Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ahh ah dün gece ağzıma çikolata attım bir ısırdım geri içim rahat etmedi hepsini çıkarıp attım ne olcak böyle halimiz

Canım ben 22. haftamda nst ye girdim. Gerek görüldüğü taktirde bakılıyor bir şey olmaz yani merak etme
Sen şu kaşınıyorum diye gitmiştin hatırlıyor musun bir kere de ayy neler yaşadık beee
Oh çok para ya valla benim artık fiyat aralığım çok değişti neye pahalı neye ucuz diyeceğimi şaşırdım skdjdjs
Bence güzel hem zarif hem tatlış

Aaa Antalya’da bu hesabın sahibi. Ben yaptırırken hep önüme çıkıyordu güzel yapıyor bence ama müslin bak pamuk yumuşacık olur tenine daha iyi
Müslin bir takım aldım ya bunu saten pamuk kumaş seçtim bende alanyadayım

Hanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
22 ci haftadan berri her kontrolde alıyor bizim doktor Nst ye ne gibi bir sorun olacakki canım ?

Orda soktular işte beni baktılar sonra taş döküyorsun vs denildi kaşınmayla taş dökmek ne alakaysa of hahsjsj

Kız benim de öyle algım sıfır ama bu diğerlerinin fiyatını bilince 750 gram 100 150 tl arasında hep, ondan şoke oldum

Hanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
ben gecen hafta gittim kontrole, 30. haftama girmistim, nst’ye bagladi doktorum, tedbirden zarar gelmez diye dusunuyorum. benim de ilk nst’mdi. karnini jelleyip cihaz bagliyorlar, yatiyorsun zaten; bebegin hareketlerini, sancilari vs. ritmli bir sekilde kagida isliyor sonra onu inceliyor doktor.

surekli girmeye gerek var mi bilmiyorum ben de onu dusunuyorum, devlette ucretsizdir de ozelde her seferinde nst icin de ayri para aliniyor. sanki sona yaklasinca girsek yeter gibi geliyor bana.

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi erken doğumu tetikliyor vs yazmıştı
Sanmam canım diyorumya 22 ci haftadan berri ben,düzenli girdim her kontrolde. İnsanlar boş konuşuyor . Bende okudum onu nstye girdim ertesi gün doğurdum diyeni ama zaten 39 cü haftasında mı 40 cı haftasındamı girmiş yani doğmayıp napacaktıki

Hayırlı akşamlar kızlar bizde 26+6 yız nasip olursa ekim ortası doğum sizlerin doğum şekli nasıl
ben vajinal dogumu cok istiyorum tabii minnos kac kilo olacak, pozisyona girecek mi, her sey yolunda gidecek mi vs. bunlarin hicbirini bilmiyoruz. fakat cok buyuk bir risk yasamazsak sonuna kadar denemek istiyorum. umarim basarabiliriz.

Ben deli çıkocam artık ya kahvaltıdan sonra bir ölçüyorum şekeri 149 sonra 143 sonra aklıma geldi ellerimi yıkamadım unuttum gittim yıkadım geldim 134 . Şimdi hangisini baz alacağım yanlış yapmakta istemiyorum işime geleni yazıyor gibi . Hayır birde artık rüyalarıma felan giriyor

Çok cüzi bir ödemesi var 50 yada 80 olması lazım
O arkadaş galiba çocuk okul çağına gelince doğurmayı düşünüyordur

Sen hepsini not al. Gece 00:30 151 / 00:45 130 çıktı, hepsini yazdım not aldım. Ben artık allah ne verdiyse yazıyorum yediğimi içtiğimi bile. Artık şey yazcam sevgili günlük bugün …. Hahajjs

Kızlar benim topuklarım felaket şekilde çatladı sol topuğumda yarıklar oluştu. Sabah 5 te güne başlayıp gece 12/1 gibi yatağa giriyorum. Kendimi bildim bileli benim hayatım yaz kış hep aynı tempoda ilerler. Yani çok yorulduğum, koşturduğum için olduğunu düşünmüyorum. Aklıma gebelik şekeri geldi. Acaba şekerden dolayı mı böyle oluyor? Yarın hem perinatoloji hem de endokrinle görüşmem var söylemem gerekir mi topuk çatlağını?

Günlük su ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyorum 5 litre su içiyorum hem hava çok sıcak hem de sabah güne erken başlayıp, geç bitirince anca yetiyor. Vücut nemlendirme konusunda da sıkıntı yok her sabah denize giriyorum, duştan sonra ayak parmaklarımdan başlayarak her yerimi nemlendiriyorum.

Kızlar kontrolden geldim. Bebeklerin biri 1.367 biri 1.072 gramlar. Gelişimi bu hafta bir tık az gibi ama sorun değil ikizler bu haftadan sonra teke göre yavaş gidecek dedi. 15 agustota detaylıya giricem ne olur ne olmaz diye. Onun dışında bir sorun yok. Rahim ağzı uzunluğum aynı bebekler baya hareketli. Kasılmalar içinde zaten ilaç kullanıyorum. 12 günde 257 gram vermişim. Umarım haftaya kiloları biraz daha iyi olur da gerileme olmaz bebeklerde

canim sekerden olmasi ihtimal dahilinde, zira annemde de diyabet var ve o da biraz ilgi gostermese topuk catlagi yasayabiliyor, biz de deniz kenarinda yasiyoruz, denizden sonra aksamlari duzenli olarak kantaron yagi kullaniyor annem, uzerine corap giyiyor. hamilelikte de kullananlar var, gogus uclarina vs. sen yine doktoruna da sor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…