Ben en fazla hangisinden çıktıysa onu baz alıyorum gptye sordum oda 4 testten 3 aynı biri farklıysa 3 aynı olanı almasın diyor . Cidden kafayı sıyırmadan bitirseydik . Gece rüyalarıma giriyor iki gündür sabah kaç çıkıcak diye diye 3/4 kez uyanıyorum yoruldumİnan neden hiç bilmiyorum ama ben de farkettim üst üste iki ya da üç ölçüm yapınca değerler bayaa farklı çıkmıştı ben hep ilki baz alıyorum tek ölçüm yapıyorum.
Bu kadar çok stres yapma canımm sana ve bebeğine zarar onu düzelteyim derken psikolojin alt üst olmasın. Elinden geldiğince dikkat etmeye çalış hamileyiz canımız her şeyi çekiyor vücudun da şekere ihtiyacı var baktın canın çok istiyor azıcık yersin dengelemeye çalışırsın süt ürünleriyle,kuruyemişle vs.Ben en fazla hangisinden çıktıysa onu baz alıyorum gptye sordum oda 4 testten 3 aynı biri farklıysa 3 aynı olanı almasın diyor . Cidden kafayı sıyırmadan bitirseydik . Gece rüyalarıma giriyor iki gündür sabah kaç çıkıcak diye diye 3/4 kez uyanıyorum yoruldum
Canım aslında dengeliyorum ama piskolojim maffoldu yani bilinç altı..fark etmeden aşırı kendiimi sıktığımı fark ettimBu kadar çok stres yapma canımm sana ve bebeğine zarar onu düzelteyim derken psikolojin alt üst olmasın. Elinden geldiğince dikkat etmeye çalış hamileyiz canımız her şeyi çekiyor vücudun da şekere ihtiyacı var baktın canın çok istiyor azıcık yersin dengelemeye çalışırsın süt ürünleriyle,kuruyemişle vs.
Kolaylıkla atlatsak şu süreci sonrası bize bayramCanım aslında dengeliyorum ama piskolojim maffoldu yani bilinç altı..fark etmeden aşırı kendiimi sıktığımı fark ettim
Gerçekten öyle . Gece 3/4 kez uyandım sabah oldumu aç karnına kanıma bakmam lazım aceba yüsekmi diye diye 3/4 kez uyandım çok zorluyor.Kolaylıkla atlatsak şu süreci sonrası bize bayram
Kıyamam yaaGerçekten öyle . Gece 3/4 kez uyandım sabah oldumu aç karnına kanıma bakmam lazım aceba yüsekmi diye diye 3/4 kez uyandım çok zorluyor.
Diyete va alışıyorsun iradenle ama piskolojik olarak korkuyorsun
58 kilo ile hamile kaldım canım ben 63 ile gebelik şekerini öğrendim şimdi 62 kiloyum bebekte en son 2 hafta önce 1 kiloydu,suyuda normaldi. Bendeki sıkıntı Pcos vardı yani insülin direncim hep vardı böylede patlak verdiKıyamam yaaSen ve bebişin kaç kilo bu arada?
Anladım canımm yarın kontrole gideceğim ondan sordum. 61 ile hamile kaldım en son 70’tim ve suyum fazlaydı bebişin kilosu da 910 gram falandı. Evet pcos tetiklemiş olabilir maalesef ve son dönemlerde çoğu anne adayında gebelik şekeri çıkıyormuş sebebi belli değil yediğimizden,içtiğimizden mi bilemiyorum ya.58 kilo ile hamile kaldım canım ben 63 ile gebelik şekerini öğrendim şimdi 62 kiloyum bebekte en son 2 hafta önce 1 kiloydu,suyuda normaldi. Bendeki sıkıntı Pcos vardı yani insülin direncim hep vardı böylede patlak verdi.. sen kaç kilosun ? Bebiş nasıl ?
Ya ben anlamıyorumki kiloda alakalı değil inan . Bir tanıdık 40/50 kilo alıyor bebekleri iri suyu çok onda gebelik şekeri felan çıkmıyor .Anladım canımm yarın kontrole gideceğim ondan sordum. 61 ile hamile kaldım en son 70’tim ve suyum fazlaydı bebişin kilosu da 910 gram falandı. Evet pcos tetiklemiş olabilir maalesef ve son dönemlerde çoğu anne adayında gebelik şekeri çıkıyormuş sebebi belli değil yediğimizden,içtiğimizden mi bilemiyorum ya.
Rahim büyüyor artık normal demekki bunlar canmGeçmiş olsun canım ben de duş aldım ama hafiflemedi, ağrılar artıyor demek ki bu haftalarda
canim yanlis anlama kesinlikle ama bak benim annem de diyabet hastasi, yillardir ve oyle 200-300 de degil, 600’lere vuruyor arada sekeri. yedigi ictigi elbette etki ediyor ama en cok etki eden sey stres oluyor. ben de mesela annemden dolayi genetik diye cok korkmustum gebelik sekerim olur mu dusuncesiyle, cok sukur cikmadi fakat gecen bi’ konu nedeniyle epey sinirlendim, stres oldum, sabah da kan vermistim, direkt sekerim yukselmis. demem o ki; biliyorum insan o kadar dikkat edince her sey yolunda gitsin istiyor lakin inan stres olunca daha zarar. sen elinden geleni yap yeter. zaten az kaldi sayilir artik, inise gectik, minnos minnos kucagimiza alacagiz bebislerimiziGerçekten öyle . Gece 3/4 kez uyandım sabah oldumu aç karnına kanıma bakmam lazım aceba yüsekmi diye diye 3/4 kez uyandım çok zorluyor.
Diyete va alışıyorsun iradenle ama piskolojik olarak korkuyorsun
Çıkacağı varsa çıkıyor ne kadar sağlıklı olursak olalım.Ya ben anlamıyorumki kiloda alakalı değil inan . Bir tanıdık 40/50 kilo alıyor bebekleri iri suyu çok onda gebelik şekeri felan çıkmıyor .
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah gerçekten en iyisi normal doğum aksilik bişey olmadıktan sonra normal doğumdan kaçınılmamalıdır bence başkaları keyfi sezeryan yapıyor bence yanlış bu benim görüşüm en sağlıklısı normal doktorlar e aynı şeyi söylüyorben vajinal dogumu cok istiyorumtabii minnos kac kilo olacak, pozisyona girecek mi, her sey yolunda gidecek mi vs. bunlarin hicbirini bilmiyoruz. fakat cok buyuk bir risk yasamazsak sonuna kadar denemek istiyorum. umarim basarabiliriz.
Merhaba gecti mi durumunuz acaba? Bende de yumurtlama dönemi akıntısı gibi akinti var ama sari gibi arada yesil gibi kucuk az az geliyor uc dort kere gördüm ama yarin doktora kontrolum var sorucam iki gundue böyleKızlar enfeksiyon derdinden kurtulamıyorum ya, sürekli akıntım var kokusuz ama sarımsı yeşil, testlerde bir şey çıkmıyor ama sürekli kafama takılıyor. Enfeksiyon olmasa bile bu şekilde akıntı beni aşırı tedirgin ediyor bir de lök lök dökülüyor ödüm kopuyor her seferinde koştur koştur tuvalete gidiyorum
Benim bitmedi canım ben sürüntü gibi test de verdim akıntımdan örnek kan, idrae bir şey çıkmadı. Artık şöyle olduğunu düşünüyorum hem hormonel hem progestan fitil kaynaklı hem de sıcaklardan arttı herhalde. Çünkü ben enfeksiyon için bayağı uğraştım ama sonuç olarak vajinal bir enfeksiyonum yok, çıkmadı yani. Sadece kefir ve probiyotik almayı ihmal etmiyorum kaşıntı koku yok onun için artık endişe etmeyi bıraktımMerhaba gecti mi durumunuz acaba? Bende de yumurtlama dönemi akıntısı gibi akinti var ama sari gibi arada yesil gibi kucuk az az geliyor uc dort kere gördüm ama yarin doktora kontrolum var sorucam iki gundue böylene testleri yapiyor doktor
İnşaAllah inşaAllah zamanında kolaylıkla sağlıkla gelsinler inşaAllahBen de devlette yapmıştım şimdi de devlette takipliyim erken doğum riskim olduğu için öyle böyle idare ediyoruz sağ salim kavuşalım da erkenden gelmesinler
Öyle tabi düştüğü de iyi değil çaktığında Allah yardımcımız olsun bende hep var ama gebeliktede olması sıkıntı sağlıkla gelsinler inşaAllahAma vermezse de annenin şekeri kontrol altına alınamadığı için çok daha riskli şeylere neden olacak bu açıdan da bakıyorum olayaBenim endokrin ve perinatoloji doktorum da 3 haftadır katiyen vermek istemiyorlar tabii ki ilaç ilaçtır mantığı çok doğru ama aşırı riskli durumlarda da bence verilmeli. Sabah aç şekerin yüksek olması bence çok riskli gece boyu bebek şekere maruz kalmış oluyor.
Cok gecmis olsun sende bebek de iyiseniz önemli olan o. Bende yarin sorucam doktora bakalim cok değil ama iki gundur oluyo aklima cok takildi, temmuz basi idrar testi de temiz cikmisti ama progestan fitil zamanida olmistu sen soyleyince aklima geldi. Bakalim ne dicek doktor ilk gebeligim cok evhamliyimBenim bitmedi canım ben sürüntü gibi test de verdim akıntımdan örnek kan, idrae bir şey çıkmadı. Artık şöyle olduğunu düşünüyorum hem hormonel hem progestan fitil kaynaklı hem de sıcaklardan arttı herhalde. Çünkü ben enfeksiyon için bayağı uğraştım ama sonuç olarak vajinal bir enfeksiyonum yok, çıkmadı yani. Sadece kefir ve probiyotik almayı ihmal etmiyorum kaşıntı koku yok onun için artık endişe etmeyi bıraktım
Ay yok yok bende bazen net hissediyorum bazen de çok az plasentamız önde olduğu içinKızlar ben 28+4 teyim ve plasentam önde o yüzden hareketleri daha geç hissetmeye başladım. Şimdilerde ise bazı günler çok hareketli bazı günler bir kaç tekme oluyor sizin nasıl acaba sıcaktan fenalık mı geliyor acaba içeride diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?