekilde çatladı sol topuğumda yarıklar oluştu. Sabah 5 te güne başlayıp gece 12/1 gibi yatağa giriyorum. Kendimi bildim bileli benim hayatım yaz kış hep aynı tempoda ilerler. Yani çok yorulduğum, koşturduğum için olduğunu düşünmüyorum. Aklıma gebelik şekeri geldi. Acaba şekerden dolayı mı böyle oluyor? Yarın hem perinatoloji hem de endokrinle görüşmem var söylemem gerekir mi topuk çatlağını?
Günlük su ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyorum 5 litre su içiyorum hem hava çok sıcak hem de sabah güne erken başlayıp, geç bitirince anca yetiyor. Vücut nemlendirme konusunda da sıkıntı yok her sabah denize giriyorum, duştan sonra ayak parmaklarımdan başlayarak her yerimi nemlendiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?